Kategórie
Energia Liečenie

Joalis Gli-Glu a lepok

img_193Kolegyňa ma upozornila na preparát, čo užívala na detoxikáciu tela , ktorý pomáha odstrániť z organizmu zvyškové metabolity, najmä lepok. Vybrala dve balenie a veľmi je to pomohlo. Predtým ju každé jedlo nafukovalo, mávala kŕče a dosť výrazne schudla.  Ide o  JOALIS GLI GLU . ktorý   účinne detoxikuje organizmus od toxického gliadínu a tiež gluténu (lepku). Viac informácii v článku MUDr Jonáša: o gluténovej intolernacii a jej dôsledkoch.

JOALIS KOMPLEXy sú preparáty, ktoré vzišli s výskumu MUDr. Josefa Jonáša a sú základom Riadenej a kontrolovanej detoxikácie podľa MUDr. Josefa Jonáša. Tieto informačné preparáty sú vytvárané špeciálnou technológiou, ktorá zostáva výrobným tajomstvom.

AKO FUNGUJÚ?

Prostredníctvom vložených informácií ovplyvňujú cez informačný telesný systém pochody v ľudskom tele. Ide v podstate o príkazy na základe poznatkov súčasnej medicíny, toxikológie, psychológie a prírodnej medicíny.  Každý informačný preparát obsahuje komplex informácií zameraných na rôzne toxíny – či už živé alebo neživé. Sú to vlastne programy, podobné programom pre počítač, ktoré po vniknutí do organizmu odovzdávajú informácie príslušným štruktúram. Organizmus potom jedná podľa pokynov obsiahnutých v preparáte. Obrazne pôsobia na náš organizmus rovnako, ako keď do zavíreného počítača vložíme antivírusový program.

Veda už uznala ľudský mozog za najinteligentnejší počítač a ľudské telo za najvodivejší a najefektívnejší systém na zber informácií. Dokáže dokonale informácie prijímať a aj ich spracovať pre svoje potreby. Musíme mu ich len dodať – a to aj prostredníctvom JOALIS preparátov. V jednotlivých KOMPLEXoch sú zahrnuté informácie riešiace vždy určité záťaže a toxíny, ktoré najčastejšie spôsobujú zaťaženie, poruchy imunity, poruchu funkcií alebo ochorenie určitých orgánov či tkanív. Môže ísť o skupinu vírusov, baktérií, plesne, zooinfekcie, ťažké kovy, chemické látky, toxické jedy, karcinogény, lieky, rádioaktívne látky, očkovacie látky, metabolity ale i emocionálne bloky a psychické zaťaženia. Pri podaní takéhoto KOMPLEXU informácií si náš organizmus „zoberie“ len tie, ktoré práve potrebuje riešiť. Z toho vyplýva, že preparát neobsahuje žiadne látky, ktoré by mohli poškodzovať organizmus.

VHODNÉ NA PREVENCIU I PRI CHOROBÁCH

Čo sa týka vnútornej hygieny tela, stále u našincov prežíva stredoveké myslenie. I keď je v súčasnosti je v móde wellnes štýl – krásna a zdravá pokožka, dokonalý vzhľad, pekná, v posilňovni vyformovaná postava, zdravé diétne a výživové programy… Všetko dodávame telu zvonka. Vnútorná očista organizmu je akosi na chvoste. Prevláda názor, že vnútorné tkanivá majú dokonalú schopnosť všetko zlé, nepotrebné a škodlivé z organizmu vylúčiť. Žiaľ nie je tomu tak, a preto pod tiažou vnútorných toxínov i navonok zdravý človek už v mladom veku trpí zdravotnými problémami a neskôr aj chronickými ochoreniami. Nie je také ľahké odstrániť z tela latentné infekcie v podobe opúzdrených ložísk, ročné nánosy metabolitov, solí, tukov, chemických látok či ťažkých kovov atď.
Zanesením organizmu mikroorganizmami, toxínmi zo životného prostredia, no i z nášho vnútorného prostredia – pri nezdravej životospráve, sa poruší funkcia zložitého imunitného systému, psychiky, nervového systému, hormonálnej činnosti, ciev a pod.

