Kategórie
cesta k sebe

15 znakov, že ste duchovný bojovník

Byť duchovným bojovníkom je cesta, po ktorej sa človek narodí, aby nasledoval a kráčal s hrdosťou.

Existuje mnoho duchovných ciest, ktoré môžu byť dané človeku – liečiteľovi, empatii, duchovnému bojovníkovi atď.

Niektorí ľudia sú povolaní kráčať viac duchovnými cestami naraz, najmä ak sú to veľmi staré duše, ktoré už dosiahli komplexný pohľad na univerzálne zákony.

V tomto článku budem hovoriť o tom, ako povedať, že máte byť duchovným bojovníkom a čo to pre vás znamená.

Byť duchovným bojovníkom je špeciálna, ale ťažká cesta, po ktorej môžete kráčať, ktorá vás má vyzvať a prinútiť vás vysporiadať sa s mnohými vzostupmi a pádmi.

ČO TO ZNAMENÁ BYŤ DUCHOVNÝM BOJOVNÍKOM?

Byť duchovným bojovníkom znamená, že ste povolaní bojovať proti nevedomosti a temnote tým, že čo najviac zvýšite svoje duchovné vedomie a úroveň vedomia.

Cesta duchovného bojovníka zahŕňa aj veľa duchovného uzdravenia, ako aj pre seba a ostatných.

V podstate budete povolaní liečiť seba a ostatných nepriamo prostredníctvom svojich činov, aby ste vy a ľudia vo vašom živote dosiahli najvyššiu možnú úroveň duchovného vedomia.

Zvyšovanie vášho duchovného vedomia a úrovne vedomia sa deje, keď ste zapojení do procesov liečenia alebo keď vás život stavia do všetkých druhov ťažkých situácií, v ktorých ste povolaní nájsť riešenie alebo cestu von.

Byť duchovným bojovníkom si často vyžaduje byť stánkom alebo skalou pre seba a ostatných, stáť za tým, čo je správne, a chrániť duchovné pravdy.

Ak sa poznáte v tomto popise a myslíte si, že by ste mohli byť duchovným bojovníkom, pozrite sa na nasledujúcich 15 znakov a vlastností duchovného bojovníka:

15 ZNAKOV A VLASTNOSTÍ DUCHOVNÉHO BOJOVNÍKA

#1. MÁTE FEISTY STRANU

Ak ste sa narodili ako duchovný bojovník, určite máte divokú stránku, ktorá sa niekedy objaví.

To neznamená, že ste agresívny človek, alebo že neustále prejavujete túto divokú stránku, ale s najväčšou pravdepodobnosťou vyjde, keď sa potrebujete brániť, niekoho, koho milujete, alebo príčinu, v ktorú veríte.

Kvôli tejto vašej strane sa môžete stretnúť ako “silná osoba”, “silná osobnosť” alebo dokonca “impulzívna” v niektorých situáciách.

Táto latentná stránka osobnosti niekoho môže byť tiež vyjadrená vodcovskými vlastnosťami a afinitou k moci a vedúcim pozíciám.

Niekedy by ste sa mohli cítiť priťahovaní k ľuďom, ktorí majú divokú osobnosť alebo ktorí sú prirodzenými vodcami.

Tak či onak, toto je prvé znamenie, že ste sa narodili ako duchovný bojovník.

#2. STE PRIŤAHOVANÍ K DUCHOVNEJ STRÁNKE ŽIVOTA

Ak ste sa narodili ako duchovný bojovník, pravdepodobne ste boli fascinovaní duchovnou a metafyzickou stránkou života, pretože ste boli veľmi mladí.

Možno ste nemali odvahu nikomu to povedať, ale v ranom veku ste cítili zvedavosť preskúmať, čo je za materiálnou stránkou života a všetko, čo ľudské oko nemôže vnímať.

Je to preto, že váš bojovník duch sa má prejaviť v duchovnej stránke života, preto musíte pochopiť túto stránku života čo najlepšie.

Môžete byť priťahovaní k liečeniu umenia, metafyziky, náboženstva, astrológie a všetkého, čo súvisí so spiritualitou tak či onak.

Cítite volanie preskúmať túto stránku života čo najviac a robiť to vám prinesie veľké naplnenie.

#3. VAŠÍM BOŽSKÝM POSLANÍM JE OČISTIŤ ŤAŽKÚ RODINNÚ KARMU.

Ďalším znakom toho, že ste duchovný bojovník, je to, že si začnete všímať, že máte poslanie očistiť a splatiť karmu svojej rodiny.

