Kategórie
Energia

Programovanie a deprogramovanie

Obal knihy 2 kopiePráve som si objednala knihu Génové kľúče…znova som sa k nej nasmerovala a čítaním si uvedomila, že tá kniha mi poskytne oveľa viac, ako som dúfala a môžem s ňou priebežne pracovať. Čítaním kľúčov som pochopila, že som aj dostala odpoveď na otázku, prečo nemáme očakávať. Ak sa príliš zameriavame na veci, v ktoré dúfame, či už z minulosti, alebo budúcnosti, vytvárame prekážky, ktoré nás oddeľujú od života, ktorý máme žiť, alebo nás odvádzajú od nasmerovania. Len ak sme v súlade , vtedy sa naše očakávania môžu naplniť. Tak isto sa mi potvrdila ďalšia múdrosť…že ak vyšleme otázku vo svojom vnútre , budeme navedený aj k odpovedi.

Každé slovo nesie v sebe určitú vibráciu, ktorá vo vnútre nás rezonuje a podľa kódu vytvára aj určitý pocit. Nízko-vibračné nás ubíjajú(naše tiene)  vysoko-vibračné povyšujú(naše dary). Ak som si povedala slovo konflikt a uvedomila si jeho vibráciu, pocítila som zovretie v solare a následne strach, ktorý vo mne aktivoval elektromagnetický impulz uložený v podvedomí zažitý určitým pocitom súvisiacim s konfliktom.

Uvedomila som si, ako vo mne strach vyvolával impulz v čase po skončení  vodičáku, kedy som začala do práce jazdiť autom. Už ako sa blížila 15. hodina a ja som  vedela, že už idem domov autom, brucho sa mi zvieralo strachom, len či dobre vycúvam z miesta a dopravím sa domov v pohode. Potom som len predychávala tento stav a programovala v sebe pocit bezpečia, že danú situáciu zvládnem. Časom to prestalo a pocit sa rozplynul. Naozaj máme v sebe zakódovaných veľa vecí, ktoré v nás  vyvolávajú rôzne pocity.

V knihe sa nachádza tabuľka spektier vedomia, pomocou ktorej môžeme deprogramovať nízkofrekvenčné kódy v DNA…tiene a vytvárať tak nové, ktoré sú programované na vyššie frekvencie…dary.

Viac o Génových kľúčoch nájdete na ich stránke.

Súvisiace: Hologenetický profil

11 replies on “Programovanie a deprogramovanie”

Tak to jsem zvědavá. Na genové klíče jsem také narazila (myslím že u tebe) a pročítala si jejich stránky. Přišlo mi to velmi zajímavé, ale přišlo mi to drahé. Nešlo o knihu, šlo potom o to další (už vlastně nevím co přesně :-)). Co se očekávání týká – tak říká se tak všeobecně, že očekávání přináší zklamání. Ale mě se kdysi otevřel i ten pozitivní poklad toho, když se člověk ocitne ve sféře, kde se neočekává 🙂 Napsala jsem o tom, kdysi článek, který mám jako takový totem období jara 🙂 https://zitjak.wordpress.com/2016/02/24/krasa-neocekavaneho/ A co se strachů týká, je velmi zajímavé začít vnímat energetickou podstatu emocí. Já jsem si kdysi uvědomila, že strach i vzrušení je na tom energeticky podobně. A rozdíl je jen v interpretaci toho bušení srdce a nervozity – buď si to vyložím “to nedám” a pak se rozjede strach, nebo “to zvládnu” a pak se rozjede vzrušení z poznávání něčeho nového :-))

Páči sa mi

Dobré ránko avespasseri ..ty si skoré vtáča. 😀
Hej čítala si to zrejme u mňa…Hologenetický profil. Čítala som si zopár kľúčov a zapáčilo sa mi to a povedala som si, že to môžem využiť aj pri svojom synovi. Tak uvidíme. Viem, že keď som mala problémy, narazila som na jedného známeho, ktorý pracuje s metódou RUŠ a on vo mne skúšal odblokovávať moje strachy a fungovalo to. Takže som zvedavá ako sa mi bude pracovať s knihou.

Presne tak..očakávania prinášajú sklamania, preto je dobré neočakávať…potvrdilo sa mi to aj s filmom Zázraky z neba. Kamoška naň čakala, očakávala veľa z nadpozemského sveta a jej zážitkov , ktorý tam bol len v krátkosti ukázaný a preto bola sklamaná..ja som neočakávala nič, len som bola naň zvedavá a bola som potešená, aj duševne som mala nádherný zážitok.

Článok si u teba…píšeš v ňom o slobode a vidím k sebe ďalšie navedenie…oslobodiť sa od všetkého čo ma zväzuje..aj to je lekcia, ktorú mám zvládnuť a nelipnúť na bežnom zaužívanom, čo dobre poznám, ale otvoriť sa novému.

To že emócie majú energetickú podstatu som si uvedomila už dávno..písala som o tom aj v tomto článku, kde som skúšala čo sa ukrýva za mojimi boľavými miestami v tele. https://anitram.wordpress.com/2014/04/20/ako-previbrovat-energiu-v-tele/
A strach je dosť silná rezonancia, lebo ju vyvoláva viac aspektov..no dôležité je si uvedomiť, že ak niečo potlačíme, či zasunieme niekam do úzadia, nezbavíme sa toho.

