Kategórie
psychosomatika

Bloky vedúce k ochoreniu.

Hľadala som na nete psychomatickú súvislosť s Hemoroidmi a to, čo som našla, plne ten problém vystihuje. Je len otázne, či ho chceme vidieť, alebo nie. Psychosomtika ide do hĺbky a problém je vždy na viacerých rovinách, lež sa objaví prvotný príznak ako varovanie.

Fyzický blok-vir je mikroorganismus viditelný jen pod mikroskopem. Viry jsou jednou z nejmenších biologických entit,které v přírodě existují. Jsou nejjednodušší ze živých bytostí,právě díky své nekonečně malé velikosti mohou proniknout všude.Reprodukovat se zato mohou jedině uvnitř živé buňky.

Emocionální blok- jeli nemoc způsobena virem,znamená to,že se dotyčný nechal ovládnout nějakou myšlenkou formou -elementálem,již vytvořil a která mu brání,aby byl sám sebou. Aby se člověk nechal takto napadnout v rovině emocionálního a mentálního těla ,musí v nich existovat nějaká trhlina.

Takové trhliny vznikají jedině tehdy,pokud v sobě člověk udržuje nevraživost nebo nenávist. Virus je tedy zde,aby člověku pomohl uvědomit si,že v sobě chová zášť nebo odpor,což podlamuje jeho zdraví.

Aby zjistil v jaké oblasti tyto destruktivní city chová ,je potřeba si uvědomit,která část je virem napadená a zvážit čemu slouží.

Duševní blok – pokud tě napadl virus,uvědom si,co máš v sobě za myšlenku,jenž má někomu něco za zlé. Potom si představ,že tato myšlenka se rozplyne a ty si odpusť.Uvědom si,že už v sobě nemusíš chovat tutu nevraživost,protože ti to podlamuje zdraví.I když teď ještě odpustit nedokážeš,máš dobrou intuici a až se zmírní bolest tvého vnitřního zranění,budeš toho moci snáze dosáhnout.

Mantra pro Vás a opakujte denně,jak sami cítíte

  • Mám se ráda,taková jaká jsem a život je pro mne radost.Děkuji.
  • Rozhodněte se vzít svůj život do vlastních rukou a uskutečnit svá přání.
  • Každý den je plný zázraků.
  • Buďte úspěšní.
  • Uvědomte si svůj blahobyt a věřte,že všechno získáte v pravý čas.
  • Milujte svůj život a každý den se obklopujte láskyplnými myšlenkami. Dovolte lásce ve svém srdci vysílat signály do vnějšího světa.
  • Díky vnitřní moudrosti si vytvořte bohatství na všech úrovních.
  • Důvěřujte proudu života.

Hemeroidy

Fyzický blok – hemeroidy jsou křečové žíly konečníku,jsou důsledkem rozšíření cév konečníku a řiti. Jednou z nejčastějších příčin je nejen zácpa, ale i průjem.

Emocionální blok – hemeroidy jsou známkou tlaku způsobeného emocionálními stavy a strachy o nichž nechceme hovořit ani je ukazovat.

Tento potlačený emoční obsah se postupem času stává těžkým břemenem.
Hemeroidy se objevují u toho , kdo se do něčeho nutí a kdo si vytváří tlaky, především ve hmotné oblasti.Může to být člověk ,který se nutí k výkonu určitého zaměstnání,které ho ve skutečnosti nebaví.

Protože hemeroidy se nacházejí v konečníku, koncové části tlustého střeva ,pak se dotyčný zřejmě často nutí k tomu , aby něco dokončil.Klade na sebe přílišné nároky.Napětí vzniká především proto,aby se mu podařilo něco nebo někoho mít kvůli své hmotné nejistotě a svým nesnázím rozhodnout se.

Duševní blok – čím je tvůj vnitřní postoj nejistoty zřejmější,tím více tě hemeroidy trápí,aby jsi této nejistotě čelil,nutíš se jednat s cílem něco mít.
Nestává se ti také,že když věci nemají dostatečný spád,že máš hned oheň u zadku?

Měl by jsi rozvíjet důvěru ve vesmír , tedy více se spoléhat na naši matku planetu Zemi,která je zde,aby se starala o všechny své děti.

Moc by ti prospělo dát věcem volný průběh.Více si důvěřovat,vyjadřovat to,co cítím a zároveň si připustit právo chovat určité obavy v hmotné oblasti.

Zdroj: http://prostepohoda.cz/problemy

 

 

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.