Kategórie
Numerológia a Astrológia

Význam číselnách rad, alebo anjelské čísla?

imagesCestou do práce stretám dve autá, čo stoja za sebou. Na jednom je ŠPZ 222 ana druhom ŠPZ 444. Dnes som tak v duchu trocha strandovala prechádzajúc popri nich, že ďalšie bude 666, potom 888 a potom??? Už som sa v tom zamotala.

A hľa ráno čítam koment, či sledujem ŠPZ na autách. 😆 Takže som sa pozerala na internete čo znamenajú. 🙄Číselné řady

Andělé nám svá poselství často sdělují prostřednictvím číselných řad. Dělají to dvěma způsoby. Buď vám jemně zašeptají do ucha, takže zvednete oči právě v čas, abyste zaznamenali čas na hodinách nebo telefonní číslo na billboardu. Andělé doufají, že si uvědomíte, že stejnou číselnou řadu vidíte už poněkolikáté.

Například můžete často vídat čísla 111 a mít pocit, že kdykoliv se podíváte na hodinky, bude na nich 1:11 nebo 11:11.

Druhým způsobem, jak nám andělé ukazují významné číselné řady, jsou fyzické zásahy, kdy například zařídí, aby před námi jelo auto se specifickou poznávací značkou, jíž si máte všimnout. Ti, kdo si tento fenomén uvědomují, se stávají odborníky na výklad smyslu různých poznávacích značek. Tímto způsobem vám andělé předávají podrobné vzkazy. Zde jsou základní významy různých číselných řad. Pokud se na vaši situaci vztahuje jiný význam, vaši vlastní andělé vám jej osvětlí.

Zeptejte se jich: “Co se mi snažíte říct?” a oni vám s radostí poskytnou další informace, které vám pomohou rozluštit význam jejich číselných poselství.

111-pečlivě zkoumejte své myšlenky a ujistěte se, že myslíte pouze na to, nač myslet chcete, nikoli na to, co nechcete. Tato číselná řada značí, že se před vámi otevírají nové příležitosti a vaše myšlenky se rekordní rychlostí stávají realitou. Trojčíslí 111 je jako jasné světlo blesku, kterým vás fotograf na okamžik oslní. Značí, že si vesmír právě vyfotografoval vaše myšlenky a teď je vyvolává do hmotné podoby. Těší vás, jaké myšlenky vesmír zachytil? Pokud ne, změňte je. Máte-li problémy se sledováním a ovládáním svých myšlenek, požádejte své anděly, aby vám s tím pomohli.

222-vaše čerstvě zasazené nápady začínají prorůstat do skutečnosti. Nepřestávejte je zalévat a vyživovat, a ony brzy vyrazí na světlo, takže uvidíte důkazy svého zhmotňování. Jinými slovy-nevzdávejte se pouhých pět minut před zázrakem. Brzy se projeví a přesvědčíte se o výsledcích své manifestace, tak jen nepolevujte! Nadále si pěstujte pozitivní myšlenky, používejte afirmace a pokračujte ve vizualizování.

333-jsou vám na blízku nanebevzetí mistři, a ti chtějí, abyste věděli, že vám nabízejí svou pomoc, lásku a společnost. Volejte je často na pomoc, zvláště, když okolo sebe vidíte kombinace čísla 3. mezi nejznámější nanebevzaté mistry patří Ježíš, Mojžíš, Marie, Quan Yin a Yogananda.

444-jste obklopeni anděly, kteří vás ujišťují o své lásce a ochotě pomoci. Nebojte se, protože jejich pomoc je na blízku.

555-držte si klobouky, protože přichází velká životní změna. Neměli byste ji brát jako pozitivní nebo negativní, neboť všechny změny jsou přirozenou součástí běhu života. Možná je tato změna odpovědí na vaše modlitby, takže v sobě nadále pěstujete vizi a pocit vlastní vyrovnanosti.

666-vaše myšlenky jsou nyní v nerovnováze, příliš soustředěné na hmotný svět. Tato číselná řada vás žádá, abyste své myšlenky dělili rovnoměrně mezi nebe a zemi. Jako ve slavném “Kázání z hory” vás andělé nabádají k tomu, abyste se soustředili na ducha a službu a spolehnuli se, že vaše hmotné i emocionální potřeby budou automaticky uspokojeny.

