Kategórie
cesta k sebe

Večná hra a cesta k slobode.

Naše bábkové divadlo je online - Bratislavskykraj.sk

Úroveň, na níž se nacházíte, je rovinou výrazu – jevištěm určeným pro vaši vlastní hru. Přijdete na to, že všichni dohromady spolu předvádíte jedno velké divadlo a že každý z vás je součástí představení. Pouze jste se zřekli vám vlastních kreativních schopností, režii jste přenechali pochybným
producentům a hrajete podle jejich pokynů váš iluzorní život. Scénář jim však kdykoliv můžete sebrat a svou budoucnost utvářet podle vlastní chuti.

Všichni jste zde pouze proto, abyste poznali smysl a to, jak tato hra probíhá. Jste to vy, kdo inscenuje svoji realitu. A přestože to, co vám tu říkám, jste už slyšeli mnohokrát, stále ono vědění neuplatňujete. Nadále spíte a svůj život prožíváte skrze ostatní. Hrajete jejich hru a zapomínáte na to, že máte hrát hlavní roli ve své vlastní inscenaci. Zrušte tuto nevýhodnou smlouvu a napište si scénář sami! Osamostatněte se a převezměte odpovědnost za svůj život a vlastní realitu!

Cožpak nechcete pochopit pravý význam pojmu osvícení, nechcete jej uplatnit v životě? Není to snad vaše niterná touha, cítit se jako svobodná bytost? Nechcete být volní a samostatně rozhodovat o tom, co prožíváte a jak se odvíjí váš živoVšechny možnosti a síly jsou ukryty ve vašem nitru.

Tato moudrost byla v dávných dobách předávána všem bytostem této úrovně bytí. Já vám nyní předávám klíč, jak se k ní dostat. Využijte toho a vydejte se cestou pravdy. Jediné, co musíte učinit, je přijmout tuto realitu za svou. Pak se nastartuje proces osvícení a vy postupně začnete získávat nová poznání. To je pravý význam slova osvícení – rozpoznáte v sobě světlo a projevíte jej navenek. Poté vaše bytost zazáří a spojí vás s věčností.
To je pravda a realita vašeho původu i smyslu vašeho pozemského bytí.

Vydejte se na cestu a mějte před sebou jasný cíl. Začněte si sami psát scénář svého života a nenechejte se okrádat o světlo mocnými vaší úrovně bytí. Uvědomte si světlo, jímž skutečně jste, pak dosáhnete ve svém životě osvícení. Ve vás a okolo vás se začnou odehrávat velké změny a vy budete překvapeni svou schopností utvářet svůj život i všechny myslitelné děje
v něm. Nehledejte za tím žádnou magii. To je pravý úděl vašeho ducha a přesně k tomu je určen váš mozek. Aktivaci svého světelného těla si představte tak, jako byste nasedli do svého auta a nastartovali jej. Přijetím svého vnitřního světla –obrazně řečeno – nastartujete motor. Jiskra se zapálí a ve vašem mozku vzplane oheň, jenž vám umožní maximální výkony.

MERKABAH o MERKABA. Los seres... - Tarot de Gracia Luz | Facebook

Odpoutáte se od zastaralých představ a vyvinete v sobě zcela nový tělesný pocit. Je jasné, že se tak nestane ze dne na den; tento proces je postupný. Buďte si však jisti, že až na tyto zákonitosti přistoupíte, klíč se zaktivuje automaticky. Je to samo regulující se proces, který postupuje ruku v ruce s uplatňováním poznání v životě. Prastará moudrost, jež je vlastní každé bytosti, se opět projeví a zaktivuje vaši merkabu. Potom budete moci
rozluštit dávná tajemství a najdete svoji ztracenou svobodu. Začněte naplno využívat svou mozkovou kapacitu a reaktivujte svoji hypofýzu a epifýzu, které spustí vaši merkabu.

