Kategórie
Energia

Ako previbrovať energiu v tele

laser_phere_by_euroxtc-d38fgk3Všade okolo nás je energia. Naše myšlienky sú energetické prejavy, ktoré vysielame zo seba von. Každý náš postoj k sebe a iným vytvára energetický zhluk, ktorý sa pri vytvorení nikam nestratí. Teda, ak sme boli nahnevaný na niekoho, kto niečo neurobil, tým, že sme sa ukľudnili, ten energetický zhluk vo forme pocitu nikam nezmizol. Zostal v našom emocionálnom poli. Nedávno pri čítaní o zákone Bytia a rezonancie u Míly Rejklovej som si uvedomila, že techniku, ktorú som začala na sebe skúšať má svoje opodstatnenie a je správna. Niečo mi nahováralo, aby som skúsila precítiť svoje bolestivé miesta a čo a za nimi skrýva, aká energia, aký pocit.

Začala som svojimi dutinami, ktoré som mala v tom čase prechladnuté. Niekto by povedal, že ma moje deti nakazili, ale ľahko je vyhovárať sa na iných. Preniesla som svoje vnímanie ne čelo a skúšala vnímať, aký pocit budem mať. Pocítila som v nich svoju úzkosť,trápenie a smútok z duše.  Presne tento pocit zodpovedal môjmu trápeniu spred 2 týždňov, ktoré som v sebe mala. Nedalo mi to a skúšala som ďalej.

Zamerala som pozornosť na svoj halux na pravej nohe, ktorý občas pobolieva. Lekár vám povie nenoste topánky na podpätkoch, lebo vám ničia nohy…No ja som pocítila svoj nadradený postoj a povýšenecké gesto, ktoré občas prejavujem. K tomuto som si pohľadala info, čo mi náramne sadlo, lebo pravá noha je o našej moci, túžbe ovládať , krivdách z minulosti a ľavá je o úspechoch. 😆

Potom som skúsila, čo je za bolesťou  v mojom ramennom svale, ktoré ma pobolieva od jesene, kedy som dávala záhradu do poriadku. Preniesla som svoje vnímanie na miesto bolesti a čakala, akú energiu tam mám. Pocítila som svoj postoj, že na všetko som sama a len ja vidím, čo treba urobiť. V pamäti sa mi oživilo, že presne tento pocit hnevu som v sebe mala. 😦

A posledné som skúšala svoj chrbát, ktorý som si prácou vysilila a pocítila som pocit svojho autopilota, kedy nevidím , kde sú moje hranice medzi prácou a oddychom.  Stále sa spolieham na svoju vnútornú silu, že zvládnem všetko, na čo sa nastavím. 😦

No naše telo nás krásne upozorňuje na bolesti a tým, že za každou bolesťou je niečo, čo sme emocionálne nezvládli, alebo nesprávne používali svoje telo, tak sa to na ňom odzrkadlí formou zablokovanej energie.

Dobre povedala som si, ale čo teraz s tým urobiť?

Tým, že viem ,čo sa za bolesťou skrýva, aký môj postoj , tak ako ho teraz vyrovnať? Uvedomila som si, že keď sa dá vyrovnávať energia v čakrách, teda očisťovať nižšiu čakru energiou srdca, previbrovávať ju na čistú lásku, tak by malo ísť aj vyrovnať energiu bolesti. O tom píše aj Pavel Karpeta vo svojej poradni  ako prepojovať energiu v čakrách a vyrovnávať mužskú a ženskú energiu v nás….LEKCE ŠESTÁ: HARMONIZUJTE SVÉ NITRO A VYŘEŠÍTE SVÉ FYZICKÉ A PSYCHICKÉ PROBLÉMY

Energiu nemôžeme odstrániť, len ju previbrovať na čistejšiu pomocou lásky zo svojej duševnej časti. Už dávnejšie som hľadala liečenie bezpodmienečnou láskou, ale nenašla som nič konkrétne k tomu. A tak som skúšala sama, meniť vibrácie v tele energiou zo srdcovej čakry.

Začala som svojim chrbtom a to tak, že som zamerala svoju pozornosť na miesto pod lopatkou, kde som cítila bolesť. Vnímala som ju, občas bolesť zosilnila, občas jej intenzita klesla, ale snažila som sa udržať vnímanie v tejto oblasti. Odpustila som si svoj postoj, ktorý som v sebe vedome zaujala a uvedomovala si, že toto správanie nebolo rozumné. Po chvíli som na toto miesto posielala vibrácie lásky, aby sa energetický zhluk, ktorý tvoril blok rozpustil a uvoľnil.  Vedome som vnímala pocity lásky, ktoré som prenášala na zablokované miesto. Pôsobila som na to miesto tak dlho, pokiaľ som necítila len príjemné energie.

