Kategórie
Info okienko

Meditačné CD “Kráľovná”

kralovna5
Autor: Marta Mešková

Žijeme v dobe, ktorá nám umožňuje duchovne sa rozvíjať, pracovať na sebe a lepšie pochopiť svoje vnútro…duševnú rovinu. Máme prístup k množstvu informácii, techník a spôsobov ako zlepšiť svoj život, nájsť cestu k sebe a odstrániť obmedzenia, bloky a hlavne vylepšiť naše vzťahy, ktoré sú spletené minulosťou bytia a majú nás veľa naučiť prostredníctvom lekcíí a zrkadiel, ktoré sa nám ukazujú.

 

Martu Meškovú poznám už roky a sme si dosť blízke v mnoha smeroch. Robí duchovné semináre, liečenia, energetické cvičenia a má mnoho ďalších aktivít, ktoré pomáhajú iným nájsť seba samého. Považujem ju za duchovného mentora a myslím si, že k tomuto aj smeruje. 😀

kralovna7
Autor: Marta Mešková

Marta pripravuje vydanie meditácie „KRÁĽOVNÁ“ na CD, ktoré by malo byť dostupné v blízkom čase. Podstatou meditácie je očista a odstránenie energetických blokov na úrovni archetypov milenky, manželky, matky, sestry a priateľky. Zrušenie starých zmlúv a uzatvorenie novej zmluvy bytia v požehnanej JA prítomnosti.

Bližšie informácie vám poskytne priamo Marta na maile marta.meskova@gmail.com  alebo na FB.

37 replies on “Meditačné CD “Kráľovná””

Konkrétne ten archetyp milenky by možno trošku aj mňa zaujímal 🙂

A ozaj, anitraM – Martina, nejako mi tu zmizol (neviem ho nájsť) ten článok, že odkiaľ vraj pochádzajú deti, čo sme pod ním trošku debatovali, nevieš náhodou o tom niečo? 🙂

Páči sa mi

Arcehtyp milenky..ide o akýsi pravzor…obraz ženy, ktorá dokáže v sebe oslobodiť seba samú, aby sa stala nespútanou, zmyselnou ženou, ktorá vníma svoju sexulitu, vášeň, túžbu a vie ju aj partnerovi ododvzdať. Veľa žien nepozná silu orgazmu, sex vnímajú ako povinnosť a nevedia si ho vychutnať…nesú v sebe staré presvedčenia, že sex je niečo špinavé, neslušné a blokujú sa predsudkami spoločnosti, rodiny a dogiem….atď. . Robia sa rôzne semináre, aby ženy našli svoju ženskosť a fungovali aj na tejto rovine, lebo dosť nás ovláda mužská energia v nás a ženská je potlačená a to už nie je žena…ale generál. 😀

A druhá časť komentu…zrušila som článok, lebo komentáre úplne odbočili od toho, čoho sa článok týkal. Vy s Radom nenájdete spoločnú cestu a takto by ste sa tu stále len doberali a každý si hájil svoju pravdu.

Takže moje rozhodnutie bolo bolo zrušiť článok.

Páči sa mi

“aby sa stala nespútanou, zmyselnou ženou…” – Áno, tušil som, že je to niečo takého, a asi takmer všetci muži (vrátane mňa) aj presne po takých ženách túžia, také sa im najviac páčia. Sexualita je prirodzená súčasť ženy, je chyba hanbiť sa za to. S týmto teda plne súhlasím 😉

No a áno, s Radkom sa asi moc nezhodneme. Navyše som katolík a On zjavne moju Cirkev príliš neobľubuje :), A keď už to spomínam, Katolícka Cirkev je dávno úplne inde než si veľa ľudí myslí, nie je ani puritánska, ani nič takého, sex – sexualita je dar od Boha, preto už z tej podstaty nemôže byť na ňom nič nečistého, nájdu sa však ľudia, čo si myslia, že Cirkev vraj považuje sexualitu za nejakú negatívnu vec, preto dám tu aspoň pár krátkych citátov z Katechizmu YOUCAT, aby bolo vidieť čo naozaj učí Cirkev o sexe:

– “Čo znamená, že človek je sexuálna bytosť?
Boh stvoril človeka ako muža a ženu. … Stvoril ich s erotickými vášňami a so schopnosťou zakúšať rozkoš.”

– “Telo a erotická radosť má v kresťanstve veľmi dôležité postavenie. Podľa kresťanstva je hmota dobrá…”

– “Erotickú príťažlivosť muža a ženy stvoril Boh, a preto je dobrá.”

– “Kresťanstvo sa stavia na odpor každému, kto by chcel tvrdiť, že sexualita je niečo zlé.”

– “Čistotu si nesmieme zamieňať s prudérnosťou.”

Takže asi nie len ja, ale rovnako i moja Cirkev nebudeme mať najmenšie námietky aby sa ženy otvárali svojej sexualite a naučili sa vnímať tu svoju sexualitu ako veľké pozitívum a krásny Boží dar.

Ahoj

Páči sa mi

Ahoj Peťko……..a to si kde vyhrabal a preonačil? Katolíci sú nesmierne prudérny a nechci mi nahovoriť , že sa za pár dní to zmenili……nuž pekne ti to v hlave žblnká, hmmmm pardón to nie je hlava 🙂 ……. ja som tiež katolík a vychovaný v dvoch smeroch od pátra Babína , ktorý sa potuloval po komunistických lágroch – sedel spolu s Husákom a na druhe strane až katolíckym maniakom biskupom Tóthom…….. páter Babinko bola veselá kopa (ak by som ho mal k niekomu prirovnať , tak k mníške zo žandárov v San Tropéz a aj tak katastrofálne šoféroval a pri ňom sa naozaj všetci modlili a ten vtip je pravdivý……..no pri ňom mal človek pocit radosti a nekonečnej slobody…….

