Kategórie
Duchovné

Život s duchmi…

download„Má porobené“, alebo: „Je posadnutý“. To sú slová, ktoré sme už určite počuli v súvislosti s nejakou životnou situáciou alebo udalosťou. U niektorých ľudí to vyvolá ironický úsmev, lebo „porobenosť“ považujú za výmysel z minulých storočí. Zainteresovaní ľudia, ktorí pracujú s energiami však tvrdia, že posadnutosť existuje, či už tomu veríme alebo nie. Ak je to pravda,  potom môžeme prijať aj odhad, že približne sedemdesiat percent ľudí živí niekoľko  „podnájomníkov“ – duchov zosnulých ľudí. A tí môžu byť príčinou aj vážnych a zatiaľ ťažko riešiteľných problémov.

Presvedčenie, že duchovia posadnú živých ľudí vychádza z predpokladu, že život pokračuje aj po smrti. Bytosti pripútané k Zemi sú tie, ktoré neprešli prirodzeným prechodom do vyšších rovín existencie, hovorí sa im diskarnáti. Posadnutosť poukazuje na to, že umiera len fyzické telo, zatiaľ čo duch človeka prežíva a po čase sa opäť vracia do nového bytia. Indická teória, založená na písmach starovekých učencov spočíva v tom, že jedna z častí jemnohmotného sveta – astrálna rovina – leží medzi fyzickým a najvyšším duchovným svetom. Je v nej nespočetné množstvo rovín, subrovín a ďalších úrovní, ktoré sú usporiadané do stupnice. V každej rovine sú iné vibračné frekvencie, čím viac do výšky, tým sú vyššie a silnejšie. Nižšia astrálna rovina je svetom duchov pripútaných k Zemi. Vo vyšších rovinách astrálneho sveta prebývajú duchovne vyspelé bytosti, ktoré sú známe ako sprievodcovia, majstri či učitelia.

Živé ľudské bytosti často „cestujú“ vo svojich astrálnych telách do astrálnej roviny počas spánku. V určitých stavoch, napríklad v tranze, sa dá tento stav vyvolať zámerne. Hovorí sa tomu „astrálna projekcia“ alebo „mimotelový zážitok“. Védy popisujú smrť ako vyzliekanie sa z  fyzického tela. Jedinec pokračuje, cestuje do vyšších rovín existencie a prináša so sebou spomienky. Po pobyte v astrálnom svete sa duch dvíha vyššie do mentálnej roviny a za sebou  necháva mŕtvolu – astrálnu ulitu. Neskôr jedinec prechádza do ešte vyššej astrálnej roviny, kde čaká na znovuzrodenie do fyzického tela. Tento kolobeh – prechod z jedného fyzického tela do  druhého a princíp karmy, t.j. zákona príčiny a následku – sú podľa védskeho systému základom duchovného vývoja. Je to reinkarnácia, prostredníctvom ktorej sa môžu jedinci očisťovať, aby stále mohli vystupovať do vyšších rovín a v tej najvyššej sa spojiť s božskou prirodzenosťou. Tieto cykly môžu byť zablokované, ak sú ľudia vo chvíli svojej smrti ešte stále posadnutí pozemskými túžbami. Ak sú pripútané k Zemi v takom nízkom stave, nemôžu dosiahnuť žiadny duchovný pokrok.

Bezdomovci bez tela

Duchovia, ktorí posadnú niektoré osoby, boli kedysi ľuďmi zo všetkých spoločenských vrstiev. Po smrti zostali vo fyzickom svete a stali sa z nich „bezdomovci“. V čase keď zomreli, neprešli z pozemskej roviny na „druhú stranu“. Títo duchovia už nemajú vlastné fyzické telo, a tak sa spoja so žijúcimi ľuďmi, do ktorých akoby vkĺznu a cez nich sa pokúšajú riešiť svoje problémy. Obyčajne sú vo chvíli svojej smrti posadnutí pozemskými túžbami, ostávajú tu a sú uväznení vibráciami fyzickej roviny. Sú akoby v nižšej astrálnej rovine, čo je najbližšie pozemskej rovine a pokúšajú sa uspokojiť svoje návyky a túžby. Do človeka môžu vstúpiť, ak astrálne telo, ktoré je pre nich viditeľné ako časť aury danej osoby, má istú chybu, ktorá umožňuje dostať sa dovnútra. V posadnutom človeku začnú presadzovať svoju nadvládu, ktorá má vždy negatívnu povahu. Život takto posadnutého človeka sa môže v krátkom  čase zásadne zmeniť. Pre privtelených duchov neexistuje horší osud, lebo sú uväznení v telách iných jedincov, čím len odďaľujú svoj vzostup do sveta vyšších jemnohmotných sfér, kam patria. Privtelené bytosti, aj keď si to neuvedomujú, nesmierne trpia. Sú ako väzni, ktorí uviazli v pozemskej rovine a cítia sa presne tak, ako chvíľu pred svojou smrťou a je jedno, kedy k nej došlo.

Prevtelení duchovia majú veľmi slabé energetické systémy. Doslova sajú enegiu svojho hostiteľa. Ak si človeka predstavíme ako batériu, ktorá je zdrojom pre jedno auto, v prípade  privtelenia ducha „batéria“ vydáva toľko energie, aby živila ešte polovicu ďalšieho auta. Privtelená bytosť nemá svoje fyzické telo, preto potrebuje menej energie ako živý človek. Ale zmätok a myšlienky tiež vyžadujú energiu, a tak si ju napĺňa z tej, ku ktorej je pripojená. Zdá sa, že duchovia so sebou prinášajú odtlačok svojho fyzického tela tak, ako vyzeralo vo chvíli smrti.
Privtelenie ducha môže vyústiť do rôznych fyzických prejavov. Najčastejšie to býva bolenie hlavy, kŕčovité bolesti, vyčerpanosť, nespavosť, obezita a následne vysoký krvný tlak, astma, alergie a iné. Posadnutosť duchom človeka, ktorý zomrel v pokročilom veku, často prináša symptómy typické pre starších ľudí – neostré videnie, lámka, rôzne bolesti, celková únava.

Keď aura vibruje vo vysokých frekvenciách, nemôžu do nej vstúpiť duchovia s vibráciou nižšej frekvencie. Aura je pre nehmotné telá to, čo je pre fyzické telo imunitný systém. Ak je naša aura pevná, potom sa bez obáv môžeme pohybovať v nemocniciach alebo na cintorínoch, kde sa duchovia vyskytujú najviac. Niektorí ľudia prosia, aby ich zosnulí – obyčajne milované osoby – s nimi zostali. Sú radi, že majú pri sebe svojich partnerov alebo rodičov, niekedy aj celé roky. Vôbec si pritom neuvedomujú, že to pôsobí ako prekážka v duchovnom raste oboch.

Ochrana

Urobíme pre seba veľa, ak si osvojíme techniku, ktorá posilní náš energetický obal. Jednou z nich je technika bieleho svetla. Predstavíme si, že v strede tela, vo vnútri  (slnečný pletenec, tretia čakra) máme malé slnko. Prežiari nám každú bunku tela, od končekov prstov na rukách i na nohách až po temeno hlavy. Žiari aj vôkol nás asi na dĺžku ruky. Jasné, oslnivé žiariace biele svetlo nás obklopuje a vytvára auru, ktorá nás chráni pred všetkým záporným a škodlivým. Keď sa to naučíme, stačí, aby sme si takúto situáciu vytvorili v mysli kdekoľvek a kedykoľvek, keď to potrebujeme. Určite vtedy, keď ideme do nemocnice alebo na pohreb. Vo svojej aure bieleho svetla sme v bezpečí. To, že to robíte správne pocítite teplom vo svojej tretej čakre… 😀

Viac info aj zo skutočnými príbehmi tu…

136 replies on “Život s duchmi…”

prepacte ze to pisem sem ale uz som bezradna…chcela by som radu alebo odpoved jasnu ked sa da.mam problemy s duchy ci demonmy ale aj aj.neviem co mam to stale navstevuje alebo to moze byt vsetko mozne naraz.nemam taky pocit ze je so mnou ci v mojej izbe duch mrtvej osoby.ale skor take co nezije na zemi.aj mozno nieco drsnejsie.ja to nazivam ze mavam navstevy.niektore sa daju odvolat alebo poprosit aby odisli no su silnejsi aj ktory mi robia fizicky zle.a potom aj psychicky v noci.stale ked chcem ist spat citim pri nohach ze uz je to tam,mravcenie,niecu energiu,a stale pri nohach,aj pri zadku a vela krat ked je to silne tak aj prii chrbte,niekedy mam pocit ze ma to obima ked lezim.a ked zaspim pred par dnami som to tiez citila ale horkotazko som zaspala s bruchom na dol hore ruky pod hlavou,a akoby som sa zobudila no spala som som videla seba ako na mne cudna osoba sedi a je nastvana ale nevidno ani tvar len ze je to asi muz a je biely taky nahy biely.a plnou silou a zurivostou na mne potom klaci a do chrbta a kosti mi stlaci svoje kolena kostnate.tak strasne to bolelo ze som bola zas v tele a vykrikla som od bolesti a cuchala som sebou no on ma drzal na silu.zobudim sa naozaj a presne tak lezim a boli to strasne.aj dnes sa mi stalo ze som lezala na boku a zrazu som akoby otvorila oci vecer o 2 a vidim ako mi nieco prehodi paplon na druhu stranu tak ze som vykrita,tak som sa zlakla ze som chcela kricat o pomoc no vobec mi to vtedy nejde ani hlasok a vyjde mi len hmmmhmmmaaaahmmm a take zvuky.pocula som ako na mna vola brat ze co to vykrikujem,snazila som sa vykriknut jeho meno a potom akoby som mala dovolene sa zobudit a uz naozaj som otvorila oci ale nemala som na boku paplon ale na sebe.co mam robit a co su to za bytosti?niekto vravi ze etericke bytosti,iny ze demon.duch.ja citim ajaj.teraz ako by to bol duch takze radsej ani nejdem spat.prosim pomoc.inokedy mam navstevy z vesmiru.mpred mesiacmi som mala cudne taketo sny ale aj nesny….a ze niekto lezi vedla mna.a pohlo sa to a islo trochu dalej,presne vtedy sa babka zobudila tak rychlo vyskocila z postele a chcela ujt.ze vraj videla vedla mna muza ktory bol pri posteli a od pasa smerom na dol mal zvieracie chlpate nohy a tucne.podla mamy to bol z vesmiru a len prisiel na navstevu ze som ho pritahovala.citim ze som magnet na nich ale co je vela to je vela.chcem im pomoct ale nie za to ze mi robia zle.

Páči sa mi

Mel…z tvojho komentára som usúdila, že tí tvoji príživníci, čo máte v dome sa hostia len na tebe. Videla ich aj babka, ale ubližujú len tebe. Zrejme máš narušenú auru alebo oslabenú, preto si k tebe dovoľujú.

Neviem, či ten byt, či dom ste po niekom kúpili, alebo od akého času sa ti to začalo diať. Poradila by som ti vyhľadať v tvojom okolí niekoho, kto sa venuje SRT metóde, aby mohol očistiť teba a aj váš dom a odstrániť všetky neželané väzby. Tu je link na jedného http://blog.srt.sk/category/srt/

Kňaza si nevolala na vysvätenie domu???

Ak máš nejakého liečiteľa vo svojom okolí, tak nech sa pozrie na tvoje čakry a auru a pokúsi sa ti ich prečistiť.

Ďalšie , čo by si mohla urobiť ešte dnes je kúp si sušenú šalvia, daj ju do plechovej misky, zapáľ ju a nechaj dymiť. Pobehaj po dome a najviac v izbe. Alebo nejaké kadidlo na duchov.

Stiahni si hudbu tibetských misiek a nakopíruj si viac súborov aspoň tak na 2 hod. a počúvaj ich pred spaním, alebo pusti v izbe večer. Ak máš náhodou ozajstné misky, alebo budhistické zvončeky, tak poprechádzaj po dome hlavne v kútoch nech sa ich vibrácie zvýši pozitívnu energiu.
Tu je link na stiahnutie hudby…
http://www.rolandsante.cz/?lang=cz&what=album&alb_id=116&pg_id=17

Daj si do rohov v izbe soľ do misiek, buď obyčajnú, alebo morskú a každý týždeň vysýpaj a spláchni do WC.
Do očisteného priestoru je dobré dať aj horský krištáľ vo forme zhluku alebo kryštálu (teda nie okrúhliak), zelené rastliny a izbovú fontánku.
Prípadne by som na dobu 1-2 mesiacov zastierala všetky zrkadlá a odkryla ich len vtedy, keď sa do nich treba pozrieť. Rozhodne žiadne zrkadlo by nemalo pozerať na posteľ (ani celkom drobné). Niekedy sa ešte dávajú do okna facetované krištáľové gule, ktoré odrážajú svetlo mnohými smermi. Vytvárajú energetickú sieť v priestore, ktorá sťažuje pohyb všakovakým energetickým záškodníkom.

Ak máš orgonit, daj si ho na nočný stolík, alebo daj si ho ako prívesok na hrdlo..

Neviem čo by som ti mohla ešte poradiť, poslala som mail jedenej kočke, čo už mala takýto útok, snáď prispeje tiež nejakou radou.
Moje skúsenosti s inými bytosťami sú iné, tiež mi fyzicky ubližovali, ale skorej to boli vnútorné bolesti ako také, že na mne sedí a tlačí ma.
Večer keď pôjdeš spať skús sa pomodliť k svojmu anjelovi strážnemu, aby ťa počas noci ochraňoval, alebo poros svoju dušu nech si chráni svoje telo počas spánku, aby ti nebolo ubližované. Popros ju nech vylieči auru, aby si bola v bezpečí.

Nepýtala si sa čo od teba chcú, okrem tvojej energie, ktorá ich živí???

Ešte ma napadlo, skús privolať archanjela Michaela môžeme ho poznať aj pod menom Sabbatiel. Je vodcom všetkých archanjelov a stají na čele anjelského radu Cnosti. Je najbližšie k Bohu a zároveň k ľuďom. Je vykresľovaný ako bojovník proti zlu a všetkému negatívnemu, ale zároveň aj ako ochranca.

Mel dúfam, že ti niečo z toho pomôže, lebo viem čo prežívaš, aj keď ja som to pocítila v menšej intenzite ako ty. 😕
Daj potom prosím vedieť ako si to vyriešila.

Páči sa mi

paaaani.dakuje mza odpoved.taketo rady a taam vela mi nikto este nenapisal.skusila som tu salviu a sol v kutok a okolo mojej postele.funguje to no nie na sto percent len na nissie energie.hocikam sa pohnem napriklad idem na mesiac prec z domu a spim inde aj tam po tizdni mam plnu izbu a aj z okolia akoby sa na mna nalepili.a ked sa vratim domov.doma je to ciste a potom zas bude plne ked sa tam budem zdrziavat.staci ked tam spim.tu hudbu si stiahnem dakujem a taky cloviecik..to by mi tiez bodlo a ta cakra citala osm ze sa to da vycistit aj sam.ale ked sa chcem sustredit na meditaciu alebo cistenie ci otvorenie cakier uz citim ze mi prisla navsteva a kuka na mna.vtedy sa neda sustredit nie?? 😀 uz som skusala rastlinky hlavne ktore maju velke listy a vzdy mi zdochnu.mozno neviem sa o nich starat ale stale mi zomru.a skusila som aj rozmarin dat do okna .pomohlo to ale ked som mala uz vacsie problemy teda viac navstev ktore ma vecer pocas spanku kukali vysusil sa aj moj rozmarin.a ked prichadza december stale mam taketo problemiky a stale mi zomrie jedno domace zvieratko.mam ich dost a zomrel mi potkanik z nicoho nic.nebol ani chory.vobec nic.to ma trapi.pred rokom tiez v ten cas mi zomrelo morca milovane.to bola rana pod pas fakt.a potom to nieco odislo z domu ako aj tento rok.ale stale nieco tu citit a pribudaju.niekedy odchadzaju a pridu zas.co tu mam holubnik???

Páči sa mi

Mel posielam ti odpoveď od kamarátky, ktorá mala tiež takéto skúsenosti. Mňa ešte napadlo pokúsiť sa spojiť so svojou dušou pomocou automatického kreslenia, či písania, aby ti sama povedala, kto a prečo sa na teba takto viaže. Možno ti poradí lepšie ako tvoju situáciu vyriešiť. Návod je tuná

Automatická kresba bytostí s ktorými komunikujem.


Nie je to ťažké vyskúšaj to. Možno ich priťahuješ z určitého dôvodu a keď nevieš ako správne reagovať, tak to e pre teba hrozné.

Takže riešenie od kamarátky: vyčistila by som dom a to na uhlík ktorý sa dáva
do vodnej fajky a bežne ho je dostať v trafike treba dať kadidlo, čo
sa používa v kostole. Ak ho nezoženie tak nech skúsi najprv,
levanduľové vonné tyčinky aspoň mesiac. Na strede izby kde spím a
zdržujem sa zapálim 3 ks sviečok rozložené do trojuholníka, po
dohorení poriadne urobím prievan – vyvetrám. Okolo svojej postele si
vysypem kruh soľou, ktorú predtým keď ju mám ešte v sáčku
poprskám svätenou vodou. To isté však najprv urobím okolo celého
domu a to každých 30 dní. Budem si pri tom úkone povolávať
archanjela Michaela s jeho armádou, poprosí a poďakujem za ich
ochranu. Musí ona dokázať že je silnejšia než tie bytosti a že s
nich nemá strach. Pod posteľ a nad vstupné dvere do domu a do jej
izby si zavesím bylinu vo viazaničke na červenej stužke ,, Čistec
poľný. Bolo by dobre ak by v ňom mohla spraviť pred spaním aspoň
raz aj kúpeľ a napiť sa s toho odvaru. Návod prikladám:
——————————————————————————————–
OČISTA Tela: 5 polievkových lyžíc posekaného čistca rovného, – var 20
minút v dvoch litroch vody tak, aby voda pod pokrievkou nevrela priveľmi
prudko. Po odstavení z ohňa ešte 10 minút zakryte nech sa to vyluhuje, potom preceď do
lavóra a nechaj vychladnúť, (aby bol odvar teplý, nie však horúci) Potom
si zovri ruky do pästi a asi minútu sa nimi umývaj od hlavy po päty.
Potom ešte sa umývaj 5 -minút otvorenými dlaňami. Časť odvaru si
vopred odlej na dôkladné vypláchnutie úst a deciliter aj vypi. Keď ti
bolo z očí,, zjaví sa v použitom lavóre v odvare zrazenina (stiahnutá
negatívna energia z bio pola.) Keď budeš mat pripravený odvar, tak sa
postav do lavóra v kúpeľni a začni sa umývať ako som
písala. Samozrejme úplne nahá…

No a ja osobne by som si zabezpečila ametyst kameň pod vankúš a
náramok na ochranu na ruku. Vlastne ja ho nosím vždy a všade.
Zaktivizovať a očistiť najprv soľou a vodou! Ak toto nepomôže o
čom silno pochybujem, tak môžem spraviť magický rituál na ochranu,
Zaberá to najviac vtedy ak to človek robí pre seba sám, lebo tam dáva vlastnú energiu.
Rozmýšľam vlastne aj na tej kočke a napáda ma, že keď sa mne
začali aktivovať moje schopnosti tiež som mala ,, sny,, a všetko
možné z mimošmi a pod….. no a kukni čo zo mňa vyrástlo. chi,
chi, chi

Páči sa mi

Nesuhlasim s tym,ze clovek by si mal nechat zasahovat do aury. Mala som pripady,kedy ludia chodili,ze sa im prestalo darit alebo sa im zacali zdrav.problemy. Pri komunikacii s nimi som zistila,za chodili aj na cistenie energie. Bolo s tym dost prace dat ich cez duchovno doporiadku. Duchovia su zli vtedy ak nieco chcu a ludia ich prehliadaju,alebo nic s tym nerobia. Niekedy nepomoze ani sol,byliny ani knaz. Treba ich poslat hore zase len cez duchov.