Krásny dník Aves. 😀

Páči sa mi

Přesně, s filmy mám podobnou zkušenost 🙂 Také jsem o tom psala 🙂 O čem já už nepsala??:-))
Tak jsem zvědavá na tvé zkušenosti s knihou.
No, skoré vtáča jsem, protože manžel vstává před šestou a vždycky mě to probudí 🙂 Našla jsem si ale úžasný raný rituál, a než jsem v sedm zasedla po snídani k počítači, tak už jsem toho měla za sebou dost a dost 🙂 I o tom budu psát, jsem nadšená :-))))

Páči sa mi

Takže vieš využíť každú voľnú chvíľu…no super… 😀

Páči sa mi tvoj štýl..vieš písať o akejkoľvek téme a pozastaviť sa nad vecami, rozobrať ich s ľahkosťou…uvedomila som si, že takto by som chcela raz vedieť písať. Vyzdvihnúť hĺbku vecí, ktoré bežne nevnímame, no majú v sebe isté čaro.
Ja, ak som zobudená a nikam sa neponáhľam, radšej lenoším v posteli a ešte dúfam, že zaspím a môžem snívať. 😀

Páči sa mi

To já obvykle také jenom lenoším. Vím, že už většinou neusnu, ale polehávat mě baví 🙂
Ale nějak na mě přišlo aktivní období. Konečně 🙂
A díky za kompliment ohledně psaní. Jsem ráda, že to říkáš, protože přesně takhle jsem si představovala, že bych chtěla psát. Ukázat lidem, že život má větší hloubku a co se v té hloubce může najít. I v těch největších maličkostech. Ale s lehkostí, netlačit na pilu a nekázat. Já tak velmi nerada psala všechny ty odborné “cancy” na univerzitě :-))) Jsem ráda, že se mi to daří :-)) Nikdy si nejsem jistá, jestli na druhou stranu onoho pomyslného drátu dojde to, co jsem chtěla sdělit :-))))

Páči sa mi

Vidíš, tak predstavy sa naplnili a verím, že vo svojich vzdeleniach iným nachádzaš aj múdrosť pre seba samú….a v podstate každý si nájde pre seba potrebné, to čo práve s sebe rieši.

Dnes som si našla odpoveď na kometár, ktorý som vložila na iný blog s poďakovaním, lebo v tom čase by ho dotyčný nepochopil, ale tým, že naň natrafil až teraz, vie k čomu ho to viedlo a pochopenie prišlo v pravý čas.

A zábavné na tom všetkom je to, že ak natrafím na niečo, čo som sama písala, či radila a vidím v tom ako som bola múdra a kde som také niečo nabrala, tak nad sebou žasnem. Takže ďalšia lekcia..nikdy o sebe nepochybuj!

Páči sa mi

To si piš. Vše, co píšu, jsou hlavně sdělení pro mě 🙂 A kdykoliv se ke svým článkům zpětně vracím, zjišťuju, že některé věci, které řeším, jsem řešila třeba před rokem nebo dvěma 🙂 A nacházím sama u sebe znovu odpovědi 🙂 Jak říkám, teorie mi jdou hezky. Při psaní se často napojím kamsi, odkud ty odpovědi vycházejí. V daném okamžiku se mi díky tomu, že pochopím, jak se věci mají a podle jakých pravidel se řídí, otevřou oči a uklidní mysl i srdce. Ale převést tato pochopení do každodenního života není snadné. Ty zkušenosti se vrací a já jen zjišťuju, že mi trvá kratší dobu, než zase prohlédnu 🙂 Přirovnávám si to k výuce jazyků (učím angličtinu), kde často vidím, jak lidé často dělají tutéž chybu. Chce to jen pochopit pravidlo a dost praxe, aby se to pravidlo zautomatizovalo :-))))

Páči sa mi

Tiež som na svojich skúsenostiach zistila, že sa nám krásne isté veci točia, pokiaľ ich nepochopíme a nespracujeme. Si pozorovateľ a to je tvoje plus…lebo veľa ľudí tieto veci ešte nevníma a len nadávajú, prečo sa im nedarí, ale nevidia, kde robia chyby a že na nich vôbec nepracujú.

Presne tak..pochopiť pravidlá, ktoré nás učia, žiadne neobísť, ale spracovať podľa príslušných náležitostí, aby sa energia toho vyrovnala a mohli sme riešiť zase iné. 😉

Si veľmi múdra osôbka a máš čo odovzdávať iným.

Páči sa mi

Doufám, že dnes už je těch lidí mnohem víc. Ostatně když jsem před 20 lety na téhle cestě začínala, tak jsem měla pocit, že jsem exot a nemluvila jsem o tom 🙂 Dnes už je to celkem normální téma. Nebo se kolem mě alespoň víc takových lidí rojí a já začala mít dojem, že je možné o všem mluvit… 🙂
Ty mě dneska ale vynášíš do nebes. Z toho kouká, že mě ve středu můj “průvodce” možná zase přivede na zem :-))))

Páči sa mi

zrejme je to tím, že si takými ľu´dmi obklopena, ale viem, zo skúsenosti, čo mi ľudia píšu, že v ich okolí nikoho takého nemajú, alebo nepoznajú a preto majú obavy, že by boli za blázna. Tiež som vďačná za túto otvorenú dobu a prístupnú mnohým informáciam.

A s tým vynášaním…možno si máš uvedomiť svoju hodnotu a oceniť sa vnútorne, alebo to len zrkadlí mne, že si to mám sama uvedomiť a viac si veriť?…Vyber si sama….ale aj zostup nižšie je občas potrebný. 😦

Oki…tak príjemný dník

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.