Kategórie
Energia

Sami si tvoríme podmienky pre svoju realitu.

Je krásne, ak vám vaše dieťa povie, že si niečo želalo a to sa mu aj vyplnilo. A po nejakom čase znova príde a zase povie, že si tajne želalo toto zažiť a ono to naozaj prišlo. Alebo sa mu vyplnilo aj niečo iné, na čo len pomyslel, že by tak mohlo byť. Všetko to bolo v súlade s jeho dušou, aby sám pochopil, že aj dobré veci sa dejú a nie sme tu sami.

Keď mi toto mladší syn vravel, potešilo ma to a videla som v ňom kus seba a veci, ktoré som si ja priala a vyplnili sa ako lusknutím prsta. Univerzum má naozaj dostatok hojnosti a je len na nás, ako vieme tvoriť a využívať silu ducha pre dobro nás samých.

Občas si zaželám len maličkosti a keď sa vyplnia, vyšlem pocit vďaky. Je veľa vecí, ktoré sme ešte nepochopili správne a predsa sú možné. Ak sa otvoríme vyššiemu vedomiu, pochopíme, že všetko to bola len cesta poznania , bez ktorej by to nebolo možné…teória a fráze sú jedna vec, ale prežitky a skúsenosti druhá.

Tak tvorte z duše a naplňujete seba tým, po čom naozaj túžite. Nie po čom baží vaše EGO. Vy ste dôležití, vaša podstata, nie to v čom sa ukrýva, tak nechajte svoje svetlo žiariť, aby ho videli aj tí, ktorí stále neveria a nevidia ho.

Nech vás sila ducha sprevádza cestou srdca k poznaniu seba samého a skutočnosti .

anitraM

23 replies on “Sami si tvoríme podmienky pre svoju realitu.”

Ahjojky……
🙂 pekné……..Písal som ti o tom ako som roky túžil a sníval o tom , keď si deti nájdu svoje miesto v živote,doštudujú , Zuzka bude vedieť čo chce robiť………. , že by som rád vypol……..len som o tom sníval , robil si plány , dokonca som raz pred šéfmi v práci vybuchol , keď chceli po mne totálnu hlúposť , ktorá bola vopred odsúdená na nezmar a mňa už nebavilo plytvať energiou a nepočúvali ma…….proste som na nich vyštekol : NEVIEM SA DOČKAŤ DŇA , KEDY ODTIAĽTO VYPADNEM DO P…… OD PRIJEB…. K….. !!! Nemal som už chuť ani odvahu ani síl vo svojom živote nič meniť ……ako hovoríš ty išiel som na autopilota, nechal som sa len unášať prúdom…………. čistá kalamita……….

.zbierala sa vo mne rebélia , čím častejšie konfrontácie s okolím……..nič som si už nenechal páčiť………proste aký dostaneš , taký dáš a bez pardonu……. stal som sa postrachom managmentu

………keby sa vedeli urobiť neviditeľný , alebo loziť po stenách a stropoch , tak to robia…. ešteže som mal super kolegov a veľa sme o situácii kecali……..premenili sme negáciu v pozitívum , začali sme sa stretávať , spoznali sme sa viac spoznávať , stretali sme sa i s rodinami , chodili na spoločné výlety……….. No k tomu prianiu…….PRIAL SOM SI VYPNÚŤ a nedokázal som to , tak ma proste vypli , keď nastalo všetko čo som si okolo toho želal………bol to nepríjemný pocit…….nech si doktori vravia čo chcú , ale pocit v kóme sa nedá zrovnávať s klinickou smrťou…….. pri SMRTI sú pocity jemné a príjemné , kdežto pri KÓME je to nepríjemné a neprirodzené…..pri SMRTI sme vo Svetle a pri KÓME v temnote (nebola to klasická tma , bolo to tmavozelenošedé prázdno okolo mňa , ako by som stál na okraji priepasti a dul na mňa nepríjemný severák……..to len na predstavu )

