Kategórie
Anjeli Energia Reiky

Shamballa…

Kedysi som vo sne (vďaka Dušanovi, lebo si ma privolal do svojho  sna) kráčala do duchovného chrámu v Himalájach. Nedorazila som tam , ale viem, že ma sprevádzal môj duchovný sprievodca a malé dieťa. Shamballa je chrám v éterickej ríši nad púšťou Gombi v Tibete, ktorú by som tiež rada navštívila, buď formou vizuálnou, alebo vo sne. Trocha mi učarila a tak sa idem s jej energiou dnes bližšie zoznámiť a prijať ju 😉

Shamballa je mulitidimenzionální světelný systém, který neslouží jen k léčení, ale dá se s ním dělat spoustu věcí, mnohé z toho zde uvádíme. Je to velmi silná energie se kterou zažijete mnoho krásného. Shamballa je éterické město Jednoty, Harmonie, Dokonalosti, Lásky a Vyrovnanosti. Je plné bytostí.

50000000Shamballa je rozsáhlým zdrojem jemněhmotné energie vysoké frekvence vibrací, obsahující obrovskou sílu energie a duchovní inteligence. Společně s léčením Reiki vytváří ideální kombinaci pro odstraňovaní bloků a posilování fyzické i duševní síly léčeného klienta. Samozřejmě skvěle pomáhá při pouhé regeneraci nebo pooperační rekonvalescenci. Energie Shamballa působí na energetický systém obdobně jako u Reiki, ovšem díky své vyšší frekvenci zasahuje více emoce, vnímanou citlivost a díky působení i na duchovní mysl dokáže velmi silně rozpouštět bloky v energetických centrech.

Shamballa je tedy kombinace energií, které se koncentrují na léčení skrze poznání, že vše je vzájemně propojeno. Energie Shambally podporuje léčení planety Země a všeho živého skrze léčení sebe sama.

Shamballa vznikla jako taková už v Atlantidě kde se používala jako léčivý a informační systém, její energie jsou zakotveny na úrovni Tibetu a pouště Gobi v éterických úrovních na vyšších dimenzích. Jak již bylo řečeno systém Shamballa je multidimenzionálním systémem léčení a díky tomu pomáhá řešit nejen účinek, ale i příčinu nemoci. Pracuje na více úrovních (dimenzích) a časech.

Energie Shamballa je neustále vyvíjena a přizpůsobována aktuálním vibracím planety Země Shamballa ve svém základu obsahuje několik stupňů mluví se o zákládní Shaballa 1024. Která je vstupním vchodem k energii Shamballa.

Shamballa v sobě slučuje několik typů energií. Jde o tyto energie:
– Univerzální životní energie
– Mahatma energie – neboli „JÁ JSEM“ Boží přítomnost
– Energie Nanebevzatých mistriň a mistrů
– Energie Andělů a Archandělů
– Energie Živlových bytostí
– Energie Elohimů

Těm, kteří již vědomě nastoupili jakoukoliv duchovní cestu, Shamballa ještě více urychluje jejich vývoj, ale také dokonale pomáhá rozbíjet jednu iluzi za druhou. Mnohé cesty a směry provází mnoho dogmat a myšlenkových modelů více či méně směřujících k univerzální pravdě a lásce. Systém Shamballa nám přímočaře odkrývá ty falešné a nepotřebné iluze, které jsou jen slepými uličkami, nebo již nepotřebnými polopravdami. Děje se tak snadno na principu rezonance. Kdo nastoupí cestu lásky, nepotřebuje válčit. Ani jej taková varianta nenapadne, byl by to krok zpět a proti proudu života. Těm, kteří ještě vědomě po žádné duchovní cestě nekráčí, Shamballa 1024 zase napomáhá vnímat svět i sebe více na úrovni energetické podstaty a probouzí v nich větší vnímavost k sobě samým i k životu. Všem pomáhá lépe vnímat své emoce a pocity, vyznat se v nich a nenechat se jimi pohltit.Energie Shambally nám velmi napomáhá při našem „vzestupu“ do 4. a 5. dimenze a při vzestupu planety Země. Osvobozuje od emocionálních vazeb a starých vzorců myšlení a jednání, rozpouští karmu, uvolňuje karmické zátěže, aktivuje další řetězce DNA, napravuje pokřivené kódy DNA. Použití je omezeno pouze vaší fantazií.

