Kategórie
Energia Liečenie

Symbol Boží světlo

Symbol Boží světlo je bránou k navázání kontaktu s vyššími bytostmi duchovního světa. Používá se při práci, kdy potřebujeme ochranu a pomoc vyšších bytostí a jejich sil. Můžeme prosit o ochranu sebe i druhých, o pomoc při jednáních a zdokonalení různých věcí.
 
Můžeme prosit ocokoli, ale musíme mít na paměti, že vyšší bytosti rozhodnou je-li splnění našeho přání pro naše dobro , pronejvyšší dobro, tedy pro dobro všech.

Abychom tuto bránu otevřeli, je třeba nakreslit symbol ve sledu a směru očíslovaných čar. Do prostoru před sebesymbol nakreslíme, zhruba 30-40 cm velký. Pak zavřeme oči a třikrát jej vizualizujeme, kreslíme v mysli. Někomu jde vizualizace lépe s otevřenýma očima. Pak třikrát řekneme jeho název – Boží světlo, tím symbol uvedeme do pohybu.Symboly vizualizujeme a jejich názvy vyslovujeme třikrát, tím se symboly umocňují. Název symbolu anásledující slova můžeme říkat v duchu nebo nahlas.
 
Po celou dobu bychom měli držet páteř a hlavu ve vzpřímení poloze. Nyní stručně – třikrát – řekneme o co se jedná. Potřebujeme-li například pomoc při naší /nebo něčí/ ochraně předněkým nebo něčím, jednoduše řekneme ochrana mne a své jméno /příp. ochrana pana B. a jeho adresu/.Pak celou situaci již jen jednou, ale podrobněji zopakujeme, jako bychom ji říkali někomu, kdo o tom vůbec nicneví. Řekneme, jak bychom si přáli, aby situace dopadla a poprosíme o pomoc. Můžeme poprosit i konkrétní bytosti, známe-li jejich jména a nakonec poděkujeme. Je-li náš cíl v harmonii s nejvyšším dobrem, za pomocivyšších sil jej dosáhneme.
 
 
Příklad kdy nás čeká důležité jednání, nebo soudní jednání.
V tomto případě je lépe poprosit o pomoc o nějakýden dříve, než jednání má probíhat, dáváme tím prostor pro vytvoření určitých událostí.1x symbol nakreslíme do prostoru před sebe3x symbol vizualizujeme3x řekneme „Boží světlo“3x řekneme „soudní jednání“ Pak poprosíme o pomoc a celou situaci dopodrobna vysvětlíme. „Prosím o pomoc při soudním jednání, které jeurčeno na 3.8 v 10 hodin v soudní budově /adresa/. Jedná se o……prosím o spravedlnost, ochranu a pomoc přitomto jednání. Prosím, aby bylo dosaženo spravedlivého rozsudku. Děkuji”. Je namístě slíbit nějaký dobrý skutek, který můžeme udělat pro druhé. Je důležité pak tento slib dodržet.
 
Druhý způsob je následující. Když uvedeme symbol do pohybu a řekneme o co se jedná, místo podrobnějšího vysvětlování oslovíme Já jsem a alespoň třikrát zopakujeme předem sestavenou větu k situaci, kterou řešíme:
 
1x symbol nakreslíme
3x symbol vizualizujeme
3x řekneme „Boží světlo“
 3x řekneme „soudní jednání“„ Prosím spravedlnost a ochranu při soudním jednání, které se koná …….kdy, kde.
 
Příklad, kdy chceme odstranit únavu a bolesti, které cestují tělem z místa na místo. Tyto potíže nasvědčují nanapadení negativními strukturami.
 
1x symbol nakreslíme
3x symbol vizualizujeme
3x řekneme „Boží světlo“
3x řekneme „negativní neorganické bytosti a struktury“
 
Jelikož se v tomto případě jedná o metodu odpoutání, je nutné přiložit jednu ruku dlaní na srdeční čakru a druhouruku ohnutou v lokti držíme dlaní ve výšce ramene.„Prosím o pomoc při odstranění negativních neorganických bytostí a struktur z mého těla“.
 
Následující větu opakujeme tak dlouho, dokud cítíme průvodní bolesti. „ JÁ JSEM-JÁ JSEM-JÁ JSEM – vědomí kosmické lásky,které ze všech úrovní mého těla odstraní a rozloží do jednotlivých živlových hmot všechny negativní neorganické bytosti a struktury, včetně astrálního napojení“. 
Při odříkávání slov můžeme cítit intenzivnější bolest, můžeme cítit jak bolest odchází s průvodními jevy v těle ,hlasité praskání v místnosti. Další možné projevy – pálení na zádech, štípavý tlak na levé či pravé straně krční čakry, pálivě studené šponování kolem solaru a srdce, rýpavé bolesti v podbřišku nebo tlak, studené závany. Celý proces je třeba opakovat třeba i několikrát za den, až do úplného uzdravení.Mnohým je možná známý tzv. zpětný úder, kdy se odpojená nebo odtržená struktura z těla napadeného člověkavrací zpět původci, kterému velmi těžce, někdy až smrtelně ublíží. Při procesu se symbolem jsou negativnístruktury přetransformovány vyššími vibracemi , takže nemohou dále škodit.
 
JÁ JSEM je všemocná a za pomoci vyšších bytostí, které disponují obrovskými silami, mohou být miliony paprsků světla řízeny na jakoukolivsituaci, místo, nebo bytost.

Z knihy Tajemství-zbloudilých-duší

2 replies on “Symbol Boží světlo”

Dobry den..moj syn ma niekolko tetovani a nie som zastanca tetovania..Vzdy mu vravim, ze clovek ma svoje presvedcenia a tvrdenia nosit v sebe a nie na sebe vryte do koze.

No.je to vase rozhodnutie…ak.to tak srdcom citite.🥰💞

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.