Kategórie
Liečenie

Nemoci nevinných dětí.

imagesUž u Lazareva v knihe Diagnostika karmy som čítala  ako matka dokáže ovplyvniť svoje dieťa počas vnútro-maternicového vývoja.

Po přečtení uvedeného  “Nemoci nevinných dětí” mnozí řeknou: “Něco na tom může být, protože i já jsem pozoroval u nemocných některé z oněch vlastností, se kterými jsou dávány do souvislostí. Ale co nevinné děti, trpící různými nemocemi ?”

U dětí mají nemoci duchovní příčinu dvojího původu. První je dána tím, že dětské duše nejsou na světě poprvé. Znamená to, že žily v těle již mnoho životů a v jejich průběhu se jim nepodařilo dosáhnout toho stupně duchovního rozvoje, aby mohly již zůstat “na onom světě” jako andělé, to jest v duchovní dimenzi – království Ježíše Krista. 37

Proto jim byla dána možnost “reparátu” života, byly reinkarnovány. Ze svých minulých životů si však nesou povahu a také dluhy, které zde ve hmotnosti nezaplatily. To jsou ony vrozené nemoci a dispozice k nim. Nikdo neodejde, aniž by zaplatil do posledního “groše” říkají duchovní učitelé. Proto útrapy při umírání nejsou trestem, ale milostí Boží, neboť umožňují odejít z této dimenze bez dluhu ! Ti, kteří odejdou s dluhem, s tím, čemu “unikli”, se narodí a to prožívají v dětství.

Existuje ještě však ještě druhá příčina nemocí dětí. Ta je v matce a rodině. Matka je spojena s dítětem astrální porodní “šňůrou” do šestého roku dítěte a pak ještě vibračně. Je-li matka egocentrická, všechny negativní vibrace svých nálad odtlačuje na slabší konec – dítě. To znamená, čím by měla onemocnět ona, onemocní dítě. A když onemocní dítě, je zpětně “potrestána” matka. Dítě nemoc tak “nabere”. Je mu dokonce dobře, že vyvolalo zvýšený zájem matky a rodičů. U nemocí dětí, které nejsou vrozené, je třeba se podívat na matku a rodinu dítěte. Nemocné dítě je karmou matky a otce. Zdravá a šťastná matka {hlavní přínos otce) je základem zdraví a štěstí dítěte.

Poznámka k výživě.

Výživa je uváděna pouze orientačně. Na přesný rozpis jídelníčků a diet existuje spousta specializovaných knih.

Poznámka k ošetřování vibračních kamenů.

Každý kámen nošený na těle je nutný po několika dnech opláchnout pod tekoucí vodou. Více je o kamenech uvedeno na konci této knihy v kapitole “Osobní energetické přírodní zářiče”.

Poznámka k barvám.

Doporučené barvy je vhodné nosit v oblečení a zařídit si jimi přednostně místa pobytu.

Z knihy DUCHOVNÍ PŘÍČINY NEMOCÍ A JEJICH LÉČENÍ

Třetí doplněné a přepracované vydání Josef Staněk, Jana Brzobohatá (1999)  Digitalizace: 1. verze (jún 2010)

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.