Energie Shambally pracují s vysoko vibrujícími frekvencemi 5D – 12D a mohou vyléčit skoro všechny nemoci, které jsou v 3D považovány za nevyléčitelné (AIDS, rakovina, alergie, závislosti, otrava těžkými kovy, regenerace u zcela poškozených orgánů, apod.).

Shamballa je určena k léčení všech lidí, nejvíce se však hodí a je účinná pro ty, kteří jsou dále na své duchovní cestě. Kromě silného duchovního posunu působí tato energie vhodně na různé nemoci a díky svým velmi vysokým vibracím působí dobře na nemoci v pokročilém stádiu. Léčebné symboly vnikají do centra těla a harmonizují tam jen to, co v tuto chvíli harmonizaci potřebuje. Fyzické tělo léčí Shamballa tím, že odstraňuje hluboké mentální a emoční bloky, které jsou na fyzickém těle usazené.

Systém v základu obsahuje celkem 1024 symbolů, které jsou rozděleny do čtyř stupňů po 256 symbolech – a ty jsou pak předávány „telepaticky“ prostřednictvím zasvěcení (přes naše Vyšší Já, duchovní vedení). Symboly se předávají jako celek (není tedy nutné pamatovat si je jednotlivě). Tím, že se symboly nepředávají přímo z člověka na člověka – tím se zabrání komolení symbolů a zneužití systému.

Oproti systémům reiki je práce s Shamballou jednodušší. U Shambally nepotřebujete znát žádné symboly, i když jich má v základu 1024. Při zasvěcení jsou vám symboly vloženy přímo do aury. Takže pak už pracujete pouze s energií a s úmyslem. Čistý úmysl je všechno, co u Shambally potřebujete. Nepotřebujete znát symboly potřebné k léčení, protože všechno pro vás dělají energetické bytosti, které tu jsou s vámi, pracují pro vás – a kteří ví nejlíp, co zrovna potřebujete! Je to pro ně jen jakýsi způsob souhlasu, který oni v tu chvíli potřebují a který byste jim sami od sebe nedali.

Zasvěcení do Shambally velmi urychluje náš osobní i duchovní vývoj, počínaje většinou čištěním i na úrovni fyzické, mentální a duchovní.

Následné změny tedy vnímáme u svého těla, svými pocity, i u svého okolí. Zvýšení vibrací často provází i změnu (vlastně zkvalitnění výběru a vztahů) s přáteli. Někteří přátelé a někdy i partneři nám jakoby přestanou rozumět (nerezonují již s námi) a půjdou dále svojí cestou; to je v pořádku. Naše zvýšené vibrace nám přirozeně přitáhne nové přátele, situace, někdy i partnery. Je vhodné s tím počítat a dát k tomu vnitřní souhlas; chápat Celek. Nic není náhoda a děje se to, co se dít má.

shamballa1

Kde se vzala Shamballa 

Asijské tradice hovoří o bájném rajském místě v éterické úrovni Tibetu. Na tomto místě vládne nejvyšší moudrost, absolutní láska, klid a mír. Království Shamballa je legendárním zdrojem vzdělanosti, čistoty, lásky a lidskosti. Na konci 19. století došlo v jednom z tibetských klášterů k nálezu nejstaršího záznamu a popisu Shambally. Místo plné záře, obklopené prstencem velehor, jejichž vrcholky jsou pokryty mlhou, za jejich hradbou se nacházejí budovy a pagody se zlatými střechami, parky protkané rajskými háji, zahradami posetými jezírky. Ve středu této nádhery se tyčí královský palác, celý z drahokamů a plný světla a ohromující záře. Tradice praví o místě, kde přebývají vyspělé duchovní bytosti, nanebevzatí Mistři, Archandělé a další světelné bytosti, reprezentující nejvyšší moudrost lidstva a duchovní vlast, jejich prostřednictvím k nám proudí nejvyšší životní energie a moudrost. Shamballa je zdrojem informací, vědění, síly a léčivých energií. Takto prezentují bájné místo Shamballa legendy a historické záznamy.

Způsoby použití a práce s energií Shamballa:

Při postupném léčení naší bytosti, tj. bez zaměřování se na konkrétní naše téma, můžeme dát buď ruce volně do klína, nebo přikládat ruce do čtyř pozic na hlavě asi po jedné až dvou minutách. Rukama pracujeme raději v auře nežli fyzickým dotekem.