……..to som sa ale zas moc rozkecal .-) 🙂 ……….zvyknem si tak retrospektívne predstaviť občas čo som si ako decko želal a ako sa mám teraz………to akoby so mnou zatočili v ohromnej špirále šťastia a súhry nádherných pocitov……..som chvíľu neskutočne spokojný a šťastný (….až tak , že slzy prúdia samé a Duša sa čistí…..)………kiežby to bolo naveky a NAOZAJ……..možno raz.-) ………teším sa na to 🙂 Čawsa , majsa, ahojsa 🙂 a pozor na to čo si želáme……….R.

Páči sa mi

Prezil si si vela a spatne to vsetko vidis..co sa vyplnilo a ako si si nechtiac zelal veci a same si urcili sposob realizacie…😒

Vidim to aj ja..co si pamatam od mladosti.co som si zelala ze nechcem zazit a co hej…ako sa to vsetko vyplnilo…neuvedomujeme si dopad svojho myslenia…o tom to vsetko je.🤔

Ale verim…ze sa ti vyplnili aj veci..ktore potesili dusu..tvoje vnutro..lebo boli v sulade s tebou❤.

No tvojim zazitkom mam akusi kontrolku, ak si zelam mat viac casu na tvorenie a oddych..vzdy mi nabehne tvoj stav ochorenia a potom formulujem veci inak…aby som mala dost energie a fyzickej sily a uzivala krasu zivota.😊🌷🧚‍♀️

Páči sa mi

…..psssssssssssssst……….potíšku , to nemôžem povedať systému , že mi je teraz fajn……… , že som ako Forrest Gump………Ak je systém pokrytecký tak prečo vijavovať pravdu!!!!!!!!! …… srať im aj na celú robotu , na dane a poplatky a dane a zas len poplatky……….vieš aké je to krásne nemať na deň nič , len si tak trebárz prebdieť celú noc , čítať si čo ťa baví……stáť hodiny pri okne a dívať sa ako vychádza slnko????? …….a nie rychle do seba dačo hodiť , vypiť čaj či kávu a fujas matias na panské!!!!

……ja si to užívam , len ma hnevá postoj systému , že blonďákom nadelí a ostatný si nase…. Je to mrzké a krepé od štátu ktorý ma poskytovať servis a nie nasierať 🙂
…….pokúšam sa o návrat k SEBE. R

Liked by 1 person

To ti verim a hadam si to na dochodky uzijem a budem sa venovat sebe…lebo lez pojdem.do dochodku..budu aj moje vnucata velke😅.Uzivaj si to veru..aj toto pomaha regenerovat telo a my tu schopnost v sebe mame…len sme to este celkom nepochopili..celu podstatu a pritom je to jednoduche.😊..to len mas mozog vsetko koplikuje a hlada obdocky a zdovodnenia.🤔

Na a hadam raz nasa krajina bude mat vladu..ktora sa postara..aby sme sa mali lepsie a nie ze nam vsetko stazia…uvidime..kam.dospejeme a ako sa ukaze nasa vyzreta ludskost.😊

Tak uzi zvysok dna v prujemnom rozpolozeni ☕🍰..😊

Páči sa mi

………MOZOG JE NAJDOKONALEJŠIA HMOTA VO VESMÍRE A ZA TO PLATÍ NESKUTOČNÚ DAŇ……..NIE JE SCHOPNÝ REGENERÁCIE!!!!!!!! …………..so všetkým sa telo vysporiada i s transplantáciami či odobratím orgánov , ale každý zásah do mozgu je nezvratný , mozog je neschopný transplantácie a regenerácie (to sú slová jedného s popredných neurochirurgov sveta ) ………ľudstvo míňa miliardy na výskum vesmíru a nevie prísť na to ako funguje acylpyrín……….obyčajná brezová kôra a jej zázračná kyselina a najväčší vedci nevedia ako funguje a paradoxne sa snažia nájsť liek na rakovinu či AIDS……….záhada záhad………Božia lekáreň Hildegardy funguje , tak ako starej Číny…na nič viac neprišli …………dodnes moderná medicína nepochopila , že najskôr treba liečiť DUCHA a až potom telo……..raz darmo , busines , je busines………..prache nesou prachy…
……….dobrú a pokojné sníčky. R

Páči sa mi

možno teraz nie, ale ver, že raz tomu tak bude…..alebo sa to dá, ale my sme ešte obmedzený a nevidíme spôsob.

