Kategórie
Život sám o sebe

5 způsobů, jak vytvořit lepší vztah…

MonogamiaRespektujte svého milovaného tak jako v první den, kdy jste ho potkali. Ten počáteční moment, když někoho potkáte a říkáte si: “Páni, tohoto člověka miluji.” Oceňujete jej, protože jste jej právě potkali. Vztah je ve své počáteční fázi, ale je v tom hodně vášně. Postupem času si lidé stěžují a zlenoší – a už se navzájem neoceňují. Musíme se začít navzájem oceňovat, abychom vybudovali lepší vztah. Znovu obnovit tu jiskru, tím že budete vděční za osobu, s kterou jste.

Jak zajistíme, aby náš vztah prosperoval mezi JIN a JANG, mezi ženskou a mužskou podstatou?

Tohle mi pomohlo na mé cestě: 1. Komunikace, 2. Ocenění, 3. Vášeň, 4. Důvěra, 5. Bavte se .To stačí – 5 způsobů.

1. Komunikace – tak jak navzájem k sobě mluvíme.

Podstatou je hlas. Tak jak mluvíte se svým partnerem, tak ho formujete. Slova formují kov, tudíž slova mají ohromnou sílu a energii.To jak spolu mluvíme není o slovech, ale o energii za těmi slovy.

O čem ve svém vztahu mluvíte?

Pokud vaše konverzace nevydrží více jak 3 minuty, víte, že jste se špatnou osobou, měli byste utéct. Komunikace je zásadní. Pokud dokážete s tím, koho milujete, mluvit hodiny a hodiny, potom budujete silnější pouto. Budujete lepší vztah. Protože si umožňujete se navzájem poddat. Takhle funguje kouzlo lásky.

 2. Ocenění – neberte lidi jako samozřejmost.

Respektujte svého milovaného tak jako v první den, kdy jste ho potkali. Ten počáteční moment, když někoho potkáte a říkáte si: “Páni, tohoto člověka miluji.” Oceňujete jej, protože jste jej právě potkali. Vztah je ve své počáteční fázi, ale je v tom hodně vášně. Postupem času si lidé stěžují a zlenoší – a už se navzájem neoceňují. Musíme se začít navzájem oceňovat, abychom vybudovali lepší vztah. Znovu obnovit tu jiskru, tím že budete vděční za osobu, s kterou jste.

A pokud spolu nejste, jak moc byste toužili být znovu spolu? Položte si dnes tuto otázku.

article-401_main_vasen_vo_vztahu_is000003658870xsmall-13. Vášeň – vášeň si nemůžete koupit.

Vášeň je něco, co musí přijít zevnitř. A to je důvod, proč lásku nemůžete nutit. Vidím pěknou ženu, která vypadá na venek krásně, ale má i tuto vnitřní záři? Vnitřní záře je to, co tvoří vášeň. Můžete být s někým, nevíte co to je, ale jste k němu prostě připoutáni, chcete být s ním neustále. Máte pro něj vášeň. A čím více tu vášeň dokážate rovíjet, tím více váš vztah bude prospívat.

Abyste rozvíjeli vášeň, musíte se nejdříve spojit sami se sebou, protože vášeň můžete projevovat navenek jen když jí máte dostatek uvnitř sebe.

Když jste svázáni, nemáte žádnou vášeň dělat cokoliv.Když jste uvnitř sebe zdraví, máte všechnu tuto energii, chce se vám skákat na horu a dolů, dotknout se stropu a nebes. Když jste ve vztahu a máte vášeň, tak se ta vášeň rozšíří i na vašeho partnera.

Tudíž budujete lepší vztah.

4. Důvěra

Někteří jsou ve vztahu a nemůžou se dívat na nikoho jiného – “Bež pryč z facebooku, nedívej se na tu osobu, nedívej se na tu ženu/muže.” Musíme odejít od této myšlenky vlastnictví.

Na své cestě a ve vztazích jsem si uvědomil, že NIKOHO nevlastním.

Moje partnerka není ve skutečnosti můj protějšek, ale můj doplněk – může se dívat na jakékoliv muže … za koho bych byl, kdybych ji říkal, že nemůže? Jakmile si ve vztahu důvěřujete, budujete lepší vztah, který bude prosperovat.

Protože můžete ztratit jen to, co vám nepatří.

A jak si začnete důvěřovat, zjistíte, že do vašeho vztahu přibude hodně energie. Protože se odpoutáváte, uvolňujete ten prostor. Všechna ta energie vámi teď proudí, protože se navzájem přijímáte – což je projev svobody.

5. Bavte se – tohle vytvoří lepší vztah, tohle pomůže vašemu vztahu prospívat.

Můžete se to jen zlepšovat, neexistuje nějaké omezení jak vysoko může láska vyrůst. Můžete se to jen zlepšovat, neexistuje nějaké omezení jak daleko může láska vyrůst.

laska a vztahyLáska je sama o sobě nekonečná.

Tím, že se budete bavit se každý z vás napojí na své vnitřní dítě – děláte spolu hloupé věci, smějete se, usmíváte, tancujete abyste se rozesmáli. Jakmile se se svým partnerem smějete a usmíváte, tak váš vztah roste. Vytváříte strom, který kvete do nekonečnosti.

Vztah je jako strom – když ho nezaléváte, když mu neposkytnete slunce, tak nevyroste a postupem času se zmenší a nakonec zanikne.

Tím že se budete bavit, tak vztahu poskytujete sluneční svit, zaléváte ho – takže teď už není jen bonsaj, ale obrovský strom. A to je způsob, jak vybudovat lepší vztah.

Neberte věci ve vztahu hned vážně.

Když dokážete pohlížet na svého partnera jako na nejlepšího přítele, tak se začnete bavit. To je 5 způsobů, jak vybudovat lepší vztah, to je tajemství.

 1. Komunikace, 2. Ocenění, 3. Vášeň, 4. Důvěra, 5. Bavte se

Máte to vše při sobě. Jsme v přírodě, je období lásky. Pokud máte nějaké návrhy na témata, o kterých chcete, abych mluvil, tak mi napište. Jsme v přírodě, ptáci zpívají, na světě je spousta krásy – otevřete oči, abyste to mohli vidět. Mějte se dobře, buďte zdraví, zatím!

Autor: RALPH SMART

 Zpracoval: Dajw

Zdroj: www.jajsem.com

2 replies on “5 způsobů, jak vytvořit lepší vztah…”

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.