Kategórie
Energia

Kurz zasvätenia do Reiki 1. stupňa…

Čítala som si horoskop na rok 2011 a hneď prvé vety ma potešili. Nový rok naštartujem veľmi dobre, lebo budem mať podporu dvoch silných planét Marsu a Kozorožca. Aj zvyšok horoskopu je celkom zaujímavý.

Dnes som dostala pozvánku na Reiki kurz. Kamarátka mi ho už dávnejšie ponúkala a vraj zasvätenie nerobí každému, kto si oň požiada. Svojich žiakov si vyberá. Občas som sa s ňou radím, keď mám nejaké nejasnosti ohľadom liečenia a vždy mi rada poradí. Vidím, že všetko do seba zapadá a postupne prichádza načasované.  Povedala som jej, že si ho urobím až po Novom roku, že si potrebujem nazbierať ešte nejaké info o Reiki a nabrať liečiteľské skúsenosti. Dnes bolo rozhodnuté. Dám si krásny darček pod stromček. 😀

Kto má zaújem začať Nový rok s ničím pozitívnym tu je prihláška na Reiki 1 stupeň. Kurz_R1 Informácia je vhodná  hlavne pre Západoslovenský kraj.

Prečo si robiť Reiki?

Ja osobne nemám v tomto živote žiadne zasvätenie, ale prúdi cez moje dlane liečivá energia. Od toho času ako som to zistila a začala pomáhať zatiaľ len svojmu okoliu si zbieram rôzne informácie a skúsenosti. Mnoho ľudí začalo svoju liečiteľskú cestu práve cez Reiki. Je to veľmi ľahko učiaca sa metóda a zároveň je veľmi efektívna Naučiť sa a využívať

Reiki je vhodné pre každého človeka, pretože Reiki dlhodobobo nastoľuje harmóniu a rovnováhu v tele a mysli, ktorá je nevyhnutná pre udržanie dobrého zdravotného stavu. Vďaka Reiki sa môžeme stať viac odolnými pred zvýšeným stresom, pred znečisteným životným prostredím a chemikáliám v potravinárskych výrobkoch Reiki nám môže taktiež pomôcť vyrovnať sa s množstvom psychosomatických problémov.

Náš vzťah samého k sebe, k iným, ale aj k celému nášmu okoliu sa tak stane viac harmonický, milujúci a chápajúc Reiki 1

Záujemcovia o tento kurz sa oboznámia s históriou Reiki. Cez meditácie a sériu cvičení sa pripoja na božský prúd energie a naučia sa ako liečiť svojimi rukami. Po naladení sa na Reiki energiu ich skryté liečené energetické kanály budú aktivované, otvorené a vyčistené. Zažijú zvýšenie ich energetickej a vibračnej úrovne. Študenti sa oboznámia s čakrovým systémom, polaritou a so základnými energetickými tokmi ľudského tela. Prostredníctvom praxe sa naučia pozície rúk potrebné k liečeniu.

 O vlastnú skúsenosť po zasvätení sa s vami podelím. 😀

19 replies on “Kurz zasvätenia do Reiki 1. stupňa…”

Dobrý deň. Prosím o radu. Rád bi som absolvoval kurz 1. stupňa reiki. Viete mi niekto poradiť učiteľa alebo kurz, s ktorím máte dobré osobné skúsenosti. Skúšal som nájsť niečo na nete ale myslím že bude lepšie nechať si poradiť od niekoho kto si tým už prešiel. Bývam v Prievidzkom okrese, čím bližšie bi to bolo tým lepšie ale môže biť aj na západnom slovensku. Môj mail: mjjm@centrum.sk. Ďakujem za každú informáciu.