………….. , komanči mu po amnestiti v 60tych rokoch dovolili robiť duchovného v blázinci…..) , rád so mnou debatil a odpovedal mi na moje záludne detské otázky a vždy sa nezabudol opýtať : ” a odkiaľ si na to prišiel???” …….no biskup Tóth bol teatrálny despota!!! Kto chcel miništrovať , musel stáť ako socha celú omšu so zopnutými rukami, nedať znať nejaký pocit a ak potom to už boli litánie v sakristii. o pekle ……….len naháňanie pocitu viny a strachy nad večným ohňom………a ja som mu na ne sral a vieš čo mi poprial , keď som si vybral vojenskú školu , lebo odbor ktorý som chcel robiť , by som s mojim kádrovým posudkom nemohol nikdy robiť a mamina preplakala tri mesiace a podpis rodičov som dostal ako Vianočný darček , tak tento “SPRAVODLIVÝ” mi poprial , keďže som sa chystal k letectvu , tak nech vyletím zo všetkých skúšok………úžasný posol DOBRA a LÁSKY……….pýtam sa odkiaľ asi ŠTB vedela , že sa so mnou často bavil a nevynechal jedinú príležitosť , keď som bol doma , aby podebatil a po každej návšteve domova som mal kádrové pohovory a to ešte vtedy drony neboli……..


……….otec išiel namiesto Stavby -Z ( to bola za komančov stavba v prospech vybavenosti obce a práca bola zadarmo ) na opravu kostola a nakoniec sa s milím farárkom a prestal baviť, prestal chodiť do kostola , u komančov mal zle (dal facku predsedovi MNV , opľul mu čiapku a poskákal po nej pred svedkami v krčme…..prúser………brácho nemohol študovať i napriek tomu , že tatko chodil stavať chaty politickej špičke SSR – Slovenskej socialistickej republiky….., že nešiel na stavbu – Z a u farára bol prúser, že ja idem na vojenskú školu namiesto za farára , lebo on vedel , že viem ……už vtedy som mal billiu v malíčku , ale katechizmom som opovrhoval a brácho hrál v metalovej kapele a na kostol sral a metal sral i komančov)………..ale čo robiť inak , keď človek denno denne vidí ako rímsky denno denne klamú … len čo prídeš do kostola ,už ti trepú aký si vinný…………… prd makový , ich čierne zadky sú vinné už len za to , že robia z ľudí otrokov. …

……čo sa od tých časov zmenilo???
………. som hlboko veriaci v Boha a nikomu z týchto prudércov a čiernych ohavníkov neželám to čo sa im udeje , keď zočia OTCA…… aký budú MIMO , keď UVIDIA AKO POCHYBOVALI????……..OTEC nechce OTROKOV a väzňov…….. úplne celé zle! ……… a nemyslite si mám kopu priateľov i ortodoxných katolíkoch a napríklad mojím snom je si podebatiť s p.Sucháňom ……..no vždy sa radi stretneme a odovzdáme jeden druhému to dobré ( čochvíľa sa má stretnúť s priateľom ,čo síce nie je kňaz , no má výnimku na podávanie eucharistie a je to veľmi dobrý človek, ďalší priateľ je kostolník no chová sa normálne………hovorili ste mi o tom , že odsudzujem vieru , no práve touto vetou som začínal so slovami , že nie je dôležité v čo veríme či vo Veľrybu Grónsku………… , ale to ako konáme. a čo žijeme……pletiete si vieru v Rím s vierou v Boha a Raj……….. Bol som milý Peter na prahu Božom ,…………..ouala…………..a žiadne ohne pekelné a žiadne stresy………..SÚD BOL , to hej , ale ja SOM si sám bol sudcom a BOH mi bol paradoxne obhajcom………..a tipnite si kto je ŽALOBCA??? (žeby SATAN)………….Peter tieto slová Vám nehovorím aby som Vás urážal i keď Vy to beriete , akoby som Vás súdil (lebo každým mojím slovom súdite mňa), pritom si sám chrochtáte v nezdravej sexualite a v jej vo vás nenaplnenosti ………prečo si to nepriznáte sám pred sebou a prestanete sa hrať pred svetom (lebo svetu je to jedno , iba jedinec si zakladá na tom ,čo si svet o ňom myslí) , iba vtedy ak príjme vaša Duša Vaše Ego ( EGOje divný výraz a mnohý sa s ním oháňajú , ale je to iba vyjadrenie pocitov tela v hmote voči Duši a v gréčtine znamená JA)……………pokoj ……..klud a rozvahu ………….vždy je všetko inak a Božký princíp je v jednoduchosti…………..neberte si nič z tohto OSOBNE (skúste však tomu čo hovoríte SRDCE DAŤ PRIESTOR A POČÚVAŤ HO …………..nemusíte počúvať svojho vtáka i keď Máj lásky čas , čo ja viem …………..

………..Peter , len keď budeš poznať v sebe to DOBRÉ a ZLÉ , až potom pochopíš svoju cestu a svoj zmysel života , len potom začneš úzku i náročnú cestu…………..viem výchova a stereotypy robia svoje……….

….no ak si si toto všetko prečítal a pozrel tie podobenstvá , ktoré som ti k mojim slovám prilepil a precítil vibráciu ktorú som dal do hudby , lebo hudba je jedno hmotná základná vibrácia……………, tak sa pokús pozrieť záverečné videjko do konca a mne je ľúto a pritom sa teším, že najstaršia rockerka o okolí tohoto roku odišla k OTCOVI……….

…………želám Vám mnoho dní , aby ste neprišli slepý k pravdea pochopili sa…….. i nech sa vám darí. R

Páči sa mi

Ahoj, Radko, tvoj citát: “Ahoj Peťko……..a to si kde vyhrabal a preonačil? Katolíci sú nesmierne prudérny…”

Nuž, vyhrabal som to z Katechizmu YOUCAT, schválený pápežom Benediktom XVI., tento katechizmus nájdeš aj na nete, kde sa dá stiahnuť. Je akurát fakt, že je to prakticky asi ten najnovší katechizmus, čo zatiaľ oficiálna Cirkev vydala. A myslím, že som tam nič nepreonačil, sú to citáty.

