Kategórie
Šamanské cesty

Biely kryštáľ Atlantídy…

Mám teraz obdobie, že akosi prestávam veriť v silu liečenia. Energia , ktorá mnou preteká sa mi zdá veľmi slabá a tým, že si to nemôžem zatiaľ na niekom vyskúšať, tak som na pochybách. Po obede som išla na chvíľu meditovať.

Bola som znova pri mori, ľudia sa tam kúpali, aj keď mne sa voda zdala veľmi chladná. Zbadala som svoju loďku. Nasadla do nej a plavila sa na šíre more. Potom som skočila do vody a ponorila sa hlboko až na samé dno. Voda tam bola veľmi studená.

O kúsok ďalej som spoznala známe miesto, kde sa nachádza potopený chrám. Priplávala som k nemu a otvorila dvere. Po piatom schodku som sa vynorila, lebo v chráme sa voda nevychádza. Išla som po prvých schodoch  a zo suterénu vyšiel starý muž v dlhom plášti. Povedala mi, že je strážcom tohto chrámu. Lenže pred tým  som ho tu nevidela. A čo tu vlastne stráži opustený chrám?

Predo mnou boli už dvere a keď som ich otvorila vyžarovalo z nich obrovské žltobiele svetlo.

„Tá miestnosť bola voľakedy moja pracovňa.“ odpovedal mi. Vstúpila som do nej a cítila veľké teplo, ktoré vyžarovalo zo stredu miestnosti. Bol tam veľký svetelný stĺp, ktorý neskutočne žiaril.

„Nechoď tam!“ zakričal na mňa starý muž.

„Čo to je atlantský krištáľ? Tých bolo tuším  deväť!“

„Bolo ich omnoho viac ako si dokážeš predstaviť.“

Vstúpila som bližšie k nemu a cítila zvláštnu ľahkosť, teplo, uvoľnenie, jeho veľkú silu. Je to neopísateľné. Potom krištáľ prestal aktivovať svetlo a na zemi ležal asi 10 cm hranol krištáľu. Chytila som ho do rúk a on sa  vstrebal do môjho tela. Videla som ako mi prechádza rukami a smeruje k srdcu. Tam si našiel svoje miesto a ja som cítila ako vyžaruje horúce teplo. Srdce mi pulzovalo a hrialo, akoby niekto roztočil moju srdcovú čakru. Uvedomila som si, že sa ešte nachádzam v chráme pod vodou ale starého muža som tam už nenašla. Kričala som , no neozval sa. Vrátila som sa späť.

Po meditácii som sa išla pozrieť k čomu slúžil biely krištáľ, pretože každý krištáľ mal svoju funkciu.

Atlantské kryštáli

Kryštály mali v každodennom živote Atlanťanov veľkú úlohu, najmä pri liečení, oslavách a ako zdroj energie. V súčasnosti ich môžeme použiť pre získanie vedomostiam a umožňujú nám prístup k čistote a sile energie lásky a jednoty. Kryštál sa k vám dostane v čase, keď ste na to pripravení. Môžete ho od niekoho dostať, nájsť ho alebo si ho kúpiť.

Atlanťania užívali kryštály pre mnoho vecí. Boli zdrojom ich sily a technológie. Kryštály majú vedomie. Sú medzi sebou v spojení. Majú schopnosť ponechať, udržať a preniesť silu energie k tomu, aby bola zameraná a presunutá na veľké vzdialenosti. Vysoko vyvinutí Atlanťania užívali kryštály k zvýšeniu účinku liečenie, prebudenie, zrelosti jasnozrivosti a s pomocou meditácie sa spojiť so zdrojom. Božská energia uložená v kryštáloch im pomáhala zvýšiť mentálne schopnosti a mať jasnú myseľ. Veľký kryštál pomáhal Atlanťanom v dematerializácii predmetov a v teleportáciu. Kryštály im pomáhali v telekinéze, levitácii a prenosu predmetov, napríklad veľkých kameňov. Veľké kryštálové veže a pyramídy popoháňali energetickú a komunikačná sieť a ovplyvňovali počasie.