777-andělé vám aplaudují-gratulujeme, daří se vám! Neustávejte v pilné práci a vězte, že se váš sen stává skutečností. Toto je velmi pozitivní znamení, které vás upozorňuje, že možná dojde i na další zázraky.

888-určitá fáze vašeho života se chýlí ke konci a toto znamení vás má varovat, abyste se na něj připravili. Tato číselná řada může znamenat, že zakončujete nějakou emocionální, pracovní nebo vztahovou fázi. Upozorňuje také, že se na konci tunelu objeví světlo. Navíc to znamená, že “úroda dozrála, nečekejte se sklizní a užijte si ji”. Jinými slovy, neodkládejte cestu za svými sny nebo radost z plodů vaší práce.

999-dokončení. Toto je konec důležité fáze vašeho osobního nebo celkového života. Je to také vzkaz určený služebníkům světla podílejícím se na léčení země, který znamená: “Dejte se do práce, protože Matka země vás potřebuje.”

000-připomínka, že jste sjednoceni s Bohem a měli byste ve svém nitru cítit lásku svého Stvořitele. Znamená to taky, že určitá situace oběhla plný kruh.

Zdroj: evamarvanova.sblog.cz

66 replies on “Význam číselnách rad, alebo anjelské čísla?”

„Deja vu” je definované ako porucha zmyslového vnímania, radí sa medzi tzv. psychosenzorické poruchy, kedy človek cíti neistotu, odcudzenie, nereálnosť celej situácie. Môže byť spojené aj so stavmi vyčerpania. „Deja vu” je pocit už videného, pocit, že to čo vidíme po prvýkrát už sme raz videli. Okrem deja vu sa medzi psychosenzorické poruchy zaraďuje ešte „deja vécu” a „deja entendu”.
„Deja vécu” je pocit už zažitého v situácii, ktorú zažívame po prvýkrát a „deja entendu” pocit už počutého.

Ak by sa ti dialo niečo vždy v istý čas, vtedy by som viac spozornela.

Páči sa mi

Prežívať dejavu (kedˇsa Ti zdá, že túto situáciu alebo okamih si už zažil) znamená, že si na správnej ceste. Vybavuje sa Ti len spomienka na to, ako si si naplánoval život na zemi ešte pred svojim narodením a čomu sa tu chceš naučiť. Nič nie je náhoda. Veľa senzitívnych ľudí máva dejavu.

Páči sa mi

ahojte anitraM a ivasarka,
chcem sa opýtať čo ti prinieslo tvoje 575… ja totižto už dlho vídam to isté! alebo 577, alebo inú kombináciu tých čísel, niekedy párkrát za týždeň, niekedy niekoľkokrát za hodinu, na špzkách, účtoch, hodinách…. dokonca to číslo mám v telefónnom čísle, v čísle domu, bankovom účte atď. Ja som našla význam tohto znamenia veľmi pozitívny, zmena, správny smer ..čo si o tom myslíte? ďakujem za odpoveď 🙂

Páči sa mi

577
Prešiel (a) si úžasnou transformáciou a tvoje úsilie a odhodlanie sa oplatili. Prijmi blahoželanie!

Inka má všetky čísla na svoej stránke, tak ak by ťa nejaká kombinácia zaujímala pozri si tu… http://tichemiesto.wordpress.com/category/anjelske-cisla/

To číslo vidím každé ráno, viac sa zameriavam ak sa v noci budím v istú hodinu zo sna.
Pekný večer.