Páči sa mi

Ak sa nám prestane dariť, alebo vzniknú zdravotné problémy, tak nie je to zo dňa na deň, vždy je za tým nejaké emočné obdobie….myslenie, čím sme si prešli, či uložili do svojho poľa a časom sa to prejavilo..je ľahké hádzať veci na iných…no súhlasím s tým, že by sme si nemali nechať zasahovať do svojho poľa, aj keď niekedy nám ublíži niečo nevedomé(ak máme trhliny v aure) ako vedomé. Nie každý liečiteľ je vibračne vyladený a čistý….aj s tým súhlasím. S duchmi máte pravdu..nie vždy sa dá pomôcť okamžite. Niekedy je potrebné, aby si človek prešiel celým procesom, lebo si takú situáciu pritiahol na základe niečoho nespracovaného z nižšej časti seba. Je potrebné pochopenie pre neho, aby si uvedomil prečo má také niečo riešiť a k čomu ho to vedieť. Vždy tvrdím, že všetko má hlbšie príčinu, ktorú občas nechceme vidieť.

Beatka..ďakujem za váš názor a podelenie sa. …príjemný dník prajem.

Páči sa mi

dakujem za odpovede a za pomoc.zapisem si to a samozrejme vyskusam..je fore mi napisal jeden chalan ze mi ocisti byt aj telo.no uplne to nieco nezmyzlo ani tak.je to so mnou v posteli 😀 asi to ani neni smiesne.len som chcela napisat ako sa dari teraz.podla jedneho cloveka ma navstivil aj Satyr.podla obrazkov a podla toho ako mi ho babka opysala bol to ten isty …..(nieco).nemam tusenie ci sa taketo moze stat.ani som o tom nikde necitala ci moze prist navsteva k holke zvana Satyr.

Páči sa mi

Satyr je polovica-muž, napoly-zviera (kôň, koza….)bol duchm prírody, ktorá straší v lesoch a horách. Áno je milovníkom žien, lebo vždy mal vztýčeným falus a tak je aj zobrazovaný. Jeho symbolom bol,zajac pre jeho plachosť. Sú ich vraj tri druhy. Zobrazovali sa ako starec, ako opilec a ako mladý pohladný muž.. Neviem ako ho máš v posteli mala by si mu dať nejako najavo, že ho tam nepotrebuješ, alebo si o ňom čo najviac naštudovať. Dám tvoj mail kamoške, čo sa takýmito vecami zaoberá a ona ti poradí viacej.

Páči sa mi

Dobrý deň 🙂 Po dlhom zvažovaní či Vám napísať som sa rozhodla že predsa áno. Mám taký problém, už od detstva som pociťovala niekoho prítomnosť v našom byte. Nebála som sa lebo mi tá bytosť ničím neubližovala. Z môjho detstva si pamätám že prvý krát sa prejavila keď ma mama raz nechala chorú samú doma. Z kúpeľne sa ozýval veľký rachot. Zľakla som sa a vybehla von na chodbu a čakala tam mamu kým sa nevrátila z práce. Keď som to vyrozprávala mame neverila mi lebo som bola malá. Dlhý čas potom a nič nedialo až o cca 2 roky sa mi stalo niečo čo som predtým v živote nezažila. Zobudila som sa v noci a cítila ako niekto na mňa dýcha, chcela som zakričať na mamu ale nedalo sa a tak isto sa mi nedalo ani pohnúť. Začala som sa modliť a hneď ako to prestalo som sa zobudila a všetko som vyrozprávala mame tá sa na mňa len zdesene dívala.Opakovalo sa to viac krát po sebe až to nakoniec zas prestalo. Po smrti mojej starkej sa rodičia odsťahovali starať o môjho starkého na dedinu. Mne dovolili prespávať v byte kedy som chcela, už som na to mala predsa nejaké roky 😀 A práve vtedy sa začal ten nekonečný kruh čudných vecí. Nemohla som v noci prespávať sama mala som strašne zlý pocit a strach. A tak som si vždy zavolala nejakú kamarátku nech so mnou prespí. Ráno mi vždy hovorili že niečo v noci počuli kroky ako keď niekto chodí v papučiach po podlahe a šúcha nohami a taktiež ako sa odsúva stolík v chodbe. Ale ani ja ani oni si nechceli pripustiť že v byte je vážne niečo divné. A tak sme sa dlho tvárili akože nič zasa to na dlhší čas prestalo. Často sa mi sníva s mojou zosnulou starkou v sne sa rozprávame tak ako keby žila . V jednom sne som jej dávala otázky ako to vyzerá v nebi ale to mi nemohla povedať a taktiež ako tam ľudia vypadajú aby som ju spoznala keď tam aj ja raz prídem povedala mi ako že podobne ako tiene že ona si ma nájde keď tam prídem a posledná otázka bola : Starká sú v mojom byte nejaký duchovia ? povedala mi že vraj 28 ktorý zomreli pri dopravnej nehode do teraz tomu nechápem.Vyrozprávala som to kamarátke a tá mi povedala že je na čase si dať ten byt vysvätiť a akurát sa na to v najbližšej dobe chystám. Nedávno u mňa spala jedna moja blízka. Zažila to isté čo ja “živí sen” aj keď predtým ho u seba v dome nikdy nezažila. Počula ako v noci niekto zvoní . Bol to môj bratranec. Zhodila mu kľúče cez okno a šla si ľahnúť. Vošiel do bytu a povedal jej že si ide zapáliť cigaretu na balkón nech ide aj ona no nechcelo sa jej. Onedlho na to zas niekto zvonil bola to jej najlepšia kamarátka.Zhodila jej kľúče a zas si šla ľahnúť.Zobudila sa ale ona nevedela o to že to bol iba “živí sen” počula hlasy ako sa niekto rozpráva na balkóne a ešte rozmýšľala o čom sa tak dlho môžu rozprávať môj bratranec a jej najlepšia kamarátka. Išla jej zobrať deku aby jej v noci nebola zima. Znovu si ľahla a “živí sen” pokračoval myslela si že pri nej na posteli sedí tá kamarátka a vravela jej ” ty nebudeš spať ja ti to nedovolím ” ale nevidela ju do tvári. Zrazu sa jej tá neznáma osoba dotkla a už si viac nepamätá. Ráno sa zobudí a pýta sa ma “de je Saša a Mišo ? (jej kamarátka a môj bratranec) ” Ja som na ňu len nechápavo pozerala deka ktorú bola v noci zobrať ležala pri nej a radšej sme to nechali tak. Začala som si uvedomovať že to už nieje normálne. Týždeň po tom som sama spala cez deň v byte. A zasa “živí sen! “…. nemohla som sa pohnúť hrozne som sa bála lebo som bola sama vždy keď som sama sa neskutočne bojím. Zobudila som sa znovu zaspala a zasa “živí sen” bola som prikrytá paplónom a niečo po mne hrozne dupotalo toto sa zopakovala asi 5 krát za sebou až som sa zobudila postavila z postele a myslela som si že som konečne hore zobudená zo sna ale nebola to som si iba ja myslela vyšla som na balkón a videla pred domom auto dráhu nechápala som a šla do izby. Zrazu nastal šok pri okne stál chlap díval sa von oknom. Spýtala som sa ho “Čo tu robíte?” a on mi povedal “Neviem nechápem neviem kto som a čo tu robím a zmizol. Na to som sa zobudila a od vtedy už verím že niečo alebo niekto v tom byte je. Pomôžte mi čo s tím mám robiť? Kto to vlastne je? A čo odo mňa chce? Mám mu nejak pomôcť ? Alebo ho z bytu vyhnať…. Som zúfalá lebo sa to so mnou ťahá už od detstva a ja už vážne neviem čo s tím znepríjemňuje mi to život 😦 .. Vopred ďakujem za pomoc

Páči sa mi

Marína, určite by som nemeškala a dala si dom vysvätiť. Lež k tebe príde kňaz, môžeš si kúpiť kadidlo a vydýmiť byt, alebo vyzvonkovať celý dom. Myslím že kňaz bude najvhodnejší, alebo niekto, kto sa venuje duchom, lebo duch tam prebýva dlhšie. Pozri komentáre vyššie je tam veľa vecí čo robiť.

Čo bolo v tom byte, nezomrel tam niekto pred tým ako ste sa tam nasťahvali? Tvoja starká vraví autonehoda, možno tam bývala rodinka s dieťatom, čo prišli o život.

Myslím, že starká ťa do snov chodí na niečo pripravovať, alebo varovať pred niečim. treba sa jej spýtať niečo potrebné. Tie živé sny, môžu byť astrálne cestovanie a ten duch ťa môže vyťahovať z tela. Ja som tak bola 2x vytiahnutá, ale robil to pomaly, takže som to vnímala. Možno takto sa ti môže ukázať a povedať čo potrebuje.

Ak budeš sama v byte, zapál sviečky a skús sa ho spýtať, čo od teba chce a ako mu môžeš pomôcť.. určite ti neublíži, inak by to už urobil, možno sa len nevie z tejto sféry odpútať a potrebuje spriaznenú dušu, aby ho odviela do svetla. Určite sa niekto v tvojom okolí venuje duchom a odvádza ich do svetla. Tu by bolo najvhodnejšie, aby to urobil niekto osobne. Určite sa k tvojmu komentu ozve ešte niekto a poradí ti viac. Skús sa pomodliť za tých duchov v dome pri sviečke a poprosiť boha, aby ich povolal k sebe.

Páči sa mi

Nie nikto tam nezomrel ale je možné že niekto vo vchode ale to nemám ako zistiť. Ja by som mu aj chcela pomôcť ale neviem prekonať svoj strach. Nemôžem to urobiť spoločne s nejakým kamarátom ?… Ale ja z toho ducha nemám dobrý pocit ako keby mu to vyhovovalo keď sa ho bojím. A ešte sa chcem spýtať je možné totižto mi máme veľmi neprajnú susedu vkuse nám robí len problémy a odkedy sme sa nasťahovali do tohto bytu nič nám nevychádza, Je možné že nás prekliala ?

Páči sa mi

Marína ak bývaš v bytovke je možné, že tam niekto zomrel a pohybuje sa tam. Susedka mohla, ale aj nemusela vám počarovať a prekliať vás. Možno ten byt má zlú energiu, ak poznáš niekoho, kto sa venuje feng shuej skús ho tam zavolať nech ti povie. Začni páliť sviečky a vždy ak ju zapáliš povedz si k tomu niečo pozitívne, napr. Nech vás svetlo sviečky ochraňuje od všetkého zlého. Kúp si aj vonné tyčiny, ak máš nejaké zvončeky, tak vyzvonkuj celý dom každý večer, daj soľ do misiek a každý týždeň ju meň a vysyp do WC, soľ dobre zachytáva negatívnu energiu. Našla som kontakt na jednu pani čo sa venuje duchom skús jej napísať, možno ti poradí niekoho, kto sa v tvojom okolí nachádza.
jankovazdena@gmail.com
Tu je aj článok ak chceš pozri
http://vestica.inovativ.sk/napisali-o-nas

Toto je najlepšie vyriešiť s odborníkom, ale skús aj kňaza ak sa s ním poznáš popros ho, nech ti vysvätí byt. Napadlo mi skús aj prstom na všetky steny pokresliť kríž na ochranu a hlavne izbu si dobre vyčisti.

Páči sa mi

Ďakujem 🙂 ale myslím že to vidím asi len na toho kňaza…. a potom ako mi vysvätí byt mam ešte spraviť tento rituál a porozprávať sa s nim ? Či on tam už po vysvätení nebude…

Páči sa mi

No zvykaj si moja zlatá aj keď ťa to asi nepoteší….ja som tak všelijako čudne začínala….Máme ,,hostí a návštevu za návštevou,, v dome skoro stále. ,,Rešpektujeme sa,, dokonca dom aj strážia. Nesmieš mať strach, aby si to ,,zlé,, čo si si pritiahla nehostila svojou energiou, ono potom po čase odíde. Zostane len to, čo potrebuje tvoju pomoc. Na čo myslíš a čomu venuješ svoj čas to ,, voláš,,. Možno by bolo u teba vhodná iná oveľa silnejšia technika ,,vymeniť časopriestor,,. Na to som ja však ešte nedorástla, ale poznám takého človeka, čo toto dokáže. Komunikuj a popýtaj sa čo chcú. Nemusíš pusou, ale v mysli a daj vedieť. Niečo vymyslíme…. To by tak bolo, aby si robili čo by chceli, nie??? Viac hláv , viac rozumu… Mimochodom ak akúkoľvek bytosť 3krát za sebou s láskou poprosíš, aby odišla….musí vraj tak urobiť! Skús to!

Páči sa mi

A nevieš ako zistím či tam mám viacero navštevníkov ? ja viem že nemôžem mať strach len to neni také jednoduché ale keď som s niekim tak sa nebojím a sama sa ho určite nespítam či potrebuje pomoc nato mám “slabé srdce” 😀 …. a čo je to vlastne ta výmena časopriestoru?…. Máš úplnu pravdu je to môj byt a žiadnych iných návštevníkov si tam neprajem 🙂 … Ďakujem aj tebe za to že si mi tiež poradila 🙂

Páči sa mi

Marína sú veci s ktorými ak nemáš skúsenosť je lepšie nezahrávať sa. Vyskúšaj toho kňaza, sú na to vyškolený, majú svoje techniky. Počúvni aj Radové rady. Ja sama som si myslela, že som komunikovala s duchmi svojej rodiny a pritom tomu tak nebolo. Zaplatila som za to krutú daň.
Ak kňaz nepomôže skús sa obrátiť na toho pána Geista s Vertikality a dá ti kontakt na niekoho v tvojej blízkosti. Pretrváva to viac rokov, je potrebné to vyriešiť pre obe strany.

Páči sa mi

Odporúčam vyčistiť priestor bytu,odmerať energie.Ako typ posielam http://www.vertikalita.sk/index.html Ten pán je fakt dobrý a pozná kopec ľudí v daných regiónoch.Takže,stára mama ak nevie opísať ako to vyzerá v nebi ,buď je zomrelá duša pripútaná k zemi,alebo uviazla v Astráli.Každopádne v Nebi svojich blízkych neuvidíš,je to obrovský blud,tam sú duše,ale nevyzarajú ako mi,proste nemajú tvár,je to obrys energie,ale ty vieš kto tá daná duša je.Ťažko sa to vysvetľuje…….Nieje na to pozemský ekvivalent.Možeš bývať v byte v ktorom sa konali dáke seanse,alebo býval niekto kto sa zaoberal mágiou,ale najpravdepodobnejšie je to,že hľadajú u teba pomoc,či sú pod ochranou.Netreba sa ich báť.Ak sú to zblúdilé duše,alebo duchovia,tak ťa nebudú strašiť.Oni sa ti zjavia v podobe pre tebe najprijateľnejšej.Často sa stáva,že majú i vone.Ak je to voňa sladká a príjemná,tak je to v pohode,ak je to cítiť zatuchlinou,či taký kanálový zápach,tak je to horšie.Skús sa ich opýtať čo chcú,ako im možeš pomocť,možno len prišli pokecať.Ja ich nevidím iba cítim a chodia mi do snov.Možno som ich už stretol a myslel som si ,že je to živý človek,ale máš pri nich taký zvláštny mier v srdci a znenazdajky sa vytratia.Ak budú zlý,tak ich pošli preč,mne pomáha vetička:KAŽDÁ DUŠA VERÍ V PÁNA a potom slová PREPÚŠŤAM,ODPÚŠŤAM,PRAJEM A MILUJEM………….ak si nebudeš vedieť dať rady nevolaj Svätých,neobracaj sa na Pannu Máriu,nevolaj Anjelov,lebo nevieš kto príde z druhej strany.Volaj iba Pána a tiež neodporúčam všakovaké amulety,kríže,medailony…..ich význam je často iný ako si myslíme,to by si sa mala najprv vyznať v religionistike,aby ten symbol zabral a nenarobil viac zla.No každopádne,zblúdilé duše málokedy robia zle,ja som sa s tým stretol iba raz a i to bolo viacmenej taký vandalizmus-hurhaj aby som ich nenegoval.Staličo ich odignorovať a skrýknuť na nich a mohli sme sa baviť pokojne.Každopádne si byt vieš vysvätiť i ty sama,alebo cirkev má dobre vyškolených kňazov v tomto,používaj sviečky a hlavne treba zabudnúť na strach.Držím palce,nech zistíš kadiaľ ísť a prajem veľa Božej pomociŽelám pokojný zvyšok dňa.R

Páči sa mi

Ďakujem za typ 🙂 och môj bože ja im chcem pomôcť ale keď sa mi zjavia to ja asi neprežijem …. A nevieš ak moja starká ešte neprišla do neba a je uväznená môžem sa s ňou ešte spojiť a pomôcť je ? Dajme tomu že cítim ten kanalový zapach ako sa mám v tom strachu zachovať keď viem že to nieje dobre ? Ešte raz Ďakujem Radko o dva týždne pojdem do bytu a dám vám všetkím vedieť 🙂

Páči sa mi

Ahojky.Keď cítiš voňu je to lepšie,tak ak cítiš ten kanálový zápach,tak ju ovplivňujú Temný.Pokojne sa s ňou bav a posielaj ju do Svetla.Ako inšpiráciu ponúkam pozrieť si Stratené Duše-serial čo ide na JOjke.I keď je tam veľa bludov,podstatu to vystihuje a je to dobrý návod.Nemáš voči babke dlh,trebárz si nevyčítaš dáky skutok,nejakú situáciu,alebo tvoji rodičia?Len odbúraj strach.Ja to mám dobré,lebo sa smrti nebojím a to väčšina ľudí považuje ako najväčšie zlo Smrť,no Smrť je ZAČIATOK.Pokojne sa pýtaj ak budem vedieť opíšem svoje skúsenosti ktoré by ti pomohli.Aj keď som dakedy dávno napísal,že by som Mitrana do týmu nebral,bol by dobrý teraz i jeho pohľad,lebo On to má také vzletnejšie a pozerá z iného uhla.Ja mám Nebeskú skúsenosť on má skúsenosť Poznania.Halóóóóóóóó Mitran čo o tom myslíš?????Dobrú.R

Páči sa mi

Nie!!!!Fungujú len vyššie ÚROVNE-vyššie Inštancie je to ako pri kastácii………….Može ti dávať rady,byť ochranou,ale i škodiť,preto treba osloviť Najvyššieho. R

Páči sa mi

Marina, s niečim podobným som sa stretávala denno denne u našich rodičov. 😉 Duše zvyknú uviaznuť na tomto svete, pretože rozdiel medzi smrťou a životom nie je veľký, neuvedomujú si, že už nie sú v hmote. Stratené duše vyhľadávajú najmä senzibilov, médiov – príjimače energii. Pre tvoju ochranu odporúčam sa naďalej modliť, tieto duše tak nepreniknú do tvojej aury a nebudú ťa oslabovať. V podstate priestor a čas neexistujú, to je to, čo sme si vymysleli iba my ľudia. Väčšina duší uviazne v slučke nášho času a prežíva tá duša to isté, sú zmätené a hľadajú niečo, niekoho. Tieto duše sú ľahkou korisťou temných a ľudí, ktorí sa zaoberajú čiernou mágiou.
Z vlastnej skúsenosti viem, že duše, ktoré sú dlho uviaznuté na tomto svete sú schopné ovládnuť hmotu – posúvanie nábytku, atď… u mňa to bolo podobne. Samozrejme sú duše, ktoré zostávajú na tomto svete, pretože chcú pomáhať, ale sú duše, ktoré chcú aj škodiť. Nikdy sa nepýtam, čo chcú alebo potrebujú, pretože môže to byť energia z nižších dimenzii, sfér, dokonca temný a týmto by som im vytvorila vstupnú bránu do svojho sveta, tela a aury. Určite si daj vyčistiť byt od nízkych energií, ale ak si médium, tak ťa budú takéto duše vyhľadávať. Môžeš požiadať prostredníctvom modlitby o pomoc a ochranu aj anjelov a archanjelov napr. archanjela Michaela, dajú ti znamenia, alebo vedenie počas sna, čo máš urobiť.
Starká ťa určite ochraňuje. Na druhom svete nie je žiadna hmota iba energia a sila a krásné Svetlo prežiarujúce temnotu. Upozorňujem ak je medzi dušami zlo, teda démon, je potrebné vyhľadať odborníka. No môže sa stať, že ak vyhľadáš odborníka, tieto energie zvyknú vystupovať agresívnejšie, a preto nestrácaj nádej a modli sa nielen za seba, ale aj za tie duše, ktoré ťa vyhľadali. Netráp sa a uvedom si, že si Svetlo sveta, prijímaj iba to, čo chceš, máš slobodnú vôľu. Je to iba na tebe čomu alebo komu otvoríš vstupnú bránu do svojho sveta – života.