Je lepšie si všímať to, čo Cirkev naozaj učí, než to, čo vravia starí ujovia, často je to veľký rozdiel. Mám toho dosť prečítané, myslím, že by si sa ešte veľa čudoval, čo všetko hovorí Cirkev. Dnes práve veľa ľudí nadáva na cirkev za to, že je liberálna, málo prísna. Choď len mrknúť na stránky tzv. tradicionalistov, tam furt kvôli tomu na tú Cirkev nadávajú. Hoci výnimočne aj ja im dám za pravdu, že cirkev to so svojou liberálnosťou už možno trošku aj preháňa.

Hovoríš že katolíci sú prudérni, no, ako ktorí, niektorí áno, poznám však i veľa takých, čo sú na môj vkus až príliš liberálni.

A tvojej negatívnej skúsenosti s tým klerikom je mi ľúto, ale spomeň si, ako Ježiš mal len 12 apoštolov, a aj tam sa našiel jeden zlý – Judáš. Cirkev má kňazov desiatky tisíc, je teda pochopiteľné, že medzi nimi bude aj dosť všelijakých “Judášov” a iných čudákov. Ja sám ale mám s kňazmi skúsenosti zatiaľ len výborné, všetkých, ktorých som mal možnosť spoznať, boli nesmierne milí a láskaví ľudia.

A že si na svojom súde nevidel ohne, to je dobre, no iní ľudia, ľudia výrazne zlí, a čo mali podobný zážitok, vraj videli aj to. Aj také máme svedectvá. Ale ako sa zdá, na podobné diskusie by sme si mali asi nájsť iný priestor, možno nejaké slobodné fórum, alebo cez email. Bolo by to zjavne aj na dlho. Takže končím.

Inak pobavil som sa ako si spomínal toho pátra Babinka a Saint Tropéz, hneď som mal pred očami tú mníšku čo tam tak šoférovala. 😀 Paráda, ten film patrí medzi moje obľúbené.

Maj sa pekne

Páči sa mi

P.S: ………..a zasa ten mongolsko – indický dialekt a 2x som prilepil videjko Máj namiesto

(asi každý slovák textu v ruštine porozumie a ak nie všetky texty sú na stránke karaoke texty.) …………..Maťka prečo ma súdiš a i ty Peťo a už dopredu viete , že si neporozumieme……….ako to viete? robíte pre tv8? 🙂 )
………..súdite , tak ako som ja súdil vo svojich písmenkách , ale pokúsme sa aspoň raz za deň tak nekonať a bude fajn………………..moja obľúbená trilogiy

Maškaráda, Maškaráda
Popadni svou masku a nepřijď pozdě
Jdi pryč, jdi pryč dobře namaskovaný
Teplo a horečka ve vzduchu dnešní noci
Potkat ostatní v obchodě
Klepat na dveře ostatních lidí
Koledu, nebo si budeš muset vybrat
Malí duchové dělají hodně hluku
Ale dej si pozor, dej si pozor
Pozorně poslouchej a starej se
V ulicích na Halloween
Se něco děje
Není žádná cesta k úniku, neznámá síla
V ulicích na Halloween povstávají duše
Vyber si, je to peklo, nebo ráj?
Aah, je to Halloween
Aah, je to Halloween
Oh, dnes v noci, dnes v noci, dnes v noci
Já jsem ten v rukách osudu
Teď se rozhodni
Spasit nebo zotročit
Ukážu ti vášeň a slávu
On je had
Dám ti sílu a hojnost
Je uplatitel (lepší výraz mě nenapadl) člověka
Zachraň mě od zla
Dej mi sílu pokračovat
Budu bojovat pro celé lidstvo
Vysvobození a klid mysli
Aah, je to Halloween
Aah, je to Halloween
Donuť lidi potřást rukou ostatních
A naplň jejich srdce pravdou
Dostihni svou mysl
jako věštbu oh oh
Vezmi si na sebe brnění
roztrhané po bojích
Drž svůj meč
Opouštíš světlo
A připrav se
Na pány temna
Pozorují tvoji cestu
Tak buď opatrný, tichý a naslouchej
Slyšíš je šeptat
V korunách stromů
Víříš kolem
Ale tvé oči nesouhlasí
Budeš na chomáčích
pochybení tvé stezky
Nemůžeš zlomit kletbu
Bez toho aniž bys jim vzal jejich hněv
Dej si pozor na moře
nenávisti a hříchu
My všichni lidé
jsme zapoměli na to, čím jsme byli
Naše jediná naděje je tvoje vítězství
Zabij toho Satana, který nás nenechá být
Naše jediná naděje je tvoje vítězství
Zabij toho Satana, který nás nenechá být
Jsi strážcem sedmi klíčů
Které uzamykají sedm moří
A prorok vizí
řekl před tím, než oslepl
Skryj se před démony
a zachraň lidstvo
Nebo svět ve kterém všichni žijeme
bude brzy prodán
Trůn zla
zaplacen Luciferovým zlatem
Trůn zla
zaplacen Luciferovým zlatem
Můžeš cítit studený pot
prchající dolů po tvém krku
A trpaslíci falešnosti
hází bahno na tvoje záda
Provázený kouzly
z ruk starého proroka
Trpíš bolestí
Pouze ocel může přetrvat
Zůstaň na dobré cestě
A následuj znamení
Naplň své vlastní sliby
A udělej to, co je předpovězeno
Sedm moří je daleko
Umístěny v údolí prachu, tepla a kolébání
Sedm moří je daleko
Umístěny v údolí prachu, tepla a kolébání
Jsi strážcem sedmi klíčů
Které uzamykají sedm moří
A prorok vizí
řekl před tím, než oslepl
Skryj se před démony
A zachraň lidstvo
Nebo svět ve kterém všichni žijeme
Bude brzy prodán
trůnu zla
zaplacen Luciferovým zlatem
Trůnu zla
zaplacen Luciferovým zlatem
Jsi strážcem sedmi klíčů
které uzamykají sedm moří
A prorok vizí
řekl před tím, než oslepl
Skryj se před démony
a zachraň lidstvo
Nebo svět ve kterém všichni žijeme
Bude brzy prodán
trůnu zla
zaplaceným Luciferovým zlatem
trůnu zla
zaplaceným Luciferovým zlatem
Nebylo by hezké
Loupit vlastníma očima
Cokoliv je tu pro tebe
Nech mě tady
Jen mi řekni, že se nestaráš
Jen řekni, že mi zaplatíš v posmrtném životě
Jakkoliv bude cena vysoká
Znám tvá tajemství, znám je všechny
Znám tvá tajemství, viděl jsem je
schovaná bez světla
Jsem tvá nemoc
kouše tě za tvé lži
Nezkoušej mně zabít
nemůžu zemřít a myslím, že to víš
Ty a já budeme ve vysokém nebi a hlubokém pekle
Bratře, osvoboď mně
Otče, představ mě bratrovia věř mi, vnímej mě
Čas bude spuštěn
Kolo ukážeme, nebo zpomalíme
Čas bude časem radosti, který si užijeme
Řekni, že chceš žít věčně a bezduše
Jednoho dne řekneš, že posloucháš
A já ukážu, já ukážu
Já ukážu tvou říši zlata
A já ukážu, já ukážu
Já ti ukážu přítele i nepřítele
Nebylo by hezké
panovat a rozhodovat
Cokoliv tě tu přitahuje
bude ti dávat díky
Nech mě tu být
Jen řekni, že chceš sdílet
Sílu, nikdo nebude chtít vydržet
Jen být mou lidskou rukou
Znám tvá tajemství, znám je všechny
Ukážu, ukážu
Ukážu tvou říši zlata
A ukážu, ukážu
Ukážu tvého přítele i nepřítele
Aah aah aah aah aah aah
Aah aah aah aah aah
aah aah aah aah aah
Aah aah aah aah aah aah
aah aah aah aah aah
Aah aah aah aah aah
Nevěř nám nebo nás oklamej
Žádné iluze, popravy
odcizení,odstranění,chaos, zproštění obvinění
Žádní věřící, všichni podvodníci
Žádné iluze, popravy
odcizení,odstranění,chaos, zproštění obvinění
Žádní věřící, všichni podvodníci
Žádné iluze, popravy
Jsme králové na tisíc let
Jsme králové na milion let
Jsme jediní, kdo přinese touhu
vázat jejich chamtivost a strach
Jsme králové padlých mužů
Jsme strážci zatracených
Převracující naději v posedlost, jsme králové
jsme králové na tisíc let…………..

