Kategórie
Energia Reiky

Ako vidieť auru…

synchronicity-aura-readingsZnámy príbeh o jasnovidcovi a liečiteľovi Edgarovi Caycem jasne ilustruje význam schopnosti vidieť auru. Cayce sa chystal nastúpiť do výťahu, keď v tom si všimol, že nikto z prítomných ľudí nemá auru. Po tomto zistení sa rozhodol radšej nenastúpiť. O niekoľko okamihov neskôr sa výťah rozbil, spadol až dolu a ľudia v ňom utrpeli početné zranenia. Cayce vedel, že ľudia bez aury sa blížia smrti alebo vážnym problémom.

Hoci vaše zážitky s videním aury by nemali byť také dramatické, prinajmenšom získate vďaka tejto schopnosti hlboký pohľad do vzťahov s ostatnými ľuďmi. Čím viac času a energie venujete otváraniu tretieho oka, tým skôr a lepšie budete schopní vidieť auru, energetické pole človeka.

Aura vyzerá ako vlniace sa energetické pole okolo slnka. Neustále mení veľkosť, tvar a sfarbenie – okamžite reaguje na aktuálne myšlienky a emócie majiteľa. Po preštudovaní nasledujúceho prehľadu by ste mali byť schopní aury jednotlivých ľudí ľahko interpretovať. Získané informácie vám môžu pomôcť v mnohých situáciách – môžete napríklad zistiť, či je váš partner poctivý, aké má váš terapeut prirodzené liečivé schopnosti alebo stav mysle rodinného príslušníka.

Aby ste uvideli auru, nechajte svoje oči ľahko rozostriť. Sústreďte sa na zámer vidieť auru a nechajte svoju vnútornú múdrosť rozpoznať jej farbu. Aura obklopuje telo ako pestrofarebný obal a kopíruje jeho tvar. Ak má niekto v aure obsiahnuté všetky farby dúhy, tieto farby sú zoradené vo vrstvách rovnobežných s povrchom tela, podobne ako u lúčov slnečného svitu.

Aura obklopuje telo ako žiariaca, farebná silueta. Zo zafarbenia a veľkosti aury môžete získať mnoho informácií. Veľká aura väčšinou signalizuje silného, milujúceho a duchovne založeného človeka. Tmavá, nejasná a nevýrazná aura napovedá o nejakom strachu alebo zablokovanej energii jedinca. Toto som videla viac krát počas liečenia. Vidím auru liečiaceho na svojich rukách a na mieste, kde mal problém bola aura tmavá a tam kde energia pekne prúdila bola peknej farby.

V nasledujúcom texte som sa pokúsila načrtnúť význam jednotlivých základných farieb, ktoré sa môžu v aure objaviť. Sami zistíte, že sú tieto interpretácie väčšinou presné. Napriek tomu by ste mali pri výklade použiť hlavne svoju intuíciu. Rovnako ako u výkladu snov, aj u zafarbenia aury existuje mnoho individuálnych vplyvov, v hre je množstvo rôznych faktorov. Akonáhle ale zbadáte nejakú farbu, sami intuitívne prídete na jej význam.

Obecné významy aurických farieb

Červená – finančné problémy alebo posadnutosť peniazmi, strach, neschopnosť odpustiť, úzkosť alebo nervozita.

Ružovájasne a svetlo ružová: radosť, láska, nevinnosť, súcit, nový alebo obnovený milostný vzťah, tiež jasnozrivosť. Tmavo a blatovo ružová: nezrelá osobnosť alebo nečestný človek.

Oranžová – extrovert, človek orientovaný na ľudí, s rozvinutou sexualitou, aktuálne zazívajúci stres spojený s neuspokojenými chuťami alebo závislosťou (jedlo, alkohol, alebo iné drogy), môže sa tiež objaviť u veľmi tvorivého alebo umelecky zameraného človeka, alebo u veľmi vášnivých ľudí s extrémne intenzívnymi emóciami.

Žltásvetlá alebo bledá: rozvíjajúce sa jasnozrivé schopnosti a duchovné vedomie, optimizmus a nádej, nadšenie pre nové myšlienky a idei. Jasná, citrónovo žltá: boj o udržanie alebo získanie kontroly nad osobnými alebo obchodnými záležitosťami, strach zo straty kontroly, povesti, postavenia a/ alebo moci. Žiarivá, kovovo zlatá: prebudená a plne rozvinutá duchovná energia a sila, človek plný inšpirácie. Tmavá, hnedožltá alebo zlatá: študent alebo človek, ktorý sa usilovne snaží niečo naučiť, s prehnane analytickým prístupom vytvárajúcim stres a únavu, snaží sa dohnať stratený čas tým, že sa rýchlo naučí všetko naraz.

Zelenáelektrizujúca, jasná, smaragdová: liečiteľ- profesionálny, prírodný alebo si ešte nemusí byť svojich schopností vedomí (tzv. liečiteľské ruky mávajú smaragdovozelenú auru okolo končekov prstov), tiež osoby zamerané na lásku. Tmavá alebo blatová olivová zelená (bez akéhokoľvek jasu a ligotu): žiarlivosť, závisť, dotyčný človek sa cíti ako obeť sveta, obviňuje seba aj ostatných, má pocit ohrozenia, trpí nedostatočnou sebaúctou, neporozumenie osobnej zodpovednosti, precitlivenosť voči kritike.

Modrásvetlo modrá: intuitívny, výrečný a pravdovravný človek, bude sa realizovať v práci, kde využije svoje komunikačné schopnosti. Jasná, kráľovská modrá: jasnozrivý, duchovný človek na správnej ceste s mnohými novými príležitosťami, veľkorysý. Tmavo alebo blatovo modrá: strach z budúcnosti, zo sebavyjadrenia, neschopnosť postaviť sa pravde a hovoriť pravdu.

Purpurovákobaltová (purpurová modrá): archaniel Michael je nablízku. Jasná alebo žiarivo purpurová (elektrická): duchovné spojenie s božskou sférou, osvietenie, jasnozrivosť. Tmavo alebo blatovo purpurová: túžba po láske a pozornosti. Červenofialová: jasnosluch (schopnosť načúvať hlasu svojho vyššieho ja, Boha, anjelov, osvietených majstrov, alebo duchovných sprievodcov).

Biela – pravda, čistota a nevinnosť, anjelske vlastnosti. Biele iskry a záblesky bieleho svetla: anjeli sú nablízku, môže to tiež znamenať, že daná žena je tehotná alebo skoro otehotnie.

Farby dúhy –  dúhovo sfarbené pruhy vychádzajúce z rúk, hlavy alebo tela ako slnečné lúče: liečiteľ Reiki a/alebo vesmírna bytosť (človek v prvej pozemskej reinkarnácii).

Strieborná – žiarivo kovová: starostlivý, intuitívny človek, otvorený novým myšlienkam a nápadom. Tmavo alebo blatovo sivá: zdravie nebezpečné, usadené zbytky strach, to platí najmä o sivých škvrnách na určitých častiach tela.

Čierna – obvykle značí dlhotrvajúcu neschopnosť odpustiť (sebe alebo ostatným), ktorá sa usadí v určitej časti tela a môže vyvolať zdravotné ťažkosti, tiež sa môže jednať o cudzie entity napojené na auru, čakry alebo telo daného človeka, implantáty alebo nespracovanú bolesť z minulých životov, tmavé škvrny na vaječníkoch predstavujú nespracovaný smútok po potratoch. Aj túto farbu som už videla u svojho syn. Liečila som mu boľavé rameno a na mojej ruke bola čierna aura. Zostala som v šoku a hneď som pátrala po dôvode.

Ako trénovať videnie aury

Ja som sa učila vidieť auru na bielom pozadí. Najlepšie je to večer, keď ležíte v posteli a v izbe je šero. Ruku zodvihnete k bielemu povrchu steny, alebo stropu a pozerajte sa na ňu. Lepšie je sledovať priestor medzi prstami, alebo vonkajšiu hranu ruky, teda 1cm od ruky. Ako prvé uvidíte biely, alebo šedý obal okolo vašich prstov a ruky.

Ak ho zbadáte, ste na dobrej ceste. 😛

Sledujte to isté miesto a uvidíte, že časom sa koniec toho obalu začne sfarbovať. Uvidíte potom svoju vnútornú auru. Občas sa vám môže stať, že počas sústreďovania sa na auru uvidíte častice energie ako kmitajú okolo vašich prstov. Je to energia vášho éterického tela.

Okrem svojej aury sa môžete učiť ju trénovať aj na listoch kvetín, predmetoch, na ktorých ostala vaša , či iných ľudí energia. Ja som to raz spozorovala na ceruzke. Pozerala som do PC a bočným zrakom som videla moju energiu ne ceruzke, ktorú som držala v ruke, alebo na koberci v kúpeľni , kde som predtým stála.

Pozorovanie lístkov rastlín.

00019144Utrhnite si list z fialky, alebo nejakej kvetiny a položte ho na bielu parapetu. Sledujte jeho okolie asi tak 0,5cm od jeho okrajov. Zaostrujte svoj zrak a mali by ste zbadať fialkový odtieň ich aury. Zelené lístočky majú väčšinou fialkovú auru, len každý kvet ju má inak sfarbenú, niektoré sýtejšie, niektoré jasnejšie.

Tak ako na rastlín môžete sa pozerať aj na stromy. Uvidíte jemný opar okolo ich konárov a aj v diaľke obrysy ich energie nad nimi. Tréningom zistíte, že občas uvidíte energiu vecí a ľudí aj bez námahy, proste budú súčasťou vášho vnímania prostredia.

Ja vidím auru väčšinu ľuďom, ktorý sú šťastný a vnútorne žiaria. Ich éterické pole je silné a vyžarujú do okolia. Potom počas liečenia vidím auru ľudí na svojej ruke a podľa jej farby a pocitov v ruke môžem hodnotiť na čo sa zamerať.

Ak vnímame energie okolo seba a hlavne okolo ľudí, môže nám to veľa napovedať a hlavne budeme sa snažiť vnímať veci úplne inak. 😛

 

Zdroj

158 replies on “Ako vidieť auru…”

jaaj som prekvapena , lebo ako je to na tych fotkach tak ja som ju nikdy takto nevidela, tam je to neake zosilene a asi zachyteny moment, takto to v skutocnosti nevidite, hm hmm
je to ako mihotanie, na ot abuy ste videli takto auru je to energeticky velmi narocne
lepsie ej to len vnimat ked mate klud, ked je vela ludi pokope je to ako rozmazane svetielka na stromceku :-)))

Páči sa mi

Mojko to je auragfoto a prostredníctvom biofeedback systému zariadenie odmeria elektromagnetické pole okolo tela a digitálne ho zrekonštruuje. Takže takto ho možno vnímali rozvinuté bytosti Atlantídy… 😛

Ja vidím najviac tak 10 cm. Dnes sa mi podarilo jedno cvičenie a videla som auru okolo svojej hlavy. Už vidím dve farby vo svojej aure fialkovú a zelenú. Teda sa mi prelínajú už moje dve telá. 😛

Páči sa mi

Duša u malých detí sa nachádza v prvej čakre a postupne sa vekom posúva vyššie až pri sklonku života vychádza korunnou čakrou. Malé detičky pokiaľ nie sú deťmi nového veku, že majú dúhovú auru, alebo krištálovú majú väčšinou ružovkasto fialkovú.

Auru môžeš pozorovať aj na listoch kvetín, na svojej ruke nad bielym pozadím, alebo vonku na stromoch a uvidíš ich éerický obal.

Páči sa mi

Lucuš, vezmi si lístok z fialky, či iný zelený list, polož ho na biely papier, či parapetu. Nepozeraj na list, ale asi 1cm okolo listu a uvidíš fialkové sfarbenie. Aura je obrys okolo tela, tak sa sústreďuj na to miesto, akoby si ho chcela zhypnotizovať.
Zvládneš to uvidíš. Nebuď ale na priamom svetle, lepšie je prítmie.

Páči sa mi

Mám otázku, neviem či dostanem odpoveď, Skúšala som vidieť auru na svojej ruke (oproti stropu) – snáď hodinu, natáčala som ju do rôznych pozícií, bližšie, ďalej… Problém je asi v tom, že mám očnú vadu – krátkozrakosť aj astigmatizmus, v okuliaroch mám silné sklá, na každom oku je korekcia iná. Ihneď po rozostrení pohľadu som videla ruky dve – ako vo vtipoch o opilcoch. Tak som potom skúsila pozerať iba jedným okom. Keď ma už zdvihnuté ruky boleli, oprela som si jednu o čelo a pomohla som si s prižmúreným okom, na pár sekúnd som videla biely obrys, ale len z vnútornej strany ruky a asi len 2-3 mm od ruky. A len na krátku chvíľu a na krátkom úseku cca 5 cm. kde sa pripája dlaň k paži ten biely pásik zhrubol asi na 5-6 mm a cez svetlú žltú prešiel do svetlulinkej zelenej a vzápätí som to stratila. Podarilo sa mi to vidieť ešte raz ale na ešte kratšie. Okolo chrbta ruky, dlane a prstov nič.
Moja otázka je, či si vie nacvičiť videnie aury aj človek so zrakovým handicapom, dioptrie mám na jednom oku cca 8, na druhom cca10 plus cylindre. Či to mám skúšať ďalej. Na kvete som zatiaľ neskúšala.

