Kategórie
Energia Meditácia

Meditácia s bielym svetlom

Práca s bielym svetlom je úžasná. Nejde len o meditačný vnem a preciťovanie, ale ukáže vám aj zablokované miesta v tele a orgány, ktoré máte poliečiť. Okrem toho, prežiarovaním sa váš energetický kanál viac z aktivuje a bude lepšie priechodný. 😉 

Účelem této meditace je zakoušení proudu světla, které prochází vaším tělem a umožňuje vám tak zakoušet vaší Connectionpřirozenou Podstatu. Pokud tuto meditaci provádíte, budete schopni uzdravovat své tělo tímto světlem, tímto soustředěním a tímto uvědoměním. Předtím, než začnete provádět tuto meditaci, musíte se dostat do zcela spontánně plující nálady a uvolnit všechny části svého těla. Vyberete si svoji pozici, která může být vsedě nebo vleže, zavřete oči a úplně se uvolníte. Metody, popsané v předchozích kapitolách této knihy vám pomůžou tohoto stavu dosáhnout. Jak procházíte celé své tělo a vnímáte jednotlivé jeho části, musíte si zkoušet představit jak proniká světlo právě těmito částmi. Když budete cítit toto světlo, které se jemně a pomalu pohybuje ve vašem těle, začnete současně zakoušet hluboký mír a hluboký uzdravující proud.

Uvědomíte si, že to je krásná pozitivní energie, která vás pohlcuje, utišuje a dává vám jemný dotyk, který je plný uzdravující síly a klidu. Nyní se soustřeďte na prsty u nohou. Pozorujte světlo okolo prstů, krásné bílé světlo. Spatříte jemný proužek světla okolo vašich prstů. Toto světlo je vaším skutečným já, vaší skutečnou energií. Nyní je ve formě světla. Toto světlo se pohybuje blízko vašich kotníků, čili si můžete představit obě chodidla, která jsou prozářena tímto světlem.

Energie nyní stoupá ke kotníkům a otáčí se okolo těchto kotníků a vy cítíte příjemný pocit v prstech u nohou, v chodidlech a ve vašich kotnících. Toto světlo dále stoupá do lýtek. Vnímáte celou oblast od kotníků ke kolenům jako úplné světlo a nic jiné. Všímejte si krásných příjemných barev světla, které jsou žluto-bílé. Cítíte pohyb tohoto světla od kolen ke stehnům. Celá tato oblast je zaplněna tímto světlem a vy nevidíte své stehna nýbrž spatřujete pouze světlo. Nyní není oblast od prstů u nohou ke stehnům ničím jiným než světlem. Je to sloupec světla. Nyní se toto světlo pohybuje nahoru do okolí pánve a stoupá pomalu k žaludku a pupku.

Světlo se pomalu rozprostírá a jemnými dotyky zaplňuje celou oblast uzdravujícím proudem a hlubokým mírem, přičemž zasahuje i břicho a střeva. Celá tato oblast není nic jiné než světlo, které se pomalu dostává i do srdce. Váš tlukot srdce je pravidelný. Zakoušíte velice klidný pocit. Tlukot srdce je tak pravidelný a jemný, že cítíte každý tep jako jemný dotyk, který uzdravuje jakékoliv srdeční problémy. Kamkoliv toto světlo pronikne tam zmizí možnost vzniku nemoci. Světlo se šíří dál a pohybuje se pomalu jako voda nahoru po páteři a po zádech. Vidíte světlo okolo prsou a přes plíce se dostává do paží a loktů, sestupuje do dlaní a prstů. Světlo je nyní okolo prstů. Krásný proužek světla je okolo prstů a palců. Je to velmi jemné světlo, velmi jemný proužek světla okolo prstů a palců.

Zakoušíte proud světelných paprsků, který se dostává do paží a rukou jakoby to byl tok uzdravující energie. Pomalu vidíte, že obě ruce nejsou nic jiného, než sloupce světla. Světlo se dostává do hrdla a okolo krku. Uvolněte oblast hrdla a hlasivky. Toto světlo můžete vidět na konci jazyku ve svých ústech, kde pulsuje a vše uzdravuje. Potom se dostává jemně do nosních dírek, nosu a rozpouští se v uších. Ano, i ve vašich uších. Není ztuhlé, ale pulsující a pohybující. Nyní ho můžete spatřit procházet do očí a můžete vidět krásné klubka světla v očních důlcích. Cítíte, že můžete uzdravit jakýkoliv oční problém tímto světlem a vnímáte uzdravující dotyk tohoto krásného světla.

Cítíte, jak se toto světlo pohybuje dál a prostupuje vaší hlavou. Cítíte to na svém čele, mezi obočím ve svém třetím oku, kde je toto třetí oko otevřené. Nyní to prostupuje až na vrchol hlavy. Všechny mozkové nervy a buňky jsou osvětleny tímto krásným světlem. Všechny tyto buňky se staly oživeny. Vidíte a cítíte tento oživující dotyk v celém mozku. Každá buňka v mozku je rozsvícena jako malá žárovka. Buďte s tímto svým světlem, které je vaší pravou totožností a Podstatou. Nyní vidíte svoji páteř; je to jako krásný sloupec přímého světla uvnitř i vně. Z vrcholu hlavy zíráte na celé tělo, které je obklopeno světlem.

Celé tělo není nic jiné než světlo. Je to ztělesnění světla. Vidíte sebe jako samotnou přítomnost světla. Nejste nic než světlo.Zažijte toto světlo hluboce. Úplně se sjednoťte s tímto světlem.Jste zde proto, abyste zakusili sebe jako přítomnost světla. Jste úplně uvolněni. Vaše tělo je uzdraveno tímto dotykem světla a proudem světla, které prochází v těle. Tento proud světla stále teče a vy se cítíte plni života a velmi lehcí a jasní. Nyní, když jste plně zakusili toto světlo, můžete jemně otevřít oči s příjemným pocitem, protože je před vámi stále proud pozitivní energie. Zažili jste hluboký mír. Zažili jste se jako světlo. Jemně si podle svého otevřete oči. Když je otevřete, podívejte se na lidi a věci kolem vás s novým pohledem plným čerstvého úsměvu. Můžete se o tuto zkušenost podělit s ostatními. Jak se cítíte?

Podělte se o tuto pozitivní zkušenost. Tímto způsobem budou stejně tak jako vy i druzí využívat to, co jste obdržel v této meditaci.

Z knihy Poznajte kto ste Šrí Gurudev Čitrabhanu

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.