Páči sa mi

Dobrý deň ,

chcela by som sa podeliť s menším zážitkom pretrváva od kedy sa moj dedo odstrelil a byvame v chate ktorú postavil nakolko sa riesia ine veci v rodine , teda ide o prechodny pobyt . Budievam sa okolo 3tej hodiny rano , neviem ci je to mojim podvedomim , nakolko som sa budila doma stale kvoli hlucnosti opiteho otca , no sprevádza ma pri tom obrovský strach akoby som musela cakat ze sa nieco stane . Neviem si povedat nie nebud blba a spi . Proste sedim na posteli a pozeram na dvere . Je to hnusny pocit . Vzdy som pocula kroky ked som lezala na posteli , prve dni boli slabsie pocut . Teraz su nehorazne silno pocut a neviem co bude dalej nakolko , som sa po krokoch zobudila a pozerala na pootvorene dvere , na chodbe totiz mame celu noc zapnutu lampu a brat aj mama ostatne vzdy zhasnu tak jedno svetlo nad schodami svietilo…zrazu pocujem rychle vypnutie svetla , ked to tak teraz pisem je mi do placu , bolo to strasidelne , prvykrat sa akoby netrafil a buchol do steny a okamzite na to buchol po vypinaci ….zrazu sa stmelo , chvilu som ostala akoby paralyzovana sediac na posteli . Tu sa snazil mozog akosi vzdorovito pozriet na vec inak a rozhodla som sa ist sa pozriet co sa deje ci to nebol brat alebo mama , hrobove ticho , brat sa akurat prevalil na posteli , nic sa nedialo zima tam je stale takze toto neviem urcit nakolko sa hovori ze pri duchovi je chladnejsie . Isla som znova spat , zacalo fukat , pootvorene dvere sa obycajne hojdaju no fukalo dost resp. prievan bol ale dvere sa ani nepohli . Ako by tam stal duch . Som cim dalej tym presvedcenejsia ze ide o ducha mojho deda . Mam vsak pocit ze tam nie je s dobrymi umyslami . Zacinam o sebe a o tom co sa mi deje dost pochybovat ale ked sa snazim najst dovod tychto znakov tak tu podla mna naozaj sami niesme . Mama s bratom vraj buchot z neznamej priciny tiez zaregistrovali najnovsie mama tvrdi ze jej do spalne hodil niekto 2 kamene pocas najsilnejsieho hromu vcerajsej noci . Okno nie je rozbite dokonca ma sietku . Brat ma ubezpecuje ze to bude nejake zviera na streche ale kazdu noc o tom istom case ? a len ked lezim ? Hned ako sa postavim tak prestanu zvuky . Su to take dute kroky ale rychle . Máme tam dve poschodia tipujem ze to kraca po schodoch . Máte s týmto niekto skúsenosti ?
Ďakujem . Keby sa udialo nieco nove , dam vediet , v kazdom pripade som sa rozhodla o video dokumentaciu celej noci . Majte sa a vela zdaru aj s Vašimi problémami .

Páči sa mi

Miška viem si predstaviť , že je to neprájemné, čo prežívaš. Niektorý ľudia, keď zomrú odmietajú fakt, že už nie sú hmotný, alebo sa nevedia odpútať od materiálného života a preto tuná blúdia. Príčin je viacej, no ak ide o staršiu dušu, tak tá tuna veľa času nepobudne. Samovrahovia sú akoby stratený a potrebujú nájsť svoju cestu. Ak si naozaj o tom presvedčená, že ide o dedka, modli sa za neho k Bohu, aby mu ukázal cestu, kadiaľ má ísť a neblúdil v našej sfére. Nech pošle k nemu sprievodcov a tí ho správne navedú. Posielam ti aj knihu Tajomstvo zblúdilých duší, je tam aj technika ako posielať duše do svetla.

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Ak máš možnosť zohnať si dračiu krv, alebo bielu šalviu, tak ju zapál a vydým ňou celú chatu. Môžeš poprosiť aj kňaza ak bude ochotný a vysvätil vám ju svätenou vodou.

Tu sú nejaké techniky ochrany

Ochrana pred energetickým upírizmom…

Ja väčšinou cítim chlad, alebo blikali žiarovky, (niektorí vraveli,že ide o zlé rozvody v dome, čo bola hlúposť), ale toto už prestalo ako som vydýmila dom dračou krvou. Pukanie trámov, skríň, či vecí, ktoré nepukajú, toto vnímam bežne. Dokonca aj duch do mňa narazil, alebo sa ma snažil ťahať z postele. 😆

Vyskúšaj z knihy návody a ak budeš toho ducha vnímať ,prihovor sa k Bohu a popros ho, aby ho naviedol k sebe. Skús aj horné poschodie vizuálne prežiariť bielym svetlom a urob tam symboly bieleho svetla na ochranu , tak isto aj izbu kde spíš. Nájdeš v knihe.

Číslo 3 je mocné, lebo je symbolom božej trojice. Tu som našla niečo tak si pozri:
http://www.zahady-zdravi.cz/esoterika/ostatni/jak-vyhnat-duchy-a-jejich-negativni-energii-z-vaseho-domova

Daj vedieť ako si uspela. Držím palce . 😉

Páči sa mi

Ahojky Miška……..
Možno je to naozaj zviera v dome,to sa často stáva a ver,že oni sú presne ako načasované,majú biologické hodiny a tie fungujú lepšie ako tie naše 🙂 No vezmi do úvahy i druhú variantu.Začnem od začiatku.Každá Duša je kúskom Boha a tu na Zemi každú Dušu stráži Anjel Strážny- posol Boží,alebo služobník Boží(je to vec prekladu). Každá Duša i tá najhoršia sa vráti k Bohu , ak sa nič nestane a sama sa nezablokuje a nepošle do Pekla,no i odtiaľ sa po určitých procesoch navráti Bohu,lebo je to božský element a ako taký nikomu a ničomu neprináleží.Čiže i zloduch sa dostane do Neba ak oľutuje čo urobil,stačí ak si uvedomí svoje skutky.Asi pred rokom som na Matiných stránkach predostrel tému o samovrahoch,podľa mňa idú tiež rovno do Neba ak sa pre samých seba neodsúdia do Pekla ,alebo často ostávajú tieto Dušičky utrápené tak zmetené,že si neuvedomujú,že niesú poriadne ani v jednom svete.No a vtedy ich Strážny anjel hľadá cestu ako túto dušu dopraviť do Neba.Oni nič neovplyvňujú,no Duša zomrelého už vníma Anjela a tá ho mohla poprosiť,aby sa skontaktoval s tým tvojím,alebo skôr hľadal Anjela ktorý stráži vnímavú Dušu.Našli teba aby si vypočula túto zblúdilú Dušu………Určite ťa nechcú strašiť a toto sú asi ich posledné pokusy,lebo naberajú na intenzite,tie normálne si ignorovala.Oni sa pokúšajú s tebou najprv spojiť takým spôsobom,aby si sa nezľakla.Možno sa udiali v tvojom okolí určité zmeny,no prehliadla si ich.Možno tá Duša chce ,len aby ste jej odpustili,alebo mali ju radi.Neboj sa toho,za mnou chodia už pár desaťročí a ak ich slušne vypočuješ,podebatíš s nimi,či im poradíš,alebo odpustíš oni zmiznú.Najlepšie je im povedať pravdu,že už nežijú a mali by si nájsť svoju cestu Domov.Je dobré poprosiť i v mene tejto duše Boha aby ju prijal k sebe.Ak by to bol Démon ,on by sa prejavoval inakšími znakmi.Ak cítiš pri týchto dejoch sladkastú vôňu je to dobré ,ak cítiš kanálový hnilobný či zápach pripomínajúci horiace zhnité seno či lístie,tak by som určite dal vysvätiť a očistiť dom.Každopádne sa neboj,lebo STRACH je silná energia,skús to brať z nadhľadom a zomrelé Duše majú radi humor,ako i celé Nebo.Viem ako sa cítiš,len sa tomu nepoddávaj,nebojuj s tým,len to proste príjmy.Môžeš si dať previesť komunikáciu s nimi i do sna,tam je to najbezpečnejšie i najúčinnejšie,lebo v priamej komunikácii dochádza s nimi často k nedorozumeniam,lebo tieto Duše sú veľmi podráždené , vyčerpané a chýba im energia i Láska……..Prajem veľa,veľa trpezlivosti , síl , Božej ochrany a hlavne nech máte svoj domov pokojný a šťastný.Príjemný večer.R

Páči sa mi

zdravím volám sa Roman a jeden môj veľmi dobrý kamarát má doma problémy takže sem napíšem prestne čo sa mu deje : ,,o 11tej som si lahol hodinu asi zhruba som nevedel zaspať zrazu sa mi otvorili všetky okná potom mi búchali dvierka na srinke
a potom niečo zo mňa stihalo paplón
a nakoniec som počul detský dievčenský smiech

a ešte sem tam je bežné že počujem kroky po dome ako kebytu niekto chodil” ak by ste mi niekto vedeli napísať že čo sa to môže diať bol by som rád ak by ste mi odpísali 🙂 Ďakujem za pochopenie 🙂

Páči sa mi

Ahoj Roman. Každý duch sa prejavuje inak. Sú pokojný duchovia, ktorý len nevedia ako sa odpútať z tohto sveta, skrývajú sa tuná, aby sme ich neobjavili. Takéto dušičky sú plaché, môžu z nás brať energiu, ale neubližujú. Potom sú to pokročilé dušičky, ktoré sú pri nás z toho istého dôvodu, alebo nechcú odísť z miesta, kde prežili veľa rokov. Niektoré vyžarujú lásku,, dobro, ale tiež neubližujú. Ak sa človek nasťahuje do domu, kde nejaká duša prebýba, môže z toho dotyčného brať energiu, alebo dávať mu najavo svoju prítomnosť. Prítomnosť duchov je sprevádzaná pachom, vôňami, chladnými miestami, alebo na seba upozorňujú zhadzovaním vecí. No a potom sú aj takýto neprajníci, arogantný duchovia, ktorý si tu pobyt doslova užívajú. Tiež som raz ucítila na sebe tlak, akoby ma niekto priľahol, ale potom zmizol.

Ten duch je naozaj dievča, je mladé a šantivé. Je silná, teda má silnú energiu v sebe, lebo nie každý duch dokáže takéto veci. Duchovia vedia vycítiť ku komu sa môže približovať a ku komu nie. Kamarát má niečo v sebe vo svojej energii, čo ju pritiahlo. Nič sa nedeje náhodne a on sám zrejme mal niečo s duchmi v minulosti spoločné.

Ak pozná niekoho vo svojom okolí, kto vie odprevádzať duchov do svetla, nech ho poprosí a odvedie ju do svetla.

Oni sem nepatria, majú odísť do príslušnej sféry podľa svojej duchovnej úrovne, tam sa očisťovať a plánovať ďalší vývoj.

Posielam aj knihu zblúdilých duší, ak by mal kamoš záujem sám skúsiť.

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Páči sa mi

Ahojte poradili by ste my kde kupitten ametys a ochranny naramok slovensku stranku odkial kupujete spolahlivu som zaciatocnik niekedy mamvam pocit ze je niekto v izbe citim cudnu vonu no nesmrdi a niekedy mamvam studene nohy a ruky aj ked byva teplo

Páči sa mi

spike…smejem sa….:lol: ja na dušičky vo svojom dome nazerám vnútorným zrakom, predstavím si tú izbu a tam vidím, či mi tam niekto behá. Takto robím aj u známej a vždy sa zhodneme na tom ako ten duch vyzerá. 😉

Niektoré dušičky sú pokojné, niektoré hravé, niektorí radi ubližujú, podľa toho aký je to duch a o čo mu ide. Raz som mala v dome čerstvú dušičku, bola vyľakaná, stále sa pred mojim zrakom schovávala. Povedz jej ak ju v dome ucítiš ,nech najde niekoho, kto odprevádza do svetla, alebo nech zavolá svojho sprievodcu či niekoho z archanjelov a ten ju odvedie do sféry kam patrí.

Páči sa mi

Zdravím, chcel by som sa spýtať, keď sa veci v izbe začnú pohybovať v noci a osoba ktorá v miestnosti spáva sa pravidelne budí o tretej hodine ráno, pričom musí spať pri zasvietenej lampe a zrovna na tej jedinej lampe občas bliká žiarovka, čo sa v iných miestnostiach domu nedeje, ide o akési prekliatie tej miestnosti, alebo prítomnosti nejakých nadprirodzených javov, napr. duchov, démonov alebo zlých síl?

Páči sa mi

………na lampu sa vy-tento……. nemá to s ničím nič spoločné , najlepšie sa spí v tme…na bludy o svetle pri posteli zabudnite…….ak by vás pokúšali Temný , tak sa z ich rachotu potento….. oni sa zjavujú i tak aby ste ich vnímali pozítívne…. ak je to okolo tretej tak je to príznak nadmerného chlastania , alebo dakto zo sveta živých na vás pôsobí….. skúste porozmýšľať…..buď odráža vaše energie , alebo ho svojím bytím riadne nasierate…….. lepšie je k sebe protipól pritiahnuť ako ho odpudzovať , je to iba na vás …….. teraz sa uvoľnite a nech je vo vás pokoj, pohoda a šťastie………R

Páči sa mi

V tomto sa Radko nezhodneme…Tiež mám niekedy obdobia, kedy sa budím v rovnakom čase a raz som sa ani pohnúť nemohla, lebo niečo na mne ležalo a ťažilo ma. No môže to byť aj orgánovými hodinami…od 3 do 5 pracujú pľúca, preto sa v tomto čase budia fajčiari zväčša, alebo aj ten, kto má pľúca oslabené, či zaťažené.

S tou Lampou sa to dialo aj mne. Všetci vraveli, že nech si dám skontrolovať rozvody v dome…a časom to prestalo, len je zaujímavé, že svetlo blikalo v miestnostiach tam, kde som bola len ja a nik iný. Toto isté mi opisovala aj moja krstná, ktorej havaroval syn, blikali svetlá, búchali skrinky, keď bola sama doma..takže žiaden blud.

Ja u teba vnímam ducha mladej ženy, je zmätená a takto na seba upozorňuje..duchovia sa správajú rôzne, moja kamoška, ktorá je médium by to mohla potvrdiť, pravidelne ju navštevujú, niektorí, len upozorňujú, že sú u nej, iný berú energiu, alebo sa zahrávajú…Ak niekoho poznáš s okolia, kto pracuje s duchmi, požiadajte ho o pomoc.

Osoba, ktorá k sebe priťahuje duchov má nevyriešenú minulosť , v jej aure pôsobia sily, ktoré zblúdené duše priťahujú. Skúste vyčistiť dom dračou krvou, alebo bielou šalviou, mne to na čas pomôže. Ak je duch nejakým spôsobom pripútaný k tomu miestu, bude to chcieť niekoho, kto sa venuje duchom a posiela ich do svetla. pomáha im prejsť na druhú stranu.

Tak isto ponúkam knihu o duchoch, kde je aj návod ako pracovať so symbolom Božieho svetla.

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Želám pekný večer.

Páči sa mi

ahojky Maťka…..
V tomto je medzi nami rozdiel , ale rozpory sú dobré , lebo sa vyjasňujú postoje a každý vníma Svet ináč……. Ak by som vzal mocnosti i druhé Svety , Peklo , medzi Svet či čokoľvek iné , všetko má svoju hranicu , no nič nieje tak skazené ako ľudstvo a i Temný majú len svoje váhy , no tak ukrutný ako ĽUDIA NEVIE BYŤ NIK!!! Je to veľký paradox…… spať pri umelom svetle vnímať jeho tempá je komunikačný prostriedok a ak nechcem telefonovať a využívať to , tak si nekúpim telefón a nebudem vnímať umelé svetlo , to nereaguje ani na temné sily a neviem aký chytrák vymyslel spanie pri svetle , ale z medicínskeho hľadiska , je to čistá hovädzina , kto slúži nočné to pozná a umelé svetlo je horšie ako nič , ak chceme použiť svetlo tak prirodzené a nenahovárajme si , že dáka žiarovka niečo preruší , je iba SIM kartou ku komunikácii a naopak prehlbuje náš strach….. zabudli sme vnímať s prírodou a s tým čo je nám prirodzené i pes či mačka toho vedia viac……. tým chlastaním som to prirovnal na naše vnemy tela a ono sa ozýva podľa toho ako sa k nemu správame……. najhoršie nám však vstupujú do dejov všakovaké debilistické ezoterické voodu vnemy od ľudí ktorých iritujeme a nasierame už len tým , že sme iný a odrážajú sa tieto energie všetkými smermi….. najhorší nepriateľ človeka je človek – HOMO HOMINUS LUPUS a to platí , takže tak :-)))) krásny zasnežený čas vianočný ….R :-)))

…… vždy je všetko ináč :-))))))))))))

Páči sa mi

Presne tak,každý vnímame svet inak a vždy je dôležitý uhol pohľadu. Možno príde čas, kedy to budem vnímať ako ty, ale zatiaľ je to môj spôsob vnímania a chápania , aj keď viem, že je v tom oveľa viac ako tušíme obaja. 😉 Každý si nájde v tom to svoje.

Pekný silvestrovský večer prajem…:wink:

Páči sa mi

Ahoj, aj ja prispejem k teme……vsetko zacalo, ked sme sa s priatelom prestahovali do podkrovia nasho domu, ktore sme si prerobili na novy byt….o tej tretej v noci som sa pravidelne budievala aj ja- bolo to ako hodinky….trvalo to vyse roka, a byvala som hrozne unavena….potom som uzivala nieco z cinskej medicíny a preslo to, ale aj v dnesnej dobe sa mi to sem tam stane…..chcem sa opytat na par veci- ked som sa raz v noci tiez takto prebrala videla som malu oranzovu gulku blizko zrkadla, neviem ani preco ma napadlo, ci to nie je moj kocur, ktory zomrel cca pred rokom, chudak hrozne trpel ked umieral, doteraz lutujem ze som ho nedala utratit. No a v momente ked ma to napadlo, ze asi to je on a ze dufam, ze uz aspon teraz netrpi, sa ta gulka akoby rozprskla v biele svetlo, akoby vybuchla. Myslite, ze to naozaj mohol byt on? Inak ked bol chory, bola som v dome s mamou sama, zomrel rano okolo stvrtej, presne den po tom sa nam v jednej izbe rozsvietili svetla, neskutocne sme sa s mamou zlakli……pokracujem, odkedy sme s priatelom v novom byte, stava sa mi, ze aj v zatvorenej miestosti citim studeny vanok na lici, vo vlasoch, je to velmi divne, nakolko su vsetky okna aj dvere zatvorene…niekedy citim prenikavu vonu, ktoru som identifikovala ako propolis-pamatam si ju z detstva, napriek tomu ju neznasam, vzdy ma z toho doslova rozboli hlava….okrem toho, ked nam zomrel kocur, doniesla som maciatko-no teraz je z nej uz obrovska macka, ale doslova sa jej niekedy bojim, lebo ta macka nepozera na mna, ale stale nado mna, akoby tam nieco videla.

A nakoniec bonus, ked ma priatel poziadal o ruku v nasom novom byte, v momente ako to dopovedal zablikalo svetlo, ktore svietilo pri nas-prave to je divne, lebo to bolo jedine svetlo ktore blikalo, napriek tomu, ze ich v byte bolo rozsvietených viac. Myslela som, ze odchadza ziarovka, ale nie, stale svieti a odvtedy neblikala….no toto bol klinec vsetkeho, odvtedy si nemozem pomoct, ale mam divny pocit stale akoby tu nieco bolo.
Nemam vsak pocit, zeby mi to ublizovalo, alebo tak, skor akoby ma to chcelo chranit, alebo co ale trocha sa toho bojim…..Preto chcem poprosit o radu vas, kt. take veci vidite, resp. viete poradit co si o tom myslite, resp. co by to mohlo byt a co s tym……Diki moc

P.S. PF2015 VSETKYYYM 🙂

Páči sa mi

Ahoj Schizandra…

Neviem ako je to zo zvieratmi, ale ešte som nepočula, že by ich duchovia blúdili našim svetom. Oni nemajú individuálnu dušu ako my ľudia, ale skupinovú, takže po ich smrti sa odoberie ich duša do sfér príslušného vedomia ich skupiny. Teda aspoň si tak myslím.

