Kategórie
Numerológia a Astrológia

Čierna Luna…LILITH, Biela Luna…Selena


Čiernu Lunu
niektorí astrológovia považujú za deštruktívny princíp pohlavného pudu, iní zasa za princíp odopretej lásky a nevypočutých želaní, ale pre niektorých sa stáva symbolom nedoplatkov a dlhov duše, ktoré však musia byť zaplatené. Do astrológie Čiernu Lunu zaviedol americký astrológ Ch. Jayn.

Ďalší výklad hovorí, že Čierna Luna poukazuje na subtilné, hlboké a nejasné vlastnosti duše. Jej interpretácia si vyžaduje skúsenosti a umenie výkladu, pretože nejde o bežné ľudské vlastnosti, či psychologické pochody, ktorým väčšina ľudí rozumie a chápe ich. Táto Luna sa vzťahuje na temné a neprístupné miesta vo vnútri človeka. Sú to základné prvky osobnosti, temnota, ktorá sa skrýva v každom z nás a ktorej sa nedá uniknúť. Pravdepodobne aj z tohto dôvodu sa niektorí astrológovia vyhýbajú jej interpretácii. Je to vraj príliš šokujúce – vytrhne to svedomie človeka z obvyklej letargie. Napokon čokoľvek, čo pramení z tohto zdroja, vždy spôsobuje prebudenie vedomia. Pretože ľudia majú sklon  držať sa svojich návykov, sú mu často nové informácie o jeho vnútri nevítané.

Tranzity Čiernej Luny môžu byť znamením krízy, emocionálneho rozrušenia, alebo môžu odhaliť nevyhnutné prekážky, povinnosti, ktoré musíme splniť.

Čierna Luna – Lilith je považovaná aj za strážkyňu.

Čierna  a biela luna sú fiktívne planéty, sú ako myšlienky, ktoré sa hromadia z  vašej temnej  a svetlej karmy. Podľa ich umiestnenia v znamení zverokruhu je možné povedať, aké sú vaše najväčšie negatívne a pozitívne činy, ktoré ste mali v  predchádzajúcich životoch. Vo svojej zjednodušenej forme, karma znamená, že budeme potrestaný, alebo odmenený za svoje predchádzajúce činy. Ale v skutočnosti sa veci trochu komplikovanejšie. Výsledok bude závisieť na postavení Lilith vo znameniach  a v  domoch.

Ľudia so slabou Čiernou Lunou, nemusia cítiť vôbec  žiadny vplyv . Ale niekto sa silným pôsobením Lilith, cíti jej účinok v  rôznych životných situáciách. Vzhľadom k tomu, že Lilith cyklus trvá približne 9 rokov (8 rokov a 311 dní, ktoré majú byť presné), musí prejsť cez všetky značky a v každom znamení byť  presne 9 mesiacov. Zakaždým, keď sa vráti do rovnakého postavenia( to bolo v čase narodenia) horoskop bude klásť dôraz  na postavenie a musíme si vybrať medzi prijatím temných impulzov, alebo s nimi bojovať. Ak sa niekto rozhodne spáchať akýkoľvek trestný čin, alebo na nižšej úrovni spácha nejaký zlý čin, bude musieť zbierať svoju minulosť Karmy.

Skúste spomenúť, čo sa vám stalo vo veku 9, 18, 27, 36, 45 , 54, 63 atď . Ak niekto mal smolu, tragédiu, či úraz v každom z týchto vekových kategórií – je to dôkaz, že pracuje mimo zlej karmy Napríklad ja som sa v 9 rokoch topila. 😆

Ak ste boli zlodejom, potom budete okradnutý.. Karma musí byť vyrovnaná medzi životmi.  Je to zriedkavé, že karmický dlh bol zaplatený vo veku 18 rokov. Ale v 27 rokov, možno ste toho už nadobudli a karmu si tak vyrovnali. Zjednodušene povedané, každých 9 rokov niektoré zákonité a nevyhnutné situácie, deje v našich životoch,  sa odvíjajú od postavenia Lilith v znamení a v domoch.( Pre neangličtinárov skopírujte si článok do google prekladača.)