5-ka je považováno za rozpolcené číslo stejně jako duše člověka, v níž je obsaženo dobro i zlo; nejznámějším znázorněním čísla pět je již od středověku pentagram s člověkem jako symbolem mikrokosmu, který zaručuje stabilitu, sílu a dynamičnost, což napovídá o úspěchu v hmotném světě, však současně si je nutné uvědomit rozpolcenost, neboť pětka sjednocuje v naprosté většině nevyvážený mužský a ženský princip, proto může číslo pět vyústit do netradičních řešení složitých životních situací; numerologie přiřazuje k číslu pět planetu Merkur, a tím se dotýká i alchymie, jež podstatu viditelného světa vyjadřuje takzvaným 5. elementem (quinta esentia), stejný poznatek lze najít i v kartě klasického Tarotu (“Papež”) a ještě hlouběji tuto podstatu nalezneme v páté kartě Osho zen Tarotu (“Nic”), která nám ukazuje cestu k odhalení divuplné prázdnoty, která nemá nic společného s materialistickým “nic”, ale naopak tato prázdnota je těhotná životem, vibruje všemi ještě neprojevenými možnostmi zázraku tvoření

7-ka bylo posvátné pro Sumeřany a Babylóňany a je posvátné pro židy a křesťany; velký význam číslu 7 přisuzují muslimové, hinduisté i buddhisté; za úsvitu lidských dějin se dělilo 7 planet do dvou skupin (mezi takzvaná “světla” patřily: Slunce, Měsíc a jasně zářící Venuše, zbývající čtyřčlennou skupinu planet tvořily: Mars, Merkur, Saturn a Jupiter; biblický příběh Stvoření světa připomíná, že Bůh po šestidenním tvoření sedmého dne odpočíval, a tím sedmý den posvětil a požehnal, biblický Starý zákon zase číslu sedm propůjčuje vševědoucnost (7 očí Jehovových) a moudrost (Moudrost si vystavěla dům na 7 sloupech, 7 stupňů vedlo do chrámu Šalamouna a v něm stál sedmiramenný svícen – menora); podobně hovoří i alchymie, která přes sedm prací či stupňů získává kámen mudrců, nebo hinduismus 7 úrovněmi ohnivého oltáře; číslo 7, všeobecně lidmi považované za šťastné číslo, má úzký vztah k archetypu Řízená imaginace a je jeho numerickým průvodcem (více v archetypu Řízená imaginace ); numerologie přiřazuje k číslu sedm planetu Neptun; číslo 7 překračuje všechno dění a dovršuje lidský běh v poznání, což je i důvod výskytu čísla 7 v pohádkách a bájích mnoha světových kultur a stejně hovoří i sedmou kartou Tarot (“Vůz”) a názorněji Osho zen Tarot (“Uvědomění”), na obou kartách je světské střídáno božským, aby se divák stal pouhým svědkem a byl nekonečně tichý, vědomý a neměnný

2-ka nejčastěji se vztahuje k vyjádření protikladů

Skús sa na to číslo pozrieť z numerologického hľadiska, ale sú tam dve 7 a to je duchovné číslo a je zdvojnásobené.. 😉

Páči sa mi

Netuším, odkiaľ to je spracované, ale odporúčam vlastniť knihu od Doreen. Je to malá knižka, nie finančne náročná. Jeden čas som ju nosila so sebou ako bibliu, vieš, ako to je, keď máš niečo nové 😀 😀 😀 .

Páči sa mi

xixi to neznie velmi dobre, ja vstavam o 7,00 xixii
tak ale mne sa v poslednej dobe zvieratka motaju v zivote, tak preto som nasla tie karty a naozaj, dalo mi to zmysel, tak chcem napisat clanocek o tom, ze nie len cisla davaju odpovede, ale aj zvieratka, co sa ti zrazu vyskytnu v zivote sa ta snazia na nieco upozornit, skoda, mohla som kuknut skor a bola by som predisla tejto chripke xixixii

Páči sa mi

Anjeli sú s tebou. Obráť sa na nich s prosbou o pomoc, radu aj pocit lásky a bezpečia. Obklopuje ťa veľa anjelov. Svojich anjelov požiadaj, aby ti pomohli s čímkoľvek, čo prinesie mier tebe aj tvojim blízkym. Nehovor im, ako napraviť situáciu, iba ich požiadaj, aby ju napravili. Božská nekonečná múdrosť Stvoriteľa ťa (prostredníctvom anjelov) vedie k tomu najlepšiemu riešeniu.