Páči sa mi

Tiez som bola toho nazoru.Dostala som od neho ponuku bud individualne alebo na dialku.Ja som navrhla ze ak by planoval robit kurz klasicky skor by som sa pridala.Snad to bude fajn.Spozname viac ludi s podobnymi zalubami mozno si toho viac vyzdielame uz len dufam ze bude zaujem…😆👍

Páči sa mi

Určite hej…keď som bola na R2 tak sme boli štyria..no každý iný…dievča čo malo za sebou úžasné zážitky s energiami a sprievodcami, no za tým bola jej práca na sebe a meditácie, ktoré viedla. Chalanisko so silným magnetizmom, čo som odskúšala na sebe, keď sme si mali posielať energiu a iný chlapec s čistým srdcom, na ktorého sa už ľudia predtým napájali a myšlienkami prosili o pomoc. Na R1 sme boli všetci začiatočníci..kuriatka, čo sa len učia. No je krásne to pozorovať vlastnými očami, ako prijímať niečo na diaľku. Ostatné zasvätenia mi dávala moja majsteka už osobne u nej doma….nemusela som nikde sedieť hodiny a mne to potom aj viac vyhovovalo.

Andrejka, nech ti Reiky poslúži a ukáže tú správnu cestu hlavne k liečeniu seba samej, lebo len na sebe spoznáš, čo ako funguje a ako to môžeš využiť u iných. 😉

Peknú Valentínsku nedeľu prajem..:D

Páči sa mi

Dakujem velmi pekne.Uz aj toto na mna posobi genialne.V mojom okoli su ludia ktori absolutne nechcu chapat ze existuje aj nieco mimo standardneho chapania ludskeho bytia myslenia….Ja verim ze spoznam aspon malu hrstku ludi ktori chcu vediet viac a neuspokoja sa s tym co im dava tento komercny system,ktory je iba o byznise.Aj ked jedna moja dobra znama ktora ma vsetky tieto kurzy za sebou tvrdi ze dnes je mnohe o byznise a aj tu zial natrafila na ludi ktori to brali iba ako biznis a tahali z jej nestastia iba peniaze.A ona sa len chcela dozvediet viac.Viac chapat a dat svoje poznanie a svoju silu a energiu okolo seba aj ostatnym.Natrafila aj na nespravnych majstrov z ktorych za kratko pochopila ze im ide iba o zivobytie.bolo to uz davnejsie /chapala ze vsetci sme sme len ludia….)Trochu ju to zamrzelo no nezlomilo.Ale viac sa tomu uz tak intenzivne nevenuje.iba v sukromi….

Páči sa mi

Nie si prvá, ktorá mi toto píše, je viac ľudí, ktorí žijú v prostredí , kde duchovnosť je ako niečo negatívne, poburujúce, alebo ako holý nezmysel. Bohužiaľ sme na rozdielnych úrovniach duchovného zrenia a mnoho ľudí sa tomuto len otvorí…je to proces do ktorého nemožno nikoho nútiť. Musí sám cítiť vyžarovania z vnútra. Podľa astrológie je na zemi veľa liečiteľov, ktorý sa snažia pomáhať iným, len nie všetci to berú nezištne a postavili si na tom svoj biznis. Bohužiaľ..aj toto sa stáva.

Všetko je to o tom, ako tieto veci cítime a čo nás viac láka, aj keď si ľudia nájdu výhovorku, prečo je dobré za také niečo brať peniaze. Je to smutné, ale je to tak. Možno časom dospeješ k poznaniu, že nepotrebuješ iné zasvätenia, lebo to čo máš, sa nachádza v tvojom vnútre a sama nájdeš cestu, ktorá ti pomôže otvoriť sa seba samej a budeš čerpať múdrosť zo zdroja, otvárať sa viac láske, ktorú budeš aj skrz seba prejavovať.

Kedysi bolo zasvätenie ako dar…dostali ho len otvorení ľudia, ktorý ovládali už viacej vecí, mali poznanie, skúsenosti a dnes si ho môže kúpiť každý, kto na to má. No iná doba, iné zmýšľanie.

Nauč sa vnímať hlavne seba samú a nenechaj sa ovplyvniť…kráčaj svojou cestou, nie cestou iných …duša vždy napovie a navedie na cestu, ktorou si máš prejsť….uvidíš Anička.

Krásny začiatok týždňa prajem. 😀

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.