Čítala som o rozdiele zvierat a nás…

Aj zvieratá majú teda duchovnú inteligenciu; ale táto jednak nie je
vtelená na fyzickej úrovni, ale nachádza sa nad nimi, vo sfére astrálnej;jednak
nepatrí jednotlivým zvieratám individuálne, ale je spoločná celému druhu.Týmito inteligenciamim sú tzv. dévovia, potomkovia duchov pohybu (dynameis), čiže piateho anjelského chóru, ktorí sú zároveň duchovnými inteligenciami planét v na-
šej slnečnejsústave. Zvieracie druhy majú teda skupinové ja, ktoré sa nachádza na planétach, v astrálnejsfére.

Viac.. http://www.bdelost.sk/diela/pales/pales-maju-zvierata.pdf

Poviem ti, čo som videla ja…vnútorným zrakom vidím, ak mi niečo behá po dome, ak zacítim chlad, či iné energie pri mne. Videla som v mojej izbe ducha dievčaťa, bola vyplašená, snažila sa pred mojim pohľadom skriť za skiňu. povedala som si, že je to len výplod mojej fantázie a tak som si to overila pocitovo. Začala som vnímať jej energie a cítila som, ako bola na tom vibračne. Postupne mi energia vychádzala hlavou von, videla som stlp bielo žltého svetla a ako ju to vytiahlo z tela von, tak som to aj ucítila. Takto som si to overila na viacerých duchoch a vždy mi to vyšlo, že sa nachádzajú vibračne mimo moje telo, nie ako cítim ľudí.

Potom som sa na ňu znova pozrela a myšlienkami jej vravela, že jej neviem pomôcť, že neposielam duchov do svetla, nech zavolá na pomoc vyššiu bytosť a neblúdi v pozemskom svete. Priblížila som sa k nej bližšie, ale ona vystúpila na povalu, lebo sa bála. Presunula som sa tiež vnútorným zrakom tam a skoro som odpadla..mala som tam asi 10-15 duchov, no ako ma uvideli , tak cez strechu utiekli preč. Viem, že duchov priťahujem, ale nechcem sa tomu venovať a pomáhať im z tohto sveta.

To svetlo, čo si videla v zrkadle, ja vidím v priestore, často sa mi ukazuje farebná guľa buď väčšia, alebo menšia, ale vždy v mojom zornom poli… niekedy je neónovo modrá, inokedy tmavšia, alebo fialková, voľakedy bola aj červenkastá a aj žltá, záleží aká bytosť je pri mne. Stále som však nepochopila ten význam ich prejavu, lebo sa objaví ako prsknutím farebná guľa a potom sa rozplynie. Pocitovo to však vnímam ako vyššiu bytosť. Takže tiež to bolo znamenie od nejakej bytosti pre teba. Známej sa po smrti manžela ukazuje tmavo modro fialové svetlo, tiež ako záblesk a potom zmizne.

Kocúr sa pozerá nad teba, takže je to nejaký duch, ktorého mačka vníma. Aj náš pes občas šteká do stropu.

V komente pre Jariho som popisovala spôsoby očisty a aj dala link na knihu, alebo ak poznáš niekoho, v tvojej blízkosti, nech ti prezrie dom a vyčistí od duchov.

Veľa duchov sa drží v našom svete a nechcú odísť do príslušnej astrálnej sféry,kde pokračujú vo svojom duchovnom vývoji. Drží ich buď rodina, alebo materiálny statok, ktorý mali.

Vôňa a pachy sú tiež typickým znakom duchov, mala som tú česť cítiť aj konvalinkovú vôňu, ale aj cigaretový a mrtvolný pach. Bola som v dome sama a vždy som to cítila pri sebe, okna boli zatvorené, v dome muž nefajčí a ja som cítila tento pach.

Ty sama sa môžeš za túto blúdiacu dušu svojim spôsobom pomodliť, aby našla cestu k Bohu a viac tuná neblúdila.

To , že si sa budila v rovnakom čase mohlo súvisieť s tým duchom a možno ťa aj oberal o energiu, čo oni dokážu, lebo svoju ak si minú, (majú ju zo zdroja ako duše v tele) tak im nezostáva nič iné, len ju čerpať z ľudí.

Skús nájsť niekoho v tvojom okolí, kto by tej duši pomohol opustiť tvoj dom a odísť k jej duchovnej rodine.

Pekný deň prajem.

Páči sa mi

ahojky. som rada, ze som nasla tuto stranku. rada by som vam opisala svoje zitie a poziadala o radu. uz ako mladsia som mala zazitky s duchmi alebo s niecim ale stale som sa toho zbavila. potom sa mi narodil maly a vsetko zmizlo. ktosi mi povedal, ze je to preto aby som ho chranila. nezaujimal som sa o to dlhsiu dobu. az-zomrel mi svokor. bol to zly clovek, ktory holdoval alkoholu a robil zle mne aj manzelovi, /teraz ked to pisem sa mi z nicoho nic rozbuchalo srdce a trpne mi telo/ bola som aj za pani ktora odraba a ta mi povedala, ze chodi k manzelovi cez okno a cez neho mi chce ublizit lebo na mna nema. tak som bola za nou este raz, povedala mi, ze uz by to malo byt v poriadku. ale neni. a kedze to bol otec tak mu vstupuje rovno do srdca. manzel sa strasne zmenil. je to mozno trosku aj moja chyba lebo mu neviem odpustit co robil pocas zivota. potom bol moj manzel tiez u nejakeho pana a ten mu dal vyrobit privesok na ochranu a aj prsten, ktory mu praskol. po druhy krat som tam bola s nim aj ja. dosla som dnu.t pan posobil velmi prijemne. mala som si lahnut a on si polozil ruku na moje celo a povedal, ze budem citit teplo z jeho ruk, lenze jeho konceky prstov boli studene. dobre nechala som to tak. potom sme sa zacali rozpravat a kedze ja som strasne zvedava, tak som chcela vselico vediet. ten pan sa mi priznal, ze ovlada aj ciernu magiu a kadeco ine. posobilo to na mna, ze sa chvali a pouziva ju vo svoj prospech. tak som sa rozpravala so svojim strykom ktoreho tiez zaujimaju tieto veci a on nato vraj ja som neverila. ale ja verim v taketo schopnosti. len mozno sa oni nevedia ku mne dostat blizsie. kupila som si od neho prsten,ponoril ho do svatenej vody a podal mi ho. po dvoch tyzdnoch mi zacala trpnut noha, ked som sa jej dotkla bolo to take divne. najprv som si myslela, ze je to mozno z fajcenia ale po case aj ruka a ked to pokracovalo dalej, tak som si tten prsten dala dole. do dvoch dni bola ruka v poriadku a nohe to trvalo tyzden. snazim sa mu odpustit ale moje vnutro to nechce ako keby som ho chcela potrapit. ale v poslednom case ma to uz strasne ubija a znazim sa mu odpustit a nech si radsej ide svojou cestou. myslim si, ze som s nim mala nevyriesene ucty este z minuleho zivota. u mojho manzela sa to posadnutie duchom otca zacalo prejavova tym, ze ma zo vsetkeho upodozrieva, klame ludom o tom aka som a podraza mi kolena kade chodi. uz aj jeho rodina zacala klamat aby ho chranila. ale ja to stale odhalim. kedze som uz nevydrzala, tak som sa ho spytala preco to robi? on nato ved je to pravda a po riadnej hadke sa mi priznal, ze tymto sa on brani. mam pocit ako by bol mnou posadnuty. ja uz ani neviem co k nemu citim, len mu chcem pomoct a mozno ked sa to stane tak sa od neho oslobodim. lebo podla vsetkeho co som si doteraz o nas dvoch precitala /numerologia, horoskopy/ sa k sebe vobec nehodime. a mam z neho pocit ze on ma nekonecne miluje a nenavidi zaroven. toto je moj prvy problem.
dalej by som vas chcela poziadat o radu ako sa dostanem naspat k svojim schopnostiam. strasne mi to zacalo chybat. urcite nieco malo mi zostalo. napr. /vascinou sa to tyka rad inym ludom./ co poviem sa splni. mam strasne rada ludi dobijaju mi energiu a strasne rada im pomaham ale v poslednom case aj ked som im pomohla mi ublizia, lenze ja im aj tak pomaham dalej. rozpravala som sa o tom so svojim bratom /on ma tiez divne schopnosti, vidiny a dokaze odhalit klamstvo/ ten mi povedal nech zacnem meditovat. lenze mne sa to neda neviem si utisit hlavu. ale tieto prve dni v novom roku citim klud /neviem dokedy/, mysim si, ze je to aj tym, ze som si zacala vnutorne dohovarat nerozculuj sa nad ludskou hlupostou a uivaj si svoj vnutorny pokoj. dakujem.

Páči sa mi

Katka duchov budeš stále priťahovať pokiaľ v sebe nevyrovnáš energie a nebudeš viac pozornosti venovať svetlu a láske. Skús nájsť vo svojom okolí niekoho iného, lepšieho..na tú pani zabudni. Sú aj silnejši duchovia, na ktoré takzvané babské zariekavania nepomáhajú a je potrebné ducha priamo odprevadiť do svetla s pomocou vyšších bytostí.

Videla som u viacerých ako duch bral energiu človeku zo srdcovej čakry, aj entity berú, ale tie bývajú spojené tmavým vláknom. Muž by sa mal toho zbaviť, lebo ho bude oslabovať a môže mu aj myšlienkami podsúvať svoje názore. No nič sa nedeje len tak, pre muža je to karmická lekcia a on ju má zvládnuť…nenechať sa ovládať temnom.

Verím ti, že si mala také pocity pri písaní..tie som občas mala tlaky v hlave, ak som žiadala od niekoho radu ohľadom entít, ktoré som s niekym riešila. Poviem ti, že ja cítim nejaký odpor, čo ma odvádza od písania toho komentu. Len skorej mám pocit, že na tvojho muža pôsobí nejaká entita ako duch.

Prívesky..ak môžeš nech si zoženie čistý kryštál a ten nech nosí na úrovni srdcovej čakry. Ja som nosila čierny turmalín a 2x mi spadol a rozbil sa, potom som si kúpila lápis lazuli. Ale kryštál patrí k najčistejším minerálom. Potom je tu aj jeden druh kríža zo striebra, teraz nevie či je to Benediktínsky kríž, alebo iný. Známa má s ním veľmi dobrú skúsenosť.

Pomhlo by aj presvetlovanie čakier bielym svetlom, neviem či si takéto niečo už robila. Kedysi som použvala ružové svetlo lásky a tým prežiarvala telo a prosila Boha aby posilňoval jeho dušu a dal mu silu konať zo srdca, rozpustil v ňom bolesť a všetky zranenia a naplnil ho láskou.
https://anitram.wordpress.com/?s=lie%C4%8Denie+svetlom

Pozri si aj tento článok..

Očista od přivtělených duší a rušení kleteb a pečetí

No a čo sa týka schopností..neboj, neprídeš o ne, tým, že ich nevyužívaš…Niekedy sa sami blokujeme tým, že sa viac zameriavame na matériu a hmotné veci a na spojenie zo zdrojom zabúdame. Začni seba viac vnímať, nech tvoje túžby niečo dokázať sú čisté. Videla som to na sebe, že ak sa mi niekto ozval, že vedel sa vcítiť do človeka, vedel čo ho trpí, aké ochorenie, aký je povahovo, tak som aj ja túžila také niečo vedieť a časom som to dokázala aj ja. Tým, že som skúšala a vedela som sa aj ja napojiť cez foto, cez obraz, alebo my stačilo na niekoho pomyslieť…no nebolo to v takej rovine ako to dokázal ten dotyčný, lebo som si tú schopnosť v sebe nevypracovala ako on ju mal rozvinutú. Vždy sa nám okno schopností akoby pootvorí a ak skúšame na sebe, postupne dokážeme viacej, len si treba rozvíjať svoje vnímanie, zmysle, vnútorné videnie, vnímavosť srdca.

Svokrovi môžeš odpúšťať vizuálne v predstave, že mu povieš, že sa na neho nehneváš za jeho správanie , odpúšťaš mu všetko a želáš, aby jeho duša našla Božskú lásku…objímeš ho v predstave ho posúvaš do žiare svetla s láskou v očiach sa na neho pozeráš. Sama zistíš, že ak si na svokra spomenieš, že už v tebe nebude vyvolávať zlosť. Preto takéto vizuálne odpúšťanie môžeš robiť častejšie..riaď sa vnútrom ako to sama cítiš z duše. Intuícia ťa navedie.

Aj ja cítim, že by som mala viac meditovať, vnímať sebe cez dušu a tak si rozvíjať vedomie, nalaďovať sa na pokoj a lásku v sebe. Len vnímaj ako dýchaš, vnímaj svoj stred..tam nie sú myšlienky..každým výdychom vnášaj do seba lásku a radosť..uvedomuj si vedomím seba, svoju energiu duše…https://anitram.wordpress.com/2012/06/21/spoj-sa-so-svojim-ja/

Je ťažké poznať ktorý ľudia, čo sa snažia pomáhať sú pod vplyvom temna a ktorí pod vplyvom svetla. Sama si videla ako pôsobil prsteň. Jeho energia zhoršovala stav toho, kto ho nosil.

Váš vzťah s manželom…sami ste si vybrali ešte pred inkarnáciou, že spolu budete…vzájomne si odrážate nespracované veci, ktoré vám na vás vadia. Ak na to prídeš, pochopíš , to príjímeš to a potom sa na to budeš už pozerať inak. Veľ žien od mužov utečie a znova si pritiahnu takého istého, lebo nepochopili čo im partner odrážal a čo mali v sebe spracovať.

Prečítaj si túto knihu… http://www.ulozto.sk/x9ay7DW/5-jazyku-lasky-pdf

Z vlastnej skúsenosti viem, že ak v sebe držíš nenávisť či hnev na manžela, tak ju k nemu vyžaruješ a tým na neho takto pôsobíš. Vytváraš takto elementálov, ktorý ak sa u neho oslabia vrátia sa k tebe a ty znova budeš na neho nahnevaná. Nemusí ťa nič vytočiť,ale oni budú chcieť znova svoju energiu a tak ťa budú vnútorne nabádať aby si ich svojim hnevom posilnila a takto to funguje dokola. Energia sa nikam nestratí…len ju môžeš transformovať energiu lásky, ktorú budeš k manželovi vysielať. Vždy si na neho pomysli vizuálne objím ho a pozeraj očami lásky, pohlaď ho a poveď ako ho ľúbiš. Sama uvidíš ak to budeš robiť častejšie, že jeho správanie sa zmení. Aj v súkromí, viac ho objímaj pohlaď, usmej s na neho, lebo ľuďom chýba láska. Vnímaj , čo ti intuícia vraví, nie ego.

Katka želám veľa lásky , vnútornej sily a nech Boh vás ochraňuje.

Páči sa mi

Dakujem. velmi mi pomohla tato stranka a hlavne stranka o anjeloch. chcela by som sa este o nieco podelit. mam prsten ktory som dostala ako zasnubny. po rokoch mi zacalo pod kamenom cernat. uz bol cely cierny. az som objavila tuto stranku, zacala som sa venovat onjelom dakovat im rozpravat sa s nimi a prosit ich. po par dnoch sa pozriem na prsten a je zase modry a cisty.ale stale ked spravim nieco zle tak sa tam objavi cierna skvrnka. ako napr. vcera som bola troska zla na svojho syna, objavila sa cierna skvrnka a dostala som krc do ruky. velmi zaujimave. a aj svokrovi som odpustila. zrazu necitim nic. pekny den

Páči sa mi

Katka o škvrnách na kameňoch som už počula, aj prasklinách, ale že by takto rýchlo reagovali na tvoju energiu, tak to nie. No sama máš svoju skúsenosť a vidíš kedy sa škvrna robí, a kedy mizne. Aký kameň tam máš vložený?

Páči sa mi

Ahojte pisem sem prvy krat.Verim,ze sa najde cloviecik co mi odpise.Od jedneho casu som zacala vidiet take svetelne bodky…chvilkove…najprv bola jedna…ked som zaspavala sa to zvyklo objavit.No casom som videla uz aj cez den tieto bodky…na stene…pri mne…uz kdekolvek.Vyzeralo to ako biela vascia diodka.Cez kamaratku som sa dala jedneho pana co sa takemuto venuje spytat co to moze byt.Ze som mala na sebe privtelene duse .Mala som sa vyspovedat…a poslat ich dosvetla.Ale uz cas pred tym som sa za ne modlila a casom to preslo.A vsak este pocas toho som mala nepriemny zazitok.Bolo okolo 1 h vecer.Priatel tvrdo spal a ja som sa hrala na mobile.Zacal nam pukat televiyor a v priatel.izbe pocitat pukali pukali az na to mi yacalo sramotit v skrini ale riadne z teda to preslo do krokov na poval…cela doslova vysrata zalahla pod paplon.Zapla tv a tak zaspala ,Terac po case….som lezala sama v izbe pri svetle tv bol zapluty.Tuho zaspala…a zase som sa zobudila na to velke pukanie tv…sadla som si na postel a z praveho kuta som videla vychadzat nieco cierne no nebolo to priamo z kuta ale pri nasej fotke tahalo sa to az to odrazu zmizlo.Tiez uz dalej nespala .Par krat pukol este tv…prosim vas vas nazor?

Páči sa mi

Miška… akej farby sú tie svetelné bodky? Ja to vidím ako prskance, že sa náhle objavia v mojom priestore videnia a sú rôzne veľké . Zváčša bývali modroneonovej farby, občas fialokovej a niekedy zlatožltej. Brala som to tak , že sú to nejaké svetelné bytosti pri mne, no neprišla som na to s akým zámerom mi dávajú vedieť o sebe. 😦

To praskanie v predmetoch, v stene, v krovoch, v TV, v budíku, či v oknách poznám aj ja..viem, že sú pri mne nejaké energie, ktoré o sebe dávajú vedieť. Cez víkend som bola u rodičov a ako som prišala z cintorína, zrejme som si priviedla aj nejakého zvedavého ducha, lebo ma začalo chladiť na chrbte, silno pukať na skrinkách v kuchyni, v obývačke a keď som zapálila sviečku, tak chvíľami plameň silno nepokojne blabotal.

Tie šedé tiene vidím niekedy aj ja, objavujú sa na bielych stenách, na plafóne a vždy sa mi ukážu v mojom zornom poli a keď na ne pozriem, tam pomaly miznú…hovorím im šeďáci. Neviem, či toto sú nejaké entity, energie z astrálu.

Tá čierna bytosť mohol byť buď duch, alebo tiež nejaká entita, ťažko povedať.
Vydým si dom dračou krvou, alebo šalviou, vyčisti zrkadla, lebo nimi najčastejšie prihádzajú takéto bytosti k nám. Ďalšia vec je, že ty sama máš vo svojom poli niečo nespracované z minulosti duše, čo tieto energie priťahuje.

