Kategórie
cesta k sebe

Sme súčasťou božského plánu

DigitalAngelofPeaceNáš pocit zrady, nespravedlnosti a krutosti nás bude dostávat do situací, jež nás nutí vidět vyváženější obraz světa. Jsou tu výzvy, abychom se naučili vidět spravedlnost za zdánlivou nespravedlností světa a opět získali důvěru ve víru, že se o nás bůh  stará.

Pocit, že jsme si nezasloužili, aby se s námi jednalo určitým způsobem nebo abychom museli zažít určité věci, nás nutí usilovat o spravedlnost, nápravu, touhu po odplatě nebo i pomstě. Postupně však začneme vidět širší obraz a chápat vyšší logiku dění. V konečném důsledku nejde o nápravu nebo odškodnění, ale o pochopení, že vlastně není co odpouštět,  neboť vše bylo dokonalé tak, jak to bylo – je to  součást božského plánu.

Do cíle  – k opětovné jednotě – se dostaneme,  pouze když pochopíme, že všechno v životě má svůj smysl – všechno slouží našemu uzdravení a vývoji vědomí.Čím více chápeme a uznáváme skrytý smysl,  za zdánlivě „špatnými“ událostmi, tím více se učíme důvěřovat vesmírnému plánu a všudy přítomné boží lásce.

Dar

Otevření duchovního srdce, abychom mohli svobodně dávat a přijímat lásku.  Opětovaná víra a důvěra v Boha.

Úryvok z knihy Chirón

3 replies on “Sme súčasťou božského plánu”

ahoj martina. moj sen dalsi bol co sa mi snival pred dvoma dnami . boli tam zeny chude i baculate a vsetky tam boli urcene na sex. jedna zo zien mala infuziu alebo nieco take. ked sa knam prihrnuli chlapi tak tam boli zeni len stihle a nakoniec tam bola iba zena s infuziou alebo sa to podobalo tomu. a sen ma iny odsek . v rade stali ludia a niektory cakali na nieco. boli to ludia ktory boli z daleka boli tam zeny aj muzi. jedna zena ziadala o nieco bola tmavej pleti. tak ziadala o nieco ale nedavalo to zmysel co  to tam ziada . mi sme jej hovorili nech to nerobi . mysleli ze sa ide hlasit na prostituciu . ak by ta to dalo nejako medzi vami co snivate doriesit tak pomozte co sa tim malo na na mysli. dufam ze pridete na to a  pomozete. tych co hladate najdete medzi tymi zenami.  tak hladajte . rozposli to tym co hladaju  vo francuzku  

> Od: “Cestou k sebe…” c > Komu: ou > Dátum: 12.11.2015 14:05 > Predmet: [New post] Sme súčasÅ¥ou božského plánu > anitraM posted: “Náš pocit zrady, nespravedlnosti a krutosti nás bude dostávat do situací, jež nás nutí vidět vyváženější obraz světa. Jsou tu výzvy, abychom se naučili vidět spravedlnost za zdánlivou nespravedlností světa a opět získali důvěru ve víru, že se o nás bůh  s”

Páči sa mi

Danka sny vykladám na snovej stránke…https://viziebosorky.wordpress.com/..tam píš na budúce.

nechápem tejto časti..skáče ti tam nejaké Â

ak by ta to dalo nejako medzi vami co snivate doriesit tak pomozte co sa tim malo na na mysli. dufam ze pridete na to a  pomozete. tych co hladate najdete medzi tymi zenami.  tak hladajte . rozposli to tym co hladaju  vo francuzku Â

a nerozumiem na čo tý ľudia čakali všetci…na sex s tými ženami?

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.