Viem že máš na toto svoj názor…nechcem to tu rozvádzať…ale čítal si tento článok už? Pri čítaní mi došlo, že robím presne opak..obraciam pozornosť von z tela a vnímam svoje pole… teraz mi dáva iný význam Kristovo tvrdenie, že k Bohu sa dostaneme len cez neho…Kristové vedomie…chápala som to aj vedy, ale inak…no učíme sa stále a možno raz zistím, že všetko som robila úplne zle.

Konkrétne toto:
Samotná existence duality v sobě zahrnuje i existenci dvou cest, po kterých je možno kráčet k cíli vašich inkarnací. Kristus o té první z nich říká, že je úzkou cestou, která k cíli /pozemských inkarnací člověka/ skutečně vede, ale kterou jdou jen nemnozí /a dnes už téměř nikdo/. O té druhé cestě se vyslovil v tom smyslu, že je široká, pohodlná a přestože po ní kráčí téměř všichni, ke skutečnému cíli nevede ani náhodou.
Bohužel Kristova slova platí pro lidskou bytost a lidstvo jako takové v plné míře i po dvou tisíci letech. I dnešní člověk jednoznačně preferuje směřování své vlastní pozornosti a napření vlastní vůle a síly k vytvoření podmínek pro svůj život a osobní vývoj ve vnějším světě, tedy směrem ven ze sebe.
Naprosto zapomíná a pravděpodobně ani netuší, že je mu k dispozici i druhá cesta ke směřování pozornosti, vůle a síly v podobě vytváření podmínek pro svůj osobní život a osobní vývoj ve vnitřním světě sebe sama.
Existují tedy dvě cesty směřující k cíli pozemských inkarnací. Cesta falešná, klamná, směrem ven ze sebe a cesta pravá do svého nitra.
Lidstvo dnes většinově kráčí po snadné široké cestě hledání všeho směrem ven ze sebe v okolním makrokosmu. Zapomíná ji uvést do rovnováhy s nejméně stejně důležitou /a z hlediska konečného cíle mnohem důležitější/ nutností kráčet po úzké cestě do svého nitra /mikrokosmu/. To má pro život nás všech dalekosáhlé negativní důsledky.

Sami si řídíte svůj život a děje se vám to, co si přitahujete svým citem a myšlenkou
Již jsem zmínil, že cesta hledání směrem ven ze sebe je falešná. Vám, kteří jste v esoterice už poměrně slušně vzděláni, snad bez dalšího přesvědčování mohu sdělit, že existuje prvotní sféra příčin a až druhotná je sféra uskutečněných následků.
Jistě znáte i tezi o tom, že si sami řídíte /i když obvykle nevědomě/ svůj život a bude se vám dít to, co si svým citem a myšlenkou v přítomnosti do budoucna připravíte.