Vyskúšaj si robiť túto ochranu…

http://www.youtube.com/watch?v=XaNg4LsMBa8

Páči sa mi

Krasne dakujem za odpoved.Je tazko niekomu aj o tom hovorit ked nieco podobne nikdy nezazil.Napr.u nas doma.Citim sa nepochopene,no mam kamosku ktora zaziva tiez kadiake veci ale este o 90 PERCENT intezivnejsie.Posledne tri dni mavam riadne zimnice po veceroch aj teraz a som naobliekana .Priatel spi len v trenkach.Nechapem to,alebo citim jemne trpnutie na koncoch ruk a noch.Niekedy si pomyslim ci niesom chora,ale ide to na mna najme vecer ked lezim v klude pri tv.Tie body boli biele presne ako diodky vacsie…a koncom som videla uz aj modre ale malo.Ved musim si kupit salviu ,ale tak aby doma nikto nebol…tu mi povedia ze si nahovaram ze nic nepocuju,ale tiez ja som to zacala vidiet len pred rokom a pol.Ale viem,ze sa nemam komu zdoverit co by ma chapal.Vidim kadiake take rozmazane ,tiez ked sa priamo zahladim to zmizne .A zrak mam vraj na jednotku mi pred nedavnom povedala ocna.Mala som tu este dalsi zazitok,tiez v noci davnejsie…som pocula buchot vstala a pocuvala co to buchoce a potom len akoby chcel niekto vchodove dvere otvorit.Zase poriadne nespala.Ja byvam u priatela v jeho dome…a tu zomreli uz aj nejaky ludia.Tiez viem ze som citliva povaha a ze za takymi zvyknu chodit,hovorim pokym to je dobre a nechce mi to ublizit ,tak sa za ne pomodlim.A nech nemaju podobu ducha.sila mas to peste anitra aj ty.Moj brat sa venuje ale duchovnemu svetu vo velkom.Viac menej aj ja.Meditovala som akoby od v tedy to potrosky zacinalo.Brat aj videl kadeco ,a to je clovek co sa zdoveri max mne.Viem aky su ludia skepticky.Tie svetielka…citila som dobro z nich.Zvykla som byt na compe a kusok od compu na pozadi steny sa potrosky menili a zrazu az mne pri pocitaci to bolo prvy krat co som ich videla uz j pri mne…ale casto aj pri druhych ludoch …

Páči sa mi

Teraz len sviecky zapalujem ,lebo vraj tak ma kde duch odist.A este mam aj skrinu s obrovskym zrkadlom. A poviem ti este nieco po dva dni sa mi stalo a bolo to fakt ze divne,ale tiez si hovorim ze si nic z toho nebudem robit,lebo i tak to ostava pre mna take waw….ked som lezala alebo bola n nootbuku odrazu akoby sa mi zacal svet hybat,ale ja som sedela v klude ani sa nepohla akokeby sa hybem menim polohu neviem to opisat a popritom som sa ani nepohla…skutocne nechapem.I ked som vzdy chcela aj chcem spoznat astralny svet,svet anjelov a podobne…ale niekedy ma to vsetko riadne zaskoci…no moje ego je stale priliz velke aby som dokazala sa pohnut dopredu.A nemysliet je pre mna umenie

Páči sa mi

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Tu je kniha..sú tam spôsoby ako odvádzať duchov, a je tam ja technika božieho symbolu pozri si to. Verím ti, že máš okolo seba veľa ľudí, ktorý nie su duchovnu otvorený. Brat ti nevie nejako pomôcť..píšeš, že sa venuje duchovnu. Duchovia sa tu držia z rôznych dôvodov, buď nevedia sa odpútať z nášho sveta, alebo ich tu drží nejaká závislosť a to ich ťaží..nemajú potom svoju energiu a berú ju nám…cudzopasia na nás. oni majú odísť do svojho sveta podľa duchovnej rozvinutosti, kde pokračujú vo vývoji. Ten chlad je príznakom, že sa nejaký duch pri tebe ohrieva, robí mu dobre tvoja energia, hlavne sa kontroluj, lebo hnev im robí dobre posilňuje ich.

Tie svetielka mi popisovať nemusíš, sú asi také isté ako u mňa. Ak ucítiš ducha pri sebe, bude sa prejavovať, v duchu sa prihovor k Bohu, aby naviedol túto zblúdilú dušu k sebe a pomohol jej odpútať sa z tohto sveta.

Zrkadlo na skrini si zapečať tým symbolom z knihy..vidím v ňom priechod pre duchov.

To hýbanie tiež poznám, ale to robia privtelené duše, ktoré dokážu s tebou manipulovať , ovládať tvoje centrá, vyvolávať ti bolesti a iné stavy..ak je to silná energia, dostane sa ti ľahko pod kožu. Raz to so mnou roztočili až tak, že som si pripadala ako na kolotoči, ale srdce mi zvieralo ako v stave infarktu…nepajem nikomu zažiť.

Ak môžeš, očisti si ten dom, alebo oslov niekoho, kto odprevádza duchov z tohto sveta. 😉

Páči sa mi

Ahoj Martina chcem sa spitat, tak pred 6 rokmi som bol vesely spolocensky clovek ale zacal som byt vybusny, nervozny, nahnevany a na svoju druzku ziarlivy. Co to moze sposobovat? A na to vsetko ezte pred dvoma rokmi nasli aj brata mrtveho v Ziranoch pri Nitre ktory sa ani nestihol rozlucit s rodinou a jeho smrt je doteraz nevysvetlena. Ako zistim ci mi nebere energiu nejaky duch a ked ano ako to riesit

Páči sa mi

Hmm..Čo z toho plynie?

Začni si všímať, v akej spoločnosti si podráždený, na koho zle reaguješ, si výbušný, lebo práve ten človek ti niečo zrkadlí, čo v sebe si len potlačil a nemáš spracované a dotyčný v tebe len vyvoláva tie spiace sily z minulosti, ktorými si sa silno prejavoval.

Nauč sa kontrolovať, sám vieš, aké situácie ťa vedia podráždiť, nevieš pokojne v nich reagovať…začni robiť dychové cvičenie..pomôžu ti potom konať inak. Pri rozhovore, či kontakte s niekym najskôr počúvaj, čo ti dotyčný hovorí…dýchaj..nenechaj reagovať ego, že hneď vyletí…a ak rozdýchaš svoj vnútorný nepokoj, tak potom v kľude pokračuj v rozhovore.

Píšeš, že si bol iný…občas sa stane, že si s niekym vymeníme energie…stalo sa mi to a nechápala som , ako je to možné, ale tým, že som sa začala kontrolovať a nenechala pôsobiť tieto sily v sebe. Okrem toho energia , ktorú vyšleme sa nikam nestratí, vytvoríme elementála, ktorý sa k nám vracia, ak je oslabený a v čase návratu cítime v sebe podráždenie a preto svojim hnevom ho znova aktivujeme a vyšleme. Jedine transformáciu seba zmeníme energie v našom poli, že začneme konať s laskou a pokojom.

Žiarlivosť…chýba ti dôvera k partnerovi a ego ti len nahovára, aby si sa o ňu bál a upodozrieval ju, obmedzoval…vnímaj svoju lásku k priateľke..vnímaj to čo cítiš v duši, to vás spája, vnímaj ju srdcom a vtedy vytvoríš silnejšie prepojenie medzi vami, tam nebudú obavy..pozeraj sa na partnera očami lásky.

Ak máš záujem prečítaj si túto knihu…

Click to access chapman-gary-pc49bt-jazykc5af-lc3a1sky.pdf

Podľa toho čo píšeš, myslíš si, že na teba pôsobí nejaký duch, ktorý ovplyvňuje tvoje správanie a vyvoláva v tebe nepokoj? Občas to pravda je, ak na nás je napojená nejaká astrálna entita, berie nám energiu a ťahá nás do nižších vibrácii nás samých, začíname mať derpresie, cítime sa oslabený podráždený, nič nás nebaví, všetko vidíme čiernobielo.

Ako dlho si zo svojou družkou..je to 6 rokov, lebo ak tento stav je od času ako sa poznáte, je možné, že práve ona v tebe vyvoláva tieto prejavy a zosiluje ich v tebe. Porozmýšlaj nad sebou, od kedy máš tieto prejavy , koho si v tom čase spoznal a je za touto zmenou.

Dobré je , že si to uvedomuješ, lebo to je cestra k náprave..uvedomenie..potom seberealizácia, začať na sebe pracovať meniť seba k lepšiemu, nájsť pokoj v sebe a potom seba samého…duševnú časť to dobro a svetlo v nás, ktoré spí v hlbke nás a túži byť prejavené..bdelé.

Je to náročná cesta spracovať vlastné ego, ktoré je zvyknuté vládnuť nad nami, ale jeho prejavy nie sú správne, preto sa bude zdráhať , ale ak sa naučíš vnímať seba samého, to čo cítiš z duše podarí sa ti seba zmeniť. 😉

Držím place..verím, že to zvládneš. Krásny piatoček. 😛

Páči sa mi

anitraM .Musim uznat a to bez ega…,ze si to pekne napisala.Ja tiez teraz pocuvam Eckharta tolleho .CLovek zije v ilúzii ,ako zije a na kazdom mieste je ego.Skutocne clovek si musi uvedomovat kazdy moment a situacie aby si vyprostil z ega.Ja som sem tiez pisala prednedavnom.Zatial sa to trosku ukludnilo com som videla a teraz,ako vravim.Chcem zit tak,ako mam zit…drzkaj sa

Páči sa mi

Ahoj, včera sa mi stala divná vec. Bola som u kamaráta a varili sme si. Potom som bola sama v ka chyni a umývala riad. Zrazu Prišlo za mnonejaké nejaké dievca a rozprávali sme sa, myslela som zeju ju kamarát zavolal k sebe, nepamatam co sme sasa bavili aLe viem ze bola milá. Takisto som videla veľa ludi uu neho v obývačke. Zrazu všetci zmizli a ja som sa ho opytala kde sú všetci a jeho odpoveď bola ze nikto tam nebol len my dvaja. Co to znamená? Vďaka za odpoveď.

Páči sa mi

…..buď menej huliť :-))) , alebo nemyslieť na to , čo neviete spracovať………..

…….pa,pa.R
(prežili sme a sme tu po masters of rock 2015´ štyri dni a noci plné zážitkov a krásnej hudby……. nuž Pánbožko vie čo a ako :-))) )

Páči sa mi

Kriz zo striebra nie je kriz ale sabla ma spicate rohy na spodku co odpudzuje ciernu magiu falej listky na sebe ktore odpudzuju duchov a urieknutia a potom samozrejme nie v neposlednom rade hady ktorych sa boja demoni.ja ho nosim vysse roka nedavam ho dolu a mam pokoj samozrejme viem ,ze nieco je tam kde pridem ale uteka to predomnou.mozete ho mat zlaty ten je samozrejme silnejsi ako strieborny.kriz je vyslovne urceny len pre jednu osobu nesmie sa poziciavat ani sa ho dotykat myslim ina osoba.

Páči sa mi

Maťka myslíš tento symbol?
cadaceus

Ak áno má zaujímavú históriu…
symbol, který tvoří dva hadi obtáčející hůl směrem vzhůru. Objevuje se již ve starém Egyptě a vyjadřuje základní povahu astrálního světa, jeho polarizaci “ob a od”. E. Lévi připojuje k tomuto symbolu bajku o Teiresiovi, který nalezl dva do sebe spletené hady a oddělil je násilím holí, domnívaje se, že spolu zápasí, avšak :

“Neporozuměl symbolu hole, chtěl od sebe odděliti síly přírody, vědění a víry, inteligenci od lásky, muže od ženy. Viděl je jen jako spolu zápasící, pokládal je za soupeře, a chtěje je odděliti poranil je, čímž ztratil svoji vlastní rovnováhu : chvíli byl mužem, chvíli ženou, nikdy nejsa dokonalý, a manželství mu bylo zapovězeno. Zde jsou zjevena veškerá tajemství univerzální rovnováhy a zákona stvoření. Lidský androgyn dokazuje, že muž a žena odděleni od sebe jsou neplodní stejně jako náboženství oddělené od vědy, inteligence bez lásky, mírnost bez síly, milosrdenství bez spravedlnosti a obráceně. Harmonie roste analogií protikladů; nutno je odlišiti, aby mohly býti spojeny, nesmějí se však odděliti, aby byla umožněna volba mezi nimi… Tak spojují se všechny protiklady přírody, a kdo je chce odděliti, propadá témuž trestu jako Teiresias.”

V řecké mytologii je tento symbol (nazývaný Kerykeion), původně chápaný jako Obrazekčarodějná hůl, jejíž část tvoří dva hadi obrácení hlavami k sobě – horní část hole současně nese křídla. Byla atributem boha Herma; pár křídel, připojený často dodatečně, poukazuje na rychlost tohoto božského posla. Také Iris, panenská poselkyně bohů, která spěchá z Olympu, aby předala Diovy příkazy, je většinou vyobrazována s heroldskou holí.Římané tuto hůl přejali jako caduceus a atributivně ji spojili s Mercuriem, bohem obchodu a obchodního ruchu; v renesanci a baroku se caduceus stal symbolem obchodu a obchodního styku a ve spojení s dvěma rohy hojnosti symbolem přicházejícího blahobytu.Někdy je tato hůl zobrazována také jako erigovaný penis obtočený dvěma hady a vyjadřuje tak symbol plodnosti. Jedná se tedy o dva esoterní významy : jednota protikladů a plodnost (tvořivost). Tvořivost vyplývá z rozporů a vede k jednotě (rovnováze). V tomto smyslu též Caduceus reprezentuje androgyna i Herma jako posla bohů a průvodce duší.

Podle jiných výkladů znázorňují křídla na vrcholu hole znak okřídleného slunce – egyptský znak slunečního boha Hóra. Hórus je znázorňován se sokolí hlavou, jehož oči představují Slunce a Měsíc. Podle učení Aleistera Crowleyho je to bůh, který vládne současnému věku Vodnáře.

Hlasatelská hůl je axis mundi, světová osa, po níž se nahoru a dolů mezi nebem a zemí pohybují bohové jako prostředníci a poslové. Caduceus nosí poslové jako symbol míru a ochrany a je takto především jejich atributem. Nosí jej egyptský Anup (řec. Anúbis), řecko-římský Hermes-Merkur (v jehož rukou také znamená zdraví a mládí), fénický Baal a někdy Eset a Inanna. Je také považován za nositele sluneční a měsíční symboliky. Caduceus může mít také podobu hole zakončené koulí s vyčnívajícími rohy, což je fénický a chetitský solární symbol.

Ak nie, aký si myslela?

Páči sa mi

Rada by som poprosila o radu. Na iný život ako na ten náš som nikdy neverila. Avšak ako mi zomrel starký, začali sa diať divné veci (nepríčetné pozeranie nášho psíka do dverí, štekanie, vrčanie, tiež som videla zvláštne horiacu sviečku s plameňom a dymom až k plafónu, padanie vecí, divné hlasy v televízore…) Po asi pár týždňoch po smrti to prestalo a objavilo sa niečo podobné po asi pol roku. Počúvala som príbehy mnohých ľudí, čo zažívali niečo podobné. Dali sme si aj vysvätiť byt, ale zjavne to nepomohlo. Prednedávnom sa mi stalo pri zaspavaní, že som počula nejaké sťažené dýchanie nado mnou, ale v izbe nikto nebol. Dnes sa mi však stala ďalšia vec. Ráno sme s priateľom vstali a dvere na izbe boli dokorán otvorené, no zaspávali sme na 100% so zatvorenými a nikoho sme doma nemali. Nikto sa v noci nezobudil na nič podozrivé. Mysleli sme si, že jeden z nás bol na WC, ale nebol. Naobed mi písal brat, že zomrel príslušník rodiny. Môže v tom byť súvis? Niekedy sa bojím ostať večer sama alebo zaspávať sama, či sa náhodou zas niečo nestane. Dá sa takýmto veciam predísť Ďakujem

Páči sa mi

Ahoj Lenka…toto sú veci, ktoré ťa budú sprevádzať, pokiaľ v sebe nezvýšiš vibrácie. To, že priťahuješ duchov nie je len tak a má to súvis s tvojim minulým životom. Všetko máme uložené v našom nižšom Ja a pokiaľ to nespracujeme, budeme také situácie priťahovať.

Tie dvere, myslím, že boli upozornením. Keď som pracovala v nemocnici, tak v nočnej sa nám stále otvárali dvere od miestnosti, kde zomrelo mladé dievča na rakovinu…ona zomrela práve v mojej službe a mne sa aj 3x za noc otvorili. Aj ja dostávam upozornenia, buď vizuálne-zábleskom , alebo zo snov, či padnutím obrazu, ak niekto z blízkych odíde…posledné bolo takéto upozornenie :

Sen ma informoval…

Pachy, praskanie v dome, padanie vecí, zmena plameňa, tmavé tiene, chlad, čudné zvuky..to všetko patrí k duchom a ak je ten duch vyspelejší, tak dokáže sa aj votrieť do aury človeka a škodiť mu…náhle cítiš bolesti, čudné stavy , únavu.

Zisťovala si si, čo bolo na mieste vášho domu? Známy majú na dvore veľmi zlé energie a zistili, že tam bol kedysi hromadný hrob mŕtvych vojakov. Miesto bolo bojiskom.

Očisti zrkadlá a zapečať ich symbolom božieho svetla https://anitram.wordpress.com/2012/04/23/symbol-bozi-svetlo/

a nad vstupne dvere , alebo na chodbu si umiestni strieborný kríž. Ak by si mala s tým problém, môžeš tam ten kríž vyzualizovať každé ráno. Vnútorne môžeš vysielať k Bohu prosby, aby ochránil váš príbytok pred vstupom duchov a pomohol im nájsť cestu k nemu, aby v našom svete neblúdili. V jeho mene si urob kríže v každej miestnosti , pred dvermi, oknami…potvrdilo sa mi, že ak sa prihováram k Bohu a prosím o posilnenie duše niekoho, že sa situácie zvládajú ľahšie a je naozaj pokoj.

Nedávno mi z ničoho nič puklo v spálni v stene a tak som vnútorným zrakom popozerala po izbe a mala som tam ducha chlapca, no utekal pre mojim pohľadom …poprechádzala som celý dom a bol tam len on a odišiel preč. V poslednom čase dajú len o sebe vedieť a potom odídu preč…aj náš pes ich registruje, pozerá do stropu a vrčí na nich. Duchovia sú rôzny, tak ako my ľudia…horšie je to s tými, ktorý nechcú opustiť príbytok, lebo žijú v domienke, že nezomreli a to miesto je stále ich.

Tu mám knihy k duchom ak ti pomôžu…

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Click to access edith-fioreovc3a1-1996-tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad1.pdf

Príjmi to, čo k tebe prichádza a dosiahneš uvedomenia a poznania, prečo tomu tak je a k čomu ťa to vedie Lenka…

Krásny deň prajem.

Páči sa mi

Mam pocit, ze sa nic nezmenilo. Poslednu dobu sa mi sniva s duchmi, ktori mi chcu nieco objasnit, ale vtom niekto pride a oni zmiznu. Odohrava sa to v rodinnom dome, kde zil moj starky. Mam pocit, ze prave on mi chce nieco odkazat. Su to uz tri roky co nie je medzi nami. Nedavno sa mi stalo, ze vecer pri zaspavani som citila ako si mi nieco sadlo k noham. Aj som sa pozrela no nic tam nebolo. Neviem si to vysvetlit.

Páči sa mi

Lenka..asi mas silne obdobie..tiez mam obdobia zosilene duchmi..zo zaciatku to nie je jednoduche..ale casom sa naucis porozumiet tomu..co cu duchovia vo sne a co su len tvoje projekcie a mrtvy na ne poukazuju. Ja duchov nevidim fyzickym zrakom…ale vnutornym..skus sa tak popozerat po dome..ci niekoho neuvidis. Dedko ..ak ti ma nieco zdelit..cestu k tebe si najde..len sa potrebujes tomu viac otvorit. Bud silna..vnutro duse ti napovie…maj sa.