Kryštály užívali k posilneniu a podpore životnej sily. Ruženin na udržanie otvoreného srdcového centra. Modrý achát na utíšenie a upokojenie. Tyrkys k otvorenej a úprimnej komunikácii. Pokladali si určité nerasty vedľa seba cez noc, aby im pomohli relaxovať a liečiť sa. Podporovali ich dušu, aby sa v noci dostala na miesto, kde načerpala energiu, alebo im pomohli navštíviť určitú svetelnú bytosť, ktorá im dala inštrukcie, očistila je atď Ďalej vytvorili kryštálovej jaskyne na vrátenie rovnováhy tela a mysle. Každý mal kryštál svojho narodenia, ktorý im pripomínal ich domovskú planétu. Tieto kryštály nie sú v súčasnosti k dispozícii, ale mnoho ľudí si obstaráva VLTAVÍN (moldavit), ktorý nás spája s vesmírom a zároveň nás uzemňuje.

Atlantský historici držali záznam všetkého, čo sa na Zemi udialo, vo svojich mysliach. Mali trénovanú myseľ a veľkú mozgovú kapacitu. Boli to väčšinou ženy. Potom tieto záznamy pomocou svojich myšlienok odovzdali do záznamového kryštálu. Tieto kryštály, ktoré stále obsahujú starodávnu severnú múdrosť, sa občas objaví, a ľudia s dostatočne vyvinutým vedomím si môžu telepaticky sťahovať potrebné informácie položením tohto kryštálu na tretie oko a vedomým spustením programov, aby boli stiahnuté. Ďalšie kryštály boli programované, aby pomohli rastu rastlín. Mali schopnosť pracovať s magnetickým silovým poľom rastlín, stromov, semien alebo ďalšie živé bytostí, aby posilnili ich energiu.

Kryštály sú živé, zemitou energiou. Srdcom otvorenie Atlanťania mali zmysel pre jednotu so všetkými vecami, a preto boli schopní sa spojiť svoju frekvencií s energiou kryštálu a požiadať ju o povzbudenie, a kryštály na tento podnet reagovali. Srdce bola sila a myseľ spúšťač. Domy boli osvetľované kryštálmi, jej čistým a jasným svetlom. Boli používané v chrámoch, kde ich kňazi spúšťali. Keď kryštál svietil, zdvihla sa aj jeho sila. Aj v dnešnej dobe sú známe prípady, kedy kryštál darovaný z lásky sa sám od seba rozsvieti. Ďalej sa kryštály užívali na kúrenie, zmrazenie a elektrifikáciu domácností a miest. Technológia pomocou kryštálov umožňovala Atlanťanom cestovať veľmi vysokou rýchlosťou, a to všetko iba tým, že požiadali kryštály k spolupráci, a tak boli naprogramované na vykonávanie určitej činnosti.

Zasvätene opúšťali svoje telá v miestnostiach spravených z kryštálov, aby ich duše mohla cestovať. Sila kryštálov slúžila ako pomoc a ochraňovala ich tela. Atlantický pôvodný kryštál je kryštál, ktorý symbolizuje spirituálna zákon “ako hore, tak dole”. Boli nájdené, ako vyrastajú zo zeme rovnakým spôsobom ako rastliny. Tieto kryštály boli často používajú na liečenie alebo si ich dávali ako darček.