Bolesť povolila. Skúšala som takto posielať energiu aj do svojich dutín a vyrovnávať tak energiu lásky v sebe.  Cítila som, že stav sa nejako nezlepšil, tak som skúšala energiu, akú mám v tých miestach, kam som ju vysielala. Prekvapilo ma, že na oboch miestach som cítila pocity lásky z duše, ktoré som tam vyslala. Uvedomila som si, že som ošetrila takto len jednu úroveň a to éterickú a nezasiahla som do emocionálnej úrovne.  No z vnútra mi prišla odpoveď, že treba takéto liečenie zopakovať aj viac krát, lebo vytvorený blok je silnejší a energia na previbrovanie by mala takto preniknúť aj na vyššiu úroveň, kde bola vytvorená, aby neprenikala znova do tela.  Mala som pocit, že k tejto technike mi stále niečo chýba, aby bola úplná, ale vedela som, že je to správny krok k sebe a svojmu prístupu ako dávať telo do harmónie.

A našla som u Benyho na blogu článok od Drunvala Melchizedeka.

I když se modlíte k Bohu za něco pro vás zdánlivé důležitého, často se nic nestane. Izajášův svitek hovoří jasně o tom, proč tomu tak je. Starodávně texty sdělují, že jakýkoliv zázrak začíná tím, že něčemu věnujete pozornost, respektive že se vaše mysl začne koncentrovat – začnete se soustředit na to, co si přejete, aby se stalo. Představme si příklad, že se budete chtít vyléčit z obávané nemoci, a z toho důvodu nasměrujete své myšlenky na léčení určité části těla. To samozřejmě nestačí, aby se cokoliv změnilo, ale je to základní krok k tomu, aby mohl léčebný proces začít. Jakmile zacílíte pozornost, přichází na řadu další bod – záměr. Pokud budeme pokračovat v našem předchozím příkladu, kdy jsme začali věnovat pozornost nemocné části našeho těla, pak vytvoříme záměr, díky němuž nemoc z těla odejde.

To však stále nestačí. Aby se spustil proces léčení, je zapotřebí spojit tři části v jedno, propojit mentální, emocionální a fyzické tělo. Mentální tělo neboli mysl musí vidět, jak je nemocná část těla vyléčená; zkrátka si musí představovat, jak ta část těla, která procházím léčením, vypadá, když je zcela zdravá a v pořádku. Dalším nezbytným krokem je uvědomění, že se léčebný proces děje právě teď, případně že bude trvat určitý čas. Záleží na tom, co jste ochotni připustit. Dokážete přijmout fakt, že se vyléčení může uskutečnit neprodleně? Nebo váš myšlenkový model potřebuje více času? Součet těchto věcí je prvořadým předpokladem pro konečné uzdravení.

Stále však ještě něco chybí. Jako další přichází na řadu emocionální tělo, které se taktéž musí zapojit. V této chvíli je potřeba, aby člověk, který se touží uzdravit, začal pociťovat emoce, jež odpovídají stavu úplného vyléčení, což jinými slovy znamená pocitově vyrušit ze svého emocionálního těla všechny obtíže. Je důležité, abyste se naladili na stav, kdy je léčená část dokonale zdravá.

Nepomůže, pokud si vaše mysl bude tento stav pouze představovat, je skutečně nutné zapojit i vlastní emocionální tělo. Vím, že to není vůbec jednoduché a mnozí s tím budou mít problémy, ale bez toho, abyste do uzdravovacího procesu zapojili emocionální tělo, se kýžený výsledek nedostaví. Stále však nejsme u konce. I přesto, že se budete modlit, vaše pozornost bude nasměrovaná na nemocnou část, vytvoříte si záměr, že se uzdravujete, vaše mysl přijme fakt, že se nemocná část těla právě uzdravuje nebo se brzy uzdraví, a emocionální tělo se pocitově naladí na stav – řekněme radosti – tedy i přesto, že je vaše tělo již uzdravené, dokonalé uzdravení se nedostaví, protože stále ještě něco chybí. Velmi mnoho lidí se pro něco modlilo s tím, že splňovali všechny výše uvedené předpoklady pro dokonalé vyléčení, proplakali celé hodiny, aby byla jejich modlitba vyslyšena, a nestalo se nic.

Příčina vězí v tom, že nebyl zapojen ještě jeden díl, na který se vždy zapomíná nebo si jej lidé ani neuvědomují. Bez něj se však uzdravení nedostaví. Poslední, opomíjenou částí je fyzické tělo. V tomto případě to znamená, že naše smysly spojené s fyzickým tělem musí vnímat, že je nemocná část dokonale zdravá. Nemám tím na mysli pocity, které souvisí s myšlenkovými vzorci či samotným vědomím a pátrají uvnitř těla. Spíše se jedná o vytvoření samotného pocitu v daném místě. Konkrétně to vypadá tak, že již nevnímáte žádnou bolest a místo, kam je zaměřena vaše pozornost, září zdravou vitalitou. Prociťujete zdraví a krásu svého těla. Jakmile učiníte tento poslední krok a tělo začne reagovat, zázrak se vždy dostaví. Je tady však ještě jedna záležitost, která v Izajášově efektu zmíněna nebyla. Týká se informace, kterou mi ohledně tvoření z mysli sdělil Thovt. Jakmile tvoříme z mysli, bude náš záměr obsahovat vždy obě polarity. 

