Kategórie
Liečenie

Telo nás upozorňuje…

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt plesne v teleJe pravda, že telo nám dáva varovné signály, že negfungujeme ako by sme mali… nie sme v súlade so sebou. Už 2 týdne dozadu sa mi urobili drobné afty na ďasnách pri koreňoch zubov. Teraz sa to zopakovalo, ale uvedomujem si, že mám  v poslednom čase extrémne chuť na sladké. Posťažovala som sa kolegyni a tá mi hneď stanovila diagnózu, že mám premnožené plesne v tele a  nech si dám “houby s octem”  😀

Plesne odoberajú z tela vitamíny, riboflavín, biotín, thiamín a ostatné béčka a preto sa prejaví ich úbytok hlavne na sliznici úst. Uvedomila som si sled krokov, ako ma telo viedlo k náprave. V obchode som pozerala viac krát po zázvore, ale nikdy ho nekúpila, vravela som si, že ešte nie je taká zima, aby ma zahrieval. Tak isto do pomazánky som dala veľa cesnaku nevedomky. Plesne neznášajú odvodňovanie a soľ a taktiež rastliny s pálivou chuťou, obzvlášť cesnak a šťavu z neho, ktorá sa užíva samostatne alebo ako výťažok. Na kontrolu plesňov v tele vám postačí urobiť si plesňový test zo slín. Ak vám potvrdí prítomnosť plesní v tele, mali by ste zmeniť stravu a obmedziť cukor, mliečne výroby, bielu múku a tuky.

Viac o liečbe plesní nájdete na tejto stránke.  Takže idem sa odplesňovať, doma mám aj čaj lapacho, kúpim zázvor a na sladké už ani nepozriem. Možno aj koloidné striebro objednám, lebo aj to sa mi z vnútra podsúva. Netreba ignorovať zmenené stavy, ktoré nám telo dáva najavo.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.