Vzhledem k síle této energie, která nemusí být díky své jemnosti úplně na první pohled patrná, dodržujeme krátký časový úsek léčení, abychom nevyvolali příliš silnou odblokaci hlubokých témat, což je důležité zejména pro citlivější jedince.

Léčebné pozice

Začíná se nad 7. čakrou, kde přiložíme ruce ve vzdálenosti zhruba 20-30 cm dle intuice po dobu přibližně 1 minuty. Pak můžeme přejít k další pozici, kdy ruce přikládáme ze stran hlavy směrem k uším opět cca 1 minutu. Třetí pozicí je zátylek. Pokud pracujeme v auře, tak si mentálně představíme své ruce pod hlavou klienta nebo je podstrčíme pod lehátko, pokud leží. Čtvrtou pozicí je pak 6. čakra, ale tentokrát zepředu nad čelem přijímajícho.

Při dálkovém léčení se na klienta napojíme telepaticky s úmyslem jej léčit. V duchu si představujeme hlavu klienta a rukama můžeme imaginárně provádět léčení úplně stejně jako by byl dotyčný přítomen.

Tato energie je velmi inteligentní, takže si vždy najde sama, co má být léčeno. Pokud máme problém na fyzickém těle a ruce máme v léčebné pozici nad hlavou, můžeme ucítit, jak energie proniká do daného místa ve fyzickém těle, kde je jí potřeba. Řiďme se vždy při léčení intuicí a klidně ruce dejme právě do té polohy, kde cítíme, že je léčivé energie potřeba. Nebo jen poprosme o léčivou energii Shambally a držme ruce na kolenou směrem do naší aury a sami ucítíme, kam začne tato energie směřovat.

Léčení konkrétního tématu

Shamballu je možné použít na řešení konkrétního problému jako například zablokované partnerské vztahy, duchovní postup, přitahování disharmonických energií apod.

Potom postupujeme jako při léčení pomocí Reiki druhého stupně. To znamená, že nasměrujeme energii myšlenkou a poprosíme o léčení toho, co právě potřebujeme. Můžeme s energií nebo přímo s jejímu průvodci komunikovat a přitom si zároveň i uvědomovat bloky řešení daného problému. Tím celý proces pochopitelně uspíšíme a léčení proběhne i s okamžitým uvědoměním. Průvodci se nás snaží k uvědomění vést, tak jim dejme prostor;-)

Složitější témata budeme léčit pochopitelně naněkolikrát. Pokud již máte průpravu léčení pomocí Reiki, tak ve vašich rukou zřetelně ucítíte, kdy ukončit jednotlivou léčebnou seanci. Můžete poprosit o znamení, kterým může být i třeba otevřená srdeční čakra či jiné dohodnuté znamení. Léčení Shamballou je několikanásobně silnější než Reiki, takže i když budete posílat energii do tématu, můžete cítit léčení až na fyzickém těle. Proto používejte tuto energii pouze několik minut. Až si budete jistější v jejím používání, můžete dobu léčení dle potřeby navýšit. Většinou efekt léčení poznáte okamžitě po ukončení léčby a v následujících dnech. Podle toho, jak se budete cítit, budete vědět, jak dlouho se můžete s Shamballou léčit.

Léčení pak necháme doznít v následujících dnech či týdnech. Pokud léčíme i druhé především pomocí Shambally, tak je vhodné si další léčbu a dobu trvání natestovat například přes kyvadlo.

Harmonická práce s energiemi na sobě i pro ostatní

Při práci s jakoukoliv energií je nutné dbát na harmonii v jejím užívání jak pro sebe, tak pro léčeného. Harmonie na úrovni těla, emocí, psychiky je naším pevným základem pro duchovní práci. Jedině tehdy dokážeme harmonicky a krok za krokem právě tak jak je pro nás nejlepší postupovat k propojení s naší duší či duchem. Při duchovní práci se často stane, že můžeme mít pod vlivem krásných vysokých energií tendenci zapomínat na věci našeho denního života, na naše tělo, díky kterému zde na planetě můžeme být a necháme snadno a notně rozkolísat naše emoce a naši psychiku. Může se nám stát, že se zaměříme pouze na jednu oblast našeho života a nic jiného nám nepřijde důležitější než například duchovní pokrok. Pravé umění je ovšem v udržení harmonie našeho bytí na všech úrovních a v naší multidimenzionalitě. I když u nás samozřejmě dochází k výkyvům, tak se vždy vracejme do svého středu a vnímejme nás i náš život z nadhledu, ať se ve všech těch úrovních a dimenzích našeho bytí, které se nám stále více otevírají, neztratíme;-)