Viem, že ak človek skúša pracovať sám zo sebou, tak je navedený a nájde si k sebe cestu. Jeho vnútro sa pomaly otvára a dostáva tie správne informácie, ktoré ho posúvajú na jeho ceste ku Svoriteľovi.

Krásnu Veľkonočnú nedeľu  Vám prajem . 😉

5 replies on “Ako previbrovať energiu v tele”

Ahoj anitraM. Moj pravy halux som si nedano pocas behu naboso este vylepsila. Palec som podvrtla… je to uz 3 tyzdne. Zatvrdlina je vacsia. Bolest kol dokola. Dala som palcu pozornost..tlaky, bolest, pichanie zosilneli. Ovela vacsi ho ma aj moja matka. Hladam podobenstvo v postojoch. Neviem…Nadradenost moja vlastna? Voci muzovi. Aj pred podvrtnutim bola. Ale miesa sa mi tam viac situacii. Bolest narasta. Neda sa mi to uvolnit. Opuch je dost velky. Zatvrdlina je hutna..vibracie lasky spominas. Ako s tym narabat? Previbrovanie.. Nie je mi to celkom jasne z clanku..vdaka za usmernenie.

Páči sa mi

Ak si si to poranila pri behu, je to o náhlení sa za niečim, čo za to nestojí…občas sa mi noha zablokuje na rovnej ploche a zakopnem placom, vtedy si uvedomím, že mám spolmaliť seba, lebo sa snažím udržať tempo s myšlienkami, čo je občas dosť vyčerpávajúce. 😀 Tvoj stav je poúrazový, ktorý tak isto stojí za zamyslenie. takéto veci sa hoja dlho. Skúšaj si masírovať nohu každý večer nejakým voltarenovým krémom , či iným hrejivým, aby sa rýchlejšie zahojil. Alebo prikladaj studené obklady…či máčaj nohu v magneziovej soli. Pomáha vraj aj harmanček..uvar si čaj a teplý sáčik prilož na boľavé miesto. Aj kurkumová pasta je protizápalová(kurkuma a olivový olej…zohriate natierať 3x denne)

Vnímaním bolestivého miesta sa bolesť zosiluje to je pravda…ale čím dlhšie vnímam tú bolesť postupne sa nakopená energia v nej uvoľnuje a slábne. Ty sama vibruješ v rovine duše a čím viac si láskavejšia, tým sú aj tvoje prejavy duše silnejšie a vyžaruješ ich aj navonok…takže ak seba liečiš, dávaš do toho vyššiu silu lásky ako človek, čo má ešte slabé prejave duše. Previbrovanie nastáva vtedy, ak nahromadenú energiu uvoľnujeme zameriavaním pozornosti a vkladáme do toho energiu duše…vlastne vnímaním miesta bolesť slábne a potom tam vnímame len samých seba…Ak je človek vyrovnaný, zharmonizovaný…jeho energia je všade krásna a preteká kanálom uvolnene z dola nahor…zameriaš pozornosť na chodidla a citiš ako hrejú a ťahá sa ti energia vnútornym kanálom prekne hore.

Kedysi som bolesť vyťahovala zamerala ozornosť a potom silou vôle ju vyťahovala von..je to namáhajúce…robili to aj nejaký šamani , síce oni tú energiu vťahovali do seba a výdychom na bok sa zbavovali ťaživej energie a potom tam vkladali energiu lásky.

Haluxy sú o našom postoji…ak chceme prejavovať svoju pravdu a veci, na ktorých trváme a chceme, aby boli podľa nás…Po rodičoch dedíme programy , správania a veľa vecí opakujeme , lebo ich vnímame ako správne a potom mme rovnaké problémy ako naši rodičia.

Vyskúšaj rôzne miesta na tele vnímať, s ktorými máš problém, čo tam cítiš…mne sa vždy ukáže, či ide o emočný postoj a následne blok, alebo som nemala zasahovať a niekomu pomáhať s liečením. Skúšaj tam vnäšaj tam výdychmi spokojnosť a radosť…

Pozri si aj tento čláánok ak chceš https://anitram.wordpress.com/2011/01/27/vnutorny-usmev/

Posledné, čo ma napadá je prikladať si ruky…ako si pomasíruješ chodidla a boľavé miesto..pošúchaj dlane a prilož si ich na halux a vnímaj s láskou seba samej teplo, ktoré ti tam preniká a lieči ti telo. Vnútorne popros o vyliečenia a zharmonizovanie svojho tela a potom poďakuj.

Pekné sny.. 😀

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.