Mohli by ste si to uvedomiť tým, že si všimnete ťažké skúsenosti, ktoré na vás život vrhá, a tým, že budete cítiť, že existuje väčšia sila, ktorá vám bráni naplniť váš cieľ a Božie poslanie.

Táto sila je rodinná karma, ktorá sa pridáva k vašej karme a ktorá skončí ako ťažká taška kameňov, ktoré musíte nosiť všade, kam idete – to vás núti pomaly sa pohybovať vpred.

Budete cítiť nutkanie robiť všetky druhy duchovných aktivít, ktoré vám pomôžu očistiť ho, ako sú rodinné konštelácie a všetky modlitby a rituály, ktoré sú určené na zmiernenie vašej rodinnej karmy.

#4. MÁŠ PRELOMIŤ GENERAČNÉ KLIATBY.

Jedným z dôležitých znakov duchovného bojovníka je, že súčasťou ich Božskej misie je lámanie generačných prekliatí.

Súvisí to s rodinnou karmou, o ktorej som bol spomenutý predtým, ale je hlbšia a ťažšia.

Generačné kliatby sú kliatby, ktoré sú v rodinnej línii už dlhú dobu a ovplyvňujú životy všetkých, ktorí sa v nej narodili.

Ak je v rodinnej línii generačná kliatba, ovplyvňuje všetkých priamych potomkov prekliatej osoby.

Niekedy môže byť kliatba konkrétnejšia, pretože postihuje iba prvorodených alebo len mužov atď.

Hlavnou myšlienkou je, že ak ste pod takou generačnou kliatbou, ale ste si to duchovne vedomí, vaším poslaním by mohlo byť zlomiť ju tak, aby jej účinky nespadli aj budúce generácie.

Ako viete, že vo vašej rodine je generačná kliatba? Ľahký.

Ak došlo k ťažkej smole, ktorá postihla viacerých členov rodiny, potomkov jednej osoby, pravdepodobne existuje jeden.

Ak ste sa narodili v rodine, ktorá je pod vplyvom generačnej kliatby, ale vaše vibrácie sú vyššie ako vibrácie vašej rodiny, vašou Božskou misiou by mohlo byť prelomiť kliatbu.

#5. STE ČIERNA OVCA VO VAŠEJ RODINE

Pretože ste sem prišli, aby ste splatili ťažkú rodinnú karmu a možno dokonca prelomili generačné kliatby, ste úplne odlišní od zvyšku vašej rodiny.

To znamená, že existuje veľmi vysoká pravdepodobnosť, že ste vyššia vibračná duša ako zvyšok vašej rodiny.

Keď má jedna osoba vyššie vibrácie ako ich rodina, zvyčajne skončí nepochopená.

Nemusia zdieľať rovnaké spoločné hodnoty a základné princípy ako ich rodina, pretože môžu mať hlbšie pochopenie života vo všeobecnosti.

Môžu vidieť väčší obraz, kde ich rodina to nerobí, alebo mohli stratiť záujem o triviálne veci, čo znamená, že oni a ich rodina majú málo spoločného.

Nehovoriac o duchovnom bojovníkovi, ktorý pravdepodobne nebude nasledovať konvenčnú cestu v živote a vytvorí si svoju vlastnú, jedinečnú cestu.

Ich rodina to nemusí pochopiť alebo podporiť, čo vytvorí ešte viac zdrojov konfliktu.

Duchovný bojovník každej rodiny je teda často čiernymi ovcami alebo neprávosťami vo svojej rodine, ktoré sú nimi súdené a nepochopené.

#6. ZAŽIJETE SVOJE DUCHOVNÉ PREBUDENIE

Dôležitým kritériom, ktoré musí duchovný bojovník splniť, je prežívanie ich duchovného prebudenia.

Duchovný bojovník musí byť duchovne prebudený, aby splnil svoje poslanie brániť pravdu a chrániť druhých.

Musia byť schopní pochopiť hlbší význam všetkého, čo sa deje, a vidieť to, čo fyzické oko nevidí.

Prežívanie ich duchovného prebudenia ich urobí viac prepojenými s Božským a hlbšími pravdami v živote, takže v každej situácii, v ktorej sa musia správať ako duchovný bojovník, vedia, čo je pravda, ktorú potrebujú brániť.

#7. DOSTALI STE VEĽA DUCHOVNÝCH SKÚŠOK.

Byť “duchovným bojovníkom” môže znieť ako fascinujúca alebo ako “cool” vec, ale v skutočnosti život človeka nie je nikdy ľahký.

Ak ste duchovný bojovník, viete, že váš život môže byť sériou výziev a duchovných skúšok, ktoré sa nikdy neskončia.