Ať se má slova dotknou vašeho srdce a naplní vašeho ducha! Ať se moudrost promění v reálné činy a síla i důvěra vám urovnají cestu ke svobodě!Ať se tak stane!

V hluboké lásce Thovt

Autor Kerstin Simoné

6 replies on “Večná hra a cesta k slobode.”

Moja skúsenosť: aby začal ten proces, je potrebné prijať sa so všetkými našimi stránkami, aj temnými. Pokiaľ to urobíme a odpustíme si všetko čo sme si vyčítali, stačí sa úprimne rozhodnúť slúžiť nášmu NEBESKÉMU OTCOVI, pustiť kormidlo a už to potom ide samo ako má tým správnym smerom a dejú sa doslova zázraky.

Páči sa mi

Hej mas pravdu..praca so sebelaskou je dolezita 🥰.Mne pomaha vnimanie seba samej, ale casto zistujem, ze sa necham zase unasat myslienkami a fungujem pod programom mysle, ktora ma zatahuje do jej hry hodnotenia..analyzovania a pod. Ak som v stave vnimania seba..len som…citim tu slobodu…vnimam…krasu , nemam portebu nic hodnotit , rozoberat..proste som.😍.Len skoda, ze neviem byt v tomto stave dlhsie. Potom si zase poviem “Kto som?” a uz vnimam vibracie ducha ako sa prebudza a jemnost duse a ukazuju mi stav veduci k laske Boha.. stvoritela..najvyssej sile ?…tazko opisat slovami.💞

Sme na ceste k dosiahnutiu vyssieho vedomia a tym zaciname vnimat vela veci inak a citime tu slobodu..koname intuitivne a mas pravdu., deju sa zazraky..lebo na co pomyslime z duse …to prichadza💞

Dakujem..za tvoje myslienky a ze si sa prisiel podelit o svoje vnemy😇

Liked by 1 person

Ďakujem aj ja anitraM, za tvoje stránky a verím, že si tu veľa ľudí nájde to pravé orechové práve pre nich podľa stupňa ich uvedomenia, ako to bolo veľa krát u mňa. Čo sa týka tých myšlienok, práve o tom je prežívanie prítomnosti. Nie je podstatné, že ako dlho trvá ten stav, pokiaľ si uvedomíš, že si myšlienkami tam, kde nechceš a vrátiš sa do prítomnosti a budeš to tak robiť dookola, tak sa tomu prispôsobí aj mozog, aj vedomie a budeš v tomto stave stále častejšie a dlhšie. Veľa vecí som vycítil, ale čo mi dosť pomohlo utvrdiť sa v nich bola kniha Urantia, odporúčam ju prečítať každému, kto má záujem o duchovný rozvoj. Bola preložená aj do češtiny. Na oficiálnych stránkach si ju môžete prečítať, alebo stiahnuť zadarmo. Nenechajte sa odradiť, že česká verzia má 4183 strán, stojí za to.

Páči sa mi

Tak áno , za tie roky som tu toho uložila dosť…sa smejem, ak niečo hľadám a vyskočí mi iba moja stránka. :o)
..áno je to o stave prítomnosti a to isté som si uvedomila, ak som sa učila vnímať v sebe pokoj, že malými krôčkami a skúšaním som si jedného dňa uvedomila, že ho v sebe mám a nemusím sa už naň ladiť.
Urantiu nepoznám …stiahla som si ju , rolujem, čo všetko tam je…fúúú veľa. Vidíš, hľadala som, čo začnem čítať a zase som si niečo pritiahla a ty si bo sprostredkovateľ. Je tam toho dosť, niektoré témy sú pre mňa ťažké, ale už som sa aj začítala do jednej oblasti, aj keď to bude lepšie čítať od začiatku pre pochopenie fungovania stvorenia.
verím, že nájdem tam aj ja to, čo potrebujem pochopiť a spoznať.

Vrelá vďaka. :o)

Liked by 1 person

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.