Kategórie
Energia

Informace … a co dál? – odkaz od Zlatej dušičky

Cesta Lásky

Stále znovu a znovu se lidé Země obracíte na vnější zdroje místo toho, abyste hledali uvnitř. Ano, má to své opodstatnění, neboť jste k tomuto nebyli vedeni společností ani rodiči. Avšak toto je cesta duše, vnitřní nazírání na podstatu života. Dostáváte mnohé informace, avšak je potřeba si vybírat pouze to, co s vámi rezonuje a to je vaší pravdou. Na stranu druhou je zde spoustu informací, které pokládáte za zkreslené a matoucí a ony v sobě obsahují mnohé pravdy, které vám mohou unikat, protože je někde v sobě prostě popíráte. Každému přichází taková informace, na kterou je připraven.

Buďte bdělí, lidé Země, neboť čím více informací, tím více musíte prověřovat. Zároveň však stále v přírodě očišťujte svou mysl, neboť přemíra informací zahlcuje a poté můžete upadat do otupění, či neschopnosti rozhodovat se a fungovat v běžném životě. V tento čas se probouzí mnohé živly. Přijde i období, kdy se…

View original post 277 ďalších slov

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.