Po prečítaní tohto článku som si spomenula na krištáľ. Vnútorným pohľadom som sa premiestnila do svojho srdca a v jeho strede ležal na zemi. Rozmýšľala som na aké miesto si ho dám a tak som ho priložila ku stene srdca . Srdce mi začalo pulzovať, presne tak ako krištáľ vydával energiu. Intuitívne ma napadlo, že to nie je dobré miesto a tak som ho na otvorenej dlani poprosila, aby si našiel miesto, ktoré bude pre neho najlepšie. Krištáľ sa vzniesol hore a tam zostal zavesený. Potom som pochopila,  že krištáľ som dostala ako symbol liečive sily, ktorá je vo mne a v ktorú nemám prestať veriť. Vždy, keď si spomeniem, rozžiari sa a energia bude liečiť.

Čo predstavuje krištálový hranol?

Krištáľový prútik je tradičná liečiteľská pomôcka šamanov, liečiteľov , ktorý užívali vysoko vyspelí liečitelia z Atlantídy. Znova sa vracajú na svet, aby ukončili úlohu, ku ktorému boli pôvodne naprogramované, majú schopnosť sústrediť energiu v jej špičke a dokážu stimulovať jednotlivé body na tele, alebo z nich odsávať všetko negatívne. Sú vynikajúce liečiteľské nástroje .

Poznatky o atlantských krištáľoch prevzaté z knihy Discover Atlantis od Diany Cooper.

Zdroj

16 replies on “Biely kryštáľ Atlantídy…”

prajem vsetkym krasny slnieckovy dnik:-)…rada by som sa spytat,ak mi dokazete poskyskytnut nazor…ako dlho mozem nosit ametyst, snazim sa nim liecit endokr.system. konkr.nadoblicku ..hm..pravu ..nasli mi tam adenimik:-( , ale zatial mi nejako neublizuje:-) a tak sa ho snazim lubit, ako sucast svojho tela…a pracovat s nim, a aj som sa mu a hore “VESMIRU” ze som dostatala toto upozornenie.(zatial takto..za co som vdacna, ze nie horsim sposobom.:-) viem, ze ametyst podporuje cinnost end.syst., ale ma aj ine ucinky a vraj moze vyvolat aj rychle prechadzanie minulosti,,,co sa aj udialo:-( a nebolo mi to nejako zvlast prijemne:-( avsak asi tym musim prejst a uvedomit si prijatie bez emocii a “adrenalinu”.pokial mi niekto vie povedat k tomu nejaky nazor ..budem velmi rada.neviem ci mam ho nosit na tele..alebo priamo prikladat na oblicku ..alebo???? nosit na krku ????:-)

dakujem 🙂

Páči sa mi

Milá Iva. Našli ti Adenom v nadobličke. Je to varovanie tvojho tela, že nepracuje ako má. Ty si ho prijal ako súčasť tvojho tela, z jednej stránky je to dobré, lebo neposilňuješ tým myšlienku na jeho zhoršenie, ale z druhej stránky by nemal v tvojom tele čo robiť. Každý nádor aj keď je nezhubný narúša telo a funkcie v ňom a je nebezpečný.