Môžete sa ocitnúť často premýšľali, či ste niekedy dostali prestávku, alebo či by veci mohli niekedy začať hladko pre vás.

Dôvodom, prečo sa to deje, je to, že duchovné skúšky vám pomôžu zaplatiť ťažkú karmu a prelomiť generačné kliatby – to znamená, že ak ich prejdete, samozrejme.

Ďalším dôvodom, prečo dostanete toľko duchovných skúšok, je to, že môžete duchovne rásť a rozvíjať viac súcitu a empatie prostredníctvom týchto skúšok.

Tieto testy budú pre vás veľmi ťažké, stlačia všetky tlačidlá, aktivujú všetky spúšťače a často zlomia vaše srdce a ducha.

Po niektorých z týchto duchovných skúšok sa budete musieť obnoviť, ale dobrou správou je, že sa objavíte ako múdrejšia a silnejšia verzia seba samého.

Rozvíjanie väčšieho súcitu a empatie prostredníctvom týchto testov je pre duchovného bojovníka rozhodujúce.

Bolesť vás urobí empatickejšími voči bojom iných ľudí a otvorí vaše srdce k pomoci a podpore tých, ktorí potrebujú vašu pomoc a ochranu.

#8. MÁTE VYSOKÚ ÚROVEŇ POVEDOMIA

Ak ste duchovný bojovník, pravdepodobne ste sa narodili s vysokou úrovňou duchovného vedomia, ktoré sa ešte viac zvyšuje prostredníctvom duchovných skúšok a výziev.

Duchovní bojovníci zvyčajne prejavujú vysoké povedomie, pretože sú malými deťmi, a majú inteligenčný kvocient nad priemerom, ako aj múdrosť a vtip, ktoré nechávajú dospelých ohromených.

Ak ste sa narodili ako duchovný bojovník, vaši rodičia si pravdepodobne všimli vašu šikovnosť a ostrú myseľ, pretože ste boli veľmi mladí, a tak aj ostatní ľudia okolo vás.

Dokonca aj ako dieťa ste mali úroveň porozumenia nad priemerom a mohli ste vidieť a vnímať veci, ktoré iní nemohli.

#9. STE PRIRODZENE ODVÁŽNI

Mnoho ľudí je odvážnych, ale odvaha duchovného bojovníka je úžasná pre ľudí okolo nich.

Nie je to tak, že duchovní bojovníci necítia strach, pretože to robia, ale dokážu ho veľmi rýchlo poraziť.

Spiritual warriors are very much connected to the Divine; thus, they know deep in their hearts that they are guarded and taken care of.

Even if at any point they are meant to suffer some mental or physical prejudice, they don’t fear that, but rather accept it as part of their journey.

Ich postojom pred nebezpečenstvom je buď sa na ňom smiať, alebo ho odmietnuť, čo často necháva ľudí v úžase.

Duchovný bojovník vie hlboko vo svojom srdci, že sú väčší a silnejší ako čokoľvek, čo by im mohlo prísť do cesty, a že existuje riešenie akéhokoľvek problému.

#10. CÍTITE NUTKANIE CHRÁNIŤ ZRANITEĽNÝCH

Viete, že ste duchovný bojovník, ak jednou z vašich hlavných starostí bolo vždy chrániť tých, ktorí sú slabí a zraniteľní.

Možno ste vždy cítili potrebu postaviť sa za niekoho, kto sa nedokáže postaviť za seba, dať tým, ktorí to potrebujú, kŕmiť túlavé zvieratá atď.

Nech je to čokoľvek, ako duchovný bojovník ste cítili volanie chrániť a podporovať a urobili ste všetko, čo bolo v vašich silách, aby ste splnili toto povolanie, aj keď to znamenalo postaviť sa proti nebezpečným ľuďom alebo okolnostiam.

Ľudia vás často obdivujú za vašu odvahu a prichádzajú k vám, keď potrebujú pomoc a ochranu.

#11. SI DISCIPLINOVANÝ

Ako duchovný bojovník je pre vás jednoduchšie ako ostatní ľudia byť disciplinovaní.

Keďže ste stará duša, máte na mysli väčší obraz a viete, čo je to, čo máte dosiahnuť.

Pre vyšší účel ste ochotní vzdať sa malých alebo nedôležitých životných pôžitkov.

Ako disciplinovaný človek zvyčajne dosiahnete všetko, čo si nastavíte, aby ste dosiahli svoju myseľ.

#12. SI NEÚPROSNÝ

Hlavným znakom duchovných bojovníkov je, že sú neúprosní, pokiaľ ide o dosiahnutie svojich cieľov a boj proti nepriazni osudu života.