Páči sa mi

Ivast, to čo si videla prvé bolo tvoje éterické telo, je biele našedlé ako u koho. Dá sa cítiť aj jeho energia, ak sa na to zameriaš, cítiš mierne brnenie v nej. Občas pozerám len tak do prázdna zastretým pohľadom a vidím bočným pohľadom auru vecí, takže aj s handicepom sa dá vidieť aura, pokiaľ človek nie je úplne slepý, lebo auru vnímame svojou rozvinutou schopnosťou.

Zrejme si na úrovni 3-4 čakry, preto tá žlto zelenkavá. Asi si dosť preciťujúci človiečik cez žalúdok aj cez srdiečko. Skúšaj sa pozerať ,akoby cez ruku, nie len okolo nej.Trénuj, skúšaj ,pošúchaj aj dlane a skúšaj prikladať nad oči ,srdiečko(stred hrude) a vnímaj svoje prúdiace teplo. Určite to dokážeš. 😉
Krásny slnkom prežiarený dník prajem. 😛

Páči sa mi

Ahojte. Ja som pre zmenu v minulosti zoparkrat videla cca 2 cm pas bielosedej farby okolo prstov na ruke, no pripisovala som to prave fyzikalnemu nedostatku oka 🙂 Az neskor, ked som sa zacala o Auru zaujimat, ma napadlo, ze som ju prave vtedy videla 🙂

Páči sa mi

Mam paru otazok ohladom aury vydim ju skoro stale uz od malicka od kedy si pamatam ale asi len rok to rozvijam vydim ludi niekedy az svietit ale farby nejako nevnimam a cel by som vediet preco ludia tmavnu niekedy ked ju vydim

Páči sa mi

Tá tmavá farba v aure sú ich ochorenia, bloky, ich negatívne vplyvy na seba samého. Na mieste kde ju vidíš má niečo poškodené. Ak vidíš človeka celého v tmavom opare je veľmi chorý, alebo zanesený niečim negatívnym(chamtivosťou, sebectvom, závisťou. Ľudia čo žiaria sú naopak šťastný, plný energie, lebo ich vibrácie sú vyšie ako u zaťažených ľudí.
Ja vidím najskorej vyžarovať éterické telo a potom aj sfarbenie väčšinou 1-2 max. 3 farby.

Páči sa mi

Dnes som to skúšala, myslím že som periférnym videním zachytila auru od palca cez predlaktie až po lakeť, bola to asi 1 cm hrubá “čiara” bielej farby… Chcem sa opýtať, ako dlho to asi trvá naučiť sa to 🙂 ozaj, výborný článok 🙂

Páči sa mi

Záleží ako tomu venuješ svoj čas a rozvíjaš to v sebe. Nezabudni všetko si k sebe priťahujeme svojou túžbou. Ak to ide od srdca , príde to k tebe. Ten biely opar, čo si videla je éterické telo a jeho koniec sa začína potom sfarbovať.

Niekedy nevidím auru bežne, musím sa sústreďovať, ale niekedy len pozrem na niečo a už mi tam vyskakujú pozostatky energie toho, kto tam bol, alebo vidím auru na fotkách, v telke u ľudí, z kvetín ako sa ťahá ich energia. Zatiaľ sa mi nestalo, že som videla celé vajíčko človeka, alebo tmavé fľaky v aure. Je to aj tým, že ma zaujímajú iné veci a tie si k sebe priťahujem. Pracou s nimi ich rozvíjam v sebe.

Vyskúšaj si fotku malého dieťatka na bielom pozadí a skús precítiť, čo z tej energie vnímaš. Je to nádherný pocit čistoty a lásky, krásna energia. Takže aura nie je len o farbách , ale aj o pocitoch a vnemoch, proste je to energia.

Krásny dník. 😉

Páči sa mi

Ahoj,ja sa chcem len spýtať,aký je rozdiel keď vidíme auru vonkajším zrakom a vnútorným zrakom? Podľa mňa vonkajším zrakom človek vidí auru krátkodobo,pričom vnútorným dlhodobo,to už ostáva…to je len taká moja teória 🙂 Ja vidím auru svojho éterického tela od septembra.Tuším decembri dakedy sa to zlepšilo,pretože pred tým som ju videla,no niekedy menej výrazne,záležalo to aj od toho,či bol večer alebo tak.Teraz ju vidím stále,stačí mi na to len pozornosť..Už sa teším keď časom spozorujem aj farby 🙂

Páči sa mi

Monika, je super, že dokážeš vidieť auru aj vnútorným zrakom. Kedysi ľudia mali tak rozvinuté tretie oko, že nm videli vonkajší svet. Vnútorným zrakom vidím farby čakier, rôzne nejasnosti v éterickom tele, alebo napojenia, ktoré tam sú. Týmto spôsobom môžeš diagnostikovať vidieť nezrovnalosti a požívať na liečenie, teda ak sa takému niečom niekedy budeš venovať, alebo venuješ. Môže to ohmatať ako to cítiš rukami, či sú tam nejaké nánosy, lebo je to všetko energia. Vonkajším zrakom sa dajú vidieť v aure tiež rôzne nezrovnalosti, tmavé škvrny a paleta farieb , ktorú dotyčný má, ale ohmatať to môžeš len na ňom. Ten kto má rozvinuté schopnosti už cíti, že človek má nejaké zdravotné problémy..

Za tým éterickým telom už nastáva sfarbenie, Niekedy u niekoho vidím prvé toto telo a potom príslušnú farbu jeho úrovne a u niekoho už priamo farbu. Záleží kto má aké silné vibrácie a ako silno žiari.

Takže rozdiel v tom je aj nie je, záleží z akého uhľa sa na to pozeráš . Možno občas si na niekoho spomenieš (viem, že to nie je náhoda, ale odkaz od tvojej vyššej časti)a uvidíš jeho auru, či niečo okolo neho a príde ti info, že ten človek má problém. Ak by si to videla len vonkajším zrakom, uvidíš to až vtedy ak sa s tým človekom stretneš. Takže asi takto to vnímam ja. Rozvíjaj to skúšaj a posunie ťa to k niečom inému, čo ti ukáže veci vnímať inak.

Páči sa mi

Ďakujem za zdĺhavú odpoveď 🙂 dneska som si skutočne uvedomila,aký je to dar pre mňa,že vidím auru éterického tela. Natoľko to považujem za fascinujúce a prirodzené,až ma to núti skúmať a trénovať videnie aury ďalej 🙂 mám ešte také 2 otázočky..Je pravda,že aura môže aj ničiť náš zrak? Ako dlho Ti trvalo,kým si začala vidieť farby aury? 🙂

Páči sa mi

Videnie aury neničí zrak, tiež som sa k tomuto nezmyslu dnes dopracovala čítaním. To by človek musel svoj zrak silno zaostrovať a premáhať sa, ale bežným pozeraním si ho neničíš. Svoj vnútorný zrak môžeš používať aj otvorenými očami. Veľakrát vidím vnútorným zrakom veci , ktoré sa dejú a ja sa pozerám na vonkajší svet.

Auru som skúšala pozorovať na svojich rukách, zelených listoch rastlín, na stromoch a potom aj na ľuďoch. Na nejaký čas som s tým prestala, lebo rozvíjaním jednej schopnosti strácame čas. Skúšala som rozvíjať iné veci a videnie aury prišlo samé. Zistila som , že ju vidím pri liečení na svojich rukách ako som v energetickom poli človeka. Potom som ju videla aj na ľuďoch v TV, alebo na tých, čo mali silné vibrácie , proste to prichádzalo samé. Na niekom ju nevidím, musím sa silno sústreďovať a a už potom vyskočia malé sfarbenia.

Pozri si na google obrázky bábätiek. Uvidíš , že niektoré silno žiaria a sú krásne sfarbené. Pozeraj hlavne na tie, čo majú biele pozadie za sebou. Pozeraj sa tak ,akoby si ich hypnotizovala až sa ti bude rozmazávať videnie. Občas sa mi stalo, že po meditácii, keď som otvorila oči videla som auru na druhých. Všetko čo má k tebe príde. 😉

Páči sa mi

Ďakujem za odpoveď 🙂 budem sa snažiť trénovať čo najviac. Ale zas nechcem tlačiť na pílu,nechám tomu niekedy aj voľný priebeh.. nech žijú farby,ktoré verím,že čoskoro uvidím! 🙂 .. mier s tebou 🙂

Páči sa mi

Uvidíš …ver tomu 😉 , otvorí sa ti postupne svet jemnohmotnosti a energii. Všetko čo má k tebe prísť príde a možno aj viac, vracia sa nám len to čo dávame. Túžbou zo srdca si želaj a bude ti splnené, priťahuj si veci k sebe, zhmotňuj si ich…dá sa to. 😉
Mier a pokoj tvojmu srdiečku prajem. 😉

Páči sa mi

Teraz už mám ešte väčšiu túžbu…každým dňom tá túžba narastá 🙂 ináč mne auru nejde vidieť oproti bledému pozadiu…ja ju vidím len keď je tmavé pozadie oproti….ale myslím,že nie som sama..:) akurát dneska som si tak prezerala ruky..svietilo slnko..a fakt ju bolo super vidieť 🙂 a aj si myslím, že slnko posilňuje auru (aj jej videnie) 🙂

Páči sa mi

Každý sme rozdielny, vnímame veci inak. Proti svetlu ju vidím aj ja. 😉
Vyskúšaj vnímať svoje éterické telo, napríklad na rukách, vnímaj,že máš ešte ďalšie telo, ktoré má vibrácie. Posilní to tvoju vnímavosť. 😉

Páči sa mi

Vyskúšam určite..budem sa zameriavať už aj na druhú vrstvu aury a možno ju tak zachytím 🙂 ..ináč ako si pozerám tak svoje ruky.. tak tam kde je ten “éter” ..sa lepšie pozriem do pozadia tak tam vidím akoby také vlnenie.To ako keď zápalka horí a nad plameňom to tak vlní ..:) je to celkom zaujímavé..táto aura 🙂

Páči sa mi

Je to jeho energia, tak sa ju uč aj cítiť. Občas ako som sa pozerala do slnka a roztiahla prsty tak som videla kmitať v éterickom tele malé guľôčky. Naozaj je to zaujímavé. :wink. Ok tak pekné sny ti prajem Monči. 😉

Páči sa mi

dnes som naďabila na túto stránku a viacmenej zo zvedavosti som to chcela vyskúšať. veľmi ma zaujímajú takéto veci. skúšala som to na svojej ruke, ako tu píšete, ľahla som si na posteľ, vystrela ruku pred seba a sledovala som stenu pomedzi prsty, vzápätí sa mi hneď ruka “obalila” takým tenším bielym svetielkom alebo ako to nazvať a chvíľku na to som spozorovala na konci svetlozelenkavú farbu. mohla som vidieť tú spomínanú auru, alebo to bol len nejaký očný klam? ďakujem za odpoveď 🙂

Páči sa mi

Biely opar okolo prstov je tvoje éterické telo, má jemné vibrácie a dá sa ním aj hýbať. Jeho koniec sa už začína sfarbovať a začína aura tzv. vnútorná aura, ktorá býva široká 10-15 cm. Tiež kopíruje obrys tela a jej farba odráža zdravie osoby a jej momentálne duševné rozpoloženie. Treťou vrstvou je vonkajšia aura, ktorá vyžaruje ďalších 10-20 cm do priestoru a postupne bledne. Je veľmi premenlivá, odráža náš duševný a fyzický stav. Gratulujem si na úrovni srdca, určite si vnímavý človiečik. 😉

Páči sa mi

veľmi zaujímavé 🙂 mala by som ešte jednu otázočku. asi dvakrát sa mi už stalo, na zastávke a v obchode, že som zrazu začala mať strašne nepríjemné pocity, z ničoho nič som akosi už nebola vo svojej koži. obzrela som sa a v mojej tesnej blízkosti sa nachádzal nejaký človek, z ktorého som sa cítila celá nesvoja. strašne ma znervózňovala jeho prítomnosť a chcela som byť čo najskôr od neho preč. je možné, aby sa telo cítilo takto nepríjemne pri niektorých ľuďoch? alebo čo som vlastne cítila a prečo som sa tak nepríjemne cítila? hádam som zrozumiteľná 🙂 možno to ani nesúvisí s touto témou. ale čo sa týka tej aury, veľmi pekný článok a určite to budem skúšať aj naďalej a dúfam, že sa mi ju podarí vidieť aj na iných ľuďoch 🙂

Páči sa mi

Takže som ťa odhadla správne ako vidím. :wink:Toto sme nedávno preberali v komentároch. https://anitram.wordpress.com/2011/07/06/muzska-a-zenska-energia/#comment-7769

V tom článku sa píše, že tretím okom preciťujeme stavy iných,ale zo svojej skúsenosti viem, že dá sa na iných napojiť aj pomocou 3 čakre. Je tam akoby anténa, ktorou vnímame energiu iných ľudí. Nie každý má krásnu energiu, niekto je veľmi zaťažený negáciou vlastných myšlienok a hnevu, takže to aj vyžaruje okolo seba. Senzitívny ľudia to zachytia. V takom prípade je dobré sa hneď bloknúť, prekrížiť si nohy , alebo prsty a zamerať pozornosť na srdcovú čakru a cez ňu začať vnímať svet. Svojou láskou z duše sa vylaďovať na vyššie vibrácie a prežiariť nimi negatívnu energiu. 😳 Teda ak nemáš inú možnosť upustiť priestor. Mala by si si robiť nejakú ochranu , alebo ak na takého človeka natrafíš, nenechať sa jeho energiou manipulovať.