Mne sa pod nohy stále miešajú sedmičky v rôznych variáciách……

Páči sa mi

ja ich uz ziadam a naozaj sa naprava, ale veeeelmiiiii pomalick lebo je veeelmiiii zamotana a ja stale dufam, ze sa rozmota a preto mi dievcence pomohli urobit si blog, kde sa zamestnavam, nech myslim na nieco ine a riesenie veci dam do ruk aj tym co su nado mnou:-)
ja im verim, tak dufam, ze aj oni mne 🙂

Páči sa mi

1 a 6 Nadále orientujte své myšlenky k nebi a zbavte se obav z hmotného nedostatku. (Poznámka:611 znamená: Požádejte o pomoc s tím, co vás v tomto okamžiku na hmotném světě irituje nebo štve.)

Páči sa mi

Pre Calieen – 20: 44 – Stvoriteľ ťa žiada, aby si mala vieru. Aj keď teraz ešte nevidíš výsledky svojich modlitieb a činov, dôveruj, že ti prinesú úžasné plody.

7 999 – Si na správnej ceste! Pokračuj vo svojom diele! Odovzdaj všetky materiálne starosti Duchu a pusti sa naplno do božskej životnej úlohy. O všetky tvoje potreby bude na tvojej ceste postarané

Páči sa mi

Pre iskru – 14:41 – Anjeli ti pomáhajú so zhmotňovaním tvojich pozitívnych myšlienok, afirmácií a vizualizácií. Anjeli hovoria: “Sleduj svoje myšlienky a mysli iba na lásku a úspech – tak sa v tvojom živote objavia.” Anjeli sú pripravení ti vo voľbe pozitívnych myšlienok pomôcť, keď ich zavoláš na pomoc.

15:51 – Zmeň a povznes svoje myšlienky. Použi afirmácie a modlitby na to, aby ti pomohli povzniesť sa v tvojich myšlienkach a pocitoch nad negativitu. Sústreď sa v myšlienkach na pozitívny výsledok počas tohto obdobia životnej zmeny, Aj keď možno ešte netušíš, čo ti prinesie budúcnosť, môžeš si byť istá, že veci smerujú k lepšiemu. Mysli na svoje zámery a ciele aj naďalej pozitívne.

Páči sa mi

4:00 Máš krásne a jasné spojenie s Bohom a Anjelmi. Tvoje srdce je otvorené božskej láske a vedeniu.

2:22 alebo 22:22 Ver, že všetko bude v poriadku. Nerob si zbytočné starosti, pretože táto situácia sa sama od seba vyrieši k dobru všetkých zúčastnených.

1:11 alebo 11:11 Otvorila sa ti energetická brána a tvoje myšlienky sa veľmi rýchlo zhmotňujú. V tomto období si starostlivo voľ svoje myšlienky a dbaj, aby boli v súlade s tvojimi želaniami. Nevenuj vôbec žiadnu energiu myšlienkam na svoje obavy, inak sa skutočne naplnia.

Ostatné čísla má Inka na stránke

http://tichemiesto.wordpress.com/category/anjelske-cisla/

Môžeš sa na to pozrieť aj s pohľadu numerológie, alebo Tarotu

1 – Mág – Máš na viac. Daj si vyššie ciele, premýšľaj a prídeš na lepšie nápady, ktoré Ťa zavedú tam kam chceš ísť.

2 – Pápežka – Ak niečo hľadáš, snažíš sa o niečo – snaž sa viac a nájdeš to, dosiahneš to. Pracuj na sebe viac. Ak hěadáš „poklad“, možno zistíš, že Tvoj život a ľudia okolo sú najväčším pokladom ktorý si kedy mohol nájsť. Maj k Životu aj k ľuďom úctu.

3 – Cisárovna – Udržuj rovnováhu medzi telesnom a duchovnom. Askéza je síce pekná vec, ale nie pre Teba v tejto fáze. Udržuj rovnováhu, váž si aj svojho tela a materiálneho sveta. A naopak, nenechaj sa pohltiť materiálnom.

