Kategórie
Energia Reiky

Video-akustická korekcia čakier

CAKRY1Existuje ich sedem. Sedem kľúčov. Sú vždy s nami. Stačí ich len otočiť, ako otáčame kľúčikom v zámku. Jednoducho otočíme kľúče – a zámok sa otvorí: v Joge dokonca existuje taký pojem – „roztáčať čakry“ .

Čakry – je to sedem kľúčov od zámku dvier Osvietenia. 

Ak chcete otvoriť tieto dvere – musíte použiť všetkých sedem kľúčov, jeden po druhom.
Ak chcete otvoriť tieto dvere – musíte najprv použiť prvý kľúč, ktorý sa nazýva Muladhara, potom druhý, tretí kľúč, atď. Až potom sa zámky otvoria, a vy budete môcť vstúpiť do Sveta, ktorý bol dosiaľ pre vás skrytý.

Najúžasnejšou vecou je to, že ľudia hľadajú kľúče k Osvieteniu mimo seba. Hľadajú rôznych Guru, Osvietených, špeciálne pútnické miesta, sväté Chrámy, posvätne rieky … Ale kľúče sú veľmi blízko – sú vo vnútri nás.Všetky kľúče nosíme so sebou v zväzku – sú navlečené na Sušumnu, krásnu striebornú stuhu. Všetky kľúče žiaria fascinujúcim svetlom v siedmich farbách dúhy – svietia červeným, oranžovým, žltým, zeleným, azúrovým, modrým a fialovým svetlom. A preto vždy, ak uvidíš dúhu – vedz, že Vesmír ti hovorí : “Môj syn (dcéra), neverím že si skutočne zabudol na bohatstvo, ktoré sa skrýva v Tebe. Pozri na túto dúhu, možno ti niečo pripomína?”

Tento program slúži pre korekciu systému čakier, ich „roztáčanie“ a „doladenie“. Tento program je vybavený kvalitou efektu vizuálneho ponorenia i akustickým binaurálnym efektom (o binaurálnom efekte pozri „Poznámky prekladateľky“ nižšie). 

Ako pracovať s programom?
– Je vhodné pozerať video v slúchadlách – pre vznik kvalitného binaurálneho efektu.
– Veľmi dobré, ak máte väčšiu obrazovku, napr., 20″ a viac, teda viac než monitor notebooku.
– Musíte sedieť so vzpriameným chrbtom. Monitor je priamo pred vami.
– Ak je to nutné, posuňte monitor tak blízko k sebe, aby bol na úrovni vašich očí, keď budete sedieť so vzpriameným chrbtom.

Budeme pracovať so všetkými siedmimi čakrami, počnúc prvou – MULADHAROU.
– Keď sa na obrazovke objaví prvá čakra, ihneď sa koncentrujte na prvej čakre vo svojom tele: na začiatku trupu (pozri obrázok nižšie).
– A keď sa napríklad ukazuje štvrtá čakra – ANAHATA , treba sústrediť pozornosť na stred hrudníka, atď.
– Buďte uvoľnení, pozerajte na obrazovku pokojne a relaxujte.

Každá čakra je sprevádzaná zvláštnymi zvukmi, ktoré slúžia pre aktiváciu tej konkrétnej čakry. Zámerne som dal na každú čakru sedem opakovaní týchto zvukov. Ako už viete, je 7 farieb dúhy, 7 dní v týždni, 7 nót , 7 čakier – preto rovnaký sedemnásobný rytmus má byť prítomný aj tu, čo znamená 7 opakovaní zvučania na každej čakre.

Vykonávajte túto video-akustickú korekciu každý deň počas siedmich dní v kuse. Potom urobte prestávku, a opakujte túto praktiku. Dĺžka prestávky a častosť opakovania je na vašom rozhodnutí, riaďte sa len vlastnými pocitmi.

Stiahnúť program Video-akustická korekcia čakier

 

 

Pozerať program online: 

http://www.youtube.com/watch?v=I0XT15ZUkOg

http://video.yandex.ru/users/izb…-vs/view/103/#hq

http://vk.com/video-44234443_165965942

Original: http://youryoga.org/video/chakras.htm © Sergey Veretennikov, 11.08.2013 Preklad: Tetyana Karásková

4 replies on “Video-akustická korekcia čakier”

Lepšie je to natočiť vlastným telom, kto nevyskúšal nevie zistiť akú silu to má. Odporúčam nájsť si toto cvičenie na čakry. Je to prezentované ako, fyzická aktivácia tela. Toto je dosť podobné. Akoby napodobnenie. Ale pekné video, len originál rotačné cvičenie na čakry je viac prospešné pre telo.

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.