Páči sa mi

Dobrý deň, skušala som to už ale aj tak nič stale sa pokušam uvolniť ale neviem ako stale myslim na take veci ake by som nemala, ale ked chodim po uliciach a pozrem sa na ludi vidim pri nich taku čienu až šedu farbu a nechapem to , čo to može znamenať?

Páči sa mi

Stačí sa len zaostrene pozerať, občas mi vyskakuje aura len tak, ak sa pozerám do prázdna a bočným pohľadom vidím farby. Skús v sprche pozerať na svoje nohy ako ide na ne teplá voda, vtedy je tiež dobre vidieť aura. Pozeraj tesne k nohám, skúšaj vnímať tú energiu čo tam je. Ale nechaj si v kúpeľni len slabé svetlo.

Čo sa týka videnia na iných….neviem, čiernu farbu majú poniektorí v aure, no každí hádam nie. Éterického dvojníka niekto vidí ako šedú energiu, alebo bielu.

Skúšaj niečo iné, nevenuj čas len videniu aury. 😉 Časom príde a to, ver tomu. 😀

Páči sa mi

Ahoj, ked som išla večer spať tak v izbe som mala tmu ale bolo aj vidno dala som si ruku pred seba a pozerala na strop po minute som videla pri svojej ruke modru .. ked som sa rano zobudila skusila som to zase ale možno až po 2 minutach som zazrela pri ruke ked som pozerala na stenu a luče mi prestne svietili na ruku , tak som zazrela červenu farbu pri mojej ruke znamena to niečo dobre?
Za chyby sa ospravedlnujem.Vdaka

Páči sa mi

Erisa zrejme je tvoja aura modrá, ale niekedy vidíme viacej farieb v nej. Každá čakra má svoje telo, úroveň a ak máme túto čakru viac aktívnu možno vidieť jej farbu v aure. Odzrkadľuje to aj naše rozpoloženia, v akom sa nachádzame. Ja mám niekedy žlto zelenú auru, ale vidím aj fialkovú na sebe. Občas zase vidím u sebe zeleno modrú, takže je to o tom na akú úroveň stúpame , či klesáme vibračne. Nedávno som videla na svojich prstoch žltú a nechápala som prečo len túto farbu, kam sa podela zelená. No bola som v úrovni brucha, kde vyžarovala brušná čakra a tú energiu som práve zachytila. Takže je možné, že ty si na rukách zachytila energiu prvej čakry, ktorá je červená.

Takže super darí sa ti, len daj pozor, ak budeš pozerať na auru ľudí, aby si sa neladila na ich energiu. Raz sa mi to podarilo a došlo mi veľmi ťažko. Vtedy je dobré sa odpútať od toho pocitu a vyrovnať sa vo svojom strede.
Pekný večer prajem. 😉

Páči sa mi

dobry vecer prajem, su tu krasne clanky, nadherne citanie:) vtedy si az uvedomim ako mam k niektorym veciam blizko a ako velmi by som chcela ist nejakou “cestou” ale este akoby nenastal nejaky spravny cas..
aj ja ked sa sustredim na ruky, tak vidim pravdepodobne etericke telo, tak ako pisete, aj sa mi niekedy zda, ze ked prsty od seba odtahujem, ta energia, to telo sa odtahuje tiez, ale je to len do kratkej vzdialenosti. farby nevidim nijake. a je este mozne, ze pri nejakom psychickom vytazeni alebo nejakom zlozitom obdobi su tieto energie viacej vidiet? myslim,ze bez sustredenia.
No chcem sa na nieco tiez opytat, niekedy sa mi stava, kedze pracujem v domove soc. sluzieb, ze niekedy ked sa pozriem na nejakeho stareho cloveka (kazdeho jedneho si predovsetkym vazim) niekedy dokazem akoby vnimat ich bolest, ich trapenie. .a potom som z toho cela rozhodena, nakolko su to velmi silne pocity. neviem, mozno si to len namyslam… co si myslite o tom vy? dakujem, prajem krasny zvysok vecera, J.

Páči sa mi

Janka ak má človek vyššie vibrácie v sebe, tak vtedy je jeho aura výraznejšia, žiari viacej. Vidieť auru je len schopnosť vnímania. Sama časom zistíš, čo ťa začne priťahovať a čomu by si sa mala venovať. Možno ťa na to niekto navedie, alebo nejaká udalosť, ktorá bude spúšťacou pákou…uvidíš sama. všetko chce svoj čas.

Tie energie, pociťovosť u starých ľudí, ty sa ladíš na ich energiu, cez brušnú čakru, je tam akoby anténka, ktorou zachytávame iné energie, vnímaš čo cítia. Skúšaj si brušnú čakru zakrývať, ak sa na iných pozeráš, alebo si prekríž nohy blokni sa tak.Raz som otcovi posielala energiu pred OP bajpasu a cítila som ako on dýcha. Bolo to asi 50% z môjho dýchania, no hrozné , žiadna ľahkosť ,len sťažené dýchanie.

Ak si potom rozhodená vylaď sa na svoju úroveň srdca. Hlboký nádych a každým výdychom si navoď pocit lásky, krásy ,radosti a pokoja vo svojom vnútre.

Spoj sa so svojím “Ja”…

Pekné sníčky Janka prajem. 😉

Páči sa mi

ahojte, ja som si 2x videla, ked som si v sere pozerala na ruky a skusala vidiet si auru, videla som si po obvode ruky, prstov zelenkavy filter .. taky jemny svetlozelenkavy ako fosforejuce kamienky alebo cecka co vydavaju zelenkavu farbu 🙂 netusim, ci to bola aura mojich ruk alebo co ale ked som pohla rukami, tak v tom sere zostavali pasy tej fosforejucej zelenkavej .. ako ked napr. tlejucim raznov pri opekacke pisete do tmy a ostavaju chvilu cervene utvary v tme .. snad rozumiete, co chcem povedat … viete mi povedat, co som to vobec videla? dakujem velmi pekne 🙂 ada

Páči sa mi

Aďka…áno videla si svoju auru, si na srdcovej úrovni teda. 😉
Jedno ráno som čakala na zástavke na autobus a stál tam jeden chlapec. Pohol sa o kúsok ďalej, ale jeho éterické telo ostalo na mieste a až po čase zmizlo. 🙄 Pozerala som na neho vyjavene, lebo zatiaľ som sa s tým nestretla. Takže občas môžeš vidieť, že tvoje jemnohomotné telo sa nepresunie súbežne s fyzickým. Tak isto sa dá jemnohmotným telom teda éterickým hýbať a fyzické je na mieste.

Robila som to počas meditácie, snažila som sa dvíhať éterické ruky a moje fyzické ležali na posteli a keď som mala pocit, že mám ruky už na tvári otvorila som oči a videla, že skutočnosť bola iná. Ruky som mala vzdialené od tváre veľký kus. 😆

Páči sa mi

dakujem velmi pekne za odpoved, potesila ma a najma to, ze som teda videla svoju auru 🙂 vobec neviem, co znamena byt na srdcovej urovni, ja som si len zo zvedavosti, skusala vidiet auru, celkom ma to zaujima, ze take cosi existuje ale o aure alebo nasich telach nic neviem .. zatial 🙂
to ale musim byt uzasne, to co ste dokazala s rukami .. neuveritelne ..

Páči sa mi

To že si na srdcovej úrovni znamená že si oduševnelý , citlivý človiečik a máš sklony pomáhať druhým z hlbky svojej duše. Teda jednať od srdca. Každá čakra má svoje telo, svoju farbu a svoju vibráciu, ktorú môžeš vnímať. Stačí skúšať. 😉

Páči sa mi

Ahoj skusal som sa pozerat cez ruky na stenu a po asi 20tich sekundach som zacal vidiet bielu az modrastku farbu asi tak do cm okolo prstov a ruky. Po asi minute som zacal vidiet zltkastu farbu ktora zaplavovala priestor okolo celej ruky ako taka hmla ktora prichadzala a mizla v celom priestore kde som sa pozeral. A tiez som mal zvlastny pocit. Myslis ze som nieco videl alebo to bol ocny klam ? Hlavne ta druha cast zlta farba….

Páči sa mi

Ten zvláštny pocit môže byť, že si vnímal aj svoju energiu. Tá žltkastá nebola viac do zelena taká žltozelená? Vyskúšaj si to na zelenom liste z kvetu polož ho na bielu parapetu a mal by si vidieť krásnu fialkovú z neho. Tu ruku vyskúšaj viac krát , modrá je úroveň krčnej čakry, žltá je 3 čakra. Skús to vo vani pri tlmenom osvetlení, alebo večer v posteli tiež pri takom osvetlení. Ak uvidíš častejšie žltú , je to tvoja aura ak modrú tak je to tá. Niekto má v aure viac farieb prítomných, znamená to, že tie čakry má dobre rozvinuté.

Páči sa mi

Ahoj, dnes som sa dostala na tvoju stánku a veľmi sa mi páči. Aj keď som si nestihla prečítať ani polovicu, ale určite sa na to chystám. Skúšala som toto cvičenie a aj som skúšala cvičenie pred zrkadlom na otvorenie tretieho oka. Neviem či som niečo videla alebo to bola len farba mojej ruky. Predsa to vidím prvý krát. Mohla som vidieť zlatú?….Našla som plno stránok, ale v tej tvojej sa aj vyznám a je vidno že tomu rozumieš. Dúfam že mi s tým pomôžeš 🙂

Páči sa mi

Ahoj Miška…

teší ma, že sa ti u mňa páči. mám tuná toho naozaj veľa a sama sa v tom už strácam. 😆 No potrebné veci vždy nájdem.
Som rada, že sa ti podarilo vidieť aspoň niečo.
V aure je zapísaného veľa, ale len jasnovidný ľudia dokážu z nej čítať. Vraj sa v nej okrem farieb, ktorými svietime dá vyčítať aj náš osud, naša karma, a potom podľa sfarbenia aj ochorenia a zatienenie aury.

Moje vnímanie farieb v aure mi ukazuje úroveň na ktorej sa človek nachádza a čomu je asi predurčený. No každá úroveň má ešte 7 podúrovní, takže, ak niekto má zelenú auru, to neznamená, že musí byť hneď liečiteľom.

Zlatá aura mi príde k ľuďom, ktorý sa blížia k stavu osvietenia. Tak mi bolo aj touto farbou ukázané, keď mi vystúpi kundalíny energia až na vrchol. Videla som jej krásnu zlatú farbu, ale aj moje vnímanie splývalo s Univerzom.
O zlatej sa píše, že je farbou najsilnejšou z aury

Zlatá – múdrosť
Potenciál – bez hraníc
Zlatá ako základná farba aury je najsilnejšia farba zo všetkých. Dáva ľuďom schopnosť zaoberať sa úspešne veľkými úlohami a uskutočniť prakticky všetko, čo ich napadne. Títo ľudia sú pokojní s vlastným osobným kúzlom, schopní tvrdo pracovať a riadiť prácu iných. Svoj najväčší úspech dosahujú obvykle v neskorších rokoch svojho života. Neprekvapuje, že svätožiare okolo hlavy svätých a duchovne založených ľudí sú obvykle zlaté, označujúcu ich neobmedzený potenciál.

Zlatá – prežarujúca
Ľudia, u ktorých prežaruje zlatá farba v aure, majú radi podnikanie vo veľkom meradle. Hľadajú príležitosti, ktoré by im dali rozlet a vytiahli ich z ich pohodlia.

Jasne-zlatá – dobrý intelekt a schopnosť predávať znalosti ostatným
Priezračne – zlatá-pozitivita a podpora ostatných
Sýto-zlatá – idealizmus a zásadovosť
Žlto-zlatá – spokojnosť a fyzická pohoda

Je pekné vidieť energiu, ale skúšaj ju aj preciťovať, rozvíjaj v sebe schopnosť vnímať srdcom a všetko vidieť očami lásky.

Farby aury…program


Tu je program na auru, skús si ju pozrieť aj v ňom. 😉

Maj krásny dník Miška.

Páči sa mi

ďakujem za odpoveď 🙂 Bola to síce prvá farba ktorú som videla, ale dúfam že sa to rozrastie, aby som to mohla časom aj použiť a hlavne nevidieť len seba 🙂 Pekný deň

Páči sa mi

ahoj tuto stranku si študujem už dlho ale dneska som sa rozhodla že sa pridam.Chcem poprosit o radu pokušam sa vidieť svoju auru, ruku som si dala na biely papier a pozerala som na jeden bod cez ruku okolo mojej ruky sa mi objavila biela farba a po okrajoch ruky červena farba, myslite že som videla svoju auru ak ano tak preco prave červenu?prosim skuste mi poradit.dakujem

Páči sa mi

Janka, som rada, že si videla niečo. Ja sa bavím tým ako som vo vani. Horúca voda pomáha dobre videť auru a tak isto pološero. Skúšaj aj vnímať svoje éterické telo, jeho vibráciu, je to úžasné.