Sú tak odhodlaní, že ich nič nemôže vystrašiť alebo ich prinútiť, aby sa vzdali toho, po čom túžia.

Mnohí ľudia k vám vzhliadajú a želajú si, aby mali vaše odhodlanie, odvahu a neúprosnosť, najmä pokiaľ ide o napredovanie v živote, ochranu duchovných právd alebo ochranu ostatných.

#13. MÁŠ MILUJÚCU, JEMNÚ STRÁNKU

Na rozdiel od vašej odvážnej stránky, o ktorej sa hovorilo na začiatku, ako duchovný bojovník, máte aj stránku, ktorá je úplne opačná – sladká, milujúca a jemná.

Toto je strana, ktorú ukazujete tým, ktorí sa vám podarí, aby ste sa cítili dostatočne bezpečne, aby ste ukázali svoju zraniteľnú stránku, alebo tým, ktorých veľmi milujete.

Táto strana vás je tiež veľmi dôležitá, pretože je to veľká časť toho, kto naozaj ste.

Ukážete svoju divokú stránku ľuďom, ktorí sa mýlia vy alebo iní, a ukážete svoju milujúcu stránku tým, ktorí potrebujú ochranu alebo lásku.

#14. SI SKROMNÝ

Duchovný bojovník vie, že pokora je veľmi obdivuhodná vlastnosť, ktorú má len veľmi málo ľudí.

Vedia tiež, že pokora je vzácna vlastnosť, ktorá im pomôže dostať sa v živote dopredu.

Opačným postojom pokory je mať veľké ego, ktoré môže človeku priniesť veľa problémov a výziev.

Keď máte veľké ego, vydávate atmosféru, o ktorej si myslíte, že ste nad ostatnými ľuďmi.

Keď ste pokorní, môžete všetkým ukázať porozumenie a uznanie bez ohľadu na ich duchovnú úroveň alebo sociálne postavenie.

Pokora je jednou z kľúčových vlastností, ktorú má skutočný duchovný bojovník, aby im pomohol duchovne sa vyvíjať a prejsť desivými skúškami, ktorým čelia.

#15. STE SPOJENÍ S PRAVDOU

Ako duchovný bojovník ste spojený s pravdou v každej situácii, či už ide o duchovnú pravdu alebo nie.

Vaša intuícia je veľmi presná, inštinktívne viete, ako sa veci budú vyvíjať.

Keď počujete informácie akéhokoľvek druhu, intuitívne viete, či je to pravda alebo nie, pretože ste silne spojení s Božským, a to vás robí naladenými na pravdu vo všetkých situáciách.

To je dôvod, prečo sú duchovní bojovníci často skutočnými “detektormi BS” a iní ľudia im považujú za nemožné klamať.

AKO SA STAŤ DUCHOVNÝM BOJOVNÍKOM?

Osobne si nemyslím, že sa niekto musí obávať, že sa stane duchovným bojovníkom, pretože duchovní bojovníci sa rodia s touto cestou pred sebou.

Aj keď duchovné prebudenie nastane neskôr v živote a vaša cesta duchovného bojovníka začína neskôr, stále sa narodíte ako duchovný bojovník a všetko sa deje podľa Božej Prozreteľnosti.

Ak čítate tento článok práve teraz a rezonujete s informáciami alebo cítite túžbu stať sa duchovným bojovníkom, znamená to, že už ste jedným z nich, ale ešte ste ho neobjavili.

Nebojte sa, vaša duchovná cesta sa začne v pravý čas!

Ak sa identifikujete ako duchovný bojovník, rád by som sa dozvedel váš názor na tento článok v sekcii komentárov nižšie!

Réžia: Alexandra Tiodar

Zdroj : Era of light

4 replies on “15 znakov, že ste duchovný bojovník”

Keď som to čítala , videla som body, ktoré súvisia s tebou a to čo si zažil a ako sa prejavuješ….ktoré súvisia s kamoškou, ktorá chce zmeniť rodovú karmu, bola rebelkou a je bojovníčka, lebo sa snaží využívať svoju silu ducha a pekne sa prebúdza… vníma všetko, čo sa deje a už nazerá inak na svet…videla som veľa bodov, čo sa týkajú mňa a proste taká som a vyžaruje to do mojej osobnosti a prejavu.
Máš pravdu…taký človek to nemá ľahké a sám si prešiel hromadou lekcii, až pochopil prečo sa dejú…je vedený z hora a intuitívne vníma, čo mu vnútro nahovára.
Náš život má väčšiu hĺbku ako si uvedomujeme. :o)

Tu sa spomína niečo podobné..

Bytosti svetla

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.