4 – Cisár – Uvedom si že to čo sa Ti stalo, alebo čo sa Ti deje si urobil/a v minulosti niekomu inému. Spomeň si na to a popros tú osobu o odpustenie, aspoň v duchu, a takisto odpusti terajšej osobe, aspoň v duchu. Prípadne opačne – uvedom si že to čo robíš si zažil/a z opačnej strany v minulosti, od niekoho iného. Spomeň si na to a odpusti tej osobe, aspoň v duchu, a popros terajšiu osobu o odpustenie, aspoň v duchu. Dôležité vo všeobecnosti v dnešnej dobe, kedy sa energie vracajú takmer okamžite tým, čo sú v procese Transformácie.

11 – Sila – uvedom si aké silné sú tvoje myšlienky a aký silný si. Prichádza väčšinou v prípade že si neveríme, pokladáme sa za bezmocných, koliečka v stroji, využívaných a zneužívaných silnejšími.

22 – Toto číslo už nemá ekvivalent vo Veľkej arkáne – Zametač, Metla – Pracuj na prečistení svojich tiel, pracuj s Tebou vytvorenými bytosťami a obalmi

http://pedreria.eu/cs/index.php/component/content/article/38-teorie-transformace/56-1111-2222-314-preo-ke-sa-nahodou-pozriem-na-hodiny-vidim-podobne-isla.html

Páči sa mi

Dobry vecer prajem,
ja sa vas chcem len spytat ci ma nejaky vyznam cislo 44….Je to u mna na dennom poriadku,vidim ho za den aj 5 krat ,hocikde,najskor to zacalo v praci ,ked som sa pozrela na hodiny na monitore pocitaca ,alebo na digitalny telefon ,naozaj velmi casto vidim nejaky cas kde minuty ukazuju 44….Alebo ked som parkrat hladala nejaky stary ale dolezity email v praci, cas odoslania tiez koncil 44.Do konca som videla vo sne tieto 4-ky napisane na bielom malom papieri.Dnes som bola v katedrale a na lavicke lezala svata biblia a otvorila som ju len tak kde ma to nasmerovalo a hore na strane – cislo 44.Zo zaciatku som si myslela,ze si to len nahovaram,alebo len kazdodenna casova rutina,ale nejak sa mi to nezda a preto by som bola rada keby ste mi na to odpovedala ak vam to nebude prekazat.
Dakujem
Misa

Páči sa mi

Ahoj Miška, číslo 44 dobre opísala Dae na svojej stránke tak mrkni sem. Rozoberala tam viac čísel http://daedu.wordpress.com/numerologia/
44 ak sčítaš ide o číslo 8 a to je číslo karmy, teda zákon pôsobenia síl. Sú tam dve 4 teda dvojka je symbolom duality. Ja vídam 3 štvorky.

Podľa Doreen Virtue a anjelských čísiel :Obklopuje ťa veľa anjelov. Svojich anjelov požiadaj, aby ti pomohli s čímkoľvek, čo prinesie mier tebe a tvojim blízkym. Nehovor im, ako napraviť situáciu, ale ich požiadaj, aby ju napravili. Božská nekonečná múdrosť Stvoriteľa ťa (prostredníctvom anjelov) vedie k tomu najlepšiemu riešeniu.

Tu sú anjelské čísla http://tichemiesto.wordpress.com/category/anjelske-cisla/
tak dúfam, že ti to prinesie viac pochopenia, pozri si význam 4, 2 a 8

Podľa Meda

2- nejčastěji se vztahuje k vyjádření protikladů (Bůh – člověk, nebesa – země, dobro – zlo, den – noc, duše – tělo, muž – žena, ctnost – neřest a podobně), jichž si tak pozorně všímá náboženství a mytologie nebo filozofie (například čínské vůdčí principy jin – jang); numerologie a některé mytologie přiřazují číslo dvě, jako první sudé vztahující se na ženský aspekt k Měsíci; v hlubším pochopení je možné pod číslem dvě rozeznat i bdělou a jasnou pozornost, pomocí níž lze pochopit protiklady v pravdě beze slov