Symbolizuje vztah k materiálnímu světu, k Zemi, ke své rodině a společenství. Týká se jí schopnost zajistit základní životní potřeby, síla bránit se a prosadit se, schopnost cítit se na různých místech „jako doma“, uznávání společenských a rodinných pravidel, potřeba logiky, struktury a řádu.

Tu je niečo k červenej aure, je to farba 1 čakry

http://lobonya.wordpress.com/2010/10/13/farby-aury-cervena/

Ešte je dôležité akú si ju videla či tmavo červenú, alebo bledú, či krásne žiarivú.

Páči sa mi

no videla som ju taku tmavocervenu, a este sa mi zdalo neviem ci to dobre opisem ako keby riadky tie linky boli ako vrtulky a isli od hora dole strasne rychlo,ale aj sa vrteli.vrtulky boli cierne a pod tym bolo biele a zase tie cierne vrtulky aj som si vymenila papier som si myslela ze neni dobry ale nic bolo to iste, najprv biele okolo ruky potom okolo celej ruky tmavocervena farba a tiez tie pasiky, viem ze kazdy to ma inak ale moze to byt.skusala som aj list z fialky, do okola som videla biele a slabunky nadych fialovej.nebola uplne tmavofialova len tak slabo.myslite ze som na dobrej ceste.prosim o radu.

Páči sa mi

Super ideš na to dobre. Fialka má krásnu pastelovú farbu,. tak isto aj zelené kvety. Dokonca aj na predmetoch môžeš vidieť auru toho dotyčného, kto ho držal predtým v ruke.

Raz som robila prieskum svojich čakier a začala som 1 čakrou. Predstavila som si ju pred sebou akoby som ňou chcela prejsť. Bola silno červená, presýtená, točila sa doľava vo svojom víre a vo vnútre bolo hrozne vlhko a teplo. Uvedomila som si, že moja čakra je zaťažená a niečo nie je správne. Takže podľa farieb môžeme vedieť ako pracujú naše energetické centrá, či sú oslabené, lebo preťažené.

Červená barva – aura

Vibrace červené barvy jsou nejnižší, vlnová délka naopak největší z barev viditelného spektra. Základní červená barva vypovídá o síle, vitalitě a energii. Je symbolem chuti do života, výrazem emocí a touhy ke smyslnému životu. Má schopnost aktivovat. Přebytek červené v auře, pokud není nějakým způsobem „vybit“, může způsobit sklony k nervovým potížím. Z astrologického hlediska odpovídá červená barva planetě Marsu a jejím vlastnostem (náhlá, hrubá síla). Velmi důležitě jsou barevné odstíny.

a) Světločervená signalizuje radost, smyslnost, sexualitu, vášeň, citlivost, lásku, ale také nervozitu, impulsivnost a přemíru aktivity.
b) Tmavočervená ukazuje na velký temperament, silnou vůli, hněv, vztek, tendence k vůdcovství, odvahu, ale také zášť a zlobu. Tyto vlastnosti vedou k vnitřnímu neklidu a nespokojenosti. Pokud se v této barvě vyskytují šedavé záblesky a šmouhy, značí to únavu a psychickou vyčerpanost.
c) Šarlatová červeň je symbolem ega a zahleděnosti do vlastního Já. Často se vyskytuje v auře sobeckých lidí.

Páči sa mi

tak snažila som sa skušala som dalej dakujem za rady, celkom som sa pohla z miesta, vidim auru zatial len vo farbach žltej, červenej a oranžovej a fialovej.je to krasne.skušala som vidieť aj manželovu auru.skusila som to najprv na jeho ruke, potom na jeho klucach, mobile, najskor to bolo iba biele a potom červenu, žltu a oranžovu.neskutočneééééé.chcem sa spýtať vedela by ste mi poradiť ked vidím tie farby čo vlastne znamenaju napriklad ked vidím červenu, bielu, oranžovu, žltu, fialovu, ale aj modru, indigovu, zelenu, aj ked ich zatial nevidim, aký alebo ako sa človek v momente cíti.na nete píšu všeličo ale každý píše inak.prosim ako to mam rozpoznat.dakujem za radu.

Páči sa mi

Jarka si šikovná…super darí sa ti. 😉

Farby ukazujú na akej úrovni sa pohybujeme vlastne . Ak sa objaví v aure fialová, znamená to, že človek sa začal duchovne rozvíjať. Farby sú vlastne energia čakier, takže podľa toho vidíme ,aký človek je. Farba, ktorú v aure vidíš najviac je aktívnejšia ako ostatné. Napríklad ak máš človek viacej žltej v sebe a silno žltú ,pôsobí na ľudí mentálne je dosť vôlový, nadradený. Ak ju má slabožltú verí si málo, je skorej bojazlivý, ovládaný strachom a nedôverou. Tu je celkom zaujímavý popis, farby priraďuj k čakrám a k tomu,čo daná čakra predstavuje, aké vedomie nesie.

http://empatia.cz/karmalogie/stavba-lidskeho-tela/cakry

Páči sa mi

Fakt výborný článok.. vďaka za rady.. skúšal som to práve teraz po prvý raz a už po pár sekundách sústredenia sa som zbadal okolo prstov sivý obal hrúbky 2-3 mm. Chcel by som sa spýtať kedy asi uvidím farby? A je pravda že existujú ľudia, čo dokážu vysať auru z niekoho iného?

Páči sa mi

Marek, tak za tým sivým oparom začína farba aury. Pokračuj dívaj sa skrz telo a vnímaj jeho okraje viacej. Sivý opar je éterické telo, jeho vibrácie môžeš cítiť a dokonca aj hýbať éterickým telom. Je to super pocit. Každé telo má vyššie vibrácie.

Viacerí autori uvádzajú, že človek bez aury je na pokraji smrti. Čierne farby v aure sú negácie ťažké bloky. V aure máme napísaný aj náš osud, karmu a jasnovidný ľudia z nej vedia čítať. Auru ti nikto nevysaje, ale energiu môže. Stačí ak sa dostaneš pod moc niekoho, kto ťahá z ľudí energiu a v okamžiku ako sa od neho vzdiališ ,pocítiš úbytok energie. Deje sa to často v autobusoch, supermarketoch a inde.

Každý máme inú energiu a človek, ktorý má silnú energiu v horných čakrách môže k tebe vyslať silný negatívny program a ty ho prijímeš spodnými čakrami a zrazu sa cítiš znechutený , mrzutý a podráždený a ani nevieš prečo, lebo si nemal k tomu dôvod. Tak isto opačne v niekoho prítomnosti sa razu budeš cítiť úžasne, lebo ti zodvihne vibrácie. Takže takto vzájomne na seba pôsobíme. Ak máš dostatočnú ochranu, nedotkne sa ťa niečo takéto. Preto veľa ľudí uteká do lesa a prírody, kde sú izolovaný od eneregtických zdrojov, aby znova obnovili svoj tok neergie.

Je dobré pracovať zo svojou energiou, posiľňovať svoj tok energie a to nás urobí vnímavých.

Páči sa mi

Naozaj super článok, podľa tvojho zazrela fialovkastú farbu okolo listu. Občas som zazrela aj sebe, ale ostatným väčšinou nie, ale chcela som sa opýtať či v tme je Aura má rovnakú farbu ako na svetle? Alebo to je tak, že v tme je napríklad tmavomodrá a na svetle bledomodrá?
Ďakujem za každý ohlas, keďže je to trochu staršia téma 🙂
Ešte by som sa chcela opýtať, že ako s dá zlepšiť ten vnútorný zrak. Nikde som dokonca čítala, že keď vidím farbu, tak by som mala akosi intuitívne vycítiť, čo znamená. Ja jednoducho občas zavriem náznak farby a tým to končí. Nevieš čím by to mohlo byť?

Páči sa mi

Monika v tme teda nie úplnej ale v pološere aura viac svieti. farba je rovnaká ja keď je pravda, že na bielom pozadí ju lepšie vidno. Môžeš ju vidieť aj na hercoch v TV, aj na fotkách. Časom sa to zlepší uvidíš, keď budeš v sebe rozvíjať vnímavosť, či iné pocity, len sa nesústreďuj len na jednu vec, lebo potom ťa to brzdí v tom , čomu by si sa mala venovať.

Čo sa týka farieb skúšaj ich priraďovať k čakrám a čo predstavujú, teda ak vidíš červenú vnímaj, čo v tebe rezonuje, či uzemnenie, viac vnímať seba vo svojom živote, či máš viac lásky do seba príjamť alebo modrú, tvoju komunikáciu, pozornosť zamerať na hrdlo. Neviem ako myslíš tie farby, či ti vyskakujú vnútorným zrakom, alebo si náhodne na ne pomyslíš, či vidíš prskance v priestore.

Vnútrný zrak zlepším tým, že začneš s vizualizáciou počas meditácie, budeš si robiť cesty do svojho vnútra, predstavovať si seba v rôznych situáciach ak si nebudeš vedieť rady, je veľa techník, ktoré sa dajú využívať prácou vo svojom vnútre.

Páči sa mi

Dobrý večer: -),chcem sa opýtať zacala som sa zaoberať videnim aury a skúšala som to najprv na svojej ruke a videla som okolo svojej ruky nádhernú jasnú bielu farbu! Čo to znamená? Ďakujem za odpoveď: -)

Páči sa mi

tak to je aura krčnej čakry, alebo tejto úrovne

Tyrkysová barva – aura
Tato barva symbolizuje, že její nositel podléhá často fantazii a spontánnímu jednání, ta kterým se skrývá touha po uznání a obdivu. Jde v podstatě o únik z reality do fantazie. Tyrkysovou barvu mívají ve své auře umělci a vynálezci. Je také barvou náladovosti. Nositelé této barvy dovedou být na jedné straně šarmantní a na druhé straně mohou být svéhlaví i sobečtí.

Páči sa mi

Pekný den, rada by som sa opytala, skusala som to s rukou mala som obidve oci otvorene a videla som biely silno ziariaci pasik ktory sa pomaly rouzsiroval a bol stale biely predpokladam ze to je moje etericke telo (ako som sa tu docitala).. Ale potom som to skusala s listom a s jednym okom najskor a potom s druhym. Videla som aj na liste biely pasik ale z casu na cas zmizol a cely list mi prekrila cierna ktora po par sekundach zmizla a to sa opakovalo pri obidvoch ociach. Viete mi to prosim nejak vysvetlit. Dakujem

Páči sa mi

Tú čiernu si videla na liste na ruke? Je to list z nejakej rastlinky? Čiernu v aure máme ,ak sú nejaké miesta zatienené silnou energiou a máme tam nejaké ochorenie. Inak sa čierna v aure nenachádza. Tmavé farby v aure sú, ak sme niečim zaťažený, napr. červená sfarbená do tmava je chamtivosť a sebectvo . V akej úrovni tela si mala tú ruku? Skús sa pozrieť v šere na ruku smerom k stropu.

Na rastlinkách ja už priamo vidím sfarbenie, ale zo začiatku som tiež videla najskorej éter a potom sa sfarbovala.

Páči sa mi

Nie nie na ruke, list som mala na bielom papieri. A ta cierna bola po celom liste nie len okolo neho, moze to byt nejaky ocny klam?
Ked som skusala pozerat na ruku tam som ciernu nevidela iba tu ziarivo bielu ale auru este nie.

Páči sa mi

ak by si prežmurovala oči raz pravým, a raz ľavým okom, vtedy by to bolo možné, ale ak si to videla obomi očami naraz, je zrejmé, že v tej kvetine je negatívna energia. Keď som svokre harmonizovala kvetinu, aby jej kvitla , bola silno nabitá v listoch a v koreňoch nemala energiu.

Alebo sa niečo negatívne okolo teba pohybovalo a ty si to zachytila. 😀 Nestáva sa ti občas, že vidíš čierne tiene na strope, alebo v tvojom zornom poli. Je možné, že na tom papieri mohla byť aj negatívna energia, lebo veci, ktoré chytáme nesú našu energiu. Raz som pozerala d PC a bočným zrakom som videla ako ceruzka, ktorú som mala pretým v ruke vyžarovala moju energiu.

Vysvetlení môže byť viacej. Skúšaj a časom uvidíš aj sfarbenie v aure. 😉

Páči sa mi

Tak skusala som to v sprche za zavesom (v š
ere ako ste hovorili) a videla som ju jasnu, ziarivu zelenu farbu ^_^ bol to zaujimavy zvlastny pocit a mala som potrebu to skusat aj na inych castiach tela a bola som tam asi pol hodinu. 😀

Páči sa mi

mam 13 rokov tiež vidím auru ale už ju nevidim tak dobre ako niekedy . Chcem sa opytať ako to mam zdokonaliť ?
a ešte jedna otazka môžem mať migrenu s toho že ich vidím .

Páči sa mi

Môžeš si prílišným sústreďovaním spôsobovať tak tlak v hlave, čo vytvára potom bolesť. Občas som to pozorovala aj ja, ak som sa veľmi sústreďovala a namáhala si tak svoj zrak. Ak to budeš skúšať, schopnosť sa ti časom rozvinie sama, uč sa hlavne vnímať seba pocity, ktoré máš, vnímaj éter okolo seba svoje pole a to ti pomôže rozvinúť seba samého. Uč sa byť bdelý.