…………..umrie snáď niekto inak ako podľa seba………………….R.

Páči sa mi

nesúdim..ale vidím ako reagujete na seba, neviete prijať vlastné pravdy..názory…preto som vymazala článok , kde ste viedli túto debatu a vidím, že to zase pokračuje…

Páči sa mi

……a máme mať gule ,tak pre čo nie takéto

Nechci číst mezi řádky
Já vím co je dobré, Já vím co je v pořádku
Vím po čem se cítím tak akorát
Nechci nekonečné boje

A já vím – Co je správné
Já vím co je správné
A já vím – Co je špatné
Já vím co je špatné

Dám co dostanu (jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá)
Dám co dostanu

Vím kdy sklonit hlavu
Znám odpovědi nejlépe nevyřčené
A žádný dekret mi neukáže
Další cestu jak být sám sebou

A já vím – Co je správné
Já vím co je správné
A já vím – Co je špatné
Já vím co je špatné

Dám co dostanu
Dám co dostanu
Dám co dostanu
Dám co dostanu

Já vím jak přejít ulici
Dokonce vím jak na “koledu nebo rošťárnu”
Já vím co je správné – Já vím co je špatné
Uděláš líp když budeš poslouchat nebo jsi skončil

Vím že nikdo není stejný jako já
Jsem vyjímečný – Musím být
To je způsob – Jak být opravdový
Jediný způsob jak to tak cítit

A já vím – Co je správné
Já vím co je správné
A já vím – Co je špatné

Dám co dostanu
Dám co dostanu
Dám co dostanu
Dám co dostanu

Páči sa mi

……..konaj ako myslíš , ale občas boj vyzerá ako pozvanie k stolu a je to tvoj blog a rešpektujem čo na ňom robíš……..neprotestujem , ale ak niekto tasí meč po prímerí asi je INÝ? Či ? Já házim svuj klobouk vdál……….. R.

Páči sa mi


……..vždycky hovorím “ak Pán Boh dá i motyka vystrelí”
…….konečne sme sa počuli a komunikujeme normálne. Neskutočne si ma potešil Peťo……….ďakujem………… i ja si myslím a napísal som to i Maťke , že to ako sa chováš je tvoja cesta , prechádzaš zo širokej a vydláždenej CESTE na úzku a náročnú…………už som hodil klobúk do vesmíru ako Baron Prášil…..ale nebolo to márne………nie nadarmo ma k tebe OTEC zavolal……..pátraš……….konfrontuješ……a máš pravdu ,táto debata je na dlho…….čo som hovoril o tom veľmi dobrom priateľovi čo má výnimku na eucharistiu…..zomiera……..je to nádherná dušička……..ON mi veľmi pomohol, keď pre mňa život nemal zmysel………….keď sa mi úplne zmenil Svet a chcel som zomrieť na jednom krásnom pútnom mieste , bál som sa , že stratím svoje deti , že som urobil chybu a proste celé zle…………..chcel som odísť na iný Svet………………. k OTCOVI Nebeskému……. , tam kde mi bolo krásne, kde nebol tento hore zipsom Svet………………………a nakoniec sa paradoxne stretávame na tomto mieste zjavenia a debatíme o Bohu , viere, či Smrti…rád by som si pokecal , no mám stále častejšie negatívne odozvy…………….komunikácia cez písmenká je náročná a ak sa tak rozhodnem , dám vedieť cez Maťku ak bude súhlasiť ??? Aby ti preposlala môj mail………….urobil si mi radosť a teším sa o to viac , lebo až tak nemrzlo a bude úroda……….a hlavne toho , že sme vynechali klasický western

…..pripadáš mi ako kňaz či katechét? (či obyčajný moralista 🙂 )
Tak dakedy do písania , či počutia , či vedenia……………Maj sa fajn a nech sa darí………….R

………..ale dnešný Svet je plný energie a pokorovania obmedzení…………..