4 je číslem viditelného světa (čtyři živly – země, voda, oheň a vzduch, čtyři světové strany, čtyři roční období) nejen pro křesťanský svět (kříž, čtyři evangelisté, čtyři ctnosti – moudrost, spravedlnost, statečnost a umírněnost), ale i pro staroindickou společnost v dělení lidí do čtyř kast (knězové, válečníci, svobodní a poddaní), mnoho zajímavých vztahů čísla 4 objevili řečtí matematici (součet 2+2 je shodný se součinem 2×2, druhá mocnina stejných čísel 22=4, a proto čtyřku považovali za měřítko rovnosti a spravedlnosti, stejně zajímavé jsou i součty prvních čtyř čísel nebo součty prvních čtyř lichých a sudých, aby v konečném součtu a přidáním “bláznovství nuly” daly vzniknout 360 stupňům kruhu); numerologie spojuje číslo čtyři s planetou Uran; Tarot ve své čtvrté kartě oslavuje mocného “Vládce”, který uchopil osud pevně do svých rukou, vládce, který v právě objevené přirozenosti vystupuje z nevědomé minulosti a po přetržení světských okovů ozdoben křídly dravce míří k nebesům

8- ze vzhledu čísla je patrný vztah k nekonečnu, neboť překračuje čas v čísle 7, osmička dosahuje vysokého stupně dokonalosti, však stojí ještě před posledním základním číslem – 9, proto je považovaná za číslo zasvěcení, časté náznaky tohoto spojení nacházíme zejména v raném křesťanství (tvary zasvěcovacích předmětů či celých staveb), buddhismu (osm cest vedoucích k nirváně), židovství (8. dne se provádí obřízka) a islámu (8 nebí); protože lze osm rozdělit na dvě stejné poloviny, lze osmičku považovat za symbol spravedlnosti, stejně hovoří i Tarot svou osmou kartou (“Spravedlnost”); numerologie spojuje číslo osm s planetou Saturn

Alebo si pozri aj v Tarote, ktorá karta je 44 a čo predstavuje. 😉

Páči sa mi

Dobry den, vie mi niekto pomoct, mne sa stale zjavuje ciselny rad 20.10 alebo 10.20, okrem ineho je to aj datum mojho narodenia…vie mi niekto povedat co to znamena? Dakujem Vam velmi pekne

Páči sa mi

Podľa Anjelských čísel je :
číslo 10…Dostáva sa ti Božieho vedenia prostredníctvom myšlienok, nápadov, porozumenia alebo
priameho poznania skutočností bez toho, aby si vedela, ako k tebe tieto informácie
prišli. Maj stále pozitívny prístup k posolstvám, ktoré dostávaš.

číslo 20…Stvoriteľ ťa žiada, aby si mal (a) vieru. Aj keď teraz ešte nevidíš výsledky svojich
modlitieb a činov, dôveruj, že ti prinesú úžasné plody.

Okrem toho ak si zrátaš čísla 2+1=3

Číslo 3 je znamením kresťanských cností: viery, nádeje a lásky. Ale toto číslo má význam aj v láske. Trojka symbolizuje skutočnosť každodenného života.
Z tarotu je to práve cisárovna http://tajemno.najdise.cz/tarotova-karta/cisarovna
10 karta je kolo šťastia http://tajemno.najdise.cz/tarotova-karta/kolo-stesteny
20 karta je súd http://tajemno.najdise.cz/tarotova-karta/soud

Podľa Meda a jeho výkladu symbolov nevedomia je

10 je počátkem i koncem všech čísel, neboť Bůh (1) z ničeho (0) stvořil svět (2-9), aby se po naplnění času zase navrátil sám do sebe, proto je deset dokonalým univerzálním číslem, číslem, jež v sobě zahrnuje celý životní běh; číslo deset vyzdvihuje i křesťanství v podobě známého desatera, jež je základem šťastného života a cesty k Bohu a podobné desatero má i buddhismus*7 ; v římské podobě X odpovídá podobě kříže, a je tedy spojováno s Kristem, toto tvrzení navíc podtrhuje i řečtina, která desítku nazývá “chí”, což je v jazyce běžně používaná zkratka pro Kristus, proto desítka ve snech může být sice pádem (odchodem) ve vnějším hmotném světě, ale na druhou stranu obrovským vzestupem na poli duchovního snažení; Tarot číslo deset poctil kartou “Kolo štěstí” a v podobě člověka vpleteného do kola symbolizuje karmické závislosti v nepřetržitém kole znovuvtělování*75 , desátá karta Osho zen Tarot “Změna” také ukazuje kolo jako čas, osud a karmu*26 , ale navíc i ukazuje cestu do samotného středu k překonání osudu a karmy , k poznání a osvobození se