Páči sa mi

Podľa tvojej rady som to skúšala na bledej stene. Najskôr som videla len taký priesvitný obal okolo ruky, potom som si však všimla modrastú farbu okolo svojho vankúša, ktorý bol pri mne. Znamená to, že mám modrú auru? Vpopred ďakujem za odpoveď a pekný článok 🙂

Páči sa mi

Dobrý deň prajem…nečítala som všetky príspevky,kto ako vidí auru a ako ju skúša vidieť,,,,lebo ja som nič neskúšala a jedného dňa presne 7.6.2014 pri raňajšom venčení psíkov ,keď bolo krásne slnečné ráno som na nich zbadala ako vyžaruje z nich energie vo farbe cigaretového dymu asi do 10 cm,následne som to videla aj na osobách,ktoré išli okolo nás.Je pravda,že mám aj problém so zrakom ale videnie aury s tým nemá nič spoločné,vidím ju aj v okuliaroch a aj z balkóna na 30m, až k dnešnému dňu.Myslela som si,že ju vidím lepšie za slnečného svetla a hlavne ráno ale na mojom psíkovi som ju videla aj keď bolo pod mrakom a on stál pri hnedej bráne a svietil ako žiarovka.Nemôžem sa s tým nikomu zdôveriť lebo mi povedia,že som blázon,spomenula som to známemu,ktorý sa v ” zaoberá duchovnom ale myslí len financie a ten ma poslal k očnému lekárovi a keď pôjdem k očnému tem ma zasa určite pošle na psychiatriu.Mám veľmi ťažké obdobie,ťažký rok,naraz riešim niekoľko problémov,ale podľa mňa som tú schopnosť mala a možno iba bola zablokovaná.Neviem prečo to vidím,ale je to tak,je to zvláštny pocit vidieť človeka obklopeného 10 cm a možno aj viac nejakým dymovým oparom kopirujúcim telo,,,farby nevidím,a nie na každom to vidím,,a ešte vnímam energiu aj podľa farby oblečenia,ak má niekto ružovú košelu tak z košele vyžajuje ružová farba ak modré tričko tak vidím modrú farbu a je to vždy inak,,,nevenujem tomu pozornosť,lebo neviem s tým pracovať a neviem čo s tým môžem respektíve mám robiť.Vnímam ju aj na autách a videla som aj na otvorenom okne opar rámujúci okno,,,ja si myslím,že napätie a zlé vzťahy medzi otcom,čo ma zaťažovali celý život ,36 rokov,( kedy ma vyhodil z domu na ulicu ),po mojej návšteve v nemocnici,kde bol hospitalizovaný po úraze,prepustený bol 20.6.2014(((aj to som išla za ním iba preto ,lebo som mala s ním sen,kde vystupoval ako generál a bol zdravý a robil rozhodnutia,,))))),,,myslím,že sa uvoľnil nejaký blok a tak to začalo ,,,pomôžte mi to pochopiť
GANNA

Páči sa mi

Gana…srdiečko… si vnímavý človiečik, ktorý vidí energetické vyžarovanie, to, čo nás robí živými. Veľa ľudí vidí auru, vie vnímať energie ľudí ,ich zaťaženia, problémy, radosť a lásku. Túto schopnosť nadobúdame postupne, ako sa presúvame do vyšších úrovní…u teba by som povedala, že si ju už mohla mať rozvinutú v inom živote a teraz si len v sebe našla to, čo tam bolo uložené.

Máš pravdu, aj z auta sa dá vidieť energia ľudí, ktorý sa tam nachádzajú. Ja ju tak rozsiahlo až nevidím ako ty, ale podľa mňa si veľmi senzitívna a e na tebe ako budeš so svojou schopnosťou pracovať a využívať je pre dobro .

Vyžarujeme energiu skrz svoje energetické centrá čakry a ak sme niečim zaťažený, či oslabený,naše farby sa potom menia. Vyžarujeme tak farby , ktoré čakry máme aktívne.

Verím, že časom ťa tvoje vnútro navedie ktorým smerom sa vydať a čomu venovať svoje schopnosti a ako ich rozvíjať. Vnímaj svoje pocity z vnútra, tie ťa nesklamú.

S ostatných si nič nerob…všetko je energia a tá vyžaruje, dokonca aura sa dá aj fotiť .

http://www.aurafoto.sk/sites2/aurafoto/fe/index.php?p=15&PHPSESSID=dc11f93596eacb76cfe9603e56de474f

Páči sa mi

ďakujem veľmi pekne za odpoveď,,máš pravdu,mala by som na sebe pracovať a posunúť sa ďalej na inú úroveň,,,zaujímavé je,že ak má niekto čierne odevy vtedy nevidím nič a nie na každom človeku to vidím,,,viem,že farebná aura sa dá odfotiť ,,riadim sa svojím vnútro,ktoré ma vždy zavedie tak kam ma potrebujú je to ako by ma niekto riadil, ale teraz to chápem ako ako komunikáciu mojeho vyššieho ” ja ” s vesmírom alebo Bohom…
ďakuje ešte raz

Páči sa mi

ďakujem,
nevenujem sa vnímaniu aury,vnímam ju väčšinou ráno na ľudoch keď venčím psíkov,zatiaľ sa neviem v tom zorientovať,mám pocit,že čim sú ľudia silnejší a zdravý tým väčšie je energetické vyžarovanie aj asi 20 cm,
napíšem Ti jeden silný zážitok
v r.1994 zmenila som zamestnanie,iba o poschodie vyššie,organizácia iná kde bolo minimálne 200 žien a dostala som sa do veľmi zlého kolektívu,veľmi ťažko som tú zmenu znášala.V prebehu mesiaca zhoršil sa môj zdravotný stav,kožné problémy na chodidlách a v máji nasledovala hospitalizácia,nespolupracovala som s lekármi,dávali mi mokré zábaly na ktoré som mala alergiu a následne po 2 týždňoch som sa jedno ráno zobudila a nespoznala samu seba a personál lietal okolo mňa lebo nevedeli čo sa deje,bola som celá vysypaná okrem tváre a kožu na dlaniach mala som mala samý mechúr.Začala sa tortúra maste,ktoré telo neznášalo,mokré obklady a každé ráno prepichovanie pľuzgierov ihlou,mesiac som sa nemohla sprchovať a nakoniec mi mohli celé telo natierať iba liehom a tekutým púdrom.Utrpenie bolo nekonečné a hospitalizácia dlhá až do polky augusta.Poprosila som spolužiačku,ktorá pracovala na inom oddelení či mi nemôže doniesť veľké kusy gázy a známy doniesol od mamky ňou nazbieranú a vysušenú prasličku roľnú a tak som tajne varila čaj,zatvárala sa do kumbálu,lebo sprcha tam nebola a tam som denne presedela niekoľko hodín,robila som si na stehná obklady a do pol pása aj tvár a ruky umývala odvarom,samozrejme lekári to nevedeli.
Pár dní pred prepustením a to nevedela som,kedy pôjdem domou,poprosila som sestru či mi nedonesie nejaké letné odevy lebo som mala so sebou veci na chladnejšie počasie.A v deň kedy ma prepustili urobila som niečo ako nikdy pred tým,,,,osprchovala som sa,poprosila o čistý župan a ráno som išla dole na terasu otočenú na východ,kde bol aj veľký park,kde som sa vždy prechádzala a predstavovala si,že na konci parku za stromami je more.Keď som stála na tej terase počula som jasne hlas v mojej hlave *** hoď sa prejsť,možno už posledný krát ***,tak som išla ,prešla sa a vrátila na oddelenie,kde ma už vrchná hľadala,že kde som .že idem na hlásenie a tak som rovno išla pred lekárov pripravená na kontrolu a už som iba počúvala …prepúšťame do domáceho liečenia,,,potom som absolvovala kúpeľnú liečbu v Smrdákoch,na dlaniach som mala novú kožu a ešte stále neboli zahojené,,,, tak silný hlas ako vtedy som ešte nepočula.
Nasledovalo testovanie v októbri a výsledok bol alergia na pšeničné zrno a prísna bezlepková diéta do roku 2000.V 2001 ma prepusti zo zamestnania a opäť nasledovali kožné problémy na chodidlách a potom aj na dlaniach,liečili ma kadečím lebo nevedeli čo mi je, ale ja som mala podozrenie na psoriázu,ktorú mi v r 2009 aj histologicky potvrdili,už počas pobytu v nemocnici to mohli zistiť ale nevedeli lebo príznaky to skresľovali.
A teraz sa s ňou trápim opäť,mám ju na ploskách chodidiel,za všetkým je stres,ruky po dvoch rokoch trápenia mám chvála Bohu čisté…
TAKŽE AŽ BUDEM POČUŤ HLAS SVOJHO VYŠŠIEHO JA ,dúfam,že som to dobre pomenovala,bude to signál,že som na dobrej ceste
ďakujem vopred
Ganna
mám veľa takých zaujímavých príbehov

Páči sa mi

Máš pravdu…ak sme šťastný a zdravý máme silné vyžarovanie.

Je mi ľúto, či si si prešla, vlastne stálôe prechádzaš…pokožka je veľmi citlivá a ak máme na nej nejaké prejavy, niekedy je to liečba na dlhšie. Osobne som riešila alergiu na slnko a po vyšetreniach mi zistili, že alergény nemám a že je to koprivka na slnko. Odskúšala som tiež všetko možné, ale tento rok je to už lešpie ako minulý.

Psoriáza je hlavne ochornenie imunity, ktoré spúšťa aj stres ako pišeš. Neskúšala si užívať omega mastné kyseliny ako papulkový olej, lanový olej, zinok a selén? Naše telo ak je oslabené, potrebuje tieto stopové prvky a omega mastné kyseliny , ktoré podporujú imunitný systém.
Trápením sa si zaťažujeme pečeň, ale aj škodíme nášmu tráveniu a pečeň je orgán duše.

Lupienka-Psoriáza…

Každy však musí prísť na to sám, ako uviesť seba do rovnováhy, nájsť zmysle v živote, lásku seba samého a to čo ho bude naplňovať a vytvárať radosť v živote.

Ak máš problém s tenkým črevom, budeš mať problém aj s plúcami, lebo tieto 2 orgány sú prepojené..preštuduj si knihu od Jonáša.

Click to access detoxikace_jonas_cs_prakticka_detoxikace.pdf

Verím, že raz nájdeš spôsob ako sa ochorenia zbaviť….skúšaj nevzdávaj to…nájdi seba samú 😉

Ten hlások v tebe…poznám ten pocit, vnímam ho v sebe, ozýva sa mi a snaží sa, aby som sa pozerala na veci iným pohľadom…

Ztiš se a buď vnímavý k životu. Čím více se ztišíš, tím vnímavější budeš, protože jen v tichu můžeš uslyšet Můj tichý hlas. Jen v tichu si začneš uvědomovat Mé zázraky všude kolem sebe. Staneš se velmi citlivý k důležitým věcem v životě, a v tomto stavu citlivosti se dveře mohou rozlétnout dokořán a může se stát cokoliv. Musíš hledat a nalézat chvíle klidu a ticha,nehledě na to, jak velice jsi zaměstnán; vždyť to nemusí být dlouhé chvíle. Zjistíš, že těch několik okamžiků v tichém spojení se Mnou vykoná zázraky ve všem, co děláš. Místo toho, aby ses nerozvážně pouštěl do nějaké činnosti nebo dělal něco jen proto, že to musí být uděláno, se tvůj celkový postoj ke všemu, do čeho se pustíš,změní v požehnání, chválu a díkůvzdání. Bude-li tvůj postoj a přístup správný, může z něho vzejít jen to nejlepší a může přinést požehnání všem duším, kterých se to týká.

Páči sa mi

Vidíš ich éter, je to energia tesne nad nimi ….ja ju vidím vystupovať asi tak do 0,5 až 1 m
Aura ľudí je farebná podľa ich duchovnej úrovne . To, že ju nevidíš, neznamená, že nie je ..pozeraj na éterické telo ľudí a hned za nám sa sfarbuje aura. 😉

Páči sa mi

Ako dlho potrvá tréning aby som mohla vidieť auru hocijakých ľudí ?
A ešte jedná otázka ako dlho trvá aby človek mohol vidieť éter stromov aspoň ako ja ? pretože sesternica éter nevidí

Páči sa mi

Ahoj. Nedavno sme navstivili s manzelkou liecitelku v zahranici nakolko je velmi chora. Jej stav sa trochu zlepsil. Pri druhej navsteve som sa opytal aj na svoj problem ktory ma trapi od detstva a to ze z casu na cas zazriem okolo niektorych ludi rozne svetla alebo skor farebnu hmlu.Ona mi povedala ze iste vidim auru. Navstivil som aj lekara no uz to bolo davno a ten mi povedal ze mam dokonaly zrak. Od vtedy som sa tym nejak velmi nezaoberal. Sice som pocul o aure cloveka ale nejak som to zavrhol. Videnie prichadza len zriedkavo ale teraz ma to zacalo fakt zaujimat lebo ak mam schopnisti chcel by som ich rozvijat aby som dokazal pomoct svojej milovanej polovicke. Mam z toho sice strach lebo ked vidim cloveka ktoreho obklopuje ta hmla byva mi dost spatne najme ak je to co vidim tmave. Cim tmavsie tym mam vecsiu zavrat a napina ma. Pri svetlych je to skor pocit ako ked cloveka niekto pochvali a zaroven sa mu od radosti zakruti hlava. Skusal som podla instrukcii pozerat na svoju ruku a v prvych sekundach som videl len akoby biely opar so zelenym nadychom a praskajuce bublinky ako ked pozerate do jasneho neba a sem tam sa objavia take utvary ako bublinky.Bola to aura? A okolo cloveka som videl (ako ze) auru ktora presahovala telo hadam aj viac ako meter a bola svetla ziariva na par miestach modrasta zltkasta a zelenkasta. Bolo to pri sobasi znameho a bola to nevesta.
Na koho sa obratit aby ma usmernil pripadne pomohol?