Páči sa mi

Zdravím vás všetkých  mám zopár otázok, ktoré mi nedajú pokoj. V septembri minulého roka sme sa presťahovali za mesto do domu. Samozrejme nás sprevádzal trošku strach, predsa len je iné spať na prízemí ako na treťom poschodí, no postupne sme si všetci zvykli. Avšak v jednú noc sme so sestrou ležali v posteli pripravené na spánok, keď sme obe zreteľne počuli ako nám niekto tri krát zaklopal nechtom na okno. Obe sme na seba civeli a pýtali sa jedna druhej, či to počula. Šla som sa teda pozrieť no nič som nevidela. Pre istotu som vyšla na terasu obhliadnuť dom no nič a nikoho som nezbadala, teda sme to nechali tak. Zvuky ako praskanie pod strechou sme brali ako normálnu vec predsa len je to novostavba a ešte vždy pracuje. Kým sa teda nezačali ráno sťažnosti od príslušníkov rodiny, že pod strechou stále niečo padá a budí ich to v noci zo spánku. Sama som to niekoľko krát počula a znelo to ako keby niekto zhodil metlu na zem. Podotýkam na povale nie je nič. O pár dni som bola s mamkou na terase. Tá sa túlila so psom a ja som vešala prádlo pričom sme zrazu obe zacítili silný pach cigariet. Nikto v rodine nafajčí. Na to sa na mňa otočil náš pes a hrozne štekal, vrčal a mal čudný postoj. No všimla som si, že sa nedíva priamo na mňa ale akoby za môj chrbát potom sa pomaly otáčala k mame a opäť to isté. Aj ona tvrdila, že sa díval poza ňu a cítila za sebou chlad pričom bol príjemný teplý deň. Neskôr sme ostali so sestrou samé doma a dívali sme na na tv, keď sa zrazu ozval hrozný rachot z kuchyne, či technickej miestnosti za ňou. V skratke nedalo sa to ani identifikovať a tak sme sa okamžite pobrali spať. No v noci sme sa na ten rachot opäť budili. Teda sme uznali za vhodné nechať si vysvätiť dom. Kňaz nám povedal, že táto dedina ma s takýmito vyčíňaniami celkom problém, dal nám niekoľko rád ako sa chrániť a musím povedať, že sa modlil naozaj nádherne, no cítila som sa hrozne nepokojná. Bolo mi zle tak ťažko. Na druhý deň som umývala okná, keď sa ku mne zrazu rozbehol náš pes vydesený sa mi skrýval medzi nohami a vtom mi do nosa udrela hrozne silná vôňa kadidla. Pohybovala som sa okolo domu a snažila sa zistiť, čo to má znamenať, no cítila som to iba na tom jednom mieste pri okne svojej izby. Ešte v ten večer, keď som bola hore iba ja a moja sestra sa z našej izby ozval hrozný rámus, no kým som tam dobehla skontrolovať čo sa deje prestalo to. Odvtedy sa neustále noc čo noc prebúdzam tesne pred druhou hodinou s veľmi zlým pocitom a bojím sa. Nedávno so bola so psom na prechádzke, keď na jednom mieste začal hrozne brechať nepripisovala som tomu žiadnu váhu a pokračovali sme ďalej. Keď sme sa tou cestou vracali domov bol stále nervóznejší a ťahal ma za nohu. Bál sa a bála som sa už aj ja, keď som opäť zacítila silnú vôňu kadidla. Od únavy som zaspala a prebrala som sa na tichý šepot akoby mi niekto sedel za chrbtom a šepkal do ucha. Zľakla som sa no čakali ma ešte práca tak som sa do nej čo chvíľa pustila s vedomím že to práca na mňa šepká a súri ma 😀 No počas práce ma stále vyrušovala vedľajšia stolička stále som mala nutkanie dívať sa na ňu. Keď som sa opäť obzrela videla som biele svetlo či dym neviem to opísať vzalo sa to zo stoličky a vyparilo sa to no nebála som sa. Zároveň som cítila sladkú vôňu vína ale bolo to príjemne. Už si na tie veci pomaly začínam zvykať, no v noci sa bojím. Počujem chrápanie aj keď som sama, či šramot vo svojej izbe aj kuchyni. Na to sa sťažujú aj ostatní, no keď ráno zisťujeme kto to po dome v noci buntošil vinník sa nenájde lebo z postele nikto nevyliezol 😀 Minulý večer som napríklad počúvala klopkanie na stenu, no stále sa snažím seba samú presvedčiť o tom, že je to normálne. No tie voňe ma desia hlavne kadidlo. Neviem si to vysvetliť. Ak svoj výlev posielam na nesprávne miesto, mrzí ma to, no uznala som to ako najvhodnejšie miesto pre bohatú diskusiu. S pozdravom M.

Páči sa mi

Mirka trafila si správnu diskusiu. 😉 Sú miesta, kde sa nachádzajú tkz. priechody pre duchov. Ten , komu je súdené s nimi pracovať sa môže presťahovať hocikde, vždy to bude také miesto, ktoré je v blízkosti priechodu. Povedala mi to aj moja majsterka…duchovia si ju vždy nájdu. A ak vo vašej dedine je takých veci veľa, zrejme sa tam nachádza väčší priechod, alebo niečo, čo duchov priťahuje. Aj moja iná známa má taký priechod priamo v pinvnici ich domu.

Rozmýšľala som nad tým , prečo niektorý duchovia sú cítiť a iný nie…zrejme to asi záleží, ako dlho ten duch tu na zemi pobúda…kadidlom bude smrdieť asi nejaký duch, ktorý nedávno zomrel 😀 Mrtvolný pach, vône, cigaretový pach, či príjemné vibrácie lásky som už tiež cítila. Tento týždeň ma začalo niečo štekliť vo vlasoch, akoby sa mi v nich niečo nevidieteľné prehrabovala a za chvílu som ucítila strašný smrad smradľavých ponožiek, ale bola som v miestnosti sama ( moje to neboli. 😀 ). Rozmýšľala som, či môže byť duch aj takýmto niečim cítiť, no za chvíľu som to ucítila znova. Pukanie v trámoch som doma počula len ja a vždy to bolo v tej miestnosti, kd esom sa zdržiavala. Keď ma niečo ťahalo do astrálu, tak tie trámy praskali hrozne, tak som usúdila, že toto vyvolávajú duchovia. Potom pukanie začalo aj vo veciach, ktoré nemajú prečo pokať.

Šramotanie v dome je normálne, aj bratranec, keď zomrel krstná počula vždy v jeho izbe búchanie skrinkami, prehrabovanie sa v nich, blikanie svetla.

Modlitba je skorej pre ochranu, ale duchov neodoženie. Bolo by dobré, ak by ste si zavolali niekoho , kto posiela duchov do svetla, prezrela vám dom a odprevadila blúdiace dušičky, Možno vašim domom len prechádzajú zdržia sa tam krátko a odídu. Oni sú zvedavý a hlavne na seba upozorňujú. Niektorý sa snažia nájsť ľudí, ktorý ich vnímajú, aby im pomohli sa odpútať, iný sú záškodníci, berú nám energiu, robia napriek. Duchova detí sú hravé, nedávno som mala takého doma, rád sa schovával po miestnostiach, ale vždy dal o sebe vedieť, aby som ho vnímala.

Nedávno som pozerala video..uff….. už neviem ktorá známa ososbnosť to bola, ale ukazovala ako potleskami dlaňami očistiť miestnosť a potom nejakou citrusovou vôňou rozprašovala po miestnosti. Duchovia nemajú radi vyššie vibrácie(mám doma taký nerezový hrnček, na ktorý, ak kovovou lyžicou buchnem, tak staršne silno rezonuje) Sú dostať aj ladičky, ktoré môžeš využiť aj na vylaďovanie vibrácii v tele, aj na očistu domu. Alebo zvončeky a poprechádzať nimi celý dom, hlavne kúty. Očisti zrkadlá a zapečať ich krížom s modlitbou, alebo symbolom Božieho svetla. Zrkadlá sú vraj bránou z astrálu pre duchov.

Symbol Boží světlo

Doma mám odskúšanú šalviu a dračiu krv, vždy je na nejaký čas pokoj.

Dávam ti aj knihy, ak chceš poppozerať si , možno vc nich nájdeš niečo potrebné.

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Click to access edith-fioreovc3a1-1996-tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad1.pdf

K tej priesvitnej bytosti…možno sa ti zámerne zjavila, alebo máš dar ich vidieť aj fyzickým zrakom a postupne ťa len duchovia, ktorých vnímaš v dome vedú k tomu, aby si s nimi pracovala. Ja duchov vidím len vnútorným zrakom, fyzickými nie, ale fyzickým vidím čierne prízraky,(zrejme sú to nejaké astrálne tieňe) také tiene, ktoré sa mi ukazujú vždy v priestore, ked mám zrak zameraný.

Neviem odkiaľ si, ale poznám 2 ľudí, ktorý odvádzajú duchov dosvetla, ak by si chcela dám kontakty.
A možno tvojim polsaním je pracovať s duchmi….možno. Tak nech Boh prežiaruje tvoju dušu, dáva jej silu všetko zvládať a kráčať cestou svetla a lásky.

Maj sa krásne…..Martina

Páči sa mi

Dobry den prajem.
Potrebujem radu, som uz zufala. Vzdy som vidavala nejake dusicky- najmä v noci, no posledne mesiace je to dost intenzivne. Problemy zacali naberat na intenzite, ked som odisla zit do zahranicia. Dlhsie som byvala v jednom velmi starom byte, citila som, ze tam nikdy nie som sama, a ze moja pritomnost niekomu vadi. Po case som sa prestahovala do noveho bytu. Prve dni boli super, ziadna zla energia. No potom si ma “ten dotycny” nasiel. Z nicoho nic som pocitila tu neprijemnu energiu a je tu so mnou doteraz. Opisem vam svoje problemy, ktore sa zacali v tom starom byte a trvaju doteraz:
V byte sa mi samovolne pohybuju mensie predmety, nelogicky sa posuvaju, padaju, su to mensie, respektive lahke predmety. V noci zasa pocujem zvuky, citim cudzie parfemy, ktore mi udru z nicoho-nic do nosa, ked som sama doma, alebo v izbe. Raz v noci niekto poriadne buchal v kuchyni, ako ked si niekto robi jest, buchali skrinky, sustali sacky, no ked som tam prisla, nikde nikto a vsedko na svojom mieste.
Perifernym videnim vidim stale iskricky, tiene, pohyb. Nonstop pocitujem pritomnost duchov, zlej energie a v noci ich niekedy vidavam, najmä male deti. Tu sa zastavim a podotknem, ze raz v noci, ked som zila este na SK, som sa zobudila a sledoval ma maly chlapcek, ktory sedel medzi plysakmi par metrov od mojej postele. Zasvietila som lampu a isla k nemu, no on zmizol. Pred par mesiacmi sa mi stalo to iste, len s tym rozdielom, ze som uz nebola na SK a chlapcek sedel pri posteli a dival sa, potom zmizol.
Ked som bola mala, dve noci za sebou som videla v strede izby vznasat sa ducha mojej sestry, ktora spala so mnou v izbe (najskor vystupila z tela).
Vzdy a vsade mam pocit, ze ma niekto sleduje, vsade vidim tiene a pohyb.
No velmi ma trapi aj skutocnost, ze pred pol rokom, trvalo to par mesiacov, som casto pocitovala silnu tazobu v oblasti hrudnika, akoby na mne niekto lezal a dusil ma, stavalo sa to bezne aj cez den, vtedy som pocitovala nesmierne zlu energiu vsade vokol seba. Nemohla som sa na seba do zrkadla poriadne pozriet.
Musim spat pri svetle, tma ma neskutocne desi, uz od malicka.
Od puberty som zacala mat zdravotne problemy, ktore su nevyliecitelne, bez priciny, sirokospektralne, nikto mi nevie pomoct a navyse su to “starecke choroby”. Kazdy sa cuduje, ze mam take problemy v mladom veku.
Raz, ked som bola sama doma, citila som taku zlu energiu, az som sa rozhodla s tou dotycnou osobou komunikovat. Povedala som mu, ze “on” je uz po smrti, ze nie je medzi zivymi a poprosila som ho, aby odisiel do svetla a nasiel pokoj. Ihned, ako som dohovorila, zacal mi pipat telefon a vyhodilo mi z elektriky satelitne pripojenie. Obe udalosti v jednu sekundu, naraz. Pochopila som, ze asi odist nechce a nema to v plane.
Zhrniem to a myslim si, ze mam privteleneho ducha, ktory je pri mne uz od malicka, ale cim som starsia, tym viac sa zacina prejavovat. Mozno je ich viacej. Alebo to moze byt anjel. Docitala som sa, ze aj oni hybu predmetmi, aby nam dali o sebe vediet. Ale pri nich ma clovek citit stastie a nie strach a pocit zla ako ja. Podotykam, ze pocit, ze je niekto pri mne a pozera na mna, mam uz od detstva, kdekolvek som.
Kedze som v zahranici, za knazom nepojdem a co sa tyka mojich znamych, nikto sa duchovnym veciam nevenuje, aby mi pomohol.

Prosim, poradte mi.

Dakujem a prajem pekny dnik :).

Páči sa mi

Včera mi môj 12 ročný synček vravel, príbeh a pýtal sa na jeho pravdivosť. Vraj malé 6ročné dievčatko sedelo na schodoch vonku a matka sa ho pýtala prečo sa tak vyškeruje a s kým sa rozpráva. Ona jej povedala , že opakuje po tej tete čo visí na strome na krku má lano a škerí sa. Mamička bola zhrozená. Tak sa ma syn pýtal, či je možné, že deti do 7 rokov vidia naozja iné bytosti. Aj sesternci syn videl svojho dedka, ktorý zomrel ešte ako bol v maminom brušku a vravel, že sa stále na neho chodí pozerať taký starý pán a usmieva sa na neho. Tak sme večer v posteli s malým preberali ducharinu a teraz čítam koment od teba. 😀

Minulosť si nesieme zo sebou. Zrejme si mala niečo s duchmi v minulom živote, buď si sa im nejako venovala, vnímala si , alebo bola médium. V tvojom horoskope by si to videla , na také veci ukazuje 12 dom a postavenie Pluta, Neptúna, Saturnu a Čiernej luny. http://osobni-horoskop.najdise.cz/

Kolegyni som videla na sebe privtelenú dušu na pravej strane a cez pravú stranu jej aj škodila…tetániu jej priamo nepotvrdili, nevedeli jej ochorenie diagnostikovať, ani nič iné,no dostávala svalové krče do pravej strany. V horoskope mala Neptún v 12 dome, ktorý ukazuje na nervové ochorenia. Tak isto aj temnú minulosť tam mala zobrazenú, aj 12 dom silno obsadený. Potom som čítala , že privtelené duše pomáhajú naplniť karmu, tak isto duchovia, ktorý sa k nám pútajú a my ich k sebe našou nižšou časťou priťahujeme…sú to všetko lekcie, ktorými máme prejsť a nájsť hlbšie pochopenie. Privtelená duša prenáša ochorenie, ktorým trpela na toho, u koho pobúda….je to súčasť karmickej lekcie. Takže tvoje starecké ochorenia majú svôj dôvod a tušíš správne.

Ten stav zaľahnutia poznám, raz som to zažila, no viac by som nerada takým prechádzala. Neviem, či privtelené duše prenášajú veci, skorej mi to príde, že sú to duchovia, ktorý sa radi zdržiavajú v tvojej prítonosti. Deti duchov bývajú obvzvlášť hravé a radi na seba upozorňujú. Raz som si z cintorína doviedla ducha chlapca a potom ako som sedela za PC stále šuchotal na skrinách a pukla veciami a sviečka silno horela plameňom a občas aj prudko blikala pritom neboli okná otvorené ani nič rušivé. vnútorným zrakom som zbadala asi 8-10 ročného chlapca a tak som mu povedala, že nech nájde niekoho, kto ho odvedie do svetla , nech neblúdi v tomto svete. Potom odišiel. Sú duchovia, ktorý chcú pomôcť, potom taký, ktorý sa zahrávajú a ubližujú, berú energiu a dávajú najavo svoju moc. Ale aj taký, čo vyžarujú lásku, alebo sa nášho pohľadu boja. Pachy, svetielka, pohyby, zvuky, to všetko patrí k nim.

Pri mne sú tiež nejaké bytosti…nevidím ich ako privtelené duše pri sebe ,skorej ich vnímam ako napojené z astrálu a z tejto roviny na mňa pôsobia. Viem, že ma k niečomu vedú a mám pochopiť ich prítomnosť, no nie je to ľahké, len ich prijať a časom sa mi otvorí skutočnosť, prečo som si ich pritiahla.

Je jedno, kde budeš, seba samej sa nezbavíš ani minulosti..potrebuješ to prijať tak isto ako ja…tento svet je tvojou súčasťou a máš dar ich vidieť(niekto vraví dar-niekto prekliatie). Je na tebe , čo s tým urobíš…buď sa naučíš posielať do svetla tieto duše, lebo sa k tebe nepútajú len tak a pokúsiš sa odpútať od seba tie privtelené duše, alebo nájdeš niekoho, kto ich od teba odvedie. Mala by si si robiť ochranu, vylaďovať sa na silnejšie vibrácie seba samej, lebo len skrz lásku Boha môžeš rozpúšťať v sebe bloky. Očisťuj pravidelne svoj byť aj zrkaldá, zapečaťuj ich , nos na hrdle kameň na ochranu, alebo kryštál..výber je na tebe ako to sama cítiš. Môžeš byt vyzvonkovať, či použiť ladičku …silné vibrácie odhäňajú duchov…hlavne sa uč vnímať seba samú..vibrácie z duše, aby tvoja energia bola čistejšia a nepriťahovala si tak k sebe nízke energie…pracuj s láskou, ktorá ti pomôže aj rozpúšťať bloky v tebe a pomôže k lepšiemu zdarvotnému stavu.

Neskúšala si sa spojiť s tou privtelenou dušou..vnímať ju a spýtať sa, prečo je na tebe npripojená, aká je je úloha, poprosiť ju o odpustenie, urobiť cestu do minulosti a odpúšťať v rodovej línii vo vštekých priestoroch a časoch?
Robila som cesty do minulosti, cesty čistenia a vre, že v sebe máme veľa vecí hlboko uložených, ktoré nás niečim ťažia. Čítala som aj u Blanky Chakoshpour ako pomáha klientom robiť cesty do minulosti v rodových líniach , zaťaženiach a pomáha uzdravovať vzťahy, pochopiť ich. Pozri sem…http://jsemsamasebou.webnode.cz/blog/

Máme rôznych sprievodcov, ktorý nám pomáhajú prejsť lekciami života..buď sú to duše, s ktorými sme žili a tie sa neinkarnovali a sú pri nás ako sprievodcovia a dohliadajú na naplnenie nášho plánu, máme aj vyššie bytosti pri nás, len zrelé duše už nepotrebujú sprievodcov, sú riadené cez zdroj, lebo už vnímajú cez vnútro ako prechádzať svojim životom.A potom sú to privtelené duše, ktoré naplňujú naše karmické zaťaženie. Tie bývajú aj za schizofréniou, či inými psychickýme a nervovými ochoreniami.

Anjelské bytosti vyžarujú lásku, tie neubližujú, pomáhajú nám v ťažkých chvílkach prinášajú ľahkosť , vnášajú do nás pokoj, ak sme na tom zle.

Ak pomôže..tu sú 2 knihy k duchom.

Click to access tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad.pdf

Click to access edith-fioreovc3a1-1996-tajemstvc3ad-zbloudilc3bdch-duc5a1c3ad1.pdf

Ak chceš, oslov moju známu (Andrea Záhradníková Krajčírová) nájdeš ju na FB ako tvorivú dušičku a posiela aj duchov do svetla, pomáha aj na diaľku. Môže sa na teba pozrieť a poradiť ti .

Dnes som pridala článok o privtelených dušiach.

Nech Boh posilňuje tvoju dušu a zvládaš kráčať cestou svetla a lásky a pochopíš svoje poslanie, ktoré si si predurčila. Ak sa otvoríš sebe samej zvládneš to a nájdeš vnútornú silu , ktorá ťa navedie. ♥

Krásny deň ti želám… 😉

Páči sa mi

Dobry vecer
pridavam svoje nechcene skusenosti.
na vikend som bola so synom u sesternici,jej dcerky a manzela ( maju jednu macku, kocurika museli uspat lebo uz nevladal )
V piatok sme dorazili, a uz podvecer ma zacalo drazdit na kasel, aby som pocula maleho ak by sa zobudil sadla som si na hokedlik do predsiene, rodina bola hned vedla v izbe, kecali sme…..zrazu akoby som pocula cupitanie po parketach preto som vzdy bola v strehu, akoby tam macka pobehovala, ale macka lezala pri rodine na gauci – ze to blba akustika od susedov. V pondelok rano som uz takmer nemala hlas a brchtala som ako tuberak, nos upchaty no koneeec. poobede mi uz hlas totalne odchadzal len tak z nicoho nic. Nedelu mi uz aj sople tiekli na vodopady a vecer ked boli sesterka s manzlom kupat ich malou zase som pocula to cupkanie, tak som bola skontrolovat kuchynu ci macka nieco….no macka nic, lezala na gauci akoby tam zapustila korene. V pondelok rano bol uz ten kasel neznesitelny, drhlo ma zvracanie….. az cestou na vlak sa mi zacal uvolnovat nos a vravela som ze som to mala z niecoho v tom byte a vtedy som sa dozvedela
…pan manzel ma tazke srdce na seba a kocurika, obvinuje sa ze ho dal uspat a jeho popol si doma strazi, nepusti ho.
Ja mam macky velmi rada aj som ich chovala aj chovam, kocurik bol asi pritula ked som ho pocula pobehovat po byte a schytala na neho takuto alergiu
…..a za dalsie asi sa u mna muselo nieco zmenit, posledne dni byvam velmi nervozna a rozkricana, bipolarnu poruchu nemam diagnostikovanu, akoby som to nebola ja, este aj hlas mi skace do takych agresivnych obratok a posledne dva dni citim niekedy hnilobny, kanalovy zapach…..