……….AHOJ

Páči sa mi

“…..pripadáš mi ako kňaz či katechét?”

Nuž, nie som ani kňaz, ani katechét. Som len celkom obyčajný človek.

Ahojky

Páči sa mi

Ja som mu vravela, že nie si kňaz….ty si lev a levy milujú ženy 😁 a tá kombinácia k sebe nejde 😁😄.
Tiež som si kedysi vravela, že som obyčajný človek….ale to nie je pravda… jednoduchý to hej, ale každý je niečím výnimočný.😇

Páči sa mi

Haha, presne tak, Martinka, lev a celibát, to k sebe moc nepasuje 🙂 Veru, milujem ženy, život, slnko, víno, hry, zábavu… Tie popisy o znamení leva ma vystihujú celkom dobre. Občas chodím aj po takýchto stránkach, no aj tu viac-menej hľadám skôr pobavenie. No a jasné, som tiež výnimočný, ako inak 😉

Takže milý Radko, ja som presne takýto ako tu speiva Kerel Šíp o levoch – “Tam kde je smích a zpěv tam je lev…”, túto pesničku si pusti, je to kráťunké, aby si pre budúcnosť vedel aký presne som, toto je proste celé o mne, to som ja:

🙂 Ahojky

Páči sa mi

P.S:………a dostane sa to k Peťovi??? ……..ďakujem za priestor a trpezlivosť a som rád , že to čo ťa včera nadvihlo , je inak……dík. Pa,pa.R

Páči sa mi

P.S.2 : ……..toto ma teraz napadlo………..

……… 🙂 .-) 🙂 skvelá inšpirácia………… 🙂 🙂 🙂 už naozaj dobrú noc a prchám do pelieška a Vám ostatným krásny májový deň plný radosti .-) R

Páči sa mi

…nuž s levmi sú zaujímavé zábavky a noci…….no dni? ďakujem neprosím zažil som si 3x……………nikdy viac!!! Neradím ľudí podľa znamení , no Lev je kdesi v strede,ak to berieme podľa vývoja…… boli to nesmierne egoistické potvory , hľadiace iba na seba a svoj prospech……jedna exmanželka , jedna exmilenka a jedna exkolegyňa…. ale za to aby som lepil sáčky v Leopoldove nestáli…………..smutné osudy , mne priniesli do života poznanie , že dokážem zvládnuť všetko……. nuž z môjho pohľadu sa niet čím pýšiť a aj mužov čo poznám ,to je len do výkladu, alebo do rozhlasu a chlapa nikde…..nikdy som nepochopil ich pýchu , na čo to sú vlastne hrdý ………. že žúrka , že zábavka , že samec, že keci? hmmmmm……………. to sú teda hodnoty……..oulala…….je to tvoj život a ži si ho ako chceš, len neohuruj……..na mňa to pôsobí negatívne………to hneď štartujem ako tiger………..a tigrovi je všetko jedno…. ten len vie ,že je tiger , zadné labky má pri love vždy na zemi a ide po krku…..lev iba zareve a spí…….lovia levice…….. 🙂
Čawsa ,majsa , ahojsa………..R

Páči sa mi

Myslím , že je to aj osobnosťou…poznám dušičku, ktorá je tiež levica a je to múdra a pokorná žena..myslím si , že znamenie Leva už zvládla…jeho nástrahy a vlastnosti a už sa môže učiť inému znamenie v budúcej inkarnácii.

Každý žije pre iné hodnoty, ktoré vníma ako prvoradé…a Radko..aj my sme boli kedysi tie levy..hrdé šelmy, ktoré boli okrasou spoločnosti . 😀

Páči sa mi

Martinka, to vieš, moc a moc pochybujem, že by to tak bolo s tými inkarnáciami, v biblii o tom nie je ani náznak, skôr len naopak.

Myslím, že si Boh akurát len želel aby existovali ľudia s rôznymi povahami, a preto existujeme. To je všetko.

Páči sa mi

Lebo cirkev to zatajovala, aby ľudí držala pod rúškou poslušnosti, aby nebola ohrozená…niekde som o tom aj čítala….a druhá vec je…že som videla, kým som bola v minulom živote…a prečo som osudom previazaná s 2 ľuďmi…ukázalo sa mi to 2x a presne to sedí aj s astrológiou, kde som to potom čítala a ja o tom nepochybujem. Poznám viacerých ľudí, ktorý mali videnia.

A čo potom deti, ktoré zomrú hneď po narodení…tie si nezaslúžili akože život…ak sme tu iba raz?? Nad tým si nerozmýšľal? Tie postihnuté deti….prečo by práve oni museli mať jediný život v obmedzení…za čo? Lebo sa Boh tak rozhodol?
Bytie je jedna línia na ktorej sa duša prejavuje..raz v hmote a raz v jemnohmotnosti a prečo…aby duchovne zrela, očistila sa a stala tak dokonalou….
Život na zemi je už veľa rokov a myslíš si, že Boh má nejakú pásovú výrobu duší, ktoré sem pošle iba raz v jednom tele?