Páči sa mi

Andy videl si auru ľudí, ale okrem toho si sa aj vcítil do ich energie..tmavé farby sú zaťažený ľudia, majú ťažkú energiu, plno emócii v sebe, ktoré im vytvárajú bloky, ochorenia, preto ti bývalo zle a v žiarivých aurách si cítil vibrácie lásky. Senzitívny ľudia majú v sebe akoby radar, či anténu, ktorou zachytávajú aj pocity ľudí, ich bloky, ťažkosti, ochorenia, vlastnosti, trápenie, ale majú aj farebné vnemy, vidia jemnohmotné telá a bytosti.

Je to prirodzený postup, že človek začne vidieť veci na jemnejších úrovniach, potom začne cítiť aj iné energie, prejavia sa liečiteľské schopnosti a skúša čo dokáže.

Liečime rukami…

Ak máš čisté túžby , sám budeš navedený k ľuďom, ktorý ti pomôžu rozvíjať tvoje schopnosti, pootvorí sa ti akoby okno a dokážeš niečo iné. Vždy, ak v sebe niečo rozvíjame rozvinieme aj iné veci, sme vnútorne k nim navedený. Tým že sa budeš zameriavať na videnie aury len strácaš čas…nauč sa byť vnímavý…skúšať čo cítiš, vylaďovať v sebe energie, skúšaj energie v rukách čo nimi cítiš z predmetov, tela…nauč sa vnímať krásu prírody cez svoje pocity a toto ti dá oveľa viac ako pozeranie ne auru. Vnímaj sám seba čo ti vnútorne prichádza, k čomu ťa to navádza a vnútro ti tak radí. Načúvaj svojej intuícii. 😉

Vieš …viac liečiteľov príde na to, že vedieť liečiť je naozaj dar, ale pokiaľ nemáš čistého ducha, zaťažuješ sám seba, berieš na seba ochorenia a nespracované veci od iných.. Nikdy nevieš, či nejdeš proti karme, ktorú dotyčný má…on sám musí spracovať svoje ochorenie a uvedomiť si, čo mu hovorí a aký postoj k sebe má zmeniť. Ty sám ,ak by si sa naučil liečiť, pomáhal by si žene len vyrovnávať energiu na nejaký čas, ale na to, aby si jej vyčistil emocionálne telo a vyššie časti by si musel byť veľmi dobrý liečiteľ a ona by sama musela seba milovať a zmeniť svoj život ,aby sa nezaťažovala. Prvý krok musí urobiť ona sama …zmenu v myslení, v emocionálnom citení, duševných prejavoch, zmena stravy, prístup k sebe a k životu.

Ak si nečítal knihy od Dahlkeho, tak si pozri…

http://www.ulozto.cz/xFLUQRd/ruediger-dahlke-telo-ako-zrkadlo-duse-pdf

Nemoc ako reč duše…

Click to access e_download.php

http://zen.e15.cz/lifestyle/rudiger-dahlke-muz-ktery-do-vas-vidi-988032

Pekný večer želám.

Páči sa mi

Dakujem za usmernenie a linky urcite si vsetko prestudujem. Mal by som este jednu otazku. Dnes skoro rano som trochu patral a nasiel som na internete liecitela z Madarska o ktorom hovoria ze ma ten dar od detstva. Nevahal som a hned som popatral aj po kontakte a hned som mu zavolal. Predostrel som mu svoj problem a on na to ze by som mal skusit vyprazdnit mysel a naladit sa pozitivne formou akejsi meditacie a potom skusit vidiet kde sa problem nachadza a zmenit farbu aury. Po mojej otazke na aku by som mal zmenit som dostal odpoved ze to uz musim citit ja. Skusil som. Pustil som si hudbu ktoru mam rad zavrel oci a vyprazdnil mysel od vsetkeho zleho a skusil sa naladit pozitivne. Skusil som vidiet auru manzelky no podarilo sa mi to len z casti. no na clenku som videl vyraznu tmavu alebo skor spinavu cervenu s ktorej som nemal dobry pocit a na otazku ze ci ma nieco s clenkom mi odpovedala ze zle stupila a trochu ju boli. Skusal som sa sustredit na to miesto a a prilozil som ruky no nie k jej telu ale priamo do tej farby. myslel som na to ze jej to urcite pomoze. Neviem aky cas ubehol ale cca 5-7minut a farba sa zmenila na fialovu cistu svetlu. Vraj jej to pomohlo a bolest ustupila. pocas toho vraj citila teplo a mravcenie. Ja by som len chcel vediet ci jej mojim pokusom neublizujem alebo ci jej neprivodim dalsie tazkosti? Priznam sa ze som udalostami trochu sokovany ale stale som na pochybach ci to nie je len vyplod mojej fantazie( preto ze tak velmi chcem pomoct svojej polovicke) ze v priebehu par hodin dokazem ako tak ovladat videnie aury a dokonca menit jej farbu.

Páči sa mi

Ahoj Andrej…sú rôzne techniky liečenia a tieto vizuálne, kde pracujeme s jemnejším telom liečeného pomáhajú tak isto. Ty spracovávaš jej farbu snažíš sa láskou zo seba ju očisťovať, ja som takto premieňala energiu v tele, ktorú vyžarujeme. Buď som posielala energiu lásky k niekomu a prežiarovala ho ňou, pokiaľ som ju v ňom necítila všade,dotčný cítil tiež príjemné pocity, teplo, alebo brnenie v tele…… alebo som prežiarovala niekoho ružovým , alebo bielym svetlom, ktoré tie očisťovalo jeho energetické telo. Na manželovi som používala ružové svetlo, pri ktorom som aj cítila ak sa zaplňuje láskou. Potom som skúšala jeho energiu, ktorú vyžaroval a bola krásna plná lásky. Lenže vydržala len 2 dni a potom sa menila. Povedal mi , že cítil v sebe pokoj.

Aj takéto liečenie má zmysel a vnútro ti napovie, či je niečo správne, alebo nie, ale každý, s kým pracuješ by mal o tomto vedieť. Vždy sa však prihováram k Bohu, aby energia, ktorú k niekomu posielam, či už formou svetla, alebo prúdením bola v súlade s Božou vôľou a posilnila ho a očistila na všetkých úrovniach. Prosím Boha, aby toho dotyčného naviedol bližšie k jemu, k jeho duši a cítil lásku seba samého, lásku Boha , ktorá ho bude prežiarovať, liečiť a navedie na cestu lásky.

Ak si nájdeš čas, pozri si tento článok ako previbrovať energiu v tele…každé miesto v našom tele má nejakú energiu a tam, kde máme bolesť je zaťažená nejakými emocionálnymi pocitmi, ktoré ju spôsobujú a tvoria bloky …ty si skúšal meniť tú farbu aury pomocou vibrácii, tak ako ja, ale zameriavaš sa na farby aury, ja som sledovala energiu a transformovala ju.

Ako previbrovať energiu v tele

Skúšaj,,,všetko robíš s láskou a túžbou pomôcť pomáha, lieči, ale ak spozoruješ na sebe, že si po takom liečení sám na niečo ochorel náhle nečakane, alebo zostala v tebe bolesť, ideš proti niečomu, do čoho si nemal zasahovať. Po každom liečení sa očisti ty sám, prežiar sa svetlom lásky, alebo inou technikou čo nájdeš na nete. Ver, že to čo robíš pomáha… 😉
Pracuješ s vnútorným zrakom a takto si ho rozvíjaš. Skús sa na manželku pozrieť ako na celok, jej éterické telo, čo v ňom vidíš, alebo cítiš, vraj v aure mám všetko aj minulosť aj vpísaný osud.

Peknú nedeľu želám.

Liked by 1 person

Ahoj, prosím. Keď len tak chodím po izbe alebo sedím tak uprostred izby pár metrov odo mňa behajú svetlo fialové pásy aury. Koho môže byť? Moja nie je a nemám nič iné živé v izbe. Nestáva sa to však len tam, kdekoľvek v dome. To isté sa kombinuje so zelenou. Nevieš čo by to mohlo byť?

Páči sa mi

Môže to byť tvoj sprievodca, alebo iná vyššía bytosť. Máme ich pri sebe, len duchovne vyspelé duše ich už nepotrebujú. Raz som pri sebe cítila chladenie, tak som sa rukami omávala a odháňalo to a potom som si dala ruku k sviečke a videla na nej tmavo fialkovo modrú energie, ktorá tiež nebola moja, ale nechápem dodnes, čo to bolo, lebo duchovia sú známy svojim chladom a oni farby nevyžarujú a zase duchovné bytosti sa neprejavujú chladom. 😦
Každopádne to bolo dotieravé a chcelo, aby som to registrovala.

Páči sa mi

Veľmi ďakujem za odpoveď. Vážne záhadné, takže doteraz nevieš čo to je? Zvláštne. Toto ani dotieravé nie je, akurát to vidím všade, čo je niekedy desivé. V posteli keď ležím a premýšľam, periférnym videním to často zbadám. Jasná zelená, akoby ma hladila po pleci, alebo niečo podobné.

Páči sa mi

Ak sa to hýbe a ty si v kľude je to tvoj sprievodca..známa videla svojho sprievodcu, ale bol, nádhernej striebornej žiarivej farby. Skús to niekedy pozorovať a vnímať jeho energiu, čo vycítiš aké vibrácie . 😉

Páči sa mi

Ahojte raz som spolu s mojou kamarátkou skúšali vydieť auru ona to skúšala na mne a niekde tak pri mne videla takú fialový/zelenú farbu a stále nevieme čo ro znamená .

Páči sa mi

Nooo, to ako keby pozerala na mňa a videla moju žiaru srdca a duchovný obal 😀
Vyžarujeme také farby, ktoré máme najviac aktívne, teda úrovne , čo najviac pracujú..u teba srdcová a 6 čakra. 😉

Už som videla u niekoho zelenú od srdca do polky hlavy z druhej strany trocha oranžovej a žltej a nad hlavou fialkovú.

Páči sa mi

Ja mám 2 auri. Najprv som mala zelenu a potom modrú.a skoro stale ich mám teraz spojené. Väčšinou sa mi farba delí od polovice prstov ale aj tak,že mám iba Konceky prstov zelené a dosť veľká žiara a potom zvyšok prstu modrí. Je to nádhera 🙂

Páči sa mi

😀 …máš len jednu, ale sfarbuje sa modrou a zelenou, lebo tie máš najviac aktívne. U známej som videla žltú, zelenú, červenú a fialokovú…šírka aury záleží od tvojho vnútorného vyžarovania..ak je silné, je aj tvoja aura. U niekoho vidím len vyblednutú farbu a aj tú mám problém niekedy vidieť…taký človek energeticky oslabený.

Páči sa mi

po precitani clanku som si to isla hned vyskusat. zatial som sa dopracovala len k tej bielej farbe a tym poskakujucim bodkam. ale co sa mi casto stava je, ze ked sa zapozeram, tak na par sekund nic nevidim. je to fascinujuce. pri dnesnom skusani po tom zatmeni sa mi na stene mihol nejaky tien. co to mohlo byt? dakujem

Páči sa mi

Dobrý deň. Začala som tiež s tými aurami. Ale mam jednu otazku. Keď uz nieco vidím, potom si oddýchnm, dám ruku dole a vidím moju ruku stále. Je môžne, že nevidím žiadnu auru a je to len spôsobené osvetlením??

Páči sa mi

Myslím, že je to niečo ako pozostatok aurického tela, ktoré tvoj zrak zaregistroval. Raz sa mi stala taká vec, že som ráno stála na zástavke, bolo ešte šero a predo mnou asi 3 m stál chlapec. Pozerala som sa na neho zozadu a on sa náhle posunul do boku a na jeho mieste ešte zostal jeho éterický obal, ktorý po chvíli zmizol. Fyzické telo je pevné , ale éterické a vyššie telá sú pohyblivé. Občas som skúšala pohybovať éterickými rukami a darilo sa mi to. 😀

Páči sa mi

Som sa zlakol ked som kukal na ruku lebo ruka mi zmizla videl som len sivu farbu co to malo znamenat som si potom myslel ze som akoby oslepol alebo sa skor bal ze som oslepol nechapem tomu nikde nepisali ze uvidim len farbu som kusok v soku

Páči sa mi

To sa stáva, ak sa sústreďujeme na inú časť v objekte, ktorý máme pred sebou. Ten podstatne viditeľný, akoby zmizol a zostal len ten, na ktorý máme uprený obraz. Je to aj zo zvukom, ak sa zameriaš len na istú časť vnímaného objektu, ten zvyšný akoby tam nebol…hovorí sa tomu zmena stavu vnímania.

