Kategórie
Liečenie

SU JOK kórejská terapia…

Táto metóda vychádza z klasickej čínskej a z národnej kórejskej medicíny. Rozpracoval ju a k novým objavom dospel profesor Juhokórejskej univerzity v Soule , MUDr. Park Jae Woo Prof. Park metódu su-jok používal s úspechom pri liečení chorôb z ožiarenia pri černobyľskej katastrofe. Tak vznikol záujem o túto metódu po celom svete. 

 SU-JOK v preklade znamená ruka-noha, znamená to že pri terapii sa používa najmä ruka (dlaň), prípadne noha klienta. Ide o rovnaký princíp ako pri reflexnej terapii.

Ruka i noha sú mimoriadne nervovo zásobené, a nachádzajú sa tu sústavy bodov a zón, podobnosti ku všetkým orgánom a častiam tela. Telo a jeho systémy podobnosti na seba neustále vzájomne pôsobia. Pri chorobe, ale i úraze sa z chorého orgánu vyšle signál do všetkých bodov podobnosti a tie sa stávajú bolestivými. Na bolestivé body môžeme pôsobiť tlakom, stimuláciou teplom – tzv. moxovaním, lepením semiačok, farbami a pod.

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/reflex/47890

 

Stimuláciou príslušného bodu vzniká elektromagnetická liečivá vlna, ktorá má harmonizujúci účinok na chorý orgán. Liečebný princíp spočíva v naštartovaniu auto regulačného procesu, ktorý má každý živý organizmus v sebe zakódovaný. Tento systém liečenia nevytvoril človek, ale sama príroda a človek ho len objavil. Práve v tom spočíva jeho sila a bezpečnosť. Stimulovanie bodov vedie k liečeniu pri neoprávnenej aplikácii nikdy nedôjde k poškodeniu organizmu. Pomocou terapie SU-JOK je možné liečiť akékoľvek miesto na tele, ľubovoľný orgán, alebo kĺb. Pritom je to metóda jednoduchá a dostupná pre každého či už pri samoliečbe, alebo pomoci svojim blízkym.

 

http://www.youtube.com/watch?v=T3RLXnoGfYQ

 

Viac o liečbe a prikladaní semienok je rozpísané na tejto stránke

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.