Prečo mnoho ľudí má cítenie, že už tu kedysi boli a mnoho veci je im známych…prečo sme tak rozdielny, že jedny zabíjajú ,kradnú, ohrozujú a druhý žiju čestne, lebo im to vnútro nedovolí? Všetko je to len zrelosťou duše a tým, čím sme si prešli, lebo už máme vyžarovanie nekonať tak, skúsenosti a múdrosť vekov.
Alebo na toto všteko máš iné vysvetletnie? Tak povedz aké?
Mne moje stačí a dáva to zmysel , tak ako mi aj ukázal raz sen, kde som videla svoje nenarodené životy a skončila ako potrat v rôznych štádiach tehotnosti, až po tie kvalitné životy.

Nečítal si sféry medzi Slnkom a Zemou? Tam bolo opísané, ako sa duchovia dostávajú do sfér podľa tiaže a závislosti a aj ako si plánujú ďalšie životy a iné duše sa rozhodnú im pomôcť naplniť ich plán duše.

http://www.poznanie.sk/knihy/sfery-medzi-slnkom-a-zemou.php

Tak isto knihy od Briana L. Weisa..kde uvádza pacientov do hypnózy a vedie životmi, aby zistil ich problémy, ako hlboko sú zakorenené v minulosti.

A čo tí ľudia, ktorý majú živé spomienky na minulé životy a presne ukázali, kde žili, ako sa volala ich rodina a dopodrobna opísali veci, ktoré nemali ako vedieť?

Nevadí…každý veríme v to, čo vieme prijať a pochopiť a tak to má byť..lebo stále sa naše vedomie vyvíja a zreje.

Pekný piatoček prajem.

Páči sa mi

“A čo potom deti, ktoré zomrú hneď po narodení…tie si nezaslúžili akože život…ak sme tu iba raz?? Nad tým si nerozmýšľal?”

– Detičky, čo takto predčasne zomreli, vraj potom vyrastajú v nebi a tam ďalej žijú. Hovoria o tom vizionári, čo im Boh dovolil nahliadnuť do neba. Je to svet trošku podobný tomuto, ibaže oveľa, oveľa, o veľmi veľa krajší.

No ale nateraz toho nechám tak, možno inokedy. Maj sa krásne

Páči sa mi

Drahý Radko, lev tiež vie byť veľký bojovník. Aj Napoleon bol lev. Ono je len otázka, či vznešenému levovi stojí za to aby sa s niekym vôbec naťahoval. A čo tým ten levíček získa, keď bude s nejakým pruhovaným tigríkom bojovať? Radšej si ozaj len zívne a prípadne naznačí nejakej samičke, čo stoji vedľa, aby toho tigríka tam nejako umlčala, a je to. A naša milá Martinka, ako vidíme, to aj ochotne spraví 🙂

Tiež lev sa rád hrá. Ak si niekto myslí, že bojuje s levom, často sa mýli, lev sa s ním možno len hrá.

A že na čo sme my levíčatá tak pyšné? Nuž, možno len na to, že vôbec sme 🙂 Človek má občas skoro pocit, že je kráľ, ten leví život je tak krásy…
Máme veľa životnej energie a sme veľmi sexuálni, preto nám život pripadá krásny. Mám dojem, že azda ani nemôže byť nič lepšieho než lev.

Však len pozri na seba, drahý Radko, aj väčšina tej tvojej hudby je smutná, tvrdá, temná… No vieš, u mňa aj tento život na zemi je úžasne krásny, veselý, svetlý, mám v sebe niečo, čo má povznáša, dívam sa na všetko s nadhľadom a je mi pri tom fajn, všetko si vychutnávam, ešte aj dýchanie, aj to je mi príjemné. Len potrebujem viac pekného slnečného počasia, vtedy mi je výborne.

Obávam sa, že aby iný bežný človek viac prenikol do týchto vnútorných pocitov leva keď mu je fajn, musel by si asi dať nejakú drogu, ktorá mu spôsobí krásne pocity a pri ktorých sa zároveň cíti ako kráľ, ktorému patrí svet. Len vtedy pochopí ako sa asi približne cíti lev v dobrej nálade a prečo je taký aký je. Život sa ti zdá byť krásny a všetko si vychutnávaš… Preto si aj myslím, že narodiť sa levom, je ako výhra v lotérii, nemôže byť nič lepšieho.

Lev je veľkolepé kráľovské znamenie. A isteže, u levov chodia na lov samice, tak to proste Pán Boh zariadil pre levských samčekov 🙂

A je mi jasné, že si to mal s levicou ťažké. Levicu len máloktorý muž dokáže zvládnuť. Najlepšie ju zvláda práve len lev. My leví muži vieme asi najlepšie ako na levice 🙂 Aj moja mama je narodená v znamení leva, levice sú výborné mamičky, majú sklon rozmaznávať svoje detičky, keďže ona je kráľovná, jej deti musia byť princovia a princezné, vrúcne ich miluje a snaží sa im splniť, čo im na očiach vidí. Presne taká ona bola. Otecko to mal s mamičkou ale ťažšie, jej občasné prskanie a vrčanie voči nemu bolo hodne výrazné, keď sa jej niečo nepáčilo. On nebol lev, preto nevedel ako túto šelmičku zvládať, ale časom sa to tiež trochu naučil. Levice milujú krásny dlhý sex a maznanie, ak bolo niečo, s čím ešte večer kategoricky nesúhlasila a priam zúrila, ráno sama hľadala argumenty aby podporila oteckove názory a návrhy, práve tie proti ktorým ešte večer tak zúrivo bojovala. Neviem síce úplne presne čo s ňou otecko cez noc robil, že ráno bola k nemu tak prítulná a so všetkým len súhlasila, ale dá sa to tušiť :-).

