Kategórie
Liečenie

Nájdenie príčiny ochorenia prináša uzdravenie…

Jestliže člověk nepozná příčinu své nemoci, přesune ji jen na jiný orgán, na osud, na svoji psychiku, popřípadě nemoc přejde do jeho budoucího života nebo ji předá svým dětem. Člověk nemůže vyléčit svoji nemoc bez duchovní proměny. Jak bychom měli postupovat?

1. Udělejte si analýzu života svých rodičů. Pokuste si zjistit programy, jež vám mohli předat. To snadno
určíte podle jejich charakteru, práce, kterou vykonali (vykonávají), a osudu. Přibližně totéž se stane i vám.

2. Hlavní pozornost věnujte životu svých příbuzných, zaměřte se na to, za jakých okolností zemřeli.

3. Podívejte se, jak žili (žijí) vaši rodiče, jaký byl jejich vzájemný vztah, jaký měli (mají) vztah k dětem (k vám) a k ostatním lidem.

4. Vzpomeňte si, zda ve vaší rodině nezemřelo dítě, pokud ano, jak k tomu došlo; zaměřte se na to, zda
ve vaší rodině neproběhl potrat, pokud ano, za jakých podmínek a jaké k němu byly důvody.

5. Uvědomte si, zda vaši rodiče byli (jsou) věřící, jaký byl jejich život z mravního hlediska, o čem vám vyprávěli a jaké bylo (je) jejich myšlení.

6. Udělejte si analýzu svého vlastního života. Najděte události, které se uskutečnily nezávisle na vaší vůli a vy jste je nemohli nijak ovlivnit. (Budete-li analyzovat vývoj situace, můžete najít různé způsoby jejího řešení. Všechno probíhalo pomalu a netečně do chvíle, kdy jste se definitivně rozhodli. Rozhodnutí jste mohli udělat nevědomě, pasivně. Ale uskutečnilo se.) Podívejte se na silné a slabé stránky vašeho charakteru.

Které rysy vašeho charakteru vám v životě pomohly, abyste získali sebedůvěru a abyste byli spokojení? Které rysy měly opačný účinek, to znamená, které se staly překážkou ve vašem životě, oslabily vás a kvůli nim jste se stali závislými?

Odpovězte si na následující otázku – co chcete od života? Co vás v životě znepokojuje, dráždí, rozčiluje? Podrobněji se zaměřte na to, čím a jak začínají vaše obavy, podráždění, urážlivost. Pozorujte sami sebe na samém počátku negativní situace a snažte se ji nahradit pozitivním myšlením. Zvláštní pozornost věnujte tomu, jakým způsobem reagujete na vzniklou situaci. Tím zjistíte, jak silné jsou vaše nevědomé programy agrese, zlosti a kolik lásky ve vás je.

Určete si, která ze šesti pohnutek (sebezáchova, zachování rodu, vůdcovství, svoboda, spravedlnost, tvorba) je u vás nejvíce vyjádřená a zpracovaná.

Na otázku, zda jste se odklonili od vesmíru, vám dá odpověď jednoduchý test, a sice, když si do náručí vezmete dítě.

Děti nechtějí být u člověka, který odnímá energii, který je z energetického hlediska slabý, jehož vědomí je plné agrese a jenž není dobrý člověk. Energetické struktury dítěte nejsou chráněny, a proto je jeho energie snadno dostupná. Zato jeho intuice je velká. Nechce-li být u takového člověka, začne plakat.

7. Vzpomeňte si, jaké nemoci jste od svého narození prodělali. Nezapomeňte se zeptat, jaký byl váš porod a okolnosti sním spojené.

Napište si na papír všechny svoje slabé stránky a problémy a začněte okamžitě pracovat.

  • Za prvé si odpovězte na otázku: co očekáváte od života? Začněte měnit své zvyky. Nejdříve se snažte o to, abyste se zbavili rušivých a špatných zvyků.
  • Dále se zaměřte na komunikaci a kontakty a usilujte o změnu vztahů k ostatním lidem, přírodě, událostem.
  • Buďte trpělivější, jemnější, vnímavější a chápavější.
  • Předávejte lásku blízkým lidem, omluvte své nepřátele a odpusťte jim.
  • A nezapomeňte na nejdůležitější věc: vnímejte, jak kolem vás proudí život a láska velkého organizmu – vesmíru. Odpovídejte mu stejným způsobem.
  • Ve všem, co děláte, usilujte o jednotu a spravedlnost života. Fyzicky vnímejte tuto lásku a reagujte stejným citem.

Životní zkoušky a nemoci se rozplynou jako černé mraky a znovu zasvítí slunce. Nechtějte být za každou cenu středem pozornosti. Čestný a spravedlivý život vám dá všechno, co si zasloužíte. Snažte se o to,  abyste v průběhu svého života dostali, a hlavně pocítili  největší odměnu – radost a štěstí.

Z knihy  Uzdravení karmy  Malachov Gennadij P.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.