Kategórie
Liečenie

TÁDÉ SVIEČKY

MAGICKÁ – ČAKROVÁ – TÁDÉ SVIEČKA

Už starodávne národy prišli na to, že ak v ceste prúdenia energie vznikne prekážka, táto blokáda nám spôsobuje bolesť. Veľmi sugestívne a uvoľňujúco pôsobia čakrové sviečky – sú to vlastne telové sviečky vo farbách čakier a čierne sviečky na samoliečenie akýchkoľvek deštrukčných vzorcov pôsobiacich vo vnútri tela ale aj mysli. Čakrové sviečky umiestňujeme priamo na miesto centra každej čakry.

Sviečka červenej farby – koreňová čakra

Liečená osoba leží na bruchu , sviečku umiestnime pre kostrčový stavec a zapálime .Tento spôsob je vhodný na odstránenie bolesti pod bruška , zlatej žily , kŕčových žíl .Červenou sviečkou môžeme liečiť aj miesta s nedostatkom energie – tam kde je studená pokožka na ľubovoľnej časti tela .

Sviečka oranžovej farby – hara čakra – pohlavné orgány 

 Z jej mena vyplýva , že cez túto čakru sa dajú liečiť ženské a mužské problémy ako napríklad zápal vaječníkov , prostaty , ale dá sa použiť i na liečenie frigidity a impotencie .V tomto prípade umiestnime sviečku cca 10 cm pod pupkom .

Žltá sviečka – slnečný pletenec – solár plexus ústredná čakra 

Sviečku umiestnime do pupka osobe ležiacej na chrbte , týmto spôsobom zabezpečíme prúdenie energie okolitým orgánom , harmonizuje sa imunitný a nervový  systém . 

 Zelená sviečka  – srdcová čakra

Pacient leží na chrbte , sviečku umiestnime na prsnú kosť . Na tejto čakre prevádzame duševné liečenie vo vzťahu k láske , ale dajú sa liečiť aj príznaky  astmy a alergie .

 Modrá sviečka – hrdelná čakra

Pacient leží na chrbte a sviečku vložíme do priehlbinky pod krkom .Modrá farba pôsobí ukľudňujúco na sympatický nervový systém , napomáha pri liečení uší ,priedušiek a tiež znižuje horúčku .

 Indigo – modrá sviečka – čakra tretieho oka

Pacient leží na chrbte a sviečku umiestnime do stredu čela a zapálime .Tým sa zlepší intuitívnosť , vyjasnieva sa myseľ , činnosť hypofýzy , stratia sa migrénove bolesti hlavy a zápal čelových dutín . 

Biela sviečka – korunná čakra

Liečenie prevádzame buď´ medzi 6 -7  krčným stavcom alebo na čele . Pri krčných stavcoch – najprv si pacient sadne za stôl a hlavu si zloží na ruky ,takto sa stavce roztvoria a možnosť prúdenia energie bude väčšia .

Sviečka čiernej farby – antičakra    

Liečiť môžeme cez tieto plochy – priehlbina nad 1 krčným stavcom , medzi krížovými stavcami  4 -5 a mäkký bod vedľa kolenného kĺbu .V takom prípade sa snažíme o likvidáciu pocitu strachu .Používanie pri uhranutí , zlorečení a podobné .

 

TÁDÉ sviečky – ušné 

 Dlhoročné skúsenosti prírodných liečiteľov použili na sviečky TÁDÉ -Základnou látkou je plátno , ktoré ponorili do včelieho vosku ,ktorý znižuje zápal a predlžuje dobu horenia s čím sa zlepšuje účinok .Kurkuma pochádza z Indie , ktorá sa používa na zníženie zápalu a tým sa stáva sviečka TÁDÉ jedinečnou .Pri používaní sviečok TÁDÉ sa uvoľňujú energické bloky v tele a tým sa začne samoliečebný proces v organizme a uvoľní vnútornú liečebnú energiu , ktorá bola dotiaľ zablokovaná  .Ľudské telo je aj z fyziologického pohľadu komplexom . Keď´ sa naruší harmonická jednota tela a duše , v krátkom čase treba rátať s prejavením choroby.V chorom orgáne sa zriedka ozve poplašný zvonček včas a jednoznačne .Často dlhé roky znepríjemňujú kvalitu života rôzne sťažnosti a naviac tak , že príčinu – následok ani lekári nevedia určiť .

TÁDÉ – sviečky s včelím voskom

Pôvod sviečky:

Starodávne národy prišli na to, že ak v ceste prúdenia energie vznikne prekážka, táto blokáda nám spôsobuje bolesť. Sviečka pomôže k uvoľneniu a obnoveniu toku energie. Sviečky kedysi vyrábali z kôry alebo z tých liečivých rastlín, ktoré tlmia bolesť. Neskoršie prišli na to, že ak textilnú sviečku ponoria do včelieho vosku, horenie bude oveľa pomalšie a rovnomernejšie a aj účinok bude väčší.
Pri konečnom vytvarovaní sviečky TÁDÉ boli využité viacročné skúsenosti známych ľudových liečiteľov. Sviečky TÁDÉ sú vyrobené ručne a sú nositeľmi veľkého množstva bioenergie.

Sviečka TÁDÉ® je vyrobená z bavlny, včelieho vosku/pre alergikov je v ponuke miesto včelieho vosku parafín/, kurkumi a esenciálnych olejov.
Dĺžka sviečky je 23 cm a to zabezpečuje optimálny čas horenia.
Lievikovito zavinuté plátno namočené do včelieho vosku umožňujúce vytvorenie komínového efektu. Teplo vytvorené horením sviečky zmäkčuje nahromadený aj zaschnutý maz a vytvorený komínový efekt ho vysaje. Sviečka tým uvoľní vzniknutý blok v organizme.


 

Princíp fungovania: Sviečku zapálime na hornom, širšom okraji a priložíme na postihnuté miesto. Teplo zmäkčuje nahromadené usadeniny, pozitívne ovplyvňuje prípadné zablokované toky energie, obnoví sa prúdenie tekutín medzi bunkami. Cez rozšírené póry kože sa dostanú do zablokovaných tokov výťažky liečivých rastlín a esenciálne oleje. Podtlak vytiahne rozpustené usadeniny a hnisavý odpad z tela na stenu sviečky.
Sviečka TÁDÉ® sa dá aplikovať doma buď v uchu, alebo na rôznych častiach tela. Pri aplikácii sa odporúča vykonať aj psychickú očistu, lebo vznik choroby spôsobujú citové kŕče, nedostatok lásky a z toho vyplývajúce depresie. Pomocou TÁDÉ biosviečky môžeme z organizmu odstrániť negatívne bloky, uvoľniť cestu vyplaveniu nahromadených škodlivých látok a tým dospieť aj k očiste ducha. Liečiť môžeme aplikáciou fantázie, s tzv. autosugesciou, sebavýchovou, samoliečbou.
Keďže choroby majú najčastejšie psychický pôvod, tak vyliečením psyché, sa aj organizmus zregeneruje. Veľa prípadov dokazuje, že pacienti aj so smrteľnou chorobou v dôsledku naturálnej medicíny, so svojou duševnou silou, vôľou žiť napomohli svojmu úplnému uzdraveniu.
Použitie sviečky nenahradí lekársku liečbu, poradenstvo! Aplikácia sviečok na akupunktúrne body sa odporúča ne laikom alebo osobám poznajúcim indikácie a kontraindikácie jednotlivých akupunktúrnych bodov.

 Zdroje:    http://www.regeneracnecentrum.sk/index.php?menu=1329

                  http://www.taraezoterika.com/home/svieckovanie.html

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.