Dosť levov je medzi umelcami. Napr. speváčka Eva Pilarová je tiež levica a myslím že v tomto staršom klipe to z nej dokonale vyžaruje, to odvážne skoro až pyšné sebavedomie, tá duchovná sila, postoj kráľovnej, ešte aj tá samotná pieseň sa k nej ako k levici perfektne hodí – túžba po zlate, šperkoch…, 🙂 proste tu je ukážková pekná levica:

Páči sa mi

P.S: ……..už spím ………..neprilepil som muziku

………..svet je pestrý no tým je krásny a inakosťou nádherný a autobus berie všetkých .-) 🙂

……čawky decká. pa …. R

Liked by 1 person

……len som žartoval, je tam smail a hneď som na začiatku napísal , že nedelím ľudí podľa znamení…..nedá sa to paušalizovať a paradoxne som si hneď spomenul či poznám dákych levov a levice a zvláštne , že tieto holky mi došli na um……..čo už? Majte sa…….. R

Páči sa mi

…..nuž Peťko ty si dobre domotaná tenkostenná trubka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V Olympicu pokiaľ ma pamäť neklame Kocáb nikdy nebol…….
https://sk.wikipedia.org/wiki/Olympic_(hudobn%C3%A1_skupina)
……Kocáb sa volá Michal (nemíňaj si teatrálnosť a takto to máš aj s náboženstvom a vierou – JE ĽAHKÉ SA K BOHU MODLIŤ , NO NÁROČNÉ JE PODĽA NEHO ŽIŤ! ) a účinkoval v kapele Pražský Výběr……….bola to pecka na tú dobu a bol by som zvedavý prečo taký pokročilý PUNK komanči dovolili?????????????????????????????????????? (čo podpísal ŠTBákom a prečo sa tak kvalitne pálili spisy 🙂 )

……..ten ujko s hrkálkami je Kocáb a aj sa snaží spievať, ale taký je PUNK……….. To len aby si vedel………LÁSKA A PRAVDA ZVÍTĚZÍ -HAVEL NA HRAD ! (….. aj p. Kocáb bol prítomný na neokomunistickom puči a asistoval – HLAVNE ,ŽE TOMU OVEČKY VERIA) ……….. a a teta Pilarová? Už za komančov bola ikonou plastickej chirurgie a vravel sa vtip , že preto nie sú v papiernictve kancelárske spinky lebo ich minuli na Pilarovej zadku , keď je kožu spod krku k nemu pripínali .-) aj tak nikdy nedosiahla aspoň na Cher 🙂 🙂 🙂

(to je loď ktorú chcel mať števko segal po tom čo asi videl tento klip a je to natočené pri príležitosti vyradenia plavidla z U.S.Navy a števkovi tam vyskakovala Erika z torty. lebo Cher sa nechcelo 🙂 , tak stačí i Baywatch 😦 ……hmhm , hmhmhmmmm , beťár ten števko pre jeden pikantný klip koľko sa nasníval a narobil 🙂 )
……myslím si , že v metale je až moc energie (je komponovaný z kompozície vážnej hudby), ak vezmem vybračne popík ako stred , tak potom je Rock and roll (a aj toto je Rock and roll https://www.youtube.com/watch?v=3tOKYFR4Rzg a čieno prdelníci ho radia do metalu a vieš ty vúbec čo je to metal , je to charakteristický kovový zvuk a vznikol , tým , že si jedna kapela prepichla pri prevoze aparatúru …….vznikol zvláštny zvuk ……metal je planá hudba zvuku a energie , popík je ako hudba od Dr. Maxa………potom je Rock , Hard Roc a Metal , no ten sa delí na Klasik , Power , Speed , Symphonick , Trash , Gotik , Black……….a tak dále a tak dále….. tá hudba znela asi takto https://www.youtube.com/watch?v=J1eBS8avHrg a prežila i vďaka tomu , že mocný tohto sveta si robili prdel a mladý im to spočítali……..
……hovoríš o smutnosti – temnosti a moja vnučka ma vždy napomína , aby som si nerobil srandu a keď už nevie ako , tak ide za ženou a tá jej vždy povie , čo nepoznáš deda , ten je vždy šašo 🙂 a pre ňu a jej vždy spievam ………

…..nuš Peťko nevieš čítať ľudí a vciťovať sa , si len ako slnečný mlynček……kolotočár……..skús to….. a najskôr vnímaj čo sa ti dostáva a až potom dávaj……..



……..stále je ti to temné a smutné ako si povedel na

………..a špeciálne pre teba, aby som ti potešil pubertálne libido

( skladateľ tejto metalovej opery je Timo Tolkki zakľadateľ Stratovarious a je Gottov zaťko a Eliz je naostro .-) )

………..dosť bolo bombardovania, škoda, že nemám spojenie na Houston………Houston , Houston tu APOLO 2017 mám problém………….

……….milujem hudbu a jej všetky podoby od ľudovky , cez popík až po vážnu hudbu ………..a srdcom?

…………ak sa zamotáme , klesáme

………..asi stačilo, skús precítiť aspoň malý kúsok a dívať sa na Svet i očami iných a najväčší dar ktorý máme od Boha je slobodná vôľa a ta všetko mení a tvorí a miliontoraké podoby má krása Duše a spojenia s hmotným Ja a ak chceš aby ťa počúvali , tak skús aspoň trošku načúvať…………

…………….a fajný páteček i pohodový víkend…….. R


(to je ešte lepšia haluz ako santa .-) )
https://www.youtube.com/watch?v=C6_3NA8qUxA : -) 🙂 🙂

Páči sa mi

🙂 Ach ozaj, áno, v tom som sa pomýlil, to nie je Kocáb. Tieto veci takmer vôbec nepočúvam, takže som sa splietol.