Stejnou zodpovědnost potom máme i při léčení druhých, zejména u vysokovibrujících energií je potřebné postupovat v lásce a intuicí vedenou láskou, nikoliv egem, ať už je naším motivem cokoliv. Můžeme například chtít někoho co nejrychleji vyléčit nebo mu pomoci na jeho cestě, ale přitom můžeme léčeného až násilím tlačit někam, kam chceme spíše my nežli on. Každý vývoj a postup má svůj řád a potřebný čas a na nás je s pokorou důvěřovat univerzu, že to ví lépe než my;-) Pokud si nebudete jisti, že přesně cítíte, kdy skončit léčení u sebe nebo u druhého, tak se odevzdejte do Boží vůle pomocí prosby, aby „vše proběhlo v souladu s Boží vůlí, pro nejvyšší dobro vaše či léčeného a pro nejvyšší dobro veškerenstva stvoření tak, aby to bylo pro fyzické bytí v klidu a přijatelné“.

U vysokovibrujících energií dochází k uvolňování i hluboce zanesených bloků a disharmonických energií, proto postupujte u sebe i u ostatních v klidu a neuspěchejte léčebný proces. Není kam spěchat, věřte, že vše proběhne pro vás i pro léčeného právě tak nejlépe jak má.

Všechny bloky a disharmonie odejdou z vašeho těla a z aurických vrstev postupně pryč a v rámci léčení se rozplynou. Toto léčení mohou provázet různé tlaky nebo bolesti (nejčastěji a nejdříve je pocítíme na hlavě), které však postupně opouští naši bytost, takže se jen s důvěrou otevřete proudu léčivé energie. Proces léčení můžete podpořit tím, že si budete opakovat, že necháváte vše, co do vaší bytosti již nepatří a nemusí patřit, odejít a s díky přijměte veškeré zkušenosi, které jste učením nabyli. Toto je velmi účinná podpora léčení a sami ucítíte, jak se léčba urychlí nebo jak náhle odejdou tlaky, které jste mohli vy nebo klient cítit.

Každopádně léčení pomocí Shambally provádíme pouze několik minut a necháme jej doznít v následujících dnech či týdnech. Pokud léčíme především pomocí Shambally, tak je vhodné si další léčbu a dobu trvání natestovat například přes kyvadllo.

f86bfbc809_81825513_o2

Emoce a pocity na duchovní cestě

Emoce a pocity jsou naším vodítkem na naší duchovní cestě, takže je vnímejme a pociťujme, co se nám snaží naše bytost sdělit tou nejpřirozenější formou. Nenechme se jimi strhnout, ale nezanedbávejme je. Emoce jsou naším darem, který nás vede, říkají nám, co se nám líbí a co se nám nelíbí, kam máme jít či nemáme, co máme absolvovat nebo naopak nikoliv. Pokud si nejsme jisti, tak nejlepší cestou je se zeptat našeho srdce, které se v odpovědi rozzáří láskou nebo se naopak sevře. Pokud se sevře, tak se ptejme sebe, co není v harmonii, co se nám to nelíbí a zda-li to nerezonuje s něčím nevyřešeným v nás samotných. Metodou volných asociací a procítěním těch jednotlivých emocí a pocitů se pak můžeme dostat až do netušených hlubin našeho bytí a rozpustit procítěním a přijetím i ty nejskrytější vrstvy bytí. Je zajímavé sledovat na našem fyzickém těle, kde všude toto vše bylo skryto, z jakých orgánů fyzického těla či čaker pak tyto bloky odplouvají a jak se následně vše zaplňuje teplem a energií.

Největším přijetím nás samotných je tedy nevyhýbání se našim citům, emocím, náladám, ať už jsou jakékoliv. Je jedno, jestli zrovna prožíváme radost či smutek, oboje póly jsou stále jedním a tímtéž zdrojem našeho bytí, které nás pouze vede na naší cestě.