Páči sa mi

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na svoju auru. Keď sa pozerám na ruku vidím okolo nej bielu auru. Ale na mieste kde by mala byť moja ruka vidím, akoby čierny dym. Prosím poraďte mi niekto či sa na ňu dobre pozerám. Ďalej by som sa chcela opýtať či raz budem môcť vidieť aury bez toľkého úsilného a vyčerpávajucého sústredenia (no myslím že sa to zlepšuje) a či to bude pre mňa akési prirodzené. Veľmi rada by som sa o tom s niekým porozprávala pretože tieto veci ma naozaj zaujímajú a chcela by som sa ich naučiť. Chcela by som byť v tom tak dobrá ako to len ide. Je to veľmi pekný blog a vopred ďakujem za odpoveď.

Páči sa mi

Milá Nikola…raz mi niekto múdrejší odo mňa povedal, aby som nestrácala čas venovaním pozornosti len jednej veci a rozvíjala v sebe aj iné, pretože časom, to čomu som venovala pozornosť sa mi rozvinie na základe rozvíjania seba samej. Takže nestrácaj čas pozorovaním aury, ktorá je síce krásne sfarbená a človek má v nej uložené veľmi veľa, ale nauč sa vnímať seba samú skrz situácie. Pozorovaním svojich pocitov a vnemov sa staneš vnímavejšia a otvorí sa ti aj vnímanie emocionálneho poľa a jeho farebné spektrum.

Vidíš bielu to je sfarbenie hneď za fyzickým telom, ale keď vydržíš v pozeraní a budeš sledovať okraj tej bielej, uvidíš ako sa začína sfarbovať. Vystri ruku k stropu a sleduj sfarbenie. Alebo ak budeš v posteli a v izbe budeš mať šero , tak natiahni ruku a ukáže sa ti aj farba. Niekedy je slabá, čo je spôsobené oslabením našej energie, ale ak sme šťastný, silno ju vyžarujeme a doširoka. Zistila som, že aj vo vode(vo vani) je dobre vidno aura, vtedy vidím aj svoju duchovnú farbu.

Odtrhni si lístok z fialky a polož na parapetu a pozeraj sa akoby si ho chcela zhypnotizovať a uvidíš ako vyžaruje fialkovú farbu. Tak uvidíš aj akú energiu majú tvoje kvety, či silnú, alebo sú oslabené.

Čierna v aure ukazuje na niečo zablokované..mala si úraz na tej ruke? Raz som videla u svojho syna čiernu farbu na jeho kolene, ako som mu ho liečila, čo naznačovalo zablokovanie energie v tej časti následkom úrazu.

Zo začiatku to bolo aj pre mňa vyčerpávajúce, ale ak sa naučíš ako sa správne pozerať, príde to samé..aura sa ti začne sama ukazovať bočným pohľadom, alebo náhle ju u niekoho, kto ju silno vyžaruje zachytíš.

Nech sa ti darí a vnútro ťa vedie cestou k Bohu. 😉

Páči sa mi

Ahoj podľa tohto návodu som skúšala vidieť svoju auru až pokým som ju nevidela. Podarilo sa mi to, ale má veľmi zvláštnu farbu. Je to ako tyrkysová. Vyzerá na vyššie uvedenom obrázku z postavou ako tá tretia zhora. Je dosť žiarivá a má jemnú krásnu farbu ani ju neviem presne opísať. Prosím vás nevie mi niekto povedať čo znamená alebo jej nejaký význam? Dˇakujem za odpoveď.

Páči sa mi

Verím, že tvoje svetlo aury bolo krásne…podľa mňa máš rozvinutú úroveň medzi 4 a 5 čakrou, preto tieto farby najviac vyžaruješ zo svojej aury. (zelená s modrou)

To o farbe aury neber doslovne, neviem, čo z toho na teba sedí, ale modrá v aure je prejavom cez krčnú čakru vyjadrením seba z duše ..tvorením spojené s láskou z duše.

Tyrkysová barva – aura
Tato barva symbolizuje, že její nositel podléhá často fantazii a spontánnímu jednání, ta kterým se skrývá touha po uznání a obdivu. Jde v podstatě o únik z reality do fantazie. Tyrkysovou barvu mívají ve své auře umělci a vynálezci. Je také barvou náladovosti. Nositelé této barvy dovedou být na jedné straně šarmantní a na druhé straně mohou být svéhlaví i sobečtí.

Modrá

Modrá se vztahuje k spirituálnímu aspektu našeho bytí. Je to barva vnitřního klidu, vyrovnanosti, vnitřního míru a hluboké lásky. Zde je obsaženo objektivní poznání souvislostí, že naše myšlenky jíž nejsou jen odrazem našich pocitů a fyzických stavů, ale začíná spojení se svým původem. Jasně modré odstíny až k oblakově modré vypovídají, že člověk se nechá vést svou intuicí a důvěřuje tomuto vedení. Vypovídá o trpělivosti, vyrovnanosti, pocitu jistoty skrze sebevědomí. Naopak mlhavé, obláčkovitě šedomodré čí špinavě tmavé odstíny poukazují na nejistotu, sobeckou víru, náboženský fanatismus, jakož i ovlivnitelnost zvenčí, což je mnohdy zapříčiněno malým sebevědomím, nejistotou ve své schopnosti. Lidé se světle modrou mnohdy působí i nejistě. Dotyčný potřebuje mít jistotu, že ho při práci nic nezaskočí, Taktéž lidé s tmavě modrou bývají prodchnuti elánem aktivity na počátku tvorby, ale při dlouhodobější realizaci prvopočáteční nadšení opadává a bývá problém s dokončováním. V takovémto případě chybí spojení se zemí a člověk hodně vnímá bytí skrze iluze. A v takovémto případě je většinou blokována 2. sakrální čakra.

Páči sa mi

ahoj, dnes som “náhodou” natrafila na túto stránku, čítam totiž knihu o vesmírnej energií. Tvoj článok ma veľmi zaujal tak som si spustila rolety aby bolo prítmie, ľahla som si a sledovala ruku zdvihnutú k stropu. Po niekoľkých minútach sa objavila šedá tenká čiara okolo prstov, potom biela hrubšia a neskôr taká žltá jasná – kúsok dozelena, tá úž bola riadne hrubá cez 1cm…zostala som v nemom úžase. Moje konce prstov vyzerali ako keby horeli žlto zeleným jasným plameňom 🙂 ďakujem Ti!

Páči sa mi

Katka…tak som rada, že si ju videla, inak aura sa nám aj sfarbuje podľa emocionálneho rozloženia, takže niekedy ju môžeš mať viac zelenkavú, alebo nažltlú a niekedy možno aj s prímesami modrej.😋

Mak pekný dník. 🌻

Páči sa mi

Ahojte ja som to dnes skúšala prv6 raz a hneď som okolo mojej ruky zbadala bielu hmlu ktorá sa zväčšovala a prechádzala do zelenej a modrej skôr takej tyrkysovej a keď som s tým prestala všade na okolo som videla pár sekúnd akoby striebornè hviezničky alebo neviem ako to nazvať čo to môže byť?

Páči sa mi

Mia super…máš aktávnu 4 a 5 čakru, čo znamená, že na týchto 2 úrovniach sa najviac prejavuješ. Zelená a modrá vytvárajú tyrkysovú, ak máš pekné jasné farby. 😉

Tie hviezdičky si myslela také, ako keď sa občas udrieme, či rýchlo vstaneme a vidíme hviezdičky pred očami? Ak áno, tak tie hviezdičky vraj vznikajú podráždením očnej sietnice, ktorá vzniká náhlou zmenou krvného tlaku.

Snažila si sa viac sústreďovať skrz oči, čo mohlo zvýšiť aktivitu tretieho oka a tým sa zvýšil tlak. Občas, ak som dlho sledovala auru, cítila som ako si oči vysilujem a potom som videla trocha rozmazane a cítila tlak v hlave, no bolo to dočasné. 😀

Páči sa mi

Dobrý večer prajem…chcem sa opýtať…pokúsila som sa vidieť auru na svojej ruke oproti bielej stene a videla som
okamžite biely opar, ktorý sa postupne rozšíril do modrasto ružovkastej farby až na cca 1 cm okolo ruky a ako som ruku posúvala, tak sa ten farebný opar hýbal , vlnil tak, ako som ja pohybovala rukou. Myslíte, že je možné okamžite vidieť svoju auru??? P.S. Práve v nedeľu som bola na jednej výstave, dala som si urobiť fotku aury. Pred 3 rokmi som ju mala žltozelenú a teraz ružovo- bledo modro- bielu. Ďakujem za Váš čas…. 🙂

Páči sa mi

Monika je to možné…auru máme okolo seba, aj keď spíme a stačí zaostriť zrak a vidíš svoje aurické pole. Aura sa nám mení podľa nášho emocionálného cítenia, ale aj podľa toho, akým smerom sa rozvýjame. Ty sama sa posúvaš k vyšším čakrám, zrejme si na sebe duchovne zapracovala a ukazuje sa ti úroveň medzi srdcovou a krčnou čakrou. zelená a ružová sú farbami srdcovej čakry. 😉

Páči sa mi

ahoj hneď ako som dočítal článok a niekoľko komentárov som to skúsil, akurát je už tma. Chcem sa opýtať po pár sekundách som uvidel pozdĺž ukazováka na ľavej strane modrí pásik taký dosť tenký, myslíš, že to je aura ?

Páči sa mi

Večer , keď som ležala na posteli som si obzerala svoju ruku ( bolo zapnuté svetlo ) a uvidela som asi 3 mm od ukazováka červenú čiaročku . Potom som svetlo vypla a zdvihla ruku ku stropu a tiež asi 3 mm od ukazováka som videla tenkú čiaročku asi ako špagátik…bolo to biele a začalo to zelenať , ako keď ostrou ceruzkou nakreslíte na papier čiarku a potom to rozmažete.. Znamená to niečo , alebo sa mi to len zdalo ?

Páči sa mi

To biele tesne od ruky je tvoje éterické telo a za ním sa už začína aura..hej je taká akoby rozmazaná, lebo je to svetlo..energia ..takže máš zelenú auru…občas sa ti podľa emočného rozpoloženia môže meniť buď na zelenožltú alebo zelenomodrú, alebo môžeš mať aktívnych viac farieb v aure..známa, čo lieči má zelenú, červenú, fialkovú trocha oranžovej a modrej. tá čiarka neviem čo to bolo, ak by si ju tam videla vždy pri pozeraní aury je to asi červená v aure,ale prečo čiarka, to nechápem…uvidíš sama. 😀

Páči sa mi

zdravím, chcela by som sa na niečo opýtať, a po prečítaní tohto článku sa naozaj pokúšam. ja len že keď sa na nejakú vec (moju ruku) zadívam, vidím také zvláštne svetlé farby a nie som si istá, či to nieje klam oka. :/ myslíte, že naozaj vidím auru? inak, ten článok je naozaj super 😀

Páči sa mi

aura

Ja vidím auru takto nejako….ak je človek šťastný je širšia..u niekoho, kto má slabú energiu je aj farba slabunká a jej vyžarovanie. Niekedy ju vidím bokom, akoby mal človek farebného dvojníka a ten stál kúsok od neho ďalej a nepresne ho prekrýval. Prvá línia je éter a ten je belasý a za ním začína sfarbenie.

Páči sa mi

Dobrý 🙂 mám jednu otázku. Raz ste napísali, že ste videli po dlhšom pozeraní sa na chlapca, ktorý keď sa pohol, tak že jeho éterické telo ostalo na mieste. Čo to je potom, keď sa pozerám na hocičo živé aj neživé a vidím okolo toho biely obrys, a keď sa pozriem vedľa vidím ho stále pár sekúnd. Pripomína mi to, ako keď sa človek pozrie do slnka a potom ho ešte pár minút vidí a aj za zatvorenými očami ? 🙂 Má to tak každý? … A ak smiem poprosiť ešte mám pár otázok aj na iné témy, aj také, ktoré neviem nikde nájsť. Je možné napísať mi na mail ? saska03@gmail.com, ak áno veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem.

Páči sa mi

Hľadala som, kde som o tom písala a našla som to na prvý šup…júj som dobrá…bolo to ešte v 2011.

Aktivujeme éterického "dvojníka"

Do dnes neviem, či to bol jeho éterický dvojník…ale asi hej..viem, že aurický otisk nechávame na predmetoch a veciach, s ktorými máme spojenie…tak isto vkladáme do vecí energiu, preto si nekúpim hocijaký obraz, len preto že je pekne namaľovaný, ale aj pozerám, čo vyžaruje. Boli časy, kedy som ním vedela hýbať..to som skúšala všetko možné.

Pohľad do slnka, alebo ostrého svetla to je iné….s týmto by som to nezrovnávala. Podľa mňa je to o vnímaní a stave vedomia v akom sa práve nachádzame.

Páči sa mi

Ak sa budeš pozerať zaostrene na tú bielu, tak uvidíš ako sa na koncoch začína sfarbovať. Trénuj v kúpelni za šera, alebo večer v posteli a daj ruku k plafónu a tam uvidíš sfarbenie. Niekedy ak má človek oslabenú energiu, tak aura je jemno sfarbená. Vezmi si list s fialky, daj na parapetu a na ten sa pozeraj, akoby si ho chcela zhypnotizovať. 😀 Okuliare by nemali byť problém.

Páči sa mi

Určite hej…len mi to neprišlo také zaujímavé tomu venovať pozornosť. Aj v minulosti boli rozvinutý ľudia, ktorý videli auru, vedeli liečiť a mali aj iné schopnosti. Edgar Cayce napísal knihu Tajemství lidské aury..ak chceš zožeň si ju niekde a možno nájdeš, čo ťa zaujíma.