A inak, metal som v puberte miloval, Accept, Iron Maiden.., no už ma to dávno tak nejako prešlo. Už sa mi to tak nepáči, už to nie je pre mňa, dnes mám radšej iné štýli…

Napr. niektorá juhoamerická hudba sa mi dnes celkom páči, čo je plná radosti, slnka, života… Okrem toho Južná Amerika je vraj bašta katolicizmu, takže skúsim tu prihodiť aj niečo takého od týchto našich milých veselých juhoamerických katolíkov:

🙂

Páči sa mi

Peťo chceš ma prešťať? ……………..ale to teplé v tvojej tvári nebudú slzy šťastia a dojatia……….treba sa kúsok pootočiť…………..dcéra mojej ženy je ako kopírák tejto tety a i preto má u mňa rešpekt (nie som jej biologický tato )

(……..sleduj mimiku účinkujúcich a aký je vzťah k vokalistkám (vokalistky sú té tety bokom čo vyrovnávajú hlas speváčky ) ….a lesk v očiach a slzičky šťastia…………)
a najkrajší duet pre mňa………. a zasa tá mimika nádherná , škoda , že sa v 90tych rokoch prestalo hovoriť očami , teraz je to už len intímna záležitosť………………………

……….a zasa tá mimika……….krása hlasov a Duší…….. iba ak človek spozná svoje temné a svetlé stránky , tak nastúpi na cestu – Tao a pochopí Dušu a Ja (ego) a bude feng-shui a to je rovnováha TENNÉHO A SVETLÉHO V NÁS……..ak jedna rovina prevláda tak stále hľadáme…….čo to hľadáme?

…………..nie je nám všetko krásne už dané po všetky vekov? ………………….

……………..lúčim sa ……………Pa.R

Páči sa mi

🙂 áno, a viem čo sú vokalistky, tiež čo si predtým spomínal ten metál – trash, bclack…, áno, viem, všetko to poznám. Akurátik len tam predtým sa mi zazdalo, že je to kolega Kocáb, tieto ich vecičky už tak nepoznám. Ahojky 🙂

Páči sa mi

………….chýbajúce videá :


( VanCanto je a-capela , nepoužívajú okrem bicích žiadne nástroje , jediný nastroj je hlas..)


…..a toto je o kráse sveta aj keď je to prespievaný strýko Držgoš 🙂 ale videjko od Ilyu Konakova je nádherné…..

Peknú slnečnú a sviatočnú nedeľu……….klobúk dolu pred všetkými matkami , ktoré sú matkami a nezotročujú a neriešia si svoje bôle i komplexy na deťoch, ale im dávajú lásku a ukazujú Svet a učia ich Životu……….vďaka za dobré mamy, maminy , mamky , mamičky , aňuky……….. .-)

Páči sa mi

……….a zasa to neprešlo , tak to skúsim TAKTO!

…….latino nemusím , lebo to sú DIKTATÚRNE KRAJINY , ZABÍJA SA TAM VŠETKO……..FAŠIZMUS….ALEGÓRIA EGA……….NARCISTICKO – NACISTICKÉ vlády…….zabíjanie pôvodných obyvateľov a nepriateľov systému – nestačila EURÓPA ? …. , genocída……..odporúčam knihu od p Roberta Fulghuma VZPOMíNKY NA JEDNO DOBRODRUŽSTVÍ………… (inak ti odporúčam všatky knihy od p Fulghuma a hlavne a špeciálne pre teba knihu OPRAVDOVÁ LÁSKA…….. (len čítať po kúsku , po jenom príbehu a i celý týždeň trebárz nad tým hútať…..je to náročné na precítenie a spracovanie v Duši ……moc emotívne………pre HMOTNÝCH…………..ja som ťažký poligamista a na začiatku 90tych rokov som si vyskúšal vzťah s tromi holkami naraz , bol som pokrytecký a neúprimný k sebe…. (našťastie neboli ešte mobily , ale tá prázdnota vo mne z toho ako som naraz do všetkých vzťahov vstupoval a rozdával sa a nepriznanie…………tak a oklamal som sa iba ja ……………a keď som všetkým povedal pravdu ………..??? ………..ONI chceli , ale počuť LOŽ………… DLHO predlo som sa vtedy vysporiadaval s pravdou a jedine vtedy dosiahneme NAOZAJSTNÚ LÁSKU ak je z JEDINÉHO ZDROJA…………nie je dôležité koľko skalpov máme na toteme , ale to koho hostíme pod svojim stanom a zároveň i v srdci https://www.youtube.com/watch?v=bQvGqly4k_0
…………………snáď to už prejde a tento film je krásny a o láske neláske a láske a citoch i v zlej dobe……….
Čawko R.

Páči sa mi

Tušil som, že takú hudbu nemusíš, Radko 🙂 Sme veľmi rozdielni, každému sa páči niečo iné. A myslím, že nie všade v Južnej Amerike je diktatúra. No rozhodne nespájal by som politiku a hudbu k sebe; to sú dva rozdielne svety.
A ja lásku kladiem úplne najvyššie, a už dávno. Aj tie chyby, ktoré si v živote spravil, sú mne dosť vzdialené. Aj mať hárem žien, je síce i moja príjemná dávna pubertálna predstava, ale v realite, aj keď som lev, nikdy som nemal naraz dve. A ani po takom niečom netúžim. Síce milujem ženy a obdivujem ich krásu, no nepotrebujem ich zato mať všetky v posteli 🙂 Ahoj

Páči sa mi

Každý, kto niečo odmieta…odmieta časť seba…zatiaľ to však nevidí.Ten kto vie prijať..už prijal seba samého..nepozastavuje sa nad ničím. Je to cesta rozvoja človeka…cesta nás všetkých… ♥

Páči sa mi

Ďakujem v mene všetkých matiek. ♥♥♥

Prikladám….Životopis matky

Pracovné skúsenosti Taxíkárka, Psychologička, Učiteľka, Zdravotná sestra, Opatrovateľka, Party-manažérka, Pracovníčka v práčovni, Upratovačka, Doktorka, Kuchárka, Pekárka, Policajtka, Sudkyňa, Dekoratérka, Najlepšia poradkyňa života, Komička

Pracovná doba:Od 0 do 24 hodín

Plat:Úsmev svojích detí. 😀

Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.