Dovolme si prožít sami sebe, tím si dáváme tu největší svobodu. Tím, že vše prožijeme tady a teď, tak se nic tzv. neuloží v našem emočním, mentálním či fyzickém těle. Je zajímavé, kolik tzv. duchovních lidí se velmi intenzivně brání tomu nejpřirozenějšímu, co jsme dostali do vínku jakoby to bylo něco prašivého. Emoce nedokážou prožít a život žijí na mentální úrovni. Nejenom že tím omezují sami sebe, ztrácí tím ale také schopnost empatie-soucitu s druhými a dochází tak k mnoha nepochopením a nedorozuměním. Na fyzickém těle si pak ukládáme všechny informace ze stresů, strachů a dalších emocí, které si „nepřipustíme k tělu“ a na to se nám pak hezky nabalují různé programy a další disharmonie, které nabývají na síle, dokud je nezpracujeme i s tím, kde začly. Proto pokud nejsme zenovým mistrem, který hravě a s lehkostí nechá vše kolem sebe s nadhledem proudit, tak raději připusťme své fyzické lidství a vše, co nám přináší. Díky našemu duchovnímu růstu doufejme najdeme všichni jednou pověstný Buddhův klid, ze kterého nás nic nerozhodíJ
Jsme tvůrci našeho bytí

My sami jsme tvůrci našeho bytí, což znamená, že od počátku do konce jsme zodpovědni za to, co děláme, kde jsme, kam směřujeme.

Toto nevnímejme negativně a nebuďme na sebe naštvaní, protože opravdu naprosto vše je právě tak, jak to má a mělo být. Díky přicházejícím vysokým energiím na planetu Zemi je nám dána možnost si toto vše konečně uvědomit. Vezměme si spíše ten pozitivní náboj této myšlenky a začněme v lásce tvořit a utvářet náš život tak, jak jej chceme pro naše nejvyšší dobro žít. Klíčovým slovem by měla být opět harmonie a láska. To, co v životě chceme, tak také přitahujeme, ať už jsou to tzv. pozitivní či negativní věci, situace a lidé. Stejně tak, pokud se zaměříme jedním směrem v rámci naší komplexní bytosti, tak to budeme přitahovat, protože jsme vyslali signál do vesmíru „tudy jdu, toto chci“. To se opravdu týká jak věcí, situací, tak i lidí. Není přitom nutné to hodnotit jako dobré či špatné, pozitivní či negativní, prostě je to jen to, co jsme si vybrali a kudy se ubíráme a jakou zkušenost svému bytí potřebujeme přinést.

Proto, čím harmoničtěji a vyváženěji se budeme vyvíjet na úrovni těla, emocí, mysli, duše, ducha a tak dále, tím více budeme přitahovat vyvážené, harmonické a celistvé zkušenosti do svého života. Rozvíjejme tedy své fyzické tělo tak, jak nám to nelépe vyhovuje a cítíme to pro nás jako nejlepší; sledujme a projevujme své emoce, city, nálady, ale nenechme se jimi strhnout; neulpívejme na negacích, nemějme ale ani závislost na pozitivním myšlení; pojďme duchovní cestou, ale v propojení těla, duše, ducha atd., protože jsme celistvá a multidimenzionální bytost. Pracujme s energiemi a systémy práce na sobě, ale přinesme svému bytí zkušenost práce s energiemi tzv. vysokovibrujícími energiemi, tak těmi, které vibrují v naší realitě, těmi systémy, které nám dají poznat naší multidimenzionalitu, ale pečují také o naše fyzická 3D těla;-) Pročišťujme svá těla tak, abychom pocítili svou celistvost, ale nezabředněme do čištění z pocitů viny a přesvědčení o své nedokonalosti. Vše jsme si vybrali, abychom procítili a znovu našli svou celistvost. Bez veškerých zkušeností, kterými jsme si prošli a kterými jsme si především chtěli projít, bychom nemohli znovu najít a splynout s jednotou veškerého bytí a přinést univerzu tu ohromující zkušenost života v celé jeho rozmanitosti a šíři.

Važme si toho a přijímejme tedy vše, co nám život přináší s lehkostí, hravostí, moudrostí, porozuměním, pokorou a láskou.

Zdroj: Světlo láska

Kniha Tajomstvo Shambally JAMES REDFIELD

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.