Páči sa mi

Lisbeth…uff, ťažko mi reagovať, lebo o duchoch zvierat som nepočula, ani ich nevidela, takže nemám skúsenosť….ich duša je kolektívna , nie ako u ľudí individuálna, takže po smrti sa navracia do ich skupiny duší. Okrem toho, pôvod zvieracích duší a ľudských duchov je úplne iný a prirodzene sa vracajú tam, odkiaľ pochádzajú. Ľudskí duchovia do duchovnej ríše a duše zvierat do bytostnej ríše.“

Duša zvierat…

Alergia mohla byť aj na niečo v ich dome, čo ti nesedí. To zo zmenou nálad s tým súhlasím, že môžeš mať pri sebe nejakého podráždeného ducha, ktorý na teba prenáša svoje nálady a preto cítiš agresiu v sebe a tak sa chováš….tak isto aj ten zápach, ktorý je typický pre duchov.

To tvoje hrdlo som pocítila aj ja teraz…silné rezonovanie…brrr
Ak máš niekoho v okolí, kto posiela duchov do svetla, nech ťa prezrie a poprípade ho odprevadí, nech ti neškodí. Viem že sú aj privtelené duše, ktoré sa začnú prejavovať v istom veku človeka a pôsobia na neho svojim ochorením..zažila som to u kolegyne a dokonca to mala aj v postavení planét pri zrodení, že bude trpieť takým ochorením.

No a to cupotanie…iba že by sa mačka neodpútala, ale s týmto fakt neviem. 😦

Páči sa mi

ja som nikdy takymto veciam nevenovala nejaku pozornost….duchom….. na alergie zase neverim.Mne to porozpravala krsna mama, prv si myslela ze to je reakcia na odblokovanie ale to bolo az sobotu doobedu (chceli sme odblokovat prave toto moje zle skarede vybusne spravanie)…pan manzel sa velmi hneva a emocne s tym nie je vysporiadany ze musel uspat kocura a ak ste zacitila to rezanie v hrdle tak to nemohla byt alergia

Asi som od toho pobytu viac akoby “vnimava/ pristupna” nechcene….. este aj to ze mame v izbe dve stare almary a niekedy tak praskaju z nicoho nic akoby sa o ne niekto oprel. Byvame s manzelom a nasim 10 mesacnym syncekom v dome po manzelovych starych rodicoch spolu so svokrom a svokrovym svagrom, svokra uz nezije.

toto vsetko su len moje myslienky ako ked sa sklada puzzle lebo to co pocujem a citim si nevim vysvetlit

Páči sa mi

Lisbeth…nič sa nedeje len tak a všetko má vždy hlbšiu príčinu..možno máš oslabenú auru a preto k tebe niečo ľahšie preniklo a začalo ti ťažiť…neviem ako si vnímavá…senzitívna a vieš sa vcítiť do iných, lebo ma napadlo, či si na seba nejako nepreniesla pocity toho muža a tak sa na tebe prejavovali, ale na druhej strane, ak ja niekoho cítim, tak je to len chvíľkový pocit, ktorý potom zmizne a nazanechá žiadnu reakciu. Len raz sa mi stalo,že som pri posielaní energie po 3 dňoch dostala také isté príznaky choroby ako mala známa a to som brala ako varovanie viac nezasahovať.

Alergie sú a buď rada, že nemáš s nimi skúsenosť—ja mám len koprivku na slnko, ale teraz sa u mňa prejavila na niečo nové, lebo som stále soplila a svrbelo ma podnebie a začali mi tlaky v ušiach a zaliehanie, takže pribudla alergia na niečo čo kvitne. Vekom naša imunita ak sa o ňu nestaráme oslabuje a pribúdajú aj nové ochorenia. Neriešila si v sebe 2 týždne niečo emočné, čo si nevedela rozdýchať a potlačovala si? Uvedomila som si , že ochorenia sa ukazujú po nejakom období, kedy sme v sebe niečo potlačili.

Praskanie vecí, tiež nie je len tak, ale vyvíjaním energie prítomných bytostí…mne ak praskajú veci v dome, v stene pukne, či v budíku, alebo v posteli, či začne šuchotať v košíku, viem, že mám tam nejakého ducha, ktorý sa hlási o pozornosť.

Páči sa mi

A teraz som sa dozvedela ze kocurik pred nasim prichodom odisiel cize citim, cucham pocujem, som bezradna a zrela do blazninca lebo nemam nic coho by som sa chytila

Páči sa mi

ano hlasil sa o pozornost a uspokojilo ho ze som sa mu prihovarala lebo aj maly popri santeni kde lahol tam zabuval prvykrat od narodenia v klude s pocitom bezpecia bez uspavania.

Páči sa mi

dakujem velmi pekne za rady asi este poslednu moznost skusim oslovit miestneho farara……ja som uz zistila ze som bola ovplyvnovana v spravani ale dnes uz zacal aj nas syn byt nervny a hryzt sa do ruky, ked je manzel doma tak mame klud a nic pri nas necitim akoby si drzalo odstup

Páči sa mi

hej ak vie kňaz robiť exorcizmus, môže vám pozrieť byt, alebo ho svätenou vodou a modlitbami očistiť…zrejme tam naozaj niečo je, čo vo vás vyvoláva agresivitu..vyskúšaj a ak nepomôže, zožeň niekoho, kto posiela duchov do svetla. Duchovia sú tiež rôzny. Od pokojných a bojazlivých až po agresívnych. Dúfam, že vám to pomôže a budete mať pokoj.

Páči sa mi

Dobry den,tiez by som vas poprosila o radu. Nedavno v noci som mala problem zaspat,cela noc bola velmi cudna..akonahle som sa dostala do stavu povedzme bdenim, citila som zvlastnu energiu ktora isla ku mne a na matraci kroky.to nieco voslo do mna cez krizovu oblast az hore po temeno hlavy,kde mi na nu nesmierne tlacilo a bolelo. Bola som v stave ked som sa ani nepohla ani neotvorila oci,jedine co mi behalo hlavou bolo aby to uz odislo. Potom som citila,ze to zo mna vyslo ale o chvilu sa to opat zopakovalo.citila som energiu,potom ako to do mna voslo a opat tlacilo na temeno a opat vyslo.cele sa to zopakovalo 3x . Bol to pre mna hrozny zazitok a neviem prist na to,kto alebo co chcelo na mna zautocit. Neviete mi k tomu nieco povedat blizsie alebo poradit?
Casto mavam aj zvlastne pocity ze nie som sama. V praci pocujem kroky po chodbe aj ked tam nie je nikto. Uz som pocula aj hlasy nad ranom v praci,ktore som nevedela k nikomu priradit kedze robim v zenskom kolektive a hlasy boli muzske. Nevedela som vsak rozliait co hovoria.Doma sa mi uz stalo ze som sa v noci zobudila na lusknutie prstami alebo na tlesknutie.
Dakujem za pomoc

Páči sa mi

Kristínka…to čo si cítila mohla byť astrálna entita, ktorá sa snažila na teba napojiť. Z astrálu k nám preniká veľa negatívnej energie. Raz cestou domov som mala útok od takej bytosti, napadla ma zozadu nad srdcovou čakrou a akoby sa chcela mi zakoreniť do chrbtice..hrozný tlak som cítila aj bolesť, snažila som sa to rukami odháňať a prežiarovať svetlom a po 5 minútach tlak ustúpil…no však nepozrela som si svoje pole až po 2 týždňoch na upozornenie známeho a mala som tam už 4 astrálne larvy, ktoré sa snažili zakoreňovať. Mala som aj útok ducha, zaľahol ma a cítila som silný tlak na hrudi..tiež som sa poometala a prihovárala k Bohu, aby posilnil moju dušu a pomohol odviesť do svetla zblúdilu dušu. Prežiarila som sa a potom som mala pokoj…no nie vždy to bolo ok, boli aj útoky od astrálnych entít, ktoré vyvolávali cielené bolesti, pokiaľ som sa ich nezbavila.A to som chcela len malému prežiariť izbu na ochranu od prízraku, ktorý sa mu votrel do spánku…týjm že som ho svetlom chcela odpudiť z nášho domu zaútočil na moje 3 oko.

Myslím si, že z minulosti si nesieš tento dar-nedar…vnímať duchov, preto ich počuješ a si vnímavá. Nenechaj sa nimi ovplyvniť, zviesť k nižším stavom, že neurologickým ochgoreniam….daj na silu vnútra duše, ktorá navedie.Treba si posilňovať auru, svetlom, zvyšovaním vibrácii, lebo ak sme oslabený následkom emočnej lability, tak sa nám tvoria trhliny a takéto entity k nám ľahko pristupujú a stávame sa hostiteľom. Ja som na ochranu nosila Turmalína a potom lapis lazuli, alebo kryštál…sama vyskúšaj, čo ti viac sedí a k akému kamienku budeš navedená. Snaž sa žiť radosťou, šťastím a vyžarovať zo seba lásku a hlavne byť vedomá sama seba, lebo to zvyšuje tvoje vedomie aj vibrácie a vedie ťa to k stavom, kedy vnímaš prečo sa veci dejú.

Pros vnútro…dušu nech poradí a ukáže správnu cestu a prihováraj sa k Bohu , aby posilňovalk tvoju dušu, naplňoval láskou a ukazoval cestu, ktorou máš ísť…a Ver sebe.

Páči sa mi

no ide o to ako vieš vizuálne pracovať a predstaviť si seba a energiu okolo seba, rukami vnímať energie…mohol to byť len duch, ktorý sa snažil dostať sa do tvojho tela a byť v tesnej blízkosti a keď s amu to nedarilo, tak dal pokoj…ťažko povedať…ak chceš pošli mi fotku a pozriem ti tvoje pole. Uviedla si správny mail v komente?

Páči sa mi

Dobrý deň, chcela by som sa vás spýtať že čo znamená keď dáte na nejakú šnúrku vyvážený predmet ( doma vyrobené kivadlo ) a dáte ho nad postel a začne veľmi rýchlo krútiť do protismeru hodinových ručičiek. Na tej posteli sa aj snívajú veľmi čudné,divné sny a to nie len jednému skoro všetkým čo na tej posteli spali .

Páči sa mi

Takze ked sa to tocilo v protismeru hodinovych ruciciek znamena ze tam je velmi silna energia , muzska ale co ta energia znamena ? Co je zac ? A co tam robi ?

Páči sa mi

Po smere hod. ručičiek sa točí zľava doprava čiže prevláda ženská jemná eneregia a opačne je mužská energia silná vôlová, čiže je tam taká energia v prevahe.

Tu si pozri viac o mužskej a ženskej energii Jin-Jang
http://www.magickazena.sk/wp/muzska-a-zenska-energia/

Vravíš, že na tej posteli sa vám vštekým niečo sníva…Jang(mužská) je projekčná energia Jin je gravitačná energia

Univerzální zákonitosti podvědomí…

Páči sa mi

Dobrý deň, ja by som sa chcela tiež poradiť. Stali sa mi čudné veci tak asi pred 3 rokmi kedy som ešte doma bývala s rodičmi. Nemohla som zaspať v noci, lebo som cítila že niečo mi nedovolí zaspať, alebo keď sa mi to horko ťažko podarilo budila som sa v noci stále v rovnakom čase a to buď tesne pred 03:00 alebo o po 03:00 v noci. Cítila som taký studený vzduch ako keby niekto na mňa dýchal, často sa mi stávalo aj to že som spala a prebrala som sa na to, že ako keby ma niekto vytiahol z tej postele a ja som ostala v sede a nechápala som prečo sedím na posteli, počula som smiech škodoradostný, že mi niekto šepkal do ucha moje krstné meno a pritom sa smial… Potom sa mi stalo nie raz, že som počula v noci kroky a tie kroky, ktoré boli stále bližšie k mojim dverám postupne to stíchlo a zrazu s veľkým buchotom sa mi otvorili dvere do izby, neskutočne som sa bála… Dokonca aj sestra počula a tiež sa zobudila v noci so mnou na isté zvuky ako keď niečo spadne z poličky a podobné… Potom som doštudovala strednú a hneď po strednej som išla na Vysokú v r. 2013. Myslela som si že keď vypadnem z domu tak to niečo ma už nebude nasledovať. Ale bohužiaľ aj tu mi padali veci či už z poličky alebo umytý riad zo stola. Dokonca moja spolubývajúca ostala v šoku, lebo tvrdila, že som rozprávala v noci s čudným jazykom ani neviem, čo to bol za jazyk často sa mi snívalo, že rozprávam a čítam nejaké čudné písmo ja ani neviem či to bolo niečo podobné ako latinské… Ja som predtým neverila v bohu ale postupne ma naviedla k tomu aby som začala chodiť do kostola, naučila ma modliť sa a potom sa tieto veci utíšili a teraz posledný mesiac cítim zase, že niečo nie je v poriadku ako keby ma opustil môj strážny anjel, nedarí sa mi ani v škole, znova sa budím o 3 tej v noci…. Viete mi stým prosím nejak poradiť??

Páči sa mi

Strážny anjel ako ho ty voláš je v mojom poňatí sprievodca, ktorý ťa vedie, aby si naplnila plán duše a prešla si potrebným, čo si si predurčila, pochopila lekcie života. Je jedno kam pôjdeš…tieto energie si nesieš vo svojom nižšom ja a pokiaľ nepochopíš, prečo priťahuješ duchov a neprijmeš to, budeš ich stále priťahovať. Píšeš …Ja som predtým neverila v bohu ale postupne ma naviedla k tomu aby som začala chodiť do kostola, naučila ma modliť sa a potom sa tieto veci utíšili…čím bližšie sme k svetlu, tým menej má temno na nás dosah. Zrejme ti modlitby pomáhali zvyšovať vibrácie a preto si duchov tak nevnímala…3-ka je symbolická…trojjedinnosť, ale aj roviny vnímania telesná, duševná mentálna..či telo , duch a duša…ale môže to byť aj s funkciou orgánov, lebo od 3:00 do 5:00 pociťujeme najviac strach a úzkosť a sú v činnosti plúca a ak si fajčiar,k či astmatik, tak poreto sa môžeš v tom čase budiť.

To že máš pocit, že sa ti nedarí…môže mať viac dôsledkov…neharmonická kombinácia postavenia planét, kedy máš zťažené podmienky, alebo svojim myslením si si niečo vyslala do budúcvnosti a teraz sa to plní. Preto je dobré pozorovať svoje myslenie a konanie, lebo sami sme tvorcami svojho života. Ak sa ti nedarí..nevzdávaj to…využi vnútornú silu a nepodávaj s atomu..-zvládneš to,

Páči sa mi

Ďakujem, a taká otázka ešte, že či mi viete poradiť ako posilniť a navrátiť vlastnú Energiu? Čítala som o tom aj knihu aj som sa o to pokúšala ale nešlo to aspoň som žiadnu zmenu nezaregistrovala. A taktiež si neviem poradiť s tým, že som taká akoby negatívna, že už dopredu viem že sa mi nepodarí skúška a potom sa to aj tak stane a nedokážem si povedať nič pozitívne, možno za to môžem aj ja, že myslím tak a nie onak alebo aj za tým môže byť niečo iné, čo ma tak veľmi trápi a stále sa pohybujem vtom kolobehu a neviem sa z toho dostať aj keď viem, že už nič nezmením, že to len musím prijať tak ako to je alebo ako ste to písali že to môže byť aj tým, že neharmonická kombinácia postavenia planét…

Páči sa mi

Energiou nás zásobuje naša duša…ak sa držíme v nízkych vibráciách seba, podliehame egu, tak nás veľa vecí oslabuje a unavuje. Ak budeš vnímať duševnú časť seba, splývať s vibráciami duše…božskou esenciou seba…okrem toho, že sa ti navráti energia, naplníš sa láskou, pomáha ti to zvyšovať aj úroveň vedomia. Na harmóniu tela a mysle pomáhajú aj energetické cvičenia…Gi-Gong, Joga, Tai-Chi…popozeraj a vyber pre seba potrebné. Pomôžu ti aj ukľudniť myseľ…nemyslieť na to, čo bude ako to dopadne…ak si pripravená, zvládneš to a s týmto presvedčením choď aj na skúšku….nehádž sebe polená pod nohy. Ak máš neharmonický aspekt, to neznamená, že to nemáš zvládnuť, len je tvoja lekcia o to prísnejšia, že sama máš prekročiť svoj tieň…dať do toho všetko a bojovať….uvedomiť si, že máš na to.

Naše myslenie priťahuje situácie…zrejme máš slabé sebavedomie, ktoré by si si mala začať zvyšovať…uč seba pochváliť, oceniť za veci, ktoré dokážeš a postupne si dokazuj, že máš na veľa veci, ktoré zvládneš. Svet patrí silným a silu máme v sebe všetci, len sa ju musíme naučiť nájsť v sebe a používať.

Ver sebe a zvládneš všetko, nauč sa prijať aj prehru, lebo tá ťa učí v ďalšom kole zvíťaziť…všetko zlé je k niečomu dobré. Hlavne sa zbav negácie, ktorá ti podkopáva zem pod nohami…nemusíš sršiť pozitivizmom, len si veriť. 😀

Páči sa mi

Ahoj všetci volám Kauthar mutumwinka som z Kampale ugnada, chcem poďakovať prorok James pre podanie môjho manžela späť ku mne, pretože po 7years z marraige môj manžel rozhodol sa ukázať svoju lásku a starostlivosť o mňa a moje deti nikdy som vedel, že má iný vonku dáma chodil a nikdy chcel ísť domov, ale iba počas weekend.he ma nikdy zavolať a opýtať sa po našich dcér a mám ho rada natoľko, že som poprosiť ho, aby mi odpustil akýmkoľvek spôsobom mám uraziť, ale vždy hovoria neurobil som nič, ale on ma nechce znovu a vo vnútri seba a viem, že to nie je môj manžel a mám priateľa v Kampale ktorý dokonca diskutovať s nami o tomto situation.untill jeden deň mi povedala, aby sa nebála, že existuje prorok vie, že pomôže jeho bratranec získať prácu v Rwande, že verím, že mi môže pomôcť priviesť môjho manžela späť home.A bol nervózny a je pripravený urobiť čokoľvek, aby svojho manžela späť ku mne, dala mi prorok James E- mailová adresa som išiel on-line a vysvetlí všetko, čo k prorokovi a povedal všetko on a jeho nemali báť, že môj manžel sa chystá vrátiť domov, ale aj stále pochybujú, prorok bol pretože čas a dni plynú by.but nebude čoskoro očakávať a som prišiel domov a videl môj manžel auto zabalené a vedel, že to bolo ho a rýchlo šiel dovnútra, aby ste sa presvedčili, či naozaj to bol on, takže som to bol môj manžel išiel na kolená a začne ma prosiť, že je mu to ľúto a plakať a bol som tiež rád, že to, ako som mu odpustila a dnes žijeme šťastne, ako by sme ju použiť … som sa vrátil on-line a prorok povedal, že je späť a ďakujem mu za nás privádza husband.if budete potrebovať jeho pomoc príliš prophetjamestemple @ gmail. com

Páči sa mi

Dobry den, chcela by som vediet co znamena moja skusenost. Isla som vecer spat. Dlho som nemohla zaspat, prevalovala som sa zboku na bok. Zrazu som pocula ako ma syn vola, potom dcera. Nevstala som vsak z postete a cakala ci ma znova budu volat. Zrazu na mna nieco sadlo, potom zozadu a mala som pocit ze syn, lebo sa tak hrame. Vtom to prestalo a chytilo ma za nohy, citila som to a pocujem cudny zvuk,jednotvarny, tazko to opisat. Vtom som poleziacky velkou rychlostou preletela cez komodu, nasledne stenu az do obyvacky a zacala som prosit boha ze tu chcem ostat kvoli detom. Mala som naozaj velky strach, lebo to bolo ako keby som uz mala ist z tohto sveta niekam prec. V tom to prestalo a bola som naspat v posteli, kde som este citila mravcenie v nohach a pomaly som sa zacala hybat. Potom som uz nespala az do rana. Prosim Vas co to znamenalo? Dakujem, Silvia

Páči sa mi

Podľa mojich skúseností..duchovia sú tiež rozdielni…išlo o ducha malého chlapca, ktorý bol hravý. Ak chcú duchovia upútať našu pozornosť, tak sa nás dotýkajú, prechádzajú nami…mám zážitok, kedy sa duch chcel dostať do môjho tela, počas spánku, lenže pokiaľ je moja duša v spojení s telom, nema šancu…cítila som hrozný tlak na hrudi a potom som sa začala ometať a vyhnala som ho..aj tlak na trapézoch som cítila…

V poslednom čase , ak duchovia chcú, aby som ich vnímala, začnú ma silno chladiť na nohy, je to nepríjemný chlad, ani ponožky nepomáhajú…ak nereagujem , pôsobia mi tlak na hruď, či dávajú vnemy do hlavy, len aby som ich poslala do svetla. Raz mnou duch preletel na cintoríne, alebo mi začalo ťahať silno energiu do zeme nohami pri jednom hrobe.