Celý článok http://www.ragauian.cz/stvoritel-satan-a-studijni-program-lidske-duse-v-hmotnych-svetech-1/

Páči sa mi

………hmmmm……DUALITA??? ………KRISTOVA CESTA???……… dualitu poznali dávno pradávno , poznali ju v Ázii , poznali sme ju mi ako pohania……….. je to SVETLO + TMA , ČIERNA a BIELA……… NIE JE ŽIADNA CESTA KRISTA ……..sú to len bludy MOCI na ovládanie más a zjednanie poriadku medzi ZBERAČMI a LOVCAMI…… keby tak neurobili , mlátili by sme sa tu hlava nehlava , každý by bojoval s každým a všetci proti Mocným…. nie je to moc dobré , ale nič lepšie nemáme 🙂 , alebo lepšie povedané nič lepšie nepoznáme aby to fungovalo……. vzťahy v spoločenstvách sú komplikované………. aké je náročné súžitie muža a ženy , manželov a detí , starých rodičov – rodičov a vnúčat atď………..celý Vesmír je vibračný , za to že sme HMOTNÝ vďačíme Božskej vibrácii inak by sme boli iba DUŠE a to sú tie dve cesty………všetko je to o dvoch cestách a netreba sa upierať na ideológie a viery….. spoznávaš to každý deň……stretáva sa to v tebe každú chvíľu…….sme BOŽÍMI DEŤMI ……..sme súčasťou bytia …….máme dar SLOBODNEJ VOLE , tak by sme mali pochopiť čo je hlad a sýtosť , čo je dobro a zlo , čo je zdravie a choroba , čo je šťastie a nešťastie , čo je radosť a smútok , čo zlosť a odpustenie …………atď ,atď……….. nikde nijakého Krista nehľadaj , Boh sa stal jedným z nás aby konanie svojich detí pochopil….. skús si predstaviť , že sa staneš vlastným dieťaťom aby si vnímala a pochopila skutky svojich detí???? ………..ja viem je to blbina , ale je to tak……….. sme s NÍM VJEDNO – CELOK – JEDNA BYTOSŤ a tak nás i víta , tak nás i očakáva , v radosti a láske , v pochopení a porozumení našich skutkov…………neviem to inak vysvetliť , neviem preniesť do ľudského vnemu to čo poznám z INÉHO SVETA a od BOHA…….možno sa mýlim , možno sú to iba moje fantasy , ale takto to vidím a cítim a prežil………….. Čawko , pekný i keď chmurnozahmlený večer plný pohody v kruhu milovaných. Pa,pa. R 🙂

Páči sa mi

Cesta Krista je len symbolika..Kristovo vedomie je opisované ako miesto v srdcovej čakry a kto si ho otvorí ,dostáva sa bližšie k Bohu a ide správnou cestou…cestou lásky, preto sa hovorí, že len cez Krista sa dostaneme k Bohu, iná cesta nie je. Veľa veci v Biblii je zle pochopených, nehovorím, že všetko v nej, nečítala som ju, ale isté veci presne sedia ak si ich správne vyložíme.

Ide len o symboliku a to čo predstavuje…tak ako pomenovanie Boh nie je správne, lebo za tým menom je oveľa viac, ale sme ľudia a potrebujeme mať veci pomenované, lebo naše vedomie nie je ešte tak rozsiahle, aby vedelo načítať celostne informácie, bez rozoberania si každej podstaty všetkého.

Sme božími deťmi, ale stratili sme čistotu ducha, ktorú opäť máme nadobudnúť, tým, že budeme všetko vnímať s láskou tak ako ty píšeš… ako obdivuješ západ slnka..a dlho sa len tak dívaš …

Myslela som obracanie pozornosti von..neuvedomila som si, že pri tom človek naciťuje všetko, čo k nemu svet vysiela..pocity, emócie iných, astrál a iné energie .
Vnímaním seba cez vnútro , myslela som si, že ak vnímam svoje vyššie telo a jeho vibrácie, že to je správne.

áno ..dôležité je neoddeľovať sa.

Včera som stratila náramok, dostala som ho od maminy,tak mi ho bolo ľúto a povedala som si, ak mi má naozaj patriť, nech ho nájdem, ak nie, nech robí radosť niekomu inému. Ráno ako som parkovala na stanici, mala som pocit, že ho vidím a vystúpim z auta a bol na zemi…potešila som sa a pocítila vďačnosť z duše . Viem, že je to hlúposť, ale niekedy aj takéto maličkosti zahrejú pri srdci.

