Kategórie
veštenie

Sova podvod, klam

Dnes som si uvedomila, že nachádzam obrázky sovičiek. Včera som jednu kreslila a rozmýšľala nad jej symbolikou. Našla som aj film o modrých sovách a cez víkend ide príbeh o sových strážcoch, ktorý si chcem pozrieť. Nič nie je náhoda a som na ne týmto prostredníctvom upozorňovaná. Čo teda znamená jej symbolizmus?

21-sovaSova… 
Kouzla, znamení, prostor a čas.Vyjeví se pravda zas? Ani jediné klamné slovo. Let tvůj je tichý, posvátná sovo…

Medicina sovy je symbolicky spojována s jasnovidností, astrální projekcí a bílou i černou magií. Na některých medicinských kolech, používaných americkými učiteli, se sova nazývá nočním orlem. Tradičně má sova své místo na východě – na místě osvícení. Již od nejstarších dob se lidé obávali noci, tmy a toho, co nebylo vidět – a s úzkostí očekávali první paprsky rozbřesku. Sově je naproti tomu noc přítelkyní.

Sova loví v noci. Nejenže sova ve tmě vidí, ale dokáže také přesně určit a identifikovat každý zvuk. To je její velikou předností při hledání potravy. Sovy jsou nočními lovci. Některé přírodní národy se sovy obávají a její pera nazývají “podvodnickými pery”. Soví pera jsou velice tichá a nevydávají zvuk. Když sova letí, není slyšet, ale oběť ví přesně, kdy udeří, protože její zobák a drápy jsou ostré jako břitva.

Sova často bývá medicinou čarodějů a čarodějnic. Je-li sova vaší medicinou, budete přitahováni magickou praxí a možná, že prozkoumáte i temná umění. Měli byste odolat jakémukoli pokušení černé magie a čemukoli, co odčerpává energii jiné osobě nebo bytosti. Máte-li medicinu sovy, budou mít tito noční ptáci tendenci se kolem vás shromažďovat, a to dokonce i ve dne, protože poznají příbuzenství s vámi.

Divíte se, že v mnoha kulturách je sova symbolem moudrosti? Je to proto, že sova vidí to, co jiní vidět nemohou, což je esencí opravdové moudrosti. Tam, kde jiní jsou oklamáni, sova vidí a ví, o co se jedná.
Athénu, řeckou bohyni moudrosti, doprovázela na jejím temeni sova, která jí odhalovala neviditelné pravdy. Sova měla schopnost osvítit její slepou stránku a umožnit jí říkat celou pravdu místo poloviční pravdy.

Je-li sova vaší osobní medicinou, pak vás nikdo nemůže oklamat tím, co dělá, byť by se to snažil jakkoli skrýt nebo zamaskovat. Vaše schopnost prohlédnout postranní úmysly lidí může poněkud zastrašovat. Jestli si neuvědomujete svou medicinskou sílu, můžete své schopnosti ostrého vhledu brát za samozřejmost. Ostatní však nikoli. Můžete je děsit a zrcadlit jejich zaslepenost, protože vás nemohou ošálit. Lidé soví mediciny vědí o vnitřním životě druhých víc než oni sami.

Pokud jste si vytáhli kartu sovy, pak máte použít svou sílu ostrého, tichého pozorování, abyste intuitivně pochopili některé životní situace.

Sova vám přátelsky pomáhá spatřit celou pravdu a může vám přinést poselství v noci ve snu nebo při meditaci. Dávejte si pozor na znaky a osudová znamení. Pravda vždy přináší další osvícení.

Zdroj: Medicínske karty

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.