20- zdůrazňuje myšlení zabředlé pěti smysly (zrak, čich, sluch, chuť a hmat) ve viditelném světě, který odpovídá číslu 4 (4 světové strany, 4 roční období) a jako součin (5×4=20) zesiluje vzájemnou působnost čísel, což ukazuje na setrvávání ve scénáři světského života; v Tarotu má číslo 20 karta “Soud”, která zobrazuje Poslední soud a následný přechod osvíceného od iluzí světa do duchovního myšlení, karta Osho zen Tarotu “Procitnutí” ukazuje vnější svět, který je v neustálém pohybu (ve formě motýla) a vnitřní svět v meditujícím, jenž má rozzářený lotos v místě “třetího oka”

a číslo 3...trojice je symbolem skutečné jednoty (začátek – střed – konec, nahoře – uprostřed – dole, minulost – přítomnost – budoucnost, stejně se vyjadřují i náboženství a mytologie mnoha říší světa (křesťanští Otec, Syn a Duch svatý, egyptští Osiris, Isis a Hór, babylónští An, Enlil a Enki, perští Ahura – Mazda, Ahriman a Mithra, řečtí Zeus, Poseidon a Hádes, indičtí Brahma, Višnu a Šiva); křesťanství množství výkladů čísla tři ještě rozmnožuje (např. vzkříšení Krista, kterého po narození obdarovali tři králové, za 3 dny, když předtím ležel v hrobě 3 dny po odsouzení k smrti v 3. hodině denní); numerologie přiřazuje k číslu tři planetu Jupiter; Tarot ve třetí kartě (“Vládkyně” či “Tvořivost” v Osho zen Tarot) spojuje ženský princip s mužským a v hlubším pochopení vede člověka vnitřním světem díky objevení tvořivé síly od spojení ohně a vody k božskému světlu, taková tvořivá síla nepůsobí vně, v hmotném světě, ale uvnitř sebe přetváří podstatu samotného lidství.

No tak si vyber…vnímaj veci okolo seba,všetko má svoj zmysel, maj vieru v seba a načúvaj intuícii a nechaj sa ňou viesť. Sprievodcovia a anjeli sú pri tebe, ktorý ťa navádzajú k tomu, čo si si sám predurčil. 😉

Páči sa mi

Ešte keď možem mať otázku : hodia sa k sebe ludia ktroych sucet cisel je 3. V mojom pripade 20.10 a v jej pripade 2.1….aj ked tomuto vztahu je koniec, slecna ma ineho, neviem preco ale aj po 4 mesiacoch sa neviem zbavit pocitu ze to nie je koniec, nikdy v zivote som sa s niecim podobny nestretol, nikdy som nemal takyto pocit, nadej a vieru…Mozno je to uplna blbost a nechcem Vas s tym zatazovat ale snazim sa na tento pocit najst odpoved. Dakujem

Páči sa mi

Ten pocit je možno tvoje vnútorné cítenie, priamo z duše. Vieš ak máte by ešte spolu, tak budete, osud vás nejako spojí ešte do hromady, ak nastane vhodný čas pre vás oboch. Možno ona nie je pre teba ešte pripravená a má si niečim prejsť, ťažko povedať. Čas ukáže, daj tom priestor.. Niekde som videla partnerský numeroskop, ak nájdem link, pošlem ti ho a môžeš si ho urobiť ok? Robila som si ho a veľa vecí mi z toho sedelo.

Páči sa mi

Kikus farebné záblesky väščie, či menšie vidím aj ja. V každom období iné, najskorej to boli zlaté, potom fialové, neonovomodré a teraz vidím modrofialkové. Sú to prskance energie, ktoré nám dávajú sprievodcovia pri nás. Nikdy som neprišla na to, čo znamenajú ,či len aby som ich vnímala a vedela, že tu nie som sama. A tie zvuky a melódie sú tiež sprevádzané nejakými anjelskými bytosťami pri tebe. Vône a pachy sú charakteristické pre duchov.

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.