Pekný deň prajem… :o)

Páči sa mi

Ahojky…….
Často si želáme veľké veci , aby sa kvôli nám obrátila zemeguľa 🙂 , áno v jednoduchosti je krása , kŕdeľ sýkoriek nám urobí väčšiu radosť ako pochvala od egoistického šéfa…… drobné radosti a zázraky robia pestrofarebnú mozaiku DUŠE…………. pohodový večer. Pa. R


….len taká nostalgia a teším sa na svoje ďalšie vnúčatá 🙂

Liked by 1 person

……niet zač………taký som akýsi lekvárový po konfrontácii na Banskobystrickom GESTAPE -ústredie soc. poisťovne 🙂 ….. dáko ma zlomili…………….
……….rozprávok nieje nikdy dosť 🙂

…dáko to rozchodím ,ale mal som na mále………..

……..pohodový páteček , tu to Mrázik pekne vybielil až mám chuť ísť sa túlať po chotáry a do lesa 🙂 R

Páči sa mi

Ahojky….
Čiastočný 55% mám už od septembra , ale “pani posudkovej lekárke ” sa to s jej asistentkou nepáčilo……….. “že čo chcem” ……….zvozila ma za lekárske správy akoby som si ich písal sám a sám si ordinoval , asi , keď lekári majú nejaký pohľad a názor tak je to z pohľadu na mňa…………za komančov som bol par krát na policajnej stanici – vtedy to bol Zbor národnej bezpečnosti , vyšetrovala ma i VKR – vojenská kontrarozviedka , ale tak hnusného a odporného človeka ako bola posudková lekárka v Bystrici som nezažil s jej genitálnou asistentkou ……GESTAPO NIČ…………..skolaboval som ,. ani mi neposkytli prvú pomoc , kriesila ma Zuzka a hentá hnusná Gestapáčka len vykrikovala cez chodbu aby som sa vrátil na vyšetrenie……. keď videla ako to prehnala a v akom som stave , tak s jej vaginálnou asistentkou boli dobrota a milosť sama……….NO HNUS !!!! neviem sa z toho spamätať , stále sa mi vracia post traumatický šok………… mám veľký odpor k SYSTÉMU a jeho FAŠISTICKÝM ÚRADNÍKOM……..zlá skúsenosť , zlé riešenie………ale skúsil som to , nevzdal som to , teraz je iba otázka ako to rozdýcham a rozchodím…………..som na tom moc zle……….sebadeštrukcia je v plnom nasadení…………neviem načo a prečo………….. Čawko. R

Páči sa mi

Aj som si myslela, že 55%. Vidím ako píšu lekári správy, keďže likvidujem aj úrazy a veru niekedy je to des…no pacient za to predsa nemôže.

Mal by si sa na nich sťažovať, na ich správanie buď na úrade pre dohľad, alebo priamo napísať na ich stránku SP. Skolaboval si a oni by sa mali vedieť správať a nie ešte zvyšovať tlak klientom. Viem, že je veľa podvodníkov, ktorý chcú získať pravidelný príjem od štátu a skutočne nie sú ani tak chorý ako predstierajú, ale sú tu aj ľudia, ktorým robí problém niekam chodiť a vybavovať veci a lekárov a vyčerpáva ich to…mali by mať pochopenie a ak nie sú spokojný, nech si vyžiadajú sami od lekára potrebné veci. Pokiaľ sa nebudú ľudia sťažovať, veci sa nezmenia ani systém. neboj na Róma by si netrúfli, ten by sa hneď sťažoval pred nimi a hrozil im diskrimináciou a rasizmom.

Ešte že Zuzka bola s tebou…to verím, že ťa to tak rozhodilo, hlavne keď vidíš v akom si stave a nevieš fungovať. …Dýchaj a drž sa….

