Kategórie
Energia

Energetický krúžok hrudný – očistný…

V tele nám prebieha akýsi energetický okruh, ktorý zásobuje naše orgýny a udržiava ich v aktívnej činnosti. V predošlom článku o som písala o energetickom krúžku panvovom a teraz pridávam ďalší krúžok hrudný.

Prípravná fáza – presun

Aby sme mohli začať očistu ďalších piatich bodov v prvých piatich zbytočne dlho, prevedieme veľmi rýchly presun.
Definujte pokyn k presunu do bodu č. 6. medzi lopatkového  cez body 1-5 nasledujúcim spôsobom:

  • otváram bod pupka
  • presúvame energiu do bodu pod brušku
  • presúvame energiu do bodu hrádze
  • presúvame energiu do bodu kostrče
  • presúvame energiu do bodu obličiek
  • presúvame energiu do bodu medzi lopatkového – v tomto
    bode začnite očistu. Dôležité je si precítiť energiu pri premiestňovaní.

Nenechajte sa prekvapiť či dokonca zaskočiť voľným pohybom energie z bodu do bodu v prípravnej fáze. Uvoľnené body sú vynikajúcimi prečerpávacím stanicami, a tak sa dostanete do požadovaného bodu rýchlo a bezpečne.

Energetický krúžok hrudný( energetický krúžok hrudný …viď. obrázok)

Ak ste uskutočnili prípravné fázu presunu cez prvú päticu bodov, môžete začať uvoľňovať už päticu druhú!

6. bod – medzi lopatkový

Ide o šiesty energický bod po bode obličiek a druhý energetický krúžok – hrudný očistný ním aj začína. Vydajte príkaz „Čistím a uvoľňujem medzi lopatkový bod!“, počkajte si na príslušné prejavy a vyvolané účinky v tejto oblasti. Neskúmajte svoje pocity dlho, unaví vás to a potom sa vám už nebude chcieť ani cvičiť. Ak sa účinky už raz ozvú, vydajte pokyn k presunu energie do bodu siedmeho krčného stavca.

7. bod – siedmy krčný stavec

Dajte pokyn „Čistím a uvoľňujem bod siedmeho krčného stavca!“ Vyčkajte na príslušné energetické prejavy a vydajte sa ďalej cez telo do bodu krčnej jamky pokynom prestupujú do krčnej jamky. Po bode 7 pokračujeme bodom 13, ak chceme urobiť celý hrudník.

13.bod krčná jamka

Očistite ju pokynom „Čistím a uvoľňujem bod krčnej jamky!“ Uvedomte si, čo cítite, a pokračujte ďalej. 13. bod krčnej jamky je  tiež sídlo štítnej žľazy. Presuňte sa do bodu medzi prsného. 

14.bod medzi prsný

Presúvame sa do bodu medzi prsného a prečistite ho pokynom „Čistím a uvoľňujem bod medzi prsný!“ Z bodu medzi prsného klesne do bodu žalúdka

 15.bod žalúdka

S patričným pokynom na prečistenie chvíľu počkajte. Uvoľnite sa , predýchajte a zadajte pokyn „Čistím a uvoľňujem bod medzi prsný!“  V 15. bode žalúdka  je aj  solar plexus. Do pupku už trafíte ľahko, a tak ho aj prečistíte, pretože to nebude prvýkrát. V bode pupka skončíte pokynom koniec cvičenia, ak už ďalej nepokračuje. Pokyn k prestupu do bodu obličiek vydáte len v prípade, že chcete urobiť ešte jedno koliesko. Záleží len na vás, koľkokrát si čistiaci krúžok hrudný hodláte obehnúť.
Poznámka: Neponáhľajte a v jednotlivých bodoch niekoľko minút zostaňte!

Bod pupka je východiskovým a súčasne koncovým bodom, do ktorého energiu presuniete.

Pokračovanie Energetický krúžok hlavy – očistný

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.