Neviem, kde si prišla k ametystu, ten by si mohla používať ak by si mala Adenom hypofýzy, lebo súvisy z korunnou čakrou v tom prípade. Ty máš problém s nadobličkou a s tou sa spája druhá čakra. Pri liečení ľadvín sú vhodné tieto kamene: najvhodnejšie je nosenie jadeitu alebo pitie elixíru z jadeitu. Činnosť ľadvín posilňuje achát, citrín, hematit, jantár, jaspis, kalcit, krištáľ, malachyt, ónyx, ruženín, tyrkys, smaragd a záhneda.
Ako si na tom z vizualizáciou?
Vyskúšaj metódu cesty do vnútra seba. Začni obličkami. Ak si ich nevieš predstaviť, pozri na Internete nejaký obrázok aj s nadobličkami. Určite si svoj Adenom videla na snímku, alebo ultrazvuku, takže vieš aký je veľký. Predstav si ako sa nachádzaš vo svojom bruchu a pomaly ideš k obličkám konkrétne do pravej. Otvor na nej dvere a vojdi dnu. Pozri si jej steny ako vyzerajú a zameraj sa na horný cíp stropu, či tam nie je nejaká časť toho Adenom. Ak nie tak vyjdi von a premiestni sa o kúsok vyššie, lebo nadobličky sú malé žľazy prilepené na vrchu obličiek. Urob to isté, otvor vizuálne dvere a vojdi dnu do pravej nadobličky. Mala by si ho tam vidieť. Celý zámer je určený na to, aby si sa ho pokúsila liečiť. Myšlienka je veľmi mocná. Popozeraj si ho ako vyzerá, akej je konzistencie a pokús sa ho liečiť. Neodtrhávaj ho však. Prilož k nemu ruky a predstav si žiarivé liečivé svetlo ako vychádza z tvojich rúk a lieči ho. Cítiš v ňom teplo a proces hojenia. Všetko rob z láskou a vierou. Určite nezmizne na prvý krát, preto by si toto mohla opakovať častejšie. Ešte by som ti odporučila pracovať s čakrami , (konkrétne s 2 čakrou)očisťovať si ich, harmonizovať a posilňovať. Teraz som písala článok o vnútornom úsmeve, ktorý veľmi dobre funguje na posilnenie čakier a odstraňovanie blokov v ňom. Vyskúšaj. Možno pôjdeš na budúce lekárovi a tvoj Adenomik bude o niečo menší, želala by som ti to. Vieš naša Duša bola stvorená, aby dokázala liečiť svoje telo, len sme na to akosi pozabudli. 😆
Je dobré, že k tomu pristupuješ pozitívne. Daj vedieť ako sa ti darilo. 😛

Páči sa mi

Ďakujem Martinka. 🙂 Tak začnem prvou odpoveďou: ametyst som si kúpila už pred veľmiiiiiii 🙂 dlhým časom. Som vodnár a vtedy som ešte tak nejako ani nerozumela ich sile a našej Duši a telíčku.. (.ani teraz síce niekedy nerozumiem 😦 , ale snažím sa chápať podstatu samej seba a už asi ..15 rôčkov sa snažím načúvať..vieš, stala sa mi s amytystom čudná vec…nosila som už asi 3 mesiace tyrkys na krku…a jednoducho ma napadlo očistiť mojich ochráncov 🙂 kamienky , ktoré mám na mojom ” ochrannom ” 🙂 stolíku vedľa postele a tak som vzala hematit, a dala som po očiste vodičkou každý samostatne k hematitu do misky s vodou..a stalo sa..ametyst mal zrazu dve dierky..ako keby na retiazku ..a pritom bol do ruky 🙂 a moj tyrkys mi jednoducho odpadol z retiazky …tak som to chapala ako signál…:-) teraz neviem, či som správne pochopila..a mám aj ruženín (veľa) aj kryštál, mesačný kameň., achát nosím pri sebe …tak budem teda pracovať s ruženínom ..a striedavo aj achátom..ďakujem 🙂
2. a vizualizáciu zvládam celkom dobre, len musím mať “svoj deň” vtedy je to absolútne veľkolepé! asi pred chvíľkou som stále pred domom, a poslala som “adenomiku slniečkové zlatisté lúče a poprosila som ho , aby mi neškodil, a pomalinky sa vstrebával 🙂 a nakoniec som sa mu poďakovala, lebo viem, že je to varovanie.. vieš, celý svoj doterajší život som veľmi prežívala vzťahy..až príliš :-(..a učím sa ovládať “svoju naivitu v nich” ..hm..asi takto v stručnosti..
3. jeho veľkosť je 26mmx2Omm…dosť, však?..no čo už ..ideme ďalej a budeme musieť spolu veľa “makať” .. 🙂
4. inak mi nespôsobuje žiadne ťažkosti, za čo mu ďakujem, že je (aspoň myslím…zatiaľ výstrahou a je toleratný..lebo mi dáva šancu.. :-)…bez následkov..teraz a tu 🙂 a tak teda nastupujem novú cestu poznania 🙂 🙂
ešte raz ĎAKUJEM a budem ťa informovať..ako sme na tom:-) Iva