Ten duch ti dokázal vnuknúť pocit zomierania..a tvoj strach ti to dovolil prijať. Je dobré presvetlovať sa bielym svetlom a prosiť Boha, aby naviedol tú dušu do sfér bytia, kde budú pokračovať vo svojom duchovnom vývoji a budú medzi dušami, ktoré ho ľúbia a čakajú už na neho. A ukončiť to modlitbou, prípadne zapáliť sviečku a prihovoriť sa tej duši, aby sa odpútala z nášho sveta, lebo tu len stráda a nevníma lásku Boha.

Páči sa mi

Dakujem velmi pekne za odpoved. Tak ak som dobre pochopila, tak mu treba pomoct aby sa dostal tam kam patri a nezostal tu. Mam prvykrat v zivote tuto skusenost.Preco mi vsak navodil ze zomieram? Aj keby mi sedel na hrudi alebo ma potiahol za nohu tak by som sa bala,ale nemala by som mozno az taky strach. Nemoze to byt niekto z rodiny? Bola by som kludnejsia mozno. Ak sa mi to stane este raz tak sa s nim mozem rozpravat? Da sa to vobec? Dakujem, Silvia

Páči sa mi

hravosť ducha…radi strašia…možno snaha o uvoľnenie tela…alebo len jeho hra, ťažko povedať. Neviem, to to bol, tým, že tvoju rodinu nepoznám, ale občas stačí návšteva cintorína, nemocnice, či miesto, kde sa vaic pohybujú a už sana nás nalepia…stačí ak vycítia, že čloevk je vnímavý. Vnútorne sa mu treba myšlienkami prihovoriť s láskou…oni nás takto vnímajú.

Páči sa mi

Dakujem Vam velmi za pomoc. S tou navstevou cintorina mate pravdu. Bola som kratko predtym ako sa mi to stalo na cintorine za zosnulou kamaratkou, ktora zomrela nasilnou smrtou. Boli sme pohadane a nestihla som sa s nou zmierit pocas zivota. Nebola som ani na jej pohrebe, lebo okolnosti to vtedy nedovolili. Az po case som vycestovala za nou a rozlucila sa s nou. Pamatam si, bolo to koncom jula tohoto roka ako prsalo ked som tam bola a pri jej hrobe je strom, ktoreho konar ma dvakrat nie buchol ale akoby pohladkal. Ked sa to stalo prvykrat, tak som v duchu sa opytala ci je to ona a nasledne sa to stalo este raz. Tak mi to dava zmysel, ja som velmi tazko niesla stratu tejto kamaratky a nevedel a som to prekonat.

Páči sa mi

Poznám to…práve autonehoda a smrť kamarátky ma naviedla na cestu duchovného rozvoja. Všetko môžeš napraviť…vizuálne sa s ňou spoj, v predstave a povedz jej , ako ťa trápi, že ste mali nezhodu.,…objím ju a poželaj jej lásku. Možno aj ona v tej predstave ti povie, niečo, čo nečakáš, alebo sa len spokojne bude usmievať….vyskúšaj. Ak sme oslabený, alebo máme trhliny v aure, ľahko k nám môže niekto iný energeticky preniknúť….tak je to možné a možno práve ten chlapec sa pohral aj s konárom…ťažko povedať, kto to bol….duchovia nie vždy sú na svojom pohrebe. Na pohrebe svojej tety som ju tam nevidela, ale na pohrebe maminy mojej tety som ju tam videla. Známa bola na pohrebe kamoša, čo spáchal samovraždu…mal tam veľa bytostí svetla, ale on sám tam nebol. Mne sa kamoška zjavila v sne a tam mi dala najavo, aby som sa už nebála…vyžarovala spokojnosť a lásku.

Páči sa mi

Ano vtedy ked zomrela som s nou mala sen. Stretla som ju na jazere kde sme uz za ziva boli. Isla som smerom k nej, bolo slnecno, modra voda, obloha, krasny letny den. Bola tam na deke aj s nejakou kamoskou, ktora neviem ako vyzerala. Zakricala som na nu cela stastna, ze to bol vsetko iba zly sen a ona sa otocila smerom ku mne, ale ostala urazena a otocila sa spat. Vtom vsetko zmizlo,cierna obloha, voda, zem zmizla a ja som bola v sude a odchadzala som prec a strasne bolo vsetko tmave,aj voda,aj obloha. Tak ona nebola rada, ze ma vidi.

Páči sa mi

Dakujem pekne za odpoved. Tak ten sen bol o mne ako to citim ja a nie o tom, ze prisla za mnou do sna a dala mi najavo ze sa na mna stale hneva. Ten sen si pamatam uz 11 rokov a nevedela som si ho vysvetlit.

Páči sa mi

Dobrý deň, akurát som natrafila na túto stránku a prečítala si zopár prípadov. Rada by som sa podelila o moje zážitky s duchmi. Užila som si ich viac než dosť. Prvý môj zážitok som zažila po smrti strýka ,ktorý ma mal veľmi rád a po smrti sa so mnou prišiel v noci rozlúčiť .V živom sne mi povedal ako sa má a ešte mi povedal odkaz od mŕtveho deda. Zažila som to aj druhý krát po smrti druhého deda ,keď sa asi tiež došiel so mnou rozlúčiť a ležal vedľa mňa v posteli. No odvtedy sa začali diať v mojom byte neuveriteľne veci. V noci sa mi samé zapínali a hrali detské hračky, zapínal počítač a stále niečo praskalo a búchalo. Do bytu som si zavolala farára ,ženy ktoré mi byť čistili a vyhľadala som kde akých ľudí čo sa venujú tejto veci. No najhoršie boli noci keď ma neustále niečo tlačilo na dno postele. Malo to obrovskú váhu a ja som sa nevedela ani pohnúť ani ozvať. Mnoho krát som v noci kývala rukami a odháňala duchov ,ktorých som pri sebe videla .doslova sa mi smiali do tvare. Viac krát som sa otočila na posteli a vedľa mňa niekto ležal, alebo mi stal pri posteli. Trvalo to dosť dlho a veľa úsilia ma to stalo to dostať z bytu. Bolo mi povedané aby som s nimi v noci komunikovala a spýtala sa čo odo mňa chcú no nedokázala som to ,radšej som ich od seba odháňala. Nakoniec som to prijala a bola som vedoma,že sú pri mne a tak som už neriešila a prestala sa menej báť. Boli dni kedy som z bytu odišla na pár dni preč alebo spávala pri zapálenom svetle. Alebo v celom byte som mala svetla zapálene celú noc. byt som si veľa krát čistila bielou šalviou ,posvätenou soľou, pod posteľou som mala cesnak a kúpala sa v čisci alebo pálila sviečky a kde čo .Raz som si zavolala do bytu kamarátku so synom, ktorý od narodenia videl duchov aj sa s nimi rozprával. sadol si do obývačky a ja s kamarátkou do detskej izby. Počula som ho ako sa s niekým rozprával. prišiel k nam do detskej a povedal mi ,že su traja .Dvaja muži a jedna žena. nepovedali mu čo u mňa robia ale len to aby ich neodhaňal ,že oni odídu sami od seba. A nakoniec odišli a mám konečne po rokoch pokoj. No mám dosť živé sny ktoré ma vedú životom. Čo sa mi prisnije to sa mi stane .Od detstva to tak mám .No túto noc som mala sen kde som sa s nejakým mužom hádala,veľmi sme kričali na seba a ja som toho muža kusala do ruky. Zobudil ma hlasný šepot mužského hlasu. veľmi ma to vyľakalo lebo ten šepot bol dosť silný .Bolo to len jedno slovo ktoré som ale nerozumela ale zato som ho počula a aj ma zobudila. Tak snad ma niekto ochraňuje .Aspoň ja mám pocit,že ma niekto chcel zobudiť aby mi v sne nebolo ubližene alebo aby som nebola v sne zbita..Ten muž s ktorým som sa hádala bol veľmi zúrivy a možno by sme sa aj v sne bili.Vie mi niekto ten sen alebo ten šepot vysvetliť? ak áno vopred ďakujem…

Páči sa mi

Hmmm teraz som rada, že duchov vidím len vnútornym zrakom a nie fyzickým. Prešla si si neľahkým obdobím veru. To, že priťahuješ duchov je len ukážka toho, že si týmto žila aj v minulom živote a pracovala s nimi, lebo nejako ťa facinovali a nemáš to vo svojom nižšom ja spracované…preto za tebou chodia. Ten tlak na telo som cítila aj ja…niektorý duchovia sa snažia vopchať do nášho tela, privlastniť si ho, ale nevedia, že sa to nedá, lebo oni už z fyzickým telom stratili spojenie.

Tie sny…ani netušíš, ako blízko máš k svojmu podvedomiu…takto sa ti snaží dať najavo, čo s audeje..varovať ťa, aby si bola pripravená a viac vnímala, že funguješ aj na vyššej úrovni.

Ten sen…aká ruka to bola…pravá…sa vzťahuje k otcovi a niečomu čo narúša citový vzťah…kúsnutie je prejav sebazáchovy, živočíšneho pudu v nás…zrejme sa budeš niečomu brániť, čo naruší váš vzťah a ľavú ruika sa viaže k matke a citovému vzťahu s ňou. Ten agresívny muž ukazuje len na vôlové konania, alebo nejakú vlastnosť niekho blízkeho a on ju presonifikuje…teda útočné energie, ktoré prinesie nejaká situcia a ty sa budeš len brániť.

Hlas, ktorý ťa zobudil mohol byť z tvojho podvedomia a ty si to vnímala z vonka…to sa občas stáva. Známy takto počul hlas svojej budúcej ženy, ako na neho zavolala a keď sa zoznámili, tak si to uvedomil, že práve jej hlas ho zobudil.

Občas sa dejú zvláštne veci. 😀

Páči sa mi

Ahojte, ja mam tiez prihodu. Asi tak v roku 2010 za mnou zacal chodit duch. Citila som ze niekto je v spalni , ze sa na mna pozera. Hned ako som zaspala tak som ho videla v sne alebo videla ako bezi hore schodami do mojej spalni . Obcas sa snazil aj ku mne lahnut. Niekedy len zatrasie so mnou ako keby ma chcel zobudit. Ja sa pri tom nemozem ani pohnut. Asi tak v roku 2013 som ho prestala citit v dome aspon v mojej spalni , ale minulu noc tu bol zasa 😢. Zasa som ho videla bezat hore schodmi do mojej spalne, nemohla som sa hybat. Snazila som sa kricat na mojho partnera a chytit ho za ruku ale nemohla som. Hrozne sa toho bojim. Mozno to nieco ma spolocne ze som zacala pracovat v dome dochodcov cez noc . Som tam sama a v podstate tam mam len prespat nic tam nerobim ani nikoho z byvajucich nevidim. Prvu noc som sa tam hrozne bala , spala som zo zapnutym svetlom a hrali mi filmy celu noc. Myslite ze som nejak znova otvorila ” dvete” tomu duchovi? Lebo si myslim ze je to ten isty. Dakujem x Jana

Páči sa mi

Ja si prechádzam obdobiami, kedy s duchmi nič neriešim a kedy sa zase ozývajú…ver mi, že som vďačna za to obdobie bez duchov. Len zväčša je to z druhej strany cez vás, kedy napíšete, že máte problém s duchmi. Osobne u mňa už prestávajú dobiedzať a prejavovať sa. Myslím si, že je to aj tým, čím žijeme, čo si myšlienkami priťahujeme a k čomu smerujeme. Uvedomujem si, že duchov nepotrebujem a nechce ich riešiť, lebo do nášho sveta nepatria a majú hľadať tak isto, ako mi cestu k Bohu, kde pokračujú vo svojom duchovnom vývoji. Ja ich do svetla posielať nechcem, necítim sa s tým stotožnená a je to veľmi ťažká cesta, lebo nikdy nevieš, kto za tebou príde..duchovia sú aj dobrí, aj zlí-zákerný, alebo sa tu držia na základe vlastne závislosti, či iných vecí.

Tiež som zažila tiaž tela, hrozný tlak, kedy ma duch zavalil, akoby mi chcel vliezť do tela…skúšajú to, len nepochopia, že takto telo nezískajú, no možno to robia aj preto, aby sa v nás zohriali a nabrali energiu, čistú esenciu od Boha, ktorú my ešte máme a oni si ju minuli..tým, že odmietajú sa navrátiť do sfér bytia.

Ak si toho ducha videla znova tým istým spôsobom, tak to asi aj on bude. Zo skúsenosti viem, že vedia nám vojsť do sna. Duchovia sa na nás(ak máme predpoklad z minulého života, že sme s nimi pracovali nejakým spôsobom, či zaujímali sa o nich) vedia nalepiť hocikde, nemocnice, starobince, ale aj cintorín, tam ich je veľa a stačí, ak duch vycíti, že ho vnímame, tak sa môže na nás na istý čas nalepiť.
Niekde som čítala, že aj duchovia nám pomáhajú spracovať karmu a tak sme si to s nimi naplánovali. Do toho plánu nevidíme, len je potrebné si uvedomiť, že nič sa nedeje len tak a všetko má hlbší význam.

Ducha sa báť nemusíš…svojim strachom mu však dávaš silu ,tak ako všetkému..aj zvieratá vycítia vibrácie strachu a preto útočia.

Mne pomohlo vtedy prihovoriť sa k Bohu svojou modlitbou a aby mu pomohol ukázať cestu do svetla a odpútal sa z nášho. Prihovorila som sa v myšlienkach aj duchovi, že tu nemá čo robiť , len tu degraduje a vo sfére bytia na neho čakajú milujúce duše, ktoré mu pomôžu ďalej sa rozvíjať..inkarnovať a žiť v láske. Nech zavolá bytosti svetla, sám sa prihovorí k Bohu a bude navedený.

Ty sama si uvedom, že s duchmi ťa spája nejaká minulosť, prečo sa pri tebe držia, ale na to musíš prísť sama.

Páči sa mi

Dobry den .uz som Vam raz pisala s problemami v mojom dome a Vase radi mi pomohly .Az na dnes rano o 3:45kedy mi postielka vedla postele zavrzgala dvakrat a zrazu som zostala ochrnuta vybrovalo mi cele telo vsetky svaly .Nevedela som hovorit ani sa hybat .Len som pocula somrat mrmlat niekoho pri mne .Viem ze ten duch sa chcel dostat do mojho tela citila som jeho energiu zlu .Len som sa snazila v mysli hovorit vypadni neubluz mojej dcerke vypadni .Cele to trvalo par sekund ale svaly som mala aj niekolko minut vybrujuce .Nebojim sa duchov mam s nimi Skusenosti.(mama aj babka).Skor sa bojim ze mi chce nieco zle spravit a hlavne sa bojim o dvojmesacnu dceru ktora obcas pozera do steny a blaboce a rozprava niecomu niekomu a pritom sa blazni az krici .Som si myslela ze vidi svojho anjela alebo moju rodinu .ktory ju prisli pozriet .No tento moj zaxitok sa mi uz stal druhykrat a cim dalej viac a viac sa bojim .Ze sa to znovu vratilo .Viete mi poradit nieco alebo niekoho kto by mi pomohol .Aj dom si dame vysvetit . Aby sme malu pokoj .

Páči sa mi

Nezačala si si odriekať otčenáš?Alebo hneď sa prežiarovať ružovým svetlom? Oni sa svetla boja..odmietajú odisť do astrálnych sfér, kam patria, lebo sa boja, že budú pykať za svoje hriechy a pôjdu do pekla..náboženske zastrašovanie je silno zakorenené v ľuďoch a pritom to je inak. Ak do teba takto vstúpi duch a chce si privlastniť tvoje telo, čo je nemožné…. je dobré sa prežiarovať svetlom…buď zamerať pozornosť na srdcovú čakru…stred hrude.. predstaviť si ako ti v hrudi silno svietli svetlo lásky(ružové) a to ťa celú prežiaruje a ty tú lásku aj vnímaš ako ťa naplnuje…on sa zlakne a utečie..pritom sa môžeš prihovárať k Bohu, aby sa postaral o túto úbohu dušu a ukázal jej cestu k sebe, aby viac tuná neblúdila a nebála sa odpútať z nášho sveta…ukázať mu silu lásky, ktorú on nepozná..Mám pocit, že sa pri vás drží nejaká staršia chudá žena…šedivé dlhšie vlasy má. nechce vám škodiť, ale sa u vás cíti dobre.

Uvedomila som si, že čím žijeme, to si aj priťahujeme..prestala som sa o duchov zaujímať a nevnímam ich už ani doma..občas, ak popozerám svoj dom vnútorným zrakom..nevidím tam nikoho a som rada. Takže ak sa chceš zbaviť duchov, vypusti na nich myšlienky a začni venovať pozornosť vyšším energiam lásky, spokojnosti. Nemyslím si, že malinká ešte niekoho videla, ich zrak sa len zaostruje, len rozoznáva známe tváre od neznámych a ostro vidí max. do pol metra…a deti si len tak hundrú pre seba.Malinkej duchovia neublížia, toho sa báť nemusíš.

Miestnosť , kde spinká malinká môžeš prežiarovať bielym svetlom, alebo ružovým svetlom lásky a vždy jej môžeš na čelo urobiť pomyslený zlatý kríž, ktorý ju bude ochraňovať. Alebo okolo nej môžeš vytvoriť svetlom ochranu. Stačí ak ju budeš vnímať s láskou a to rúžové svtelo si okolo nej predstavíš ako je okolo nej. Do miestnosti v dome tiež môžeš vniesť lásku z vnútra a prežiariť ich ružovým svetlom so slovami: “nech sa Božia láska rozprestiera vo vašom dome a naplňuje každého, kto sem vstúpi spokojnosťou a hrejivým teplom. ”

K duchom sa stačí len prihovoriť, aby opustili tvoj príbytok, že oni patria do sfér svetla, kde na nej čakajú milujúce duše a bytosti svetlaa pomôžu im ďalej duchovne vyvíjať sa , lebo tuná len strádajú
Ak by si častejšie vnímala prítomnosť duchov v dome a nezaberalo by nič, vtedy by som zvažovala zavolať kňaza.
No mne toto vždy pomôže a duchovia sa odpútajú..dôležité je, že je v tom umysel lásky..nie hnevu a nenávisti, lebo takou energiou si niektorých duchov priťahujeme. Zvládneš to a je dobré, že sa nebojíš..nemáš čoho, lebo strachom by si sa viac k tomu upínala. Maj sa krásne a Boh nech ťa vedie.

Páči sa mi

Nakolko su to uz roky co som nemala problemy s duchmi si pametam ze som davala kvety do izby vetrala kazdy den a denne svetlo nechala prenikat do izby a sol som davala do vsetkych kutov spalne .No tento duch je iny .drzi ked sa pokusil dostat do mojho tela ..Dufam ze mu pomozem .

Páči sa mi

Možno len skúšal aké je to mať znova telo..nepríde mi, že by ti chcel škodiť…skúšaj..pracuj s láskou duše..ona ťa nevedie. Soľ je skorej na zachytávanie negativity z prostredia..šalviu si neskúšala vydýmiť a potom vyvetrať, alebo dračiu krv..tá mi pomohla ..no lepiš je sa prihovárať, on ťa vníma..snáď počúvne.

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.