Páči sa mi

………Zuzku tá arogantná nestôra ani nechcela pustiť na vypočutie so mnou , darmo som jej oponoval , že mám právo si viať na vypočutie koho chcem ( stála za dverami )………. no hnus a des…….až keď som sa pozvracal a potento …..(samozrejme som mal aspoň toľko vôle , že som utekal na wecko , tam som odpadol , potom som sa preplazil k umývadlu , Zuzka tam nešla , lebo si tam dáky pán doktor na wecku umýval riady po obede…..úžasná kultúra..aspoň že ma pustil hneď k umývadlu aby som sa vyšpliechal studenou vodou……..) odplazil som sa na chodbu , tam už bola Zuzka , pán doktor prekráčal okolo nás ani sa nespýtal či nepotrebujeme pomoc ) úžasný prístup…….Gestapáčka vykrikovala cez chodbu nech idem do jej kancelárie , že si ma vyšetrí……….Zuzka na ňu skríkla či nevidí čo mi je , že mám šok a neviem ani chodiť, klepal som sa jak traktor v zime potom dovolili Zuzke byť pri mne…..ledva som vedel rozprávať……hlavne že nám odporučili kam sa máme ísť po Bystrici poprechádzať…….. Bystricu poznám veľmi dobre od malička ,máme príbuzných v Harmanci…………takže asi tak………najhoršie bolo keď ma tá striga začal hladkať……….bŕŕŕŕ…..odpornééé…..takže asi tak………bizarnosť nad bizarnosť……… ano zvažujem sťažnosť , len tú elementárnu zlosť potrebujem zo seba nechať vyprchať , nech to je bez emócií a iba terminus technikus ….ľudia sme všakovaký , no nechcem to poňať ako pomstu či hnev………. chem sa dožadovať humanity , nechcem byť ako tie tety čo ma riešili…… tak to dáko spracujem , odosobním sa , posuším slzičky a možno sa vykašlem na všetko……….. čas je najväčší poklad a radca a mnohé zahojí…….. v každom meste je cirkus iba 3 dni 🙂 ………. vďaka za pokec a pochopenie. Príjemné popoludnie. R

Páči sa mi

……..nemám potrebu klamať a je nelogické čo podstupujem mal som dobrú prácu , super príjem , 13 +14 plat , odmeny , perfektné spojenie do práce , dobrú pozíciu (zástupca majstra ), ešte k tomu i imunitu (predseda OZ KOVO vo firme a člen predsedníctva v OZKOVO Matador), korektné vzťahy so zamestnávateľom i majiteľom……..ozaj by bolo lepšie vrátiť sa tam , aj bol zamestnávateľ sklamaný , že končím , lebo profesia ktorú som robil je úzkoprofilová a je náročné získať nových zamestnancov………… nechápem prečo ma riešili ako simulanta z tisícového platu sa doprosovať dákych 300 éčkových šušňov……. nuž človek sa učí každým dňom……… Ahojky. R

Páči sa mi

Fuu..no desny scenar …staci to len citat. Ja by som to riesila…treba sa ozvat…aby sa nieco zmenilo…

Neviem, ci som ti davnejsie pisala ako.lekar odpisal svokru, co cely zivot robila v zdravotnictve a nechcel ju operovat na nador v hlave .. len povedal aby sa pomodlila a vsetkym odpustila a cakala na smrt…pol roka to drzala v sebe nikomu nepovedala …..nastastie sa mi svokra zdoveria a vybavili sme lekara v NZ..kde ju zoperovali a vsetko je ok…
System je chory..riesim tiez nezmysli a kvoli birokracii nemozem vyjst v ustrety, ale snazim sa sucitit s nimi a byt ludska..

To je to..co im chyba..vidia len cisla , ale nie ludi…kazdy to raz zazije a az bude v tazkostiach uvedomi si….😣

Hadam na buducej kontrole uz budu mat iny pristup . 😊

Páči sa mi

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.