Páči sa mi

Volam sa Erika a mam 15 rokov. Nikdy som sa o taketo veci nezaujimala a moj “dar” som brala ako samozrejmost a nevedela som co to je. Myslela som ze je to dedicne pretoze v nasej rodine to ma kazda tretia generacia. Nema to ani moja mama ani babka ale moja prababka to mala tiez.Ked sa pozriem na ludi v akomkolvek prostredi a pozeram sa na nich asi 3 sekundy vidim okolo nich uplne priesvitnu farbu ako keby sa mihotal okolo nich slaby vietor a potom iba zltu a prababka mi hovorila ( este zila ked sme sa o tom rozpravali) ze ona si nemysli ze su to aury ale ze ked ona videla okolo cloveka zltu farbu hovorila ze ty ludia su dobry ( ja to napriklad vidim na nabozenstve pri mniskach alebo na kazdom zvierati ci rastline ) a priesvitna je vtedy ked ludia maju normalny zivot ked niesu dobry ani zly. Neviem teda co to je tak som sa chcela spytat ci neviete aj o niecom takomto pretoze aury som nikdy netrenovala.A niesom este dospela takze neviem co by to mohlo sposobit v dospelosti pretoze moja prababka to mala viac rozvinute ako ja ona to dokazala vnimat hned ako sa pozrela na cloveka. Neviem ci to mam od narodenia pretoze vela spomienok na detstvo nemam kedze si to nepamatam ale myslim ze som to zacala vnimat okolo 6 rokoch. A chcela by som sa este spytat ak by ste o tom nieco vedeli ako vyzera smrt alebo nieco take ako choroba pretoze vnimam len to ale nieco negativne som este nevidela. Predom dakujem za odpoved.

Páči sa mi

Milá Erika..to čo vidíš okolo človeka je éterické telo…prvá jemnejšia vrstva je biela..druhé telo je emočné a podľa toho ako vibrujeme na akej úrovni sa prejavujeme a aktivity čakier sa sfarbuje. Veľa ľudí má zelenú auru, alebo pomiešanú zo žltou (3-4 čakra) alebo modrozlenú..človek, ktorý je chorý má zväčša v aure nejaké zatienenie, šedý opar, alebo tmavú farbu a okrem toho aj emočne vibruje inak ako zdravý človek. Šťastný ľudia svoju auru vyžarujú doširoka a oslabený ju majú veľmi slabu jasnú…sú akoby bez vnútornej energie.

Toto sa nededí..je to rozvinutím duše a vekom možno budeš aj viac vnímavá a nebudeš len vidieť auru, ale vnímať aj pocity.

Páči sa mi

Ahoj,
tento clanok je super, dodnes som si myslela, ze clovek sa so schopnostou vidiet auru cloveka, musi narodit. Dnes som sa vsak nahodou dozvedela, ze moja ‘vzdialenejsia’ kamaratka ma tuto schopnost a vpodstate ju nadobudla az pocas zivota. Preto som si o tom hned zacala googlit a nasla som tento clanok 👍. Chcem sa opytat, tieto veci, duchovne rozvijanie sa a duchovne schopnosti od cakier az po nejaku telepatiu, telekinezu, ma celkom zaujimaju, avsak nikto z mojho blizsieho okolia sa tomuto nevenuje (max. mamka ma doma par knih, ale velmi sa so mnou o tom nebavi) a tak som odkazana len hladat clanky na internete (aj ked je ich tu celkom dost :D) a tak, som sa chcela opytat, ci by si mi vedela poradit nejako, ako zacat, ked sa chcem tak viac rozvijat, teda cim by bolo najlepsie zacat, co je lahsie co obtiaznejsie, pripadne, ci by si mi na seba dala mail (asi ho mas aj niekde na stranke, tak skusim najst :D), lebo bolo by fajn sa opytat a popisat si o tom s niekym, koho to zaujima, kto sa tomu venuje, kto si z toho nerobi srandu, ale berie to vazne a ide s tym do hlbky, pipripade este ma napadlo, ci na to nie je potrebny ‘urcity stupen vyspelosti’ nakolko, som v podstate tinedzerka (aj ked nie uz taka mlada).. Takze, ci by si bola ochotna popisat si so mnou o tomto 😀 Idem pohladat ten mail, ale predom vdaka za odpoved 🙂

Páči sa mi

Ahoj Lenka…možno neuveríš, ale je veľa ľudí, ktorý sa duchovne rozvíjajú a ak sa tomu začneš venovať viac, sama si takých ľudí pritaiehneš a spoznáš ich aj vo svojom okolí. Mnoho z nich o tom nevraví, lebo ľudia sú odmietaví a neveria niečomu, čo im rozum nevie zdôvodniť. Otázka je, čo si pod duchovným rozvojom predstavuješ ty.

Či ti ide o rozvinutie nejakých schopností, aby tvoje ego rástlo, že dokážeš napr. komunikovať s nejakými bytosťami, či vnímať energie, alebo čítať iným myšlienky a vnímať pocity z ich energetiky, alebo všetiť…toto sú však veci, ktoré človek nadobúda len tým, že pracuje zo svojou energetikou…aktivuje čakry, odstraňuje v nich bloky

Dôležité je začať pracovať sa..vnímať seba z duše, eleminovať prejavy z osobnosti-ega…pozorovať svoje správania, myslenie, postoje a staré programy z podvedomia,ktoré sme prebrali od rodičov, spoločnosti, ale už nás ubíjajú.

Pracovať na sebaláske, vyľaďovať sa s duševnou časťou seba, nájsť pokoj srdca a pokoj mysle. Myšlienky sú ako bludný kruh a ak ich prestaneš vnímať a budeš vnímať energie zo srdcovej čakry, nastavíš sa na lásku seba samej, ktorá ťa povedie, zmenia sa tvoje vnemy, budeš veci vnímať inak a nazerať na svet očami lásky. Nauč sa pracovať s čakrami…vnímať ich, prečisťovať ich, pracovať s ich energiou, hlavne 1,2,3, lebo tie máme najviac zablokované a pokiaľ nebudú tieto aktívne, nepustí ťa to prežívať vo vyšších vibráciach, stále ťa to bude ťahať dolu do 3 čakry…roviny vedomia. Tu sú naše bolesti, strachy, hanby, potlačené veci z minulosti, obavy o hmotnú existenciu.

Prácou s čakrami budeš viac vnímať jemnohmotno a potom sa ti možno aj aura ukáže. ..aj keď to až tak dôležité nie je, či ju niekto vidí, alebo nie, ale je pekné vidieť svet obklopený jemnohmotnými svetlami .

Je tu dosť komentárov, tak neviem, či si si ich pozerala….sú tam ja návody ako skúšať auru vidieť. Ak má človek rozvinutú dušu a duchovne už na sebe pracoval v predošlom živote, nesie si isté schopnosti od detstva, ale má ich v sebe povýšiť , aby pochopil, ako ich využívať. Niektoré si človek rozvinie postupne vekom, lebo na sebe pracuje.
Dôležité je si uvedomiť kým sme…že nie sme telo s dušou, ale dušou v tele a tak máme aj fungovať.

Páči sa mi

Ahojte. Uz asi 2mesiace sa bojim co sa somnou deje. Preco vidim jasne viri farieb za svetla. Dakedy ich vidim uplne jasne vsade. Cez noc nemozem zaspat pretoze cela izba je ich plna. Nikde na internete som nenasiel nieco co by zodpovedalo mojmu problemu. Az tu na par strankach som nasiel priam presnu definiciu. Ako mi to mohlo stat.

Páči sa mi

Videl si film Celestínske proroctvo? https://www.youtube.com/watch?v=TlLyOwK6Vto
Ak nie, pozri si ho.

Píšeš 2 mesiace..začalo to prelomom starého a nového roka. Možno si už našiel články o prechode z 3D do 5D…ide o rozšírené vedomie, ktoré náš vedie vnímať veci inak…nie je to žiaden skok do nejakej dimenzie, kde sa všetci budeme mať lepšie, ale ide o stav vnímania. Ja som mala tlaky v hlave a problém zo spánkom a aktívnym vedomím. V tomto stave som vnímala silné prísun energii v práne. Len moje telo sa bránilo, nebolo pripravené, tak ako teraz tvoje. Tiež som videla, že vo vzduchu sú trblietky farieb, krásnych jemných paliet a kmitali neustále v pohybe.

Všetko je tvorené z farieb a zvuku, len to nevnímame..tu jemnohmotnú podstatu bytia…dokonca aj farby okrem svojej vibrácie majú zvukový tón.

Len prijatím toho, že vidíš svet inak ti pomôže tým prejsť a možno v tom nájdeš dar, ktorý budeš vedieť správne využiť. Alebo to časom prejde ako u mňa a budeš vidieť auru len príležitostne, alebo ak ju len silno niekto vyžaruje.
Nenechaj sa zastrašiť tým, že si psychicky narušený, alebo máš nejaké ochorenie…Vnímal si svet cez svoju osobnosť, ale začínaš vnímať cez svoju skutočnú podstatu a aj ty si svetlo a takto sa prepájaš zo všetkým, lebo o to ide splynúť..zjednotiť sa…uvedomiť si, že sme súčasťou celku a to čo vnímaš je len eenrgia, ktorá je vo všetkom.

Pozri si teton článok..Anita tam opisuje ako zažila klinickú smrť a jej rozšírený stav bytia jej pomohl pochopiť, kto v skutočnosti sme a ako sme vzájmne prepojený a súšasťou celku…a vďaka tomuto uvedomeniu sa uzdravila, lebo jej DNA získala novú informáciu.

Spoznajme kým v skutočnosti sme.

Páči sa mi

dobrý den, chcem sa spýtať, dnes sme sa boli prejst vonku ja, moj manžel a nasi dvaja synovia. bolo nádherne, urobili sme si výlet na rozhladnu, kde manžel urobil panoramaticku fotku, na ktorej som bola aj ja, ked sme si ju doma pozreli boli sme velmi prekvapený, vedla mna je na tej fotke nejaký objekt, nevieme čo to je ale pripadá mi to ako niečo okolo čoho je rozna aura, nedalo by sa , že by stte sa na to prosím vás pozreli? poslala by som vám ju…

Páči sa mi

Fuu… na to su aj kurzy? Nie …nerobim ziadne kurzy. Skusajte to na listkoch kvetin…akoby ste sa snazili ocamitrmen list zhynotizovat….treba rozsirovat zrak a uvidite farebny opar okolo neho…chce to len trenovat a pojde to same.🧚‍♂️🧚‍♀️

Páči sa mi

……..ja som sa naučil vidieť auru podľa Mati…..najlepšie bola vidieť keď som sa prebral po operácii a osprchoval som sa………bolo to nádherné hľadieť na seba do zrkadla a vidieť okolo seba zlatožltú žiaru……..až som sa rozplakal aké to bolo pekné………….ako som sa sám sebe páčil 🙂 ………treba skúšať……. v tej sprche , alebo po kúpeli je to najviditeľnejšie…….pohodový zvyšok dňa. R

Páči sa mi

Ja som to krásne videla aj vo vani v horúcej vode, keď som mala prítmie, len svetlo sviečky..vo vode som videla svoj fialový obrys(hovorím tomu duchovný plášť) okolo nôh, ale teraz vidím častejšie na iných, keď sa na nich pozerám, ako žiaria a rozprávajú mi. :o)
Sebe vidím len na rukách, nohách, svetožiaru som si ešte nevidela. 😀
Podľa toho vidím aj, ako som rozpoložená, či som žlto zelená, alebo zeleno modrá a ak som duchovne hore vidím aj fialkovú. :o)

No možno so to tu už písala, ale nechce sa mi rolovať komentáre. Každopádne je príjemné , ak niekto pred vami žiari farbami.

Páči sa mi

……..keď som bol v kóme , tak som sa videl v tmavošedo zelenej , stál som na okraji priepasti fúkal na mňa nepríjemný sychravý vietor a len som tak tam stál a stál……… nebola to ani tma , lem prázdnota a ničota….. brŕŕŕŕŕ…….. nepríjemný pocit……..dostal som silnejšie lieky a presne tak som sa cítil ako na kraji útesu , v temnote blúdiaci………hnusné fakt , odporné………..

Ahojky……. R.

Páči sa mi

Toto som dnes pisala jednej kocke…Z tou schizofréniou opatrne…hranica je tenká medzi našim uboleným ja. Cez víkend som robila cestu do minulosti, aby som vedela , čo je za tými bytostami pri mne a cítila som zranenie a bolesť z ublíženia a niečo vo mne začalo plakať, ale ja som to nebola…akoby tam bolo moje ja zastrčené a tým, že som si ho uvedomila sa ukazovalo a prejavovalo bolestou a tuzbou po laske..pochopeni. Uvedomila som si seba…spokojnosť a lásku a že som na tenkom ľade a ak by som jej dala priestor, dokážem sa ľahko zblázniť. Vieš ako sa vraví…sila mysle dokáže divy.Našťastie to prešlo a odoznelo…akoby som pozerala na nieco o mne..videla to utrpenie, ale inej casti osobnosti…nie tejto..co je uz silnejsia…chapes…mame v sebe vela zranenia o ktorom nevieme.🤔

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.