Páči sa mi

Ametyst je brvou pokory a dopomáha k duševnému kľudu. Je kameňom zamilovaných. Voľakedy verili, že ametyst zaháňal zlé myšlienky a prinášal rozvahu. Spája sa z Jupiterom. Má liečivú silu, ktorá sa spája s psychikou. Ak sa zahreje na 250°C tak sa mení na žltý minerál Citrín. Jeho vibrácie ukľudňujú, rozpúšťajú strach ,hnev a bolesť duše, takže už chápem prečo si ťa vybral. Ak chceš viac si prečítaj na tejto stránke. http://www.astroesoterika.cz/polodrahokamy%20stranky/ametyst.htm
Ja si slnečnú energiu sťahujem do solar plexus a prímam jej energiu. Rob čo cítiš k čomu ťa vedie tvoja intuícia, tá ťa nesklame. Drž sa !

Páči sa mi

doplňam info 🙂 ..”krásaveček “..je v strede nadobličky, ostro ohraničený,oválneho tvaru , ako vajíčko 🙂 , vyzerá byť nevodnatý, struktútovaný..ale je kľudný, pokojný…:-) …Iva

Páči sa mi

Jinan, máš pravdu. Atlanťania vedeli ako sa postarať o svoje telo a aj o dušu. Práve včera ma napadlo, zaobstarať si viac minerálov do domu, aby boli zdrojom energie a prečisťovali ho a nás dobíjali tiež. A teraz tu čítam, že Atlanťania také mali. Už som článok dlho nečítala, tak vďaka za pripomienku.

Ten krištál mám stále vo svojom srdci umiestnení , keď som sa teraz vnútorným zrakom na neho pozrela začal žiariť a moje vnútro pulzovať jeho žiarov a ten pocit si nevyvoláte len tak. 😛

Asi by som mala podniknúť znova nejakú cestu do Atlantídy. 😛

Páči sa mi

Veľmi dobrý článok. Sila krištálu je naozaj enormná. Využívam ho pri liečení, ale dokonca som si urobila menší pokus 🙂 . Dala som ho do šuplíka s vybitými tužkovými baterkami. Po týždni som zistila, že ich naozaj nabil…..bolo to pre mňa niečo wauuuuuuu. Je nutné však dbať na jeho čistenie a nabíjanie.

Páči sa mi

To fakt??? Tak vyskúšam.

Ja som svoj vnútorný krištál využila ako ochranu pred liečením. Teda počas neho, lebo som prechádzala kolegyňu rukami a hneď na začiatku som z nej niečo silné ťahala. Neviem či to boli jej nespracované emocie, cítila to aj ona, tak som ho rýchlo aktivovala, aby som znova neschytala blok a nevysypala sa. Začal pulzovať v mojom srdcii a potom už bolo ok. Krištál je naozaj úžasný poklad.

Páči sa mi

Kúpiš si vhodný krištáľ, ktorý ťa zaujme, lebo oni si vyberajú nás, nie my ich, teda vo väčšine prípadov. Na liečenie sú najlepšie surové neopracované. Kameň si doma umyješ pod tečúcou vodou a dáš na slnko nabiť na pár hodin. Potom si ho môžeš položiť na telo napríklad do stredu hrude a vnímaš jeho energiu ako prúdi do tvojhu tela, nalaďuje ťa na jeho vibrácie. Krištáľom môžeš čistiť čakry, harmonizovať si ich, alebo aj krúžiť kamnienkom nad miestom, kde máš blok. Môžeš nad tým miestom cítiť tlak, megnetizmus, brnenie, či teplo. Krištál je univerzálny a silný kameň.
V tomto článku je písané viac.

Pôsobenie kamienkov na čakry…

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.