Ukazuje sa, že správnou cestou, ktorá vedie k odstráneniu chronických zdravotných problémov, je detoxikácia organizmu.  MUDr. Jonáš spracoval čo najúplnejší prehľad všetkých ľudských toxínov, od ktorých je potrebné náš organizmus očistiť a vyrobil špeciálne bylinné a holografické preparáty, ktoré pôsobia ako “mydlo na nečistoty”. Pomocou prístrojového vybavenia je možné stanoviť toxickú mapu organizmu a kontrolovať, či po podaní preparátov došlo k odstráneniu určitých toxínov. Pomocou informatík je možné meniť aj chybné psychické programy, ktoré nosíme v sebe všetci. Detoxikácia je nielen výborný preventívny prostriedok proti takmer všetkým chorobám, no pomáha telu zbavovať sa záťaží a často tým aj príčiny pri chronických ochoreniach a dlhodobých zdravotných problémoch.

Štúdio zdravia-centrum detoxikácie podľa MUDr. Jozefa Jonáša

Súvisiace články:

Príčiny ložísk v pľúcach a hrubom čreve

Obličky a močový mechúr- vznik ložísk a ochorení.

5 okruhov podľa čínskej medicíny

4 replies on “Joalis Gli-Glu a lepok”

Problémy s trávením má veľa ľudí a tie alergie sa tak krížia, že človek by za chvíľu nemal ani čo jesť, lebo všetko obsahuje alergény pre neho škodlivé.. Aj môj syn má alergiu na laktózu a už aj hraničné hodnoty na múku. Verím, že sa to však viac nerozvinie a zvládne to . Kolegyňa skúšal aj Astomin na detoxikáciu http://www.studiozdravia.info/default.aspx?p=onlineshopproductdetailpage&product=42

Bola aj u Doktora Jonáša na testovaní a po užívaní tých preparátov sa jej hodnoty znížili.

Je to naozaj dlhá cesta a treba dodržiavať diétu, lebo zatiaľ liek na intoleranciu gluténu nevymysleli. Zmeniť postoj k sebe..vedieť veľa vecí prijať…lebo tento problém sa týka pľúc a tenkého čreva, teda dýchania a vstrebávania..to čo nevieme rozdýchať a vstrebať. a u môjho syna to tak aj je. 😦

Mirko ďakujem …krásny večer a pokojné sny.

Páči sa mi

Ahoj 🙂
To je už ťažké zdravo sa stravovať ked v pOtravinách predávajú otravu ,a ešte do toho všetkého sa človek jeduje a morduje ho tento pohlad na svet. Ja sa snažím dávať pozor na potraviny ale nie vždy sa to dá. Niečo mi škodí ale čo to je neviem ,ale zistím 🙂 Synovi želám aj Tebe Martinka a celej rodine veľmi Veľa zdravia a lásky.

Liked by 1 person

Mirko treba sledovať svoje telo, čo ti niektoré jedlo odmieta. Ja som mala obdobie, kedy mi nechutila káva, telo ju odmietalo, ale program v hlave stále ju chcel, tak isto mlieko a jogurty , bývalo mi po nich ťažko, ale zvyk bolo ťažké odstrániť. Až neskorej som si uvedomila, že telo si samo určí, na čo má chuť a čo už nemusí konzumovať. Ja som tak prestala údeniny jesť. Verím, že na to prídeš a možno je to len dočasné..stačí v sebe vyrovnať niektoré veci. 😉

Ďakujem krásne za prianie…posielam objatie a tebe želám to isté….. veľa lásky, zdravia a spokojnosti na srdiečku. 😉

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.