Mytológia

Lilith symbolizuje moc ženy, zázračnú a tvorivú životnú silu. Či budeme sledovať mytologické stopy temných bohýň v minulosti a vyhľadávať zdroj ich temnoty a negativity, nájdeme nielen základné zmeny v spoločnej pozícii ľudstva k ženám, ale aj nepokoj a neistotu ktoré vyžaduje priznanie a liečenie v našom osobnom živote.

Lilith sa prvýkrát objavila v sumerskej mytológii pred približne 5000 rokmi. Bola to slúžky Bohyne Inanny, Bohyňa Nebies a jednou z jej povinnosťou bolo zavolať nuž z polí k posvätným obradom. Podľa inej sumerskej povesti Lilith žila v posvätnom strome, ktorý Inanna zasadila vo svojej záhrade, kde žil aj had a vták Anzu a jej mláďatá. Tieto bytosti boli súčasť neskrotné Lilith. Tých verzíí o Lilith bolo viacej.

Čierna luna Lilith

Lilith je tiež nazývaná ako Bod smrti.

Zmyselnosť, náruživosť, vášnivosť, sexuálná moc tela, sex, homosexualita, nevery, mravný úpadok, čierne centrum okultizmu. Človek dostáva povolenie a popud k temným činom a myšlienkam. Človek stráca súdnosť, nevie, čo robí. Čierna luna ukazuje veľké nebezpečenstvo pádu, v akej forme sa prejaví a stupeň pádu.

  • Prvá úroveň je aktívne prepadnutie.
  • Druhá úroveň je neaktívny priťahovanie stále rovnakých dvanástku a priestupkov. Táto úroveň umožňuje odpracovať karmu. Na druhej úrovni človek spláca hriechy svojej prvej úrovne. Po vykúpenie je možné prejsť na tretiu úroveň.
  • Tretia úroveň umožňuje uvidieť zlo a objektívne posúdiť, čo je zlé.

Človek má imunitu voči zlu, ktoré sa od neho odráža, ale tento človek musí postupovať samostatným uvedomelým rozvojom. Proti vplyvu Lilith si musí človek vytvoriť obranu. Živel, v ktorom Lilith stojí, je nebezpečenstvom. Na slučke dráhy Lilith umierajú najhorší tyrani. Slučka sa objavuje po štyridsiatich dňoch.

Selena – Biela luna

Miera dobra, ktoré človek vykonal v minulých životoch, cesta svetlého vývoja. Cykly sú sedemročné a sú možnosťou prechodu na novú úroveň.

  • Na prvej úrovni prejavu Selén sa nachádza človek v najvyššom štádiu rozvoja. Ide z neho vnútorné svetlo. Nemožno ho zviesť z cesty. Prekonáva všetky prekážky, jeho vývoj je evolučná. V minulom živote nastúpil cestu svetla.
  • Na druhom stupni – človek dostáva náhradu za kladné skutky minulosti, pretože je vykonal s myšlienkou na odmenu. Človek rozdával z egoizmu.
  • Na treťom stupni – je zjavnému zločinci Selenou bránené zlý čin vykonať, stále cíti pokušenie. Po 63 rokoch sa cykly Lilith a selén stretávajú a človek musí urobiť konečný výber medzi dobrom a zlom.

Treba vedieť v ktorom znamení sa vaša Čierna Luna nachádza a ako na vás vplýva 😀

To vám môže povedať Lucka, ktorá sa zaoberá astro-poradenstvom a zároveň vám objasní aj ostatné vaše situácie, prečo sa tak vo vašom živote odvíjajú. Mne potvrdila veľa vecí a už chápem ako sme prepojení z